Találatok a következő kifejezésre: A szt kórházba kell vinni (4 db)

A szt János kórházba kell vinni a babának pólyát vagy azt adnak ott? Ezen kívül nekem kell vinnem a pelenkát vagy azt is adnak?

Legjobb válasz: Pelenkat kell vinni. Polyat, ha szeretnel, vigyel, ott nem polyazzak a babakat, kis bodyt meg rugit adnak rajuk, de a ruhacskak eleg viseltesek, bar termeszetesen patyolattisztak. En viszek ruhacskakat is.

Pelenkat kell vinni. Polyat, ha szeretnel, vigyel, ott nem polyazzak a babakat, kis bodyt meg rugit adnak rajuk, de a ruhacskak eleg viseltesek, bar termeszetesen patyolattisztak. En viszek ruhacskakat is.

Mit kell vinni a Szt. István kórházba a babának? Illetve mit adnak?

Novemberbe fogok ott szülni.

Legjobb válasz: Adnak: -alkoholt a köldökcsonk törléséhez -2-3 pelenkát -2-3 intimbetétet -az ottani fürdetõkrémmel fürdetik a babát -popsikrémet -popsitörlõt Mit kell vinni: -pelenkákat -textil pelenkákat -intimbetétet -tartalék hálóinget, ha összevéreznéd -érdemes vinni saját popsikrémet, popsitörlõt, jobb, ha van saját -babaruhákat

Adnak: -alkoholt a köldökcsonk törléséhez -2-3 pelenkát -2-3 intimbetétet -az ottani fürdetõkrémmel fürdetik a babát -popsikrémet -popsitörlõt Mit kell vinni: -pelenkákat -textil pelenkákat -intimbetétet -tartalék hálóinget, ha összevéreznéd -érdemes vinni saját popsikrémet, popsitörlõt, jobb, ha van saját -babaruhákat
Én 4 nappal ezelõtt szültem ott a 3. babámat, és úgy gondolom egyáltalán nem kell popsikrém.A gyógyszertárit használják, és ki van téve a kórteremben(az alkohol, a hintõpor, és a steril gézlap társaságában).Ha fogytán van egész egyszerûen kérni kell a csecsemõsöktõl.Viszont popsitörlõt már nem adnak, amikor viszed fürdetni szólnak is, hogy hozd magaddal(a sajátodat).Én pelenkát nem kértem(valóban napi 2-3 db-ot adnak), mert vittem, de a fürdetés után a sajátjukat adták a babára(Liberot használnak).A babának mindent vigyél:takaró, kis sapka(huzatos a folyosó), fürdõlepedõ/kifogó, és a már fentebb leírtak.Magadnak is:evõeszköz, pohár, papucs fürdéshez stb.

A szt margit kórházba (óbuda) mit kell vinni a babának?

mi az amit nem adnak?

Legjobb válasz: Csak pelenekát kérnek. De ha kérsz adnak, nem kérdezik, meg, hoyg vittél-e. (Megy a közösbe és minden nap adnak asszem 3 darabot, illetve ha kérsz kapsz még, amennyi kell.) Ruhát kapnak a babák, de ha te azt szeretnéd, hogy a saját ruhájában legyen, akkor vihetsz neki. Én vittem törlõkendõt is, de amit kaptunk a kórházban Felicitas csomagot, abban is volt.

Csak pelenekát kérnek. De ha kérsz adnak, nem kérdezik, meg, hoyg vittél-e. (Megy a közösbe és minden nap adnak asszem 3 darabot, illetve ha kérsz kapsz még, amennyi kell.) Ruhát kapnak a babák, de ha te azt szeretnéd, hogy a saját ruhájában legyen, akkor vihetsz neki. Én vittem törlõkendõt is, de amit kaptunk a kórházban Felicitas csomagot, abban is volt.
Szia, szerintem jobb ha viszel egy saját cumisüveget is, mert amit ott adnak elég fura, nekem nem szerette a lányom. Én nem vittem cumit, de sokan vittek be magukkal és adták is a picinek éjszaka, mert a szobatársam babája reggeltõl-estig szopizott volna.Az én lányom nem tudott szopizni, így én vettem mellbimbóvédõt, az sem árt, sajnos csak a 3.napon jutottam hozzá, mikor lesétáltam a patikába
Szia! Pelenka, popsitörlõ, esetleg saját ruha. Én is viszek saját cumisüveget, meg cumit ( az elõzõbõl okulva), és egy textilpelust is. Ja, és egy kis pamut kesztyût (zokni is jó), amit a kezére húzhatok, ha hosszú körömmel születik, mert iszonyúan össze tudják karmolni magukat! Én rá is kérdeztem, mást nem kérnek! Könnyû szülést 37hetes km
Második vagyok!Jobb ha raksz még be a mellednek valami krémet a neogranormon nagyon jó, és hiába írják sok helyen a puha ollót a pici körmének, nem szabad levágni, mert olyan puha a pici körme, hogy szinte egybe van nõve a körme alatti bõrrel.Kinél fogsz szülni?
elsõ vagyok Ha akarsz cukros vizet adni a babának, akkor vigyél be cumisüveget. Volt mikor adtam neki pár kortyot, mert nagyon meleg volt (márciusban), száraz a levegõ.


A Szt. Margit kórházba (Bp) kell-e vinni a babának valamit, vagy adnak ruhát?

Legjobb válasz: Ha befekszik a babád akkor csak pelenka és positörlõ kell,õk adnak rá ruhát,nyugi...aranyosak nagyon a nõvérek!!!

Ha befekszik a babád akkor csak pelenka és positörlõ kell, õk adnak rá ruhát, nyugi...aranyosak nagyon a nõvérek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!