Találatok a következő kifejezésre: A szt kórházba (43 db)

Jó és nem túl drága magánorvost keresek, aki a Szt. Imre kórházban praktizál?

Legjobb válasz: Az én dokim a Szt. Imrében fõorvos. NAGYON JÓ! Magánrendelése a Váci utcában van. Dr. Csemniczky Gusztáv

Az én dokim a Szt. Imrében fõorvos. NAGYON JÓ! Magánrendelése a Váci utcában van. Dr. Csemniczky Gusztáv
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És mennyiért konzultál alkalmanként? Megadnád az elérhetõségét? Írnál róla kicsit bõvebben, he nem gond:) ? Nagyon tetszik a Szt. Imre kórház, amennyit eddig a netem láttam olvastam. Te mennyire ismered a szülészetet? Mi a Szt Istvánban akartunk szülni, de tegnap kiábrándultunk az egészbõl, borzasztó állapotok uralkodnak ott:( Ezért SOS találni sztnek valakit aki ott praktizál. Köszi szépen:)
Szia! Az én dokim Dr, Barna István!A kórházban igyen fogad ha kerületi vagy, és soron kívül, a magánja meg a Bartók Béla úton van! Nagyon aranyos orvos, olyan mint törppapa :) Fehér haj, fehér szakál! Fiatalos, nagydumás :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Tudnál nekem elérhetõséget adni Dr. Barna törppapához:) ? Köszi szépen

A szt istvan korhazban a szulesfelkeszito tanfolyam hol talalhato pontosan? Erdemes elmenni? 38hkm

Legjobb válasz: Én még a nyári utolsók egyikén voltam és akkor átiránytottak a szt lászlóba, ott volt az ebédlõben egy elõadás, utána el lehetett menni megnézni a szülõszobát. Sajnos õszi idõpontokat még nem láttam,pedig még elakarok most is menni,mert a szülõszobára nem jutottam be.De amúgy érdemes elmenni hasznos dolgokat is mondanak.

Én még a nyári utolsók egyikén voltam és akkor átiránytottak a szt lászlóba, ott volt az ebédlõben egy elõadás, utána el lehetett menni megnézni a szülõszobát. Sajnos õszi idõpontokat még nem láttam, pedig még elakarok most is menni, mert a szülõszobára nem jutottam be.De amúgy érdemes elmenni hasznos dolgokat is mondanak.

Szült a Szt. János kórházban valaki? Mennyibe kerül ott az alapitványi szoba?

Legjobb válasz: Én tegnap voltam a szülészet ügyeletén, de kritkán aluli volt az ellátás. Szerencsére magánkórházba járok terhesgondozásra, csak mivel elájultam, és ez volt a legközelebb elérhetõ kórház nem tudtam mit tenni. De ezerszer megbántam azt is, hogy a közelébe mentem. Persze én csak egy orvossal találkoztam, nem akarom az egész kórházat lerántani, de nekem ez a tapasztalatom. :(

Én tegnap voltam a szülészet ügyeletén, de kritkán aluli volt az ellátás. Szerencsére magánkórházba járok terhesgondozásra, csak mivel elájultam, és ez volt a legközelebb elérhetõ kórház nem tudtam mit tenni. De ezerszer megbántam azt is, hogy a közelébe mentem. Persze én csak egy orvossal találkoztam, nem akarom az egész kórházat lerántani, de nekem ez a tapasztalatom. :(


A Szt. István Kórházban "szülő" nőgyógyászoknak csak magánrendelése van? Nincs ott állami járóbeteg rendelés, terhesgondozás?

Sziasztok! Tegnap felhívtam a Szent István Kórházat, hogy érdeklődjek néhány szülész-nőgyógyász orvos rendelési idejéről, akikről tudom,hogy ott vezetnek le szülést. (Konkrétan Dr. Pop Andrea, Dr. Kassai Enikő, Dr. Siklós Pál, Dr. Ujvári Attila és Dr. Kosztin Árpád érdekelt volna...) Azt a választ kaptam, hogy "itt nincs ilyen, hogy rendelés, csak magánrendelésük van" az orvosoknak. Rákérdeztem, hogy jól értem-e, hogy akkor oda nem lehet bemenni rendelésre? Nem, hangzott a válasz. Tudtok erről valamit? Előre is köszi!

Legjobb válasz: Mindig van épp ügyeletes orvos a kórházban, aki megvizsgál, ha bemész terhesgondozásra. Csak ott általában bunkók az orvosok (majdnem mindegyik), kevés pénzért nem szeretnek dolgozni. Sajnos ez van. Inkább telefonálj be, és név szerint kérd az orvost, akihez menni szeretnél. Kosztin Árpádról hallottam jókat.

