Találatok a következő kifejezésre: A szomszéd nagy (66 db)

Sajnálom :(
Csak ha a szomszéd kutya is veszett lett volna. Viszont a seb elfertõzõdhet, így azt orvosnak meg kellene mutatni. Emberek is a mély sebek esetén vannak leginkább kitéve a vérmérgezésnek, gyulladásoknak, erre figyelni kell.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem a szomszéd kutya nem veszett. Édesanyám ápolónõ, lefertõtlenítette a sebet és raktunk rá kötést is. A kutyus sokkot kapott, nagyon gyorsan szedte a levegõt meg a hasa is zuborgott...de most már jobb, megnyugodott szegény. Csak jó mély a sebe. :(
Gondolom ahogy a törvény elõírja, a kutyád be van oltva veszettség ellen. És gondolom volt annyi felelõsség érzet bennetek, hogy azonnal állatorvoshoz rohantatok és nem házi praktikákkal kísérleteztek.
Ha jó mély a seb, nem ártana kifertõtleníteni, összevarrni és, drént rakni bele...
A kérdező hozzászólása: Igen, volt bennünk felelõsségérzet, és igen, kihívtuk az állatorvost, miután lefertõtlenítettük, de a másik kutya foga nem csak a lapockájánál csinált mély sebet, hanem átszúrta a tüdejét is...sajnos nem élte túl...szörnyû egy drága kedvenc utolsó halálhörgéseit végighallgatni...szerettem nagyon...:'(

Én 21/F eladjam-e a Ford Mustangomat a szomszéd nagyinak?

Úgy érzem egy ilyen autót egy olyan ember birtokoljon inkább aki egy állat, aki odamer lépni.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Teljesen igazad van!

Szerintem igen. Teljesen igazad van!
Szép álmok :)
persze. Errõl most ez jut eszembe:) : http://www.youtube.com/watch?v=Os1oqLjj340

A szomszédban nagyon rosszul tartanak egy kutyát. Az állatvédőket lehet értesíteni, hogy elvigyék? Hogyan működik?

Szegény nagyon sovány és ki van kötve.Szörny? állapotban van már.Csak így tudnék segíteni rajta.

Legjobb válasz: Hívd fel a legközelebbi menhelyet és õk segíteni fognak Itt válogathatsz http://allatmenhely.lap.hu/

Hívd fel a legközelebbi menhelyet és õk segíteni fognak Itt válogathatsz http://allatmenhely.lap.hu/
hát én úgy tudom hogy a jegyzõnek , esetleg a körzeti állatorvosnak kell szólni.De ha nem jönne össze akkor megpróbálhatod az állatvédõknél is. Remélem lesz eredménye :)
Szerintem rendõrségnél bejelented hogy állatot kínoznak az alábbi címen és akkor kimennek megnézik és akkor bírósági végzéssel azt hiszem õk is elvihetik és menhelyre viszik és akkor ott meggyógyítják feltáplálják és akkor vagy elviszi egy család... vagy szerintem elaltatják õket is, vagy eladják mondjuk õrzõ-védõnek.
Én a Csillagszem alapítványnak szóltam! De akár melyik menhelyre betelefonálok , azt mondják teltház van sajnáljuk !
Sajnos minden menhelytele van, ez tény a felesleges szaporulatok+házi szaporítgatások miatt is. Amit tehetsz, hogy feljelentést teszel a rendõrségen és a jegyzõnél is bejelented az esetet. Nekik kötelességük foglalkozni az írásban beadott feljelentéssel, hisz az állatvédelmi törvényt megsértõket büntetik. Kimennek a helyszínre és megállapítják az állatkínzás vagy nem megfelelõ tartás tényét és az állatot elkobozzák. Ekkora a kutya sintértelepre kerül. Közben felvetetheted a kutyát a menhely várólistájára, hogyha ürül hely, akkor mehessen oda. Hirdethetsz a gazdikeresõ oldalakon, hogy a sintérteleprõl gazdihoz juttasd majd.


A szomszédnak van 2db elég nagy nyárfája. Ilyenkor nyár elején az egész kert televan szösszel, eltakarja a füvet, a fenyőfánk tele van vele, nem lehet szellőztetni mert bejönne a lakásba is. Lehet valamit tenni ellene?

