Találatok a következő kifejezésre: A szoptatós kell inni (4 db)

Issza valaki a Naturland szoptatós teát? Mennyit kell inni egy nap? Ugy értem, hogy mondjuk 1l vízbe hány filtert? Tényleg megnöveli a tej mennyiséget?

Legjobb válasz: Én felváltva iszom a Naturlandot és a Laktoherbet. Másfél literbe szoktam 2 filtert rakni + méz + citromlé. Rengeteg tejem van, de hogy õszinte legyek, nem tudom, mennyi lenne a teák nélkül, mert mindig iszom. Naponta két kancsó szoptatós tea, egy kancsó gyümölcstea, leves, víz (összesen kb 5 liter naponta) Jó sok folyadék kell a jó sok tejhez!

Én felváltva iszom a Naturlandot és a Laktoherbet. Másfél literbe szoktam 2 filtert rakni + méz + citromlé. Rengeteg tejem van, de hogy õszinte legyek, nem tudom, mennyi lenne a teák nélkül, mert mindig iszom. Naponta két kancsó szoptatós tea, egy kancsó gyümölcstea, leves, víz (összesen kb 5 liter naponta) Jó sok folyadék kell a jó sok tejhez!
nekem és a babónak is fájt a gyomrunk a naturland-tól.én laktoherb és babylove teát iszom felváltva.1L teszek 2 filtert és hagyom ázni
Szia! Én éppen ma kezdtem el inni, mert azt hallottam, hogy jó...egy próbát megér. 2 literes fazékba fõztem és 3 filtert tettem bele.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Igaz nekem nem, de a 8 hetes kisfiamnak fájt tõle a hasa. Visszatértem a Laktoherb teához. Na meg egész nap köménymaglevest eszem!

A szoptatós teát kell inni előre, vagy nem?

38 hetes vagyok,segít ha elkezdem inni már most,vagy csak szigorúan szülés után?

Legjobb válasz: csak szülés után szabad elkezdeni

csak szülés után szabad elkezdeni
A kérdező hozzászólása: köszönöm:-)
Elõre semmiképp sem szabad inni és szülés után is csak akkor, ha kevésnek érzed a tejed, mert ha feleslegesen iszod, a szervezeted hozzászokik és amikor kellene, nem lesz hatása. Szóval ne idd, csak akkor ha fogy a tejed! Akkor viszont bõven!
MEG KELL VÁRNI MÍG MAGÁTÓL BEINDUL A TEJ.EZ KB 4-5 NAP.EZUTN LEHET INNI TEJSERKENTÕT.NEKEM LEGALÁBBIS ÍGY MONDTA A GYEREK DOKI

A szoptatós teát mikor kell inni szopi előtt v után?

Legjobb válasz: Hát én nem hallottam még ilyen megkötésrõl, én akkor ittam, amikor eszembe jutott, meg szomjas voltam. Így is használt.

Hát én nem hallottam még ilyen megkötésrõl, én akkor ittam, amikor eszembe jutott, meg szomjas voltam. Így is használt.
Esetleg közben :) Leglábbis én mindig szoptatás közben lettem iszonyú szomjas. De egyébként tök mindegy.
Szia !Tök mindegy!Csak idd.Ha fõzöd semmiképp ne forrald a filtert.Azt a víz felforralása után pár percel rakd bele és fedd le 4-5 percig.Ha nem ízlik akkor sima teába is rakhatod, és butaság hogy nem lehet ízesíteni.Én imádom a gyógyteákat , elég sokat iszunk, és bármivel ízesítheted.


Mikor kell elkezdeni inni a szoptatós teát és melyiket?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a védõnõ a Lactoherb-et javasolta. Mindenképpen akkor amikor már szülés után hazamentetek és nem indult meg a tej. De ebben akkor már segít a védõnõ is. Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Nekem a védõnõ a Lactoherb-et javasolta. Mindenképpen akkor amikor már szülés után hazamentetek és nem indult meg a tej. De ebben akkor már segít a védõnõ is. Üdv, 39 hetes kismama
Én császárral szültem, és a férjem már a szülést követõ 1. napon hozott be a kórházba. Lett is tejcsim bõven. De ha normál úton szülsz, akkor csak úgy érdemes inni, ha kevésnek érzed a tejedet, vagy a baba fejlõdési ugrása miatti megnövekedett tejszükséglete esetén. A fiamnak fájt a hasa az édesköménytõl, én nem is ittam utána, inkább gyakrabban mellre tettem és rengeteg szénsavmentes ásványvizet ittam.
Én a laktoherbrõl azt hallottam, hogy sok babánál hasfájást okoz.Én nem kísérletezem vele.Én hipp natalt vettem ezt sokan ajánlják.meg én homeos bogyókat is fogok szedni.Sztem szülést követõen rögtön elkezdem inni, ill.szedni.39hetes kismama
Elõször várd meg, hogy mennyi tejed lesz, feleslegesen ne igyál semmit és ne is fejd, csak akkor ha tényleg szükség lesz rá. Én semmit sem ittam, csak a szokásos folyadékot és két héten belül szépen beállt a kereslet-kínálat. Az elsõ héten még feszült, de akkor sem fejtem le, mert akkor annál több lett volna és mindíg fejhetném. Annyi hogy néha magától el kezd folyni, de ez vele jár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!