Találatok a következő kifejezésre: A szoptatós az anyatej (3 db)

A szoptatós tea az anyatej minőségét is javítja vagy csak a mennyiségét?

Legjobb válasz: Szia! Az anyatej minõségét nem szükséges "javítani". Rossz anyatej nincs.Összetétele folyamatosan változik még egy napon belül is. Mindig olyan, amilyenre a babádnak szüksége van. Összhangban vagytok.A mennyiségét viszont sok minden befolyásolja- genetika, étkezés, elfogyasztott folyadékmennyiség,nyugalom-izgatottság stb.A szoptatós teák gyógynövénykeverékek, melyek segítik a tejcsi termelõdését, nyugtatnak, ellazítanak, biztosítják a megfelelõ folyadékbevitelt.

Szia! Az anyatej minõségét nem szükséges "javítani". Rossz anyatej nincs.Összetétele folyamatosan változik még egy napon belül is. Mindig olyan, amilyenre a babádnak szüksége van. Összhangban vagytok.A mennyiségét viszont sok minden befolyásolja- genetika, étkezés, elfogyasztott folyadékmennyiség, nyugalom-izgatottság stb.A szoptatós teák gyógynövénykeverékek, melyek segítik a tejcsi termelõdését, nyugtatnak, ellazítanak, biztosítják a megfelelõ folyadékbevitelt.

Szerintetek szoptatós anya elmehet röntgenre (csípő)? Nem zavarja be az anyatej termelését? Illetve mi a helyzet a nyaki UH-val?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan elmehetsz , semmi baj nem lesz. A 2. kérdésedre nem tudom a választ . :(

Szerintem nyugodtan elmehetsz , semmi baj nem lesz. A 2. kérdésedre nem tudom a választ . :(
Természetesen, nyugodtan elmehetsz mindkettõre. Az UH még kevésbé veszélyes, mint a röntgen, semmi probléma nem lesz.
Még gondolkodom, 8 hónapos a lányom.
Szia! Nekem már kb. 5* változott a véleményem errõl az oltásról. Végül is most úgy állok, hogy Én nem oltatom magam, hanem csak a férjem, mert Õ hozhatja haza a betegséget, hiszen mi nem járunk közösségbe a picurral, rokonság sincs aki látogatna, így csak tõle kaphatnánk el. Nagyon félünk az esetleges mellékhatásaitól, mi lenne ha nem tudnám felnevelni a gyermekemet, mert lebénulok stb.... Lehet butaság, de Én mégis félek. 4 hónapos baba anyukája
Utolsó válaszolóhoz hasonlóan nálunk is csak Apa oltatja be magát, mi sem járunk közösségbe a picurral.
Nekem már 15 hónapos a babám és szoptatok. Én beoltattam magam mindkét infuenza ellen. Eddig semmi mellékhatása nincs, amúgy én sokat vaciláltam hogy mit tegyek, de van egy 11 éves fiam is aki az iskolából sok mindent hazahoz. Õt is beoltattam és eddig nála sincs mellékhatás. A picit meg 2 hét múlva oltják. Sok rémhír terjeng a neten, nem szabad törõdni vele.Én az orvosommal beszéltem , elmondta az eddigi tapasztalatait ez alapján döntöttem.Amúgy az oltóanyag nem kerül bele az anyatejbe, de ha te elkapod a betegséget, átesel rajta és a szervezeted ellenanyagot termel, az jut át.
Nekem is van egy iskolás fiam(10 éves lesz), õt beoltatom. elsõ
Szia! 5 és fél hónapos a fiam, és én 1 hete beoltattam magam. Jól vagyunk (kipp-kopp, lekopogom... :) és mindkét influenza ellen elvileg védve vegyunk. A nõgyógyászom, a háziorvosom és a gyerekorvos is ezt javasolta a baba érdekében...amúgy eddig sose kaptam sima influenza ellen sem védõoltást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!