Találatok a következő kifejezésre: A szolnoki mit (529 db)

Milyen név a Szolnoki mire vezethető vissza?

Legjobb válasz: Valamelyik õs Szolnokról származott.

Valamelyik õs Szolnokról származott.
Lehet, hogy valamilyen nem magyaros nevet (pl. német vagy szláv eredetüt) magyarosítottak igy. A legegyszerübb megkérdezni...
A város neve onnan vezethetõ vissza hogy Zounok Lehajózott a tiszán, és letelepedett sok ember telepedett mellé.A régi Szolnok, ami akkor még Zounok néven szerepelt a tatárok felégették, kicsit messzebb mint most van(a helyét még mindig meglehet találni ha valaki nagyon keresi) Késõbb IV Béla királyunk telepítette újra be, de már Szolnok névvel. Nincs köze a szláv szol=só jelentéséhez.

Lányok! A szüleitek mit szólnának hozzá ha néger pasitok lenne?

Egy kisebb városban laksz ahol nem igazán vannak négerek szóval nem megszokottak.

Legjobb válasz: Ha dolgos, a mi normáiknak megfelelõen él, akkor semmit. Bár ha dobokat verve tûz körül táncolna fûszoknyában, akkor sem szólnának semmit, nem szólnak bele az életembe, hagyják, hogy úgy éljem az életem, ahogy akarom. Amit tudtak azt megtették, neveltek, megfelelõ erkölccsel felszereltek, ezek után már csak rajtam múlik, hogy mit kezdek magammal.

Ha dolgos, a mi normáiknak megfelelõen él, akkor semmit. Bár ha dobokat verve tûz körül táncolna fûszoknyában, akkor sem szólnának semmit, nem szólnak bele az életembe, hagyják, hogy úgy éljem az életem, ahogy akarom. Amit tudtak azt megtették, neveltek, megfelelõ erkölccsel felszereltek, ezek után már csak rajtam múlik, hogy mit kezdek magammal.
Az enyém semmi rosszat sem szólna.
Semmit nem szólna az anyukám, ha tanult, dolgos és nem egy bunkó.
Inkább néger mint cigány.
Semmit, mert nem is kezdenék velük, maradnék a magamfajtánál.
Biztos kiakadnának, de eszembe sem jutna négerrel járni.
Inkább fehér mint néger vagy cigány.
Az afrikai négerek fele aids-es. csak óvatosan. Én nem jönnék össze négerrel. csúnyák!
nekem már csak anyukám él, õ elcsodálkozna, de nem tehetne ellene semmit. (bár én egy négerrel nem jönnék össze, nem a bõrszine miatt, hanem mert még nem találkoztam olyan négerrel aki tetszett)
Semmit. Anya biztos irigy lenne egy kicsit, mert neki nagyon tetszenek :D
soha eszembe sem jutott ilyesmi, nem is vonzanak az ilyen egzotikus emberek. múltkor egy néger bula majdnem nekem esett egy szórakozóhelyen, mert nem volt képes megérteni, hogy nem viheti el a mellettem lévõ széket. angolul mondtam neki teljesen érthetõen, többféleképp magyarázva. én kérek elnézést amiért nem beszélem az õ bozótlakó nyelvjárását...
A mi családunk kellõen intelligens ahhoz, hogy ne a bõrszíne alapján ítéljenek egy embert. Megjegyzem, a szomszédunkban én egy család, anyuka fehér, apuka fekete (tanzániai). Van nyolc kapucsínó gyerekük, jól élnek, jól keresnek, jólneveltek (elõbb köszönnek, mint a "tiszta fehér" gyerekek).
Elõször biztos nagyon meglepõdne, talán kicsit ki is akadna, de egy kis idõ múlva, ha látná, higy jól megvagyunk, szeretjük egymást, megállunk a saját lábunkon biztos elfogadná.
Pont most volt egy mûsorban egy olyan, hogy egy néger cserediák jött egy kis városba/faluba 'élni'. A srácot totál elitélték a színe miatt ismeretlenül. Akkor beszéltük, hogy milyen város már az meg minden mert azért már már természetes ez, hogy vannak négerek. Jó a rendszerváltás elõtt biztos nem volt annyira természetes mert akkor ritkán és keveset utazhattak az emberek. De mára már azt se lehet mondani. Mi egy olyan városban lakunk ahol kb. 6000-en laknak. Nem tudok arról, hogy élne itt vagy a környéken néger. De még apa is azt mondta, hogy itt körül zsognák az emberek. /gondolom, hogy nálunk nem mindennapi/ Tehát szerintem nem lenne nálunk ebbõl semmi.
Meglepõdtek volna, de jól álltak volna hozzá. Rengeteg nem fehér fõnöke van anyának (kórház) és egyáltalán nem kezelte õket másképp. Na a nagyszüleim viszont nem engedtek volna be :(
Egyikük sem szólna semmit, nem érdeklik az ilyenek (bár azon kiakadnának, ha romával jönnék össze, de ezt megértem). Mondjuk négerrel nem jönnék össze, max. félvérrel. :D
Ha rendes ember egyébként, akkor semmit. (Tehát mondjuk ne afrikai házasságszédelgõ legyen.) Anyum várná a csokiunokákat szerintem :P
Nekem eszembe sem jutna, ha már másik fajta max távol keleti, de inkább maradok a fehéreknél. Apám tuti megkérdezné így szó szerint: Te ez most halál komolyan egy néger? Anyámat nem tudom.
Bocsi, én egy lány apja vagyok. Nem szólnék semmit, de elvinném pár olyan ismerõs nõhöz beszélgetni, akinek néger volt a párja. A legfõbb gond, az eltérõ kultúra, szokások, stb. Bár, egy szerelmes fiatalnak lehet bármit mondani, szerelmes marad.:)
a néger amerikában olyan mint itt a cigányok lakik Floridában rokonom és õ mondta szóval nem örülnének neki és nem is jönnek be a négerek
nekem már csak anyukám van, de biztos meglepõdne :D nem hiszem, hogy eltiltana vagy valami ilyesmi, de biztos zavarban lenne :)
Semmit. Nem a bõrszíne alapján ítélnék meg.
Apukám kitérne a hitébõl:D Szeretem, de hát ilyen...
Biztos hogy semmit. Inkább mint cigány!!!

SEGÍTSÉG! Félévente visszatérő fura dolog. Egy hétig tart. Mikor majdnem befejezem a pisilést szúró fájdalom jön, mikor kitisztítom nyálkás valami jön ki. A szüleimnek nem merek szólni. Mi lehet ez?

Csak normális válaszokat kérek

Legjobb válasz: Miért nem mersz szólni? Õk a szüleid. Azért vannak, hogy tudják, mi történik veled, és segítsenek.

Miért nem mersz szólni? Õk a szüleid. Azért vannak, hogy tudják, mi történik veled, és segítsenek.
A kérdező hozzászólása: A szüleim már egy 4-es aláért felkapják a vizet. Ki tudja mit gondolnának...
Nekem ilyen az elsõ szex után volt pár napig. :D (akkor 17 voltam). Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok
Komolytalan dolog interneten keresztül "diagnosztizálni", de talán hólyaghurut -az jár pisiléskor fájdalommal-, amit pl. felfázás okoz. Az idõrõl-idõre visszatérés is erre a betegségre utal. Nincs mit tenni, orvoshoz muszáj menned, mert a kezeletlen hólyaghurut komoly következménnyekkel jár! Ráadásul ezért is újul olyan könnyen ki.
Figyelj ide. A négyes alá az más. Azért sem kéne, hogy rögtön a fejedet vegyék, mert nem lehet mindig ötöst kapni, de az olyan dolog, amirõl azt gondolhatják, hogy te tehetsz róla, mert nem tanultad meg. Függetlenül attól, hogy ebben igazuk van-e, ezt gondolhatják. Ha egészségügyi problémád van, akkor nem ezt fogják gondolni, és nem veszik a fejedet, hanem tudni fogják, hogy a segítségükre van szükséged. Ez egészen más eset. 12 évesen nem kell egyedül megoldanod az egészségügyi problémákat.
a betegség és a 4-es alá az tök más:D ha a kislány beteg nem leszólni fognak, hanem aggódni érted, és körül fognak ugrálni. nyugodtan szóljál.

A suliban a lányok piszkálnak, de nem merek vissza szólni. Mit tegyek?

Volt olyan hogy labdával dobáltak tesin ( nagy tornász labda). De nem csak én vagyok így az osztályban! (kitűnő tanuló vagyok) 12/L

Legjobb válasz: Szerintem ne foglalkozz velük! Ha meg nem csak te vagy így az osztályban, akkor álljatok össze, és úgy osszátok ki õket, hogy nem fognak még csak hozzád szólni sem. :)

Ne hagyd magad! Ahogy az elõttem válaszolók is írták, fogj össze a többiekkel. Arról meg, hogy jók a jegyeid, ennyi a véleményem !;) http://www.demotivalo.net/view/97334 http://www.demotivalo.net/view/88326
pedálnak tartanak irigyek a jó jegyeidre csak õk lusták arra hogy tegyenek érte hogy õk is ilyenek legyenek(vagy nem is sikerülne nekik), azt hiszik menõbbek ha szar jegyet kapnak. te csak tanulj ahogy eddig és fogjatok össze ellenük!!
Ja és írtad hogy kitûnõ vagy. Eszedbe ne jusson ez miatt rontani az átlagodon!
Aha. Szóval nagyképû pi*sákkal van dolgunk. Akkor tényleg próbáljatok meg összefogni.
Meg gondolom hülyék is:D Ez a két tulajdonság gyakran együtt jár. Próbáld meg megbeszélni velük. Vagy már próbáltad?
Szerintem ne foglalkozz velük! Ha meg nem csak te vagy így az osztályban, akkor álljatok össze, és úgy osszátok ki õket, hogy nem fognak még csak hozzád szólni sem. :)
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem miért csinálják a válasz: mert jól esik
A kérdező hozzászólása: osztálytárs :( (és jobban néznek ki nálam) :((
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Osztálytársaid vagy nagyobbak?

MI a véleményetek a szolnoki szülésznőkről? Érdemes fogadni vagy alapból is foglalkoznak veled és kedvesek? 29hkm

Legjobb válasz: inkább fogadj orvost. Én alapból a szolnoki ellátást utálom, ha nem magán úton mész el, lesz*rják a fejed, meg úgy beszélnek veled ami nem méltó.

inkább fogadj orvost. Én alapból a szolnoki ellátást utálom, ha nem magán úton mész el, lesz*rják a fejed, meg úgy beszélnek veled ami nem méltó.

A szolnoki sztk-ban mikor van tüdőszűrés? és, hogy kell e időpont? Vagy esetleg fizetni, mert az egyik ismerősöm is ment tüdőszűrésre igaz nem Szolnokra de ott azt mondták neki h ha kér iskola látogatásit akkor nem kell fizetni a szűrésért.

Legjobb válasz: Háziorvosi beutaló szükséges hozzá legelõször. Utána elmész az sztk-ba adnak egy csekket (legutóbb még 1700 ft volt). Azzal átballagni a postára befizetni. Utána visszamenni. Bemutatod a csekket és a beutalót és utána meg is csinálják a tüdõszûrést. A rendelési idõt nem tudom pontosan. Idõpontot nem kell kérni, lehet menni amikor ráérsz. Illetve olyat még én nem hallottam, hogy iskolalátogatási papír mellett elengedik az árát.

Háziorvosi beutaló szükséges hozzá legelõször. Utána elmész az sztk-ba adnak egy csekket (legutóbb még 1700 ft volt). Azzal átballagni a postára befizetni. Utána visszamenni. Bemutatod a csekket és a beutalót és utána meg is csinálják a tüdõszûrést. A rendelési idõt nem tudom pontosan. Idõpontot nem kell kérni, lehet menni amikor ráérsz. Illetve olyat még én nem hallottam, hogy iskolalátogatási papír mellett elengedik az árát.
A kérdező hozzászólása: De elengedik, már voltam tegnap:) és ingyenes ha nappalis vagy.

Én Szolnokon lakom, de nem szeretnék itt szülni, mert sok rosszat hallani a Hetényiről. Mi a menete, ha én Pesten szeretnék szülni? Befektetnek szülés előtt? Hívjam a kórházat?

Legjobb válasz: Szia! A tesóm most várja a második babáját, 16 hetes. Szolnoktól kb 30 kmre laknak, és õ ott fog szülni! Az elsõt még Bpen szülte, semmi gond nem volt, de most a második picit Szolnokon fogja! Dr. Endrõdi doktor úrnál. Magánrebdelésre jár, nagyon szimpi a doki, 3000 ft egy alkalom csak bk. Ha kell a pontos elérhetõség, csak írj, megadom majd! :))

Szia! A tesóm most várja a második babáját, 16 hetes. Szolnoktól kb 30 kmre laknak, és õ ott fog szülni! Az elsõt még Bpen szülte, semmi gond nem volt, de most a második picit Szolnokon fogja! Dr. Endrõdi doktor úrnál. Magánrebdelésre jár, nagyon szimpi a doki, 3000 ft egy alkalom csak bk. Ha kell a pontos elérhetõség, csