Találatok a következő kifejezésre: A szt. kh-ban (2 db)

A szt. Imre kh-ban engedik a pizsit, vagy minedenképp a hálóing kell?

Legjobb válasz: én is ott fogok szülni (bármelyik nap), és a szülésznõ azt mondta hogy pizsi is jöhet. Mondjuk õ egy szabad felfogású hölgy, lehet más nem pártolná.

én is ott fogok szülni (bármelyik nap), és a szülésznõ azt mondta hogy pizsi is jöhet. Mondjuk õ egy szabad felfogású hölgy, lehet más nem pártolná.
A kérdező hozzászólása: KÖszi , ez nagyon nagy segítség , mert nekem szinte csak az van:)

A Szt. MArgit Kh. -ban hány óráig van a vérvételnél leletkiadás?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos teljesen pontosat én sem tudok írni, de azért hátha segít! A B épültben a terhes szakambulancia rendelési ideje munkanapokon 7:00-15:00ig van. Pl.: a cukorterheléses vérvételre 7:30-9:30 között kell jelentkezni, tekintettel arra, hogy az 2 fordulós menet (és ezt pénteken nem csinálják). Leletkiadás nekem úgy rémlik, hogy 2ig van, de nem esküszöm meg rá! Mindenesetre itt a telefonszámuk: 06-1/250-2420 mellék: 1324 Hívd fel õket... az a tuti, amit õk mondanak ;-)

Szia! Sajnos teljesen pontosat én sem tudok írni, de azért hátha segít! A B épültben a terhes szakambulancia rendelési ideje munkanapokon 7:00-15:00ig van. Pl.: a cukorterheléses vérvételre 7:30-9:30 között kell jelentkezni, tekintettel arra, hogy az 2 fordulós menet (és ezt pénteken nem csinálják). Leletkiadás nekem úgy rémlik, hogy 2ig van, de nem esküszöm meg rá! Mindenesetre itt a telefonszámuk: 06-1/250-2420 mellék: 1324 Hívd fel õket... az a tuti, amit õk mondanak ;-)
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy, köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!