Találatok a következő kifejezésre: A szoptatás okozhatja -e (2 db)

A szoptatás abbahagyása okozhatja -e hogy elmarad a peteérés, úgy hogy azt megelőzően volt?

13 és fél hónapig szoptattam, és kb. 6 hó után jött meg, és volt peteérésem is, volt nyák, meg vérvizsgálatot is csináltak.Most viszont nem volt peteérésem és a 15-16. napon volt pár csepp vér, a mensim meg 10napos lett, 3 nap barnázás el?tte.Most a 13. napon vagyok és még indig semmi. 26napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy esetleg újra terhes vagy?Egyébként meg változhat szülés után minden. Nem fog ugyanakkor megjönni,mint elõtte.

Nem lehet hogy esetleg újra terhes vagy?Egyébként meg változhat szülés után minden. Nem fog ugyanakkor megjönni, mint elõtte.
A kérdező hozzászólása: Nem, biztos nem vagyok terhes, mert megjött, most vagyok a 14. napon. De az elõzõ ciklusban nem volt peteérésem, és még ebben a ciklusban sem mostanáig. Pedig pont a baba lenne a cél.

Már 9hónapja nem szoptatok, de ha megnyomom a mellemet, mindig spriccel belőle a tej. Szeretnénk kistesót, de nem jön össze. Okozhatja-e ez a probléma? Sikerült esetleg valakinek így teherbe esni, hogy volt még tejci a szoptatás után?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Én még szoptattam javában, amikor teherbe estem, de ez nem számít, mert a te esetedben gátolja a peteérést úgy tûnik. Menj el dokihoz. Amúgy az hogy "spriccel", az furcsa már önmagában, mert pár csepp még oké lenne, de így soknak tûnik.

Én még szoptattam javában, amikor teherbe estem, de ez nem számít, mert a te esetedben gátolja a peteérést úgy tûnik. Menj el dokihoz. Amúgy az hogy "spriccel", az furcsa már önmagában, mert pár csepp még oké lenne, de így soknak tûnik.
Én szoptatás alatt estem teherbe! Még 4szer szopizott a Lányom naponta, de ettõl függetlenül azonnal összejött a kistesó!
Ugyan Nekem ebben sajnos még nincs tapasztalatom, de sok helyen olvastam, hogy ez akár hormonproblémára is utalhat!(bár ne legyen igazam)!
Szerintem nem olyan nagy probléma, magas a prolaktin szint, de ez gyógyszerrel könnyen megoldható, ezért kell orvoshoz menni... 1
Szia! Barátnõmnél ugyanez volt, õ elment az orvoshoz és az azt mondta szülés után és szoptatás után elõfordul egy fajta hormon zavar, ami elõidézi a tejelválasztást, és nem fog tudni teherbe esni mig hejre nem áll neki.Gyógyszerekkel kikezelték 2 hónap mulva már sikeresen próbálkoztak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, spriccel és nem is kevés. A bal mellembõl több jön, a jobb mellembõl kevesebb és sûrûbb ragadós, mint az elõtej. Ma kérek idõpontot orvoshoz! A menstruációm viszont szülés után 2hónapra megjött, és azóta nagyon rendszeres, 30naponta érkezik, mindig idõben. Ezért nem gondolok hormon gondra, mert talán akkor a mensivel sem lenne minden ok? De lehet, hogy rosszul tudom.
A menstruációd attól még lehet pontos, hogy nincs peteérésed. Majd írd meg, mi volt az orvosnál! Legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!