Legjobb válasz: Én a nyárfára súlyosan allergiás vagyok.Vagyis amikor a sok kis vattapamacs repked,én befulladok,tüsszögök,és vöröses,könnyezõ a szemem ami úgy viszket,hogy szinte véresre tudnám kaparni.Mi régen megkértük a szomszédot,hogy vágja ki,sõt azt is mondtuk neki,hogy ha kivágja mi veszünk neki egy új fát amit elültethet. Nemet mondott.majd kértük,hogy akkor tegyen valamit azért,hogy ne legyen a kertünk tiszta [email protected]Így elmentünk a helyi önkormányzathoz panaszt tenni.Mivel tudtuk orvosilag igazolni,hogy komoly allergiát okoz pár embernek(kiderült,hogy az utcában nemcsak én szenvedtem a nyárfától)ezért a szomszédot kötelezték a fa kivágására. Sokáig volt a haragszom rád.De egy szép nap amikor megszületett a szomszéd kisfia át vittünk neki 2 gyümölcs fa csemetét.(barack,és cseresznye)Azóta újra szent a béke..

Én a nyárfára súlyosan allergiás vagyok.Vagyis amikor a sok kis vattapamacs repked, én befulladok, tüsszögök, és vöröses, könnyezõ a szemem ami úgy viszket, hogy szinte véresre tudnám kaparni.Mi régen megkértük a szomszédot, hogy vágja ki, sõt azt is mondtuk neki, hogy ha kivágja mi veszünk neki egy új fát amit elültethet. Nemet mondott.majd kértük, hogy akkor tegyen valamit azért, hogy ne legyen a kertünk tiszta [email protected]Így elmentünk a helyi önkormányzathoz panaszt tenni.Mivel tudtuk orvosilag igazolni, hogy komoly allergiát okoz pár embernek(kiderült, hogy az utcában nemcsak én szenvedtem a nyárfától)ezért a szomszédot kötelezték a fa kivágására. Sokáig volt a haragszom rád.De egy szép nap amikor megszületett a szomszéd kisfia át vittünk neki 2 gyümölcs fa csemetét.(barack, és cseresznye)Azóta újra szent a béke..
Nem tudom, milyen viszonyban vagy a szomszédoddal, de akár meg is kérhetnéd, hogy vágja/vágassa ki a fákat. Nemrég olvastam a szomszédjogról egy cikket, amiben ilyesmit fejtegettek. Ha nem tudod megbeszélni vele (hivatkozhatsz allergiára is), nyugodtan jelezd az önkormányzatnak, hogy problémátok van a szomszéd fáival. Õk hivatalból kivágatják a fát, ha komoly a probléma. Én azért megpróbálnám elõbb szépen megbeszélni , "rossz szomszédság-török átok", ha eddig nem volt harag, ezért ne legyen. De ha más nincs, marad a hivatalos út.
Vedd meg tõle jó áron. Ez a legjobb megoldás.
Lehet. Költözz egy hatodik emeleti panelba.

Kedves Felhasználók! Édesapám szeretne építeni egy kemencét a kertbe, de a szomszéd kifogásolja mert hogy nagyon füstölni fog. A szomszéd feljelenthet minket azért mert nagyon füstöl? És kell e építési engedélyt kérni?

Legjobb válasz: Feljelenthet, ha nagyon füstöl, de ne füstöljön. Ha nagyon nem tetszik neki, akkor nem a feljelentés a kérdés, hanem a harag. Ha eddig nem volt bajotok egymással, talán jobb a békesség, s ne legyen kemence. Ha nagyon szeretnétek – és egyébként nem az a dörmögõ típus, hanem normális – akkor vonjátok be a dologba. Trükkösen kérjen a papád tõle tanácsot, emlegesse, hogy majd õt is meghívjátok egy jó kis kenyérlángos sütésre, vagy hasonló. A jogi részét nem tudom, de nem a bíró és nem az ügyvéd az, akivel egy utcában éltek.