Mindig van épp ügyeletes orvos a kórházban, aki megvizsgál, ha bemész terhesgondozásra. Csak ott általában bunkók az orvosok (majdnem mindegyik), kevés pénzért nem szeretnek dolgozni. Sajnos ez van. Inkább telefonálj be, és név szerint kérd az orvost, akihez menni szeretnél. Kosztin Árpádról hallottam jókat.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm szépen!
Én Ujvárit ismerem nagyon szimpatikus dooki, TÉLEG MAGÁNRENDELÖJE VAN CORVINÁL... ÉS 150 EZER + 15 EZER VIZSGÁLATONKÉNT ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Közben már elmentem Dr.Pop Andreához, és nagyon szuper. :)

Megy valaki közületek a Szt. Margit kórház (Bp. ) új genetikai centrumába kombinált tesztet és 12. heti uh-t csináltatni?

Az lenne a kérdésem, hogy a pénzt ott helyben kell kifizetni, vagy csekket adnak? Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Én a Margit Kórházban csináltattam a kombinált tesztet, de lehet te nem erre gondolsz (nem hallottam új genetikai központról): Uh után adtak egy csekket, befizettem, utána a terhesgondozóba vették le a vért. De nem ott értékelték, hanem az Istenhegyi géndiagnosztikába küldték el, onnan kaptam vissza papírt.

Szia! Én a Margit Kórházban csináltattam a kombinált tesztet, de lehet te nem erre gondolsz (nem hallottam új genetikai központról): Uh után adtak egy csekket, befizettem, utána a terhesgondozóba vették le a vért. De nem ott értékelték, hanem az Istenhegyi géndiagnosztikába küldték el, onnan kaptam vissza papírt.
Csekket adnak de szerintem nagyon bunkók, én ezért most a SOTéra járok megint, nem tudom elviselni azt a bicskanyitogató stílust amit ott mûvelnek...
A kérdező hozzászólása: Az új genetikai centrum július 1-tõl fog mûködni, nem olyan lesz, mint korábban volt. A korábbi rendszert ismerem, mert már volt hozzájuk szerencsém, nekem nem volt ott semmi problémám. Elfelejtettem megkérdezni, amikor idõpontot kértem, hogy hogyan kell fizetni, utána jutott eszembe. Péntek este fél 6-ra kaptam idõpontot, ha csekkes megoldás van, akkor nem tudom, hogy nyitva van-e még akkor posta. Megint fel kell hívnom õket, múltkor 2 napomba telt, mire felvette valaki a telefont. :( Ez az egyetlen negatív, amit a Margit kórház uh-saival tapasztaltam. Azért köszönöm a válaszokat.
Oh, akkor kedves Kérdezõ, te még jól jártál. Nekem a múltkor egy hetembe fájt felvenni velük a kapcsolatot, mert hol kinyomtak, hol fel se vettek. Kicsit bosszantott, hogy egy idõpontért ennyi szöszölni... De sebaj. Az új központjukban nem voltam, a régit ismerem csak. Ha minden igaz, lesz még egy ultrahangom a Margitban, de az se most, hanem úgy a 37. körülre ígérték. Elvileg oda kell majd mennem, de addigra tán te túl is leszel rajta. 33 hkm

Milyen tapasztalatotok van a Szt. István kórház szülészetével kapcsolatban? Én júniusban fogok ott szülni, de nem ismerem a kórház szülészetét. Az orvosom dolgozik itt.

Legjobb válasz: Milyen tapasztalatok?!POZITÍV,és POZITÍV!2 babát szültem ott,én maximálisan elégedett voltam.Remélem hamarosan összejön a 3.pici,és Õt is ott szülöm majd.Rajtam kívül 2 barátnõm is ott szült(az egyik 1, a másik 2 babát)és szintén csak pozitív dolgokat mondtak.Mindhárman az elmúlt 5-3-1 évben szültünk ott.Egy másik barátnõm szintén az Istvánt választotta(a doktornõnk miatt,mindannyian Nála szültünk),õ még csak 5 hetes,de természetesen ott fog szülni.

Milyen tapasztalatok?!POZITÍV, és POZITÍV!2 babát szültem ott, én maximálisan elégedett voltam.Remélem hamarosan összejön a 3.pici, és Õt is ott szülöm majd.Rajtam kívül 2 barátnõm is ott szült(az egyik 1, a másik 2 babát)és szintén csak pozitív dolgokat mondtak.Mindhárman az elmúlt 5-3-1 évben szültünk ott.Egy másik barátnõm szintén az Istvánt választotta(a doktornõnk miatt, mindannyian Nála szültünk), õ még csak 5 hetes, de természetesen ott fog szülni.
2 éve ott szültem az ikreimet és most augusztusban is ebben a kórházban hozom világra a harmadik babánkat. Csakis jókat tudok mondani a kórházról és az ott dolgozókról, úgyhogy biztosan jó helyen leszel! :)

A szt margit kórházba (óbuda) mit kell vinni a babának?

mi az amit nem adnak?

Legjobb válasz: Csak pelenekát kérnek. De ha kérsz adnak, nem kérdezik, meg, hoyg vittél-e. (Megy a közösbe és minden nap adnak asszem 3 darabot, illetve ha kérsz kapsz még, amennyi kell.) Ruhát kapnak a babák, de ha te azt szeretnéd, hogy a saját ruhájában legyen, akkor vihetsz neki. Én vittem törlõkendõt is, de amit kaptunk a kórházban Felicitas csomagot, abban is volt.

Csak pelenekát kérnek. De ha kérsz adnak, nem kérdezik, meg, hoyg vittél-e. (Megy a közösbe és minden nap adnak asszem 3 darabot, illetve ha kérsz kapsz még, amennyi kell.) Ruhát kapnak a babák, de ha te azt szeretnéd, hogy a saját ruhájában legyen, akkor vihetsz neki. Én vittem törlõkendõt is, de amit kaptunk a kórházban Felicitas csomagot, abban is volt.
Szia, szerintem jobb ha viszel egy saját cumisüveget is, mert amit ott adnak elég fura, nekem nem szerette a lányom. Én nem vittem cumit, de sokan vittek be magukkal és adták is a picinek éjszaka, mert a szobatársam babája reggeltõl-estig szopizott volna.Az én lányom nem tudott szopizni, így én vettem mellbimbóvédõt, az sem árt, sajnos csak a 3.napon jutottam hozzá, mikor lesétáltam a patikába
Szia! Pelenka, popsitörlõ, esetleg saját ruha. Én is viszek saját cumisüveget, meg cumit ( az elõzõbõl okulva), és egy textilpelust is. Ja, és egy kis pamut kesztyût (zokni is jó), amit a kezére húzhatok, ha hosszú körömmel születik, mert iszonyúan össze tudják karmolni magukat! Én rá is kérdeztem, mást nem kérnek! Könnyû szülést 37hetes km
Második vagyok!Jobb ha raksz még be a mellednek valami krémet a neogranormon nagyon jó, és hiába írják sok helyen a puha ollót a pici körmének, nem szabad levágni, mert olyan puha a pici körme, hogy szinte egybe van nõve a körme alatti bõrrel.Kinél fogsz szülni?
elsõ vagyok Ha akarsz cukros vizet adni a babának, akkor vigyél be cumisüveget. Volt mikor adtam neki pár kortyot, mert nagyon meleg volt (márciusban), száraz a levegõ.

Ha a szülészorvosom a Szt. István Kórházban vezet szülést (IX. Kerület), attól még mehetek a saját kerületemben terhességi vérvételre?

Magánrendelésre járok a szülész-n?gyógyászhoz, így TB-re ? a Szent Istvánba tud csak vérvételre beutalót adni (itt fogok majd szülni).

Legjobb válasz: Nekem az orvos írt egy papírt, amivel el kellett mennem a házi orvoshoz, hogy milyen vizsgálatokat kér. A házi orvos ezalapján írt beutalót a laborba, már helben a saját kerületemben mentem az sztk-ba vér- és vizeletvizsgálatra. Ez volt a terhesség elején. Most a végén pedig a nõgyógyász adott beutalót direktbe a helyi sztk-ba, remélem majd elfogadják, de szerinte el kell fogadniuk. Idõközben a kórházba csak az afp, hepatitis és a terheléses cukorvizsgálatok miatt kellett mennem vérvételre.

Nekem az orvos írt egy papírt, amivel el kellett mennem a házi orvoshoz, hogy milyen vizsgálatokat kér. A házi orvos ezalapján írt beutalót a laborba, már helben a saját kerületemben mentem az sztk-ba vér- és vizeletvizsgálatra. Ez volt a terhesség elején. Most a végén pedig a nõgyógyász adott beutalót direktbe a helyi sztk-ba, remélem majd elfogadják, de szerinte el kell fogadniuk. Idõközben a kórházba csak az afp, hepatitis és a terheléses cukorvizsgálatok miatt kellett mennem vérvételre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Holnap megyek a háziorvoshoz, remélhetõleg kiderül minden :)
Nekem a háziorvosom ír beutalót vérvételre és vizeletvizsgálatra, és a területileg illetékes sztk-ba mentem. Terheléses cukorra is tud adni beutalót. Viszont az afp-t és a toxoplazmát, rubeolát és a hbsag-t csak nõgyógyász írhatja ki, így azt a szent istvánban kell intézned mindenképp. Én az integrálttal csináltattam magán helyen az afp-t. A másik hármat meg magán vérvételes helyen, mert az sokkal közelebb volt, mint a kórház.
Az ügyeletes dokinàl fogsz szülni vagy megkérdezed a dokidat kit tud ajànlani.25hkm
Kifejezetten mondta neked az orvos, hogy nem vállal szülést? Vagy ez a következtetés abból, hogy nem dolgozik kórházban? Mert akkor érdemes lenne rákérdezni, lehet, hogy elvállalja. (Bár egy jó tanács, hogy ha vállal, akkor hívjátok a dokit, mikor indultok a kórházba, mert a legtöbb helyen különben nem értesítenek kívülálló orvost. Hiába van joga levezetni a szülést.) Amúgy dokit fogadni csak akkor van értelme, ha számítasz komplikációra. Mert amúgy nem is fogod látni. Ugyanis most már problémamentes terhesség és vajúdás esetén csak a szülésznõ vezet le szülést. Így sokkal célszerûbb lenne egy szülésznõt felfogadnod a kórházotokból. (Amúgy remélem nem Móvár és környéki vagy. Mert ott csak egy nógyógyász van, aki nem dolgozik kórházban. Õ a Nagy doki. De õ ki van tiltva egy jó 15 éve a kórházból valami mûhiba miatt. Szóval ott sürgõs orvos-váltásra lenne szükség.)
Veszprémi vagyok a dokim nem vezet szülést ügyeletesnél szültem már 2x és most is ott fogok eddig nem volt gond teljes körû ellátást kaptam maximálisan elégedett voltam és remélem most is így lesz
Az én orvosom se vállalja a szülést. Az elsõ terhesség alatt is õ volt az orvosom. Az ügyeleten szültem és tökéletesen elláttak. Azért ezt nem minden kórházban merném ilyen lazán kezelni.
Kórháza és fõleg embere válogatja, de én is ügyeletesnél szültem és rendesen elláttak.
A kérdező hozzászólása: *sem
A kérdező hozzászólása: De egy orvost nem ismerek a helyibõl.
A kérdező hozzászólása: A helyi kórházban , nem igen találtam szimpatikus orvost, ezért is maradtam annál akihez már közel 10 éve járok. Viszont õ csak magánban érhetõ el. kórházban nem dolgozik , sem itt sem máshol.Ha viszont ügyeletesnél szülök el kell lásson normálisan? Nem veszik ezt rossz néven , hogy nem a kórházban dolgozó orvosok közül jártam valakihez? Kezdek ez miatt kicsit félni.
Én inkább keresnék magánban olyan orvost aki vezet szülést is. Én ügyeletes orvoshoz csak magán kórházba mernék menni. Ott nincs annyi szülés egyszerre igy van idejük veled foglalkozni és rendesen vizsgálgatni vajúdás közben, sajnos sok rossz történetet hallottam már ügyeletes orvoskról, ezt vagy azt nem vettek észre stb.
A. Ha fogadott dokinál akarsz szülni, keresel egyet bármelyik kiszemelt kórházban és mostantól hozzá jársz terhesgondozásra. B. Jársz tovább a mostanihoz és szülsz majd egy ügyeletesnél a területiben. Hogy ne legyen teljesen ismeretlen, eljárhatsz a kórház szülésfelkészítõjére. C. Jársz a területileg illetékes és ingyenes terhesgondozásra és szülsz ingyen az ügyeletesnél vagy felfogadod bármelyik menetközben szimpatikussá vált dokit pénzért. (D. Ha a mostani dokid ugyanabban a kórházban is dolgozik, ahol szülnél, akkor valószínûleg a vizsgálatokra oda fog küldeni és esetleg ajánlani is tud - ha akar - a szülést levezetõ orvost.)
A kérdező hozzászólása: A doki mondta , hogy nem vállal szülést. Dunaújvárosban fogok szülni ha minden jól megy.Fizetni nem szeretnék szülésért. Elég ha ember módjára bánnak az emberrel a szüléskor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!