Találatok a következő kifejezésre: A szt fogok szülni, ha (2 db)

A Szt. Istvánt, vagy a Szt. Imrét válasszam ha ügyeletesnél fogok szülni?

Vidéki vagyok, de pár napot Pesten leszek és bármikor jöhet a baba, segítsetek választani. Minél természetesebben szeretnék szülni.

Legjobb válasz: A Szt. Istvánról nem tudok véleményt mondani.A Szt. Imrével nagyon meg vagyok elégedve.Én ott szültem 5 hónapja.Nevetséges,de jól éreztem magam bent.Természetesen vártam,hogy haza mehessünk,de nagyon rendesek voltak a csecsemõsök,a szobatársak.A kaja is ehetõ volt és tisztaság volt.Két ágyas szobában voltam,a 3 napból 1 éjszakát egyedül töltöttem(babámmal).

A Szt. Istvánról nem tudok véleményt mondani.A Szt. Imrével nagyon meg vagyok elégedve.Én ott szültem 5 hónapja.Nevetséges, de jól éreztem magam bent.Természetesen vártam, hogy haza mehessünk, de nagyon rendesek voltak a csecsemõsök, a szobatársak.A kaja is ehetõ volt és tisztaság volt.Két ágyas szobában voltam, a 3 napból 1 éjszakát egyedül töltöttem(babámmal).
Én a Szent Istvánban fogok szûlni decemberben.Én nagyon jó korháznak tartom és rugalmassak az orvosok is.Azt tudom, hogy ha megszûlsz a babáddal lehetsz mindig és a hozzátartozók is bejöhetnek amikor akarnak.Szûlhetsz kádban is, de választhatód a hagyományosat is.3-4en vagytok egy szobában.De van honlapuk is ott bõven levan írva minden!
Szia.Én 18 hete szültem a Szent Istvánban, és mindennel maximálisan elégedett vagyok.Van a vajúdóban kád, bordásfal, franciaágy, labda-abból több is, én magammal vittem a szülõszobába, amik 1 személyesek!-és teljesen normális a személyzet.Fájdalomcsillapítást a nap 24 órájában kérhetsz, ez sem mellékes.A babád végig veled van, fürdetni a nõvérkék szokták.A szoptatáshoz is kapsz segítséget, de ha bármi gondod van, kérdezd meg a nõvérkéket, csecsemõsöket.
Az elõzõ vagyok.Engem az egész vajúdás alatt csak óránként vizsgáltak, nem kértem fájdalomcsillapítást, nem volt infúzióm, se gátmetszésem.Elég rugalmas a személyzet.Az hozzá tartozik a dologhoz, h volt fogadott orvosom és szülésznõm is.De ahogy hallottam másoktól, teljesen normális bánásmódban volt részük azoknak is, akiknek nem volt orvosuk.Könnyû szülést.
a szent istvan tobb mint 10 eve rendelkezik a bababarát korhaz cimmel. http://www.boldogszuletesert.hu/index_szekhelyunk.html?main:.. remelem a link segit. sajnos az imrerol nem tudok semmit, en is az istvánba tervezek szulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
Én 10hete szültem a szt.Imrében és csak csatlakozni tudok az elsõ hozzászólóval.Nagyon jól éreztem magamat bent-leszámítva a fájdalmaimat..császár miatt.De nagyon meg voltam elégedve mindennel, igaz a látogatók csak ablakon keresztül látják a babát, de ennek én örültem is.A kaja jó, a csecsemõsök aranyosak..orvosok is, igaz én választottnál szültem..Sztem érdemes oda menni, én jó élményekkel távoztam és legközelebb is ezt fogom választani.

A szt Imrében fogok szülni, ha császár lesz a végén az apa bejöhet arra is?

Apás szülés lesz.betöltött 30hetes vagyok,de a baba nem fordult még meg-tudom van még ideje,de már készít a doki lelkileg a császárra..Szeretném ha a férjem ott lehetne velem végig,de a császár alatt is beengedik??Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Tudomásom szerint Magyarországon nem megengedett a mûtõben való tartózkodás hozzátartozóknak.

Tudomásom szerint Magyarországon nem megengedett a mûtõben való tartózkodás hozzátartozóknak.
Már sok korházba beengednek egy kisérõt a császár alatt.Beszélj az orvosoddal, hogy szeretnétek ha bent lenne.Maximum kap egy steril ruhát amit ki kell fizetni.Egy ismerösöméktõl 500ft kértek.
A kérdező hozzászólása: Nekünk steril ruhát amúgy is venni kellett a szüléshez, 1500ft volt.
Szia! Én is a Szent Imrében szülök császárral szeptemberben. Nekem azt mondta a doki, hogy a férjem közvetlenül mellettem nem lehet de nézhet minket egy ablakon keresztül abból a szobából ahova majd a picit viszik ki lemosdatni felöltöztetni. Ameddig engem varnak addig õ ott van a babával. Mûtét után bent lehet velünk már a rendes kórteremben egy pár órát. Mármint velem és a babával. Segíthet megszoptatni meg ilyesmi. Persze kérdés, hogy mennyire viselem majd jól a mûtétet, lehet szegény ott lesz de én majd végig alszom. :) Ja és altatásnál ez nem mûködik állítólag, csak a spinálisnál vagy az EDA-nál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!