Feljelenthet, ha nagyon füstöl, de ne füstöljön. Ha nagyon nem tetszik neki, akkor nem a feljelentés a kérdés, hanem a harag. Ha eddig nem volt bajotok egymással, talán jobb a békesség, s ne legyen kemence. Ha nagyon szeretnétek – és egyébként nem az a dörmögõ típus, hanem normális – akkor vonjátok be a dologba. Trükkösen kérjen a papád tõle tanácsot, emlegesse, hogy majd õt is meghívjátok egy jó kis kenyérlángos sütésre, vagy hasonló. A jogi részét nem tudom, de nem a bíró és nem az ügyvéd az, akivel egy utcában éltek.
neharagudj és ha veszel egy grillezõt és kiteszed? Tudtommal egy kemence nem épületnek számít. Máshová tudjátok építeni a kemencét ahol neki nem lessz útba?Amúgy azoknak van kéménye szal ha füstöl is azt is magasba lövi a füstöt.Szerintem ebbe így beleszólása nincs a szomszédnak, viszont ha nagyon füstöl akkor és elárasztja a szomszédot az ugyanolyan mint a csendháborítás... kb. Szerintem köcs ög a szomszéd, meg irigy, Tegyétek a másik oldalra ahol nem õ lakik és be kap...ja szerintem.De ha nem építítek meg akkor légyszi a kedvemért csináljatok rendszeresen bográcsot!!! ott ahol nem jó neki! :)

Igaz az, hogy panelban társas házban, nagyon rossz lakni? Ha a szomszéd leejt egy könyvet, az is hallatszik?

Azt mondják ennyire zajos.

Legjobb válasz: Azért ennyire nem rossz a helyzet. A szomszédban van egy 1 éves gyerek, max ha nagyon sír, azt hallani.

Azért ennyire nem rossz a helyzet. A szomszédban van egy 1 éves gyerek, max ha nagyon sír, azt hallani.
Ennyire azért nem zajos, de majdnem. Például a felsõ szomszéd ordibálását kivehetõen lehetett érteni. Viszont én ott nõttem fel, és igazából meg lehet szokni, egyáltalán nem zavaró.
Megszokás kérdése, igazából nappal észre se veszem, mert a saját szöszmötölésem elnyomja :D de éjszaka hallom ha beszélgetnek is vagy mászkálnak stb.
Túldramatizálod. 20 éve lakok panelban és egyszer sem éreztem hogy nekem itt "nagyon rossz lenne".
csak este amikor aludnál akkor idegesítõ
az utca fontosabb, felfelé annyira terjed a hang, hogy tisztán kivehetõ még egy szimpla beszélgetés is odalentrõl. szóval ne diszkoutvonalra költözz, az a lényeg, amikor részegen jönnek-mennek a fiatalok, meg ahol éjszaka is autó forgalom van, meg stb
Az elõttem válaszolóval értek egyet, az utca felõli zajok a legzavaróbbak, ezt igyekezd elkerülni ha panelban(vagy akárhol) akarsz lakni.A nyári melegben hiába van klímagép sokat kell szellõztetni éjjel-nappal és a zaj és por leginkább az utca felõl kerül be. Sajnos a hülye szomszédoktól semmilyen biztosítás nem véd meg. Még ha jó szomszédokat is sikerül kifognod, kicserélõdhet hülyére. Sõt én már költöztem el hülye szomszédoktól hülye szomszédokhoz..ilyen az élet..
Nem tudok elmenni (elgörgetni, haha!) #4-es "túldramatizálod"-ja mellett. Kit érdekel, hogy szerinted - magadból kiindulva - túldramatizálja? Az embereknek eltérõ érdeklõdésük, habitusuk, tûréshatáruk, személyiségük, ingerküszöbük van, szintén eltérõ múltbéli benyomásokkal. Te azt szoktad meg, más meg amazt. Nem zárom ki a lehetõségét, hogy te élsz sokkal kevésbé minõségi életet a zajos szomszédaiddal, mint aki nem szokta meg az egymás szájában levést. Kérdezõ: eltérés: wimpikben jobb a helyzet, de vannak tényleg katasztrofális paneli együttélések. Nem lehet egy az egyben ráhúzni a paneles lakhatásra, hogy élhetetlen, vannak fokozatok, árnyalatok. Körül kell nézelõdni..

Van a szomszédban egy nagyon hangosan ugató kutya, nem tudom rendesen kialudni magamat miatta! Mit csináljak? (Bővebben lent! )

Kb fél éve van nekik azóta olyan hangosan és idegesít?en ugat hogy még a bezárt ablakon keresztül is hallom.Azt megértem hogy ha egy ember elmegy a kerítés el?tt a kutya meg rosszabb esetben az egész utca kutyaregimentje felbolydul de ez a kutya mintha nem tudná hogy mikor elég...ráadásul éjszaka folyton sokszor megállás nélkül ezt csinálja és azóta nem tudom kialudni magamat rendesen! Füldugót is használok de sokszor fáj utána a fülem és félek hogy begyullad vagy valami!:( Már arra a pontra jutottam hogy megmondom a gazdájának a szemébe hogy csináljon valamit a kutyájával:foglalkozzon jobban vele vagy kösse le valamivel mert ezt nem fogom sokáig bírni! Szerintetek hogyan tájékoztassam ?t err?l?Ha nem akar semmit se csinálni akkor hogyan járhatok el?

Legjobb válasz: Ez volt nálunk is. 2x becsengettünk éjszaka hozzájuk, megértették, hogy zavar minket, és valahogy megoldották a dolgot (nem tudom, hogy mit csináltak, de a kutyák már nem ugatnak éjszaka csak nagyon ritkán). De persze ehhez olyan szomszéd kell...

Ez volt nálunk is. 2x becsengettünk éjszaka hozzájuk, megértették, hogy zavar minket, és valahogy megoldották a dolgot (nem tudom, hogy mit csináltak, de a kutyák már nem ugatnak éjszaka csak nagyon ritkán). De persze ehhez olyan szomszéd kell...
Beszélj a szomszéddal, eleve ezzel kellett volna kezdeni. Ha azt mondja, nem tud vele mit kezdeni, akkor javasold a kutya kifárasztását, kutyaiskola látogatását és a napi fárasztó sétát, esetleg futást, biciklizést a kutyával, lehetõleg este, hogy éjszaka biztosan aludni akarjon.
Így van javasold neki a sétákat , fárasztást.:) Ha ez nem megy akkor éjszaka szépen trappolj át és csengess. Majd csak megértik hogy zavar aztán hátha lépnek valamit. Ha nem akkor jön a feljelentés... Egyébként én teljesen megértelek nálunk is volt ilyen de aztán pár hónap után valahogy abbamaradt a hang. Mindig látom sétálni az asszonyságot unott ábrázattal :D Az meg nem megoldás hogy költözzön el mindenki akit zavar a kutya Folytonos ugatása(az más hogy néha ugat). Van csendrendelet , a 21. században élünk nehogy már ki kelljen költöznöm valahova ha nem akarok kikészülni egy folyton ugató kutyától.
Költözz tanyára, ahol a környékeden nincs senki, és nem lesz problémád. Szomszédomba alaszkai malamut van, aki sokat vonyít, mégis tudok aludni, ha az ember nagyon fáradt tud aludni.
Jelentsd fel a gazdáját! Sajnos ez nem fog megváltozni, mert szerencsétlen kutya unatkozik lusta gazdájának köszönhetõen. Részvétem!
Milyen kutyák?(fajta?)

Nem tudjátok véletlen hogyha ellopom a szomszéd aranyhalat és oda adom a macskának az állatkínzás-e? Nagyon félek, hogy feljelent a szomszéd ha megtudja hogy én tuntetem el a halacskáját.

Legjobb válasz: Igen állatkínzás. Én biztos feljelentenélek ha másért nem hát birtokháborításért.... mert másnak a privát területére illetéktelenül belépni és lopni az törvénysértõ. Mellesleg tanulj meg helyesen írni mert nagyon ciki, hogy alap szavakat nem tudsz helyesen leírni.

Ez nem állatkínzás. Ez lopás.
Igen állatkínzás. Én biztos feljelentenélek ha másért nem hát birtokháborításért.... mert másnak a privát területére illetéktelenül belépni és lopni az törvénysértõ. Mellesleg tanulj meg helyesen írni mert nagyon ciki, hogy alap szavakat nem tudsz helyesen leírni.
Nem veszitek észre, hogy kamu kérdés? :)
Ja, féljél is, mert ezek a pletykás macskák képesek és visszamondják neki!
Ha piros szákkal mered ki és hármat toppantasz majd meghajolsz közben, akkor nem. De a lényeg hogy éjfélkor csináld és a macska háromszor nyalja meg a száját utána, mert akkor fel se jelentenek.
Bizony, ne a macskát féltsd, hanem a saját ánuszodat! Mert ez akár hogy is nézzük, ez bizony lopás, és ha emiatt lesittelnek, (amit remélek) az ilyen kis kancsó haltolvajokat lyukon szokták vágni rendesen!
Tugyuk igen, az alatkinzas.De lehet hogy a halacska fel fal teged mielott hozzanyulsz, ugyhogy feljel.
a szomszéd helyébe akkor inkább pirahnjakat telepítenék a tóba, és beledobnám a macskádat. nem gondolod, hogy köcsögség lenne vele ezt csinálni? ez az õ aranyhala, az õ háziállata! gondolkodjál már. neked sem tetszene, ha a macskádat pitbullok közé akarnák mások dobni...
miert irsz ekezet nelkul
Mi bajod az aranyhalakkal? Á[email protected]? Nem teljesítették a kívnságodat? Egyébként a fent leírt eset tényleg állatkínzásnak minõsül, ugyais, ha jól emlékszem, a macskák Wiskast vennének.
Az en kis macskamot nem lophatja el senki. kábé olyan könnyû, mint szomszédtól halat lopni
Utolso valaszolo.nezd meg az elso oldalt es olvashatod hogy kifogasoltak az ekezetek nelkuli kommenteket!! Kar, mert en a macskanak drukkoltam....
Utolsó válaszoló Itt, pedig csak egy kis ártatlan halacskáról van-volt szó és nem ékezetekrõl! Kérdezõ! Már ne álmodozz a halacskáról, megtudtam innen a netrõl a róssz szándekod, már tovább is ajándekoztam kis aranyhalacskám, most a szegény macskád éhen fog pusztulni.
Lehet azert ir ekezet nelkul mert a mai telefonokban pl. A nokia lumia nincs ekezet a billentyuzeten. Sokan bunkosagnak mondjatok pedig nem tehetunk rola...
A kérdező hozzászólása: Az en kis macskamot nem lophatja el senki.
Az állatkínzás, ha ellopom a macskádat és véletlenül odaadom vacsorára a két bullterriernek? :)
A kérdező hozzászólása: sajnos a szomszed meglata hogy elakartam veni a halat es azal fenyegethet meg hogy kivagja a macskambol ha eltunik.
Állatkinzásnak nem minõsül, mivel a macska ragadozó az aranyhal pedig lehetséegs prédaállat. dE elég nagy köcsög lehetsz, hogy a szomszéd aranyhalát csóreszolod.

Van egy szelíd rottweiler szuka kutyám. Már sokan ismerik hogy nem bánt. Sajnos ha éjszakára néha kiengedem ki tud ugrani a nagy kerítésen. A szomszéd feljelentett, 10 ezer helyszíni bírság! Az érthető hogy félnek tőle mert nagy. Jogos ez így?

azt szeretném tudni mit tehetek a szomszéd ellen azért amiért nem emberi módon figyelmeztetett a kutya miatt?trágár szavakat használt,els?re nagyon bunkó volt!úgy tudom rend?r,vagy volt.kedvesen is mondhatta volna!azt hiszi neki mindent lehet mert 2 méter és 110 kg?!!!!

Legjobb válasz: Még te vagy felháborodva?? Imádom a kutyákat, nekünk is van egy JÓLNEVELT staffordunk. Mégsem nézném jó szemmel, ha a szomszéd kutyája átugrálna hozzánk. Jó, valószínûleg nem egybõl a rendõrségre rohannék, de ez most mellékes. Hiába gondolod, hogy szelíd a kutyád, ha egyáltalán nem fegyelmezett, idomított. Márpedig ha elszökik, akkor nem az. És egy fegyelmezetlen kutyában sosem szabad megbízni, pláne ha a mérete is megvan hozzá, hogy netán súlyosan megsértsen valakit! Érthetõ, ha a szomszédod dühösen szólt, gondolom nem az elsõ eset után jelentett fel... Én bosszú helyett inkább elvinném iskolába a kutyát, ha már te magad nem voltál képes megnevelni...

Még te vagy felháborodva?? Imádom a kutyákat, nekünk is van egy JÓLNEVELT staffordunk. Mégsem nézném jó szemmel, ha a szomszéd kutyája átugrálna hozzánk. Jó, valószínûleg nem egybõl a rendõrségre rohannék, de ez most mellékes. Hiába gondolod, hogy szelíd a kutyád, ha egyáltalán nem fegyelmezett, idomított. Márpedig ha elszökik, akkor nem az. És egy fegyelmezetlen kutyában sosem szabad megbízni, pláne ha a mérete is megvan hozzá, hogy netán súlyosan megsértsen valakit! Érthetõ, ha a szomszédod dühösen szólt, gondolom nem az elsõ eset után jelentett fel... Én bosszú helyett inkább elvinném iskolába a kutyát, ha már te magad nem voltál képes megnevelni...
Örülj, hogy 10-zel megúsztad és ne hagyd kiszökni.
A büntetés jogos. Viszont ezt kb. 100-ból 1 ember tenné meg, hogy emiatt bejelentést tesz, ahelyett, hogy szól a gazdinak, pláne ha tudja is, hogy kié a kutya. Szóval ha nem akarsz rendszeresen büntit fizetni, de szeretnéd, hogy a rotid kimehessen a kertbe, akkor csináltasd meg a kerítést. Amúgy hogy próbáltad lenevelni a szökésrõl?
Bunkóság ide vagy oda, ez bizony jogos volt. Amúgy inkább örülj neki, hogy a hivatalos útját választotta a probléma megoldásának, ebbõl a büntetésbõl remélhetõleg tanulsz, és kapsz még egy esélyt. Ilyenkor ugyanis, -akármennyire igazságtalan is- sokkal gyakoribb az önbíráskodás, nem szoktak sûrûn a rendõrséghez fordulni. Egyszerûen megmérgezik, lelövik, vagy elkapják, és agyonverik!!! Ráadásul ha a szomszédhoz ugrik át, akkor még ezért se csinálhatnál semmit, volt már ilyenre eset, akkor egy németjuhászt vertek agyon, a törvény szerint teljesen jogosan! Szóval a szavai lehet hogy bunkók voltak, de a tettei, nem, úgy hogy még él a kutyád, és inkább azon törd a fejed, hogy tudnád megakadályozni a szökéseit.
Egy jól nevelt kutya nem ugrik át a kerítésen. Szóval inkább vele foglalkozz ne a szomszéddal.
csináld meg a kerítést és akkor nem lesz gond :) kutya is bent marad, szomszéd is megnyugszik :)
Ha már elõtte is tudtad, hogy a kutyád kiszökik akkor nincs helye a kedvességnek. A kutyád és a többi embert, és kutyát is veszélyezteted (persze szelíd szerinted, de sosem lehet tudni). Arról nem is beszélve hogy ez törvényellenes. Még te vagy felháborodva?
A kutyádnak se jó, ha szabadon bóklászhat az utcán, bármi történhet vele, emiatt olyan is feljelenthet, aki nem fél tõle, hanem állatvédõ. Azzal, hogy bunkó volt... hát, tapasztalatból mondom, hogy nem kezdhetsz vele semmit, hacsak nincsenek függetlennek mondható tanúk, akik hajlandóak ezt igazolni, de ez már inkább bírósági ügy, amit ha elveszítesz, nagyon sokat buksz rajta. Szóval inkább békélj meg a szomszédoddal, s tegyél arról, hogy a kutya ne legyen éjszakai önsétáltató.
Én ismertem egy rotit, a világ legszelídebb kutyájának mondhatnám, húzhattad vonhattad, oda se neki, érkezõ addig nem ismertet sem bántott, gazdája nem is volt ott, én a kollégája voltam, láttam, de volt két eset, két ember akik semmit nem csináltak, nem hergelték, csúnyán se néztek rá, acsarkodva rontott rájuk. Szóval ezt miért tette? Mert innen nem mondhatom, hogy szelid és ha egy rotit látsz neked rontani, nem tudom tiszta marad-e a nadrágod...
vagy este ne engedd ki, vagy pedig a kerítést csináltasd meg neki vagy egy kisebb rész el lehet neki keríteni a kertben, hogy este ott legyen.
Elõször talán a szomszéddal beszélj.
A kutya ugat. Ha nyávogna, azt hinnéd, hogy be van lõve.
Aztán úgyis megtudja, hogy te jelentetted föl, aztán õ ír névtelen levelet, hogy mariska van a padlásodon DDDDDD
Amúgy te már az egész utcát feljelentgetted ezért-azért? Hol születtél, hogy a feljelentés jutott elõször eszedbe?
Venni kell egy kutyát és hozzá szoksz, nekem sincs kutyám de az összes szomszédomnak van azok is ugatnak de már megszoktam, pedig 3mûszakba járok dolgozni és nappal alszok.Amikor dolgozni vagyok õk vigyázzák az én házamat is, ha ugatnak a szomszéd kinéz nincs-e valami baj.A kutyák miatt nem kell össze veszni a szomszéddal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!