Találatok a következő kifejezésre: A szomszédban méteres (3 db)

A szomszédban 2 méteres a gaz, parlagfű, az önkormányzat semmit sem tesz, kihez fordulhatok?

Legjobb válasz: Szerintem lekéne ülni a szomszéddal beszélgetni..hátha megtudod gyõzni,hogy levágja a sok gazt!Ha nem megy a dolog,akkor valami mást ki kell találni,csak én mást nem tudok :S

Szerintem lekéne ülni a szomszéddal beszélgetni..hátha megtudod gyõzni, hogy levágja a sok gazt!Ha nem megy a dolog, akkor valami mást ki kell találni, csak én mást nem tudok :S
Mielõtt nagyon belemennénk a túllihegésbe, érdemes a másik oldalról is körbejárni a témát: http://www.natursziget.com/egeszseg/20100610-parlagfu-art-va..
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenõhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenõhöz, a Polgár Úr Jenõhöööz. A Polgármester Hivatalhoz, a Jenõhöz. A Polgár Jenõ Hivatalba, a Jenõ Úrhoz.
Legegyszerûbb módja, hogy eltûnjön a parlagfû: hagyni, ahogy van. Mivel a bolygatott területeket kedveli, ezért azzal, hogy írtják, csak a további életét biztosítják. 3-4 évig hagyni kell és magától eltûnik.
az önkormányzat nem illetékes, a földhivatalhoz kell fordulnod. Õk adnak egy bejelentõ lapot, vagy kijönnek és felvesznek egy jegyzõkönyvet
A kérdező hozzászólása: Már beszéltem vele... de hányszor!!! Szivesen segítenék, ha hagyná...
Igen.Mivel a parlagfû tönkreteszi az ember egészségét tehetsz feljelentést.És ha a figyelmeztetés után sem írja ki a parlagfüvet akkor komoly pénzbüntetésre is számíthat.
Nekem ugyanez a gondom.Mellettünk egy üres telek van, úgyhogy az illetõt nem lehet elkapni.Legalább 2m-es a csalán nyár elején vágta le egyszer és ennyi.Én ráadásul allergiás vagyok, és a lányom meg retteg a kígyóktól és hát ilyen dzsungelben prímán megvannak az ilyen állatok.A másik szomszéd is panaszkodik, azt mondták 2500 ft-ért lehet tenni feljelentést.Azon vagyok hogy ezt meg fogom tenni, mert ez nem állapot.Bár ha ezt törvénybe hozták nem értem miért kell feljelenteni, miért nem intézheti hivatalból az önkormányzat.
Hello! Fel kell jelenteni az önkormányzatnál és akkor õk kimennek és figyelmeztetik az illetõt.
Menj, és segíts neki lekaszálni. Nem kell rögtön hatóságokhoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Nem arra hajtok, hogy megbüntessék, csak vágja le végre! Már 4 éve gond ez, már elég volt!!

Lehet karteritest kerni parlagfu allergia miatt? A szomszednak masfel meteres parlagfu van az udvaron 2 eve mindig, es allergiat kaptam. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Kártérítést nem kapsz, Viszont az önkorinál be lehet jelenteni. Kötelezni fogják a levágásra.

Kártérítést nem kapsz, Viszont az önkorinál be lehet jelenteni. Kötelezni fogják a levágásra.
Na, ezzel nem vagy egyedül, én le is fényképeztem, elküldtem az üllõi polgármesteri hivatalba és pár képviselõnek, sõt térképet is küldtem hozzá. Semmi nem történt, 2 méteres gaz van egy egész kertben, a hálószoba ablakból pont rálátunk. Én gyerekkorom óta allergiás vagyok, párom csak itt lett az, Pesten nem volt. És körülöttünk mindenki tüsszög, borzalmas. Az a baj, hogy mi még megverni sem tudjuk a tulajt, mivel ez egy üres telek. Vannak ilyen parlagfû bejelentõ számok, honlapok, de nem komoly az egész. Itt az a lényeg, hogy pusztuljon a nép, látod, hogy mindenki totál közönnyel van mások iránt. Szerintem azért próbáld beperelni, ha van fotó, szemtanú, orvosi igazolás, akkor szerintem lenne rá esély.
Kérd meg, hogy engedje neked lekaszálni, vagy amikor még kicsi, kihúzkodni.
A kérdező hozzászólása: Hat azert nem megyek kitakaritani a szomszed kertjet, mert egy bunko , igenytelen...meg en gyomlaljak neki :) )))) Mindenkinek koszi a valaszt!

Szerintetek mit tehet valaki ha a családi háznál a szomszéd raktárnak használja a háza udvarát? Reggeltől estig pakolnak, zuhognak, a kert gazos (méteres), hangosak a munkások?

melyik hivatali szervnél kell bejelenteni? ha lehet ilyet?

Legjobb válasz: Este tíz után csendháborításnak minõsül.Addig pedig a saját udvarán mindenki azt csinál amit akar végül is az övé...

Este tíz után csendháborításnak minõsül.Addig pedig a saját udvarán mindenki azt csinál amit akar végül is az övé...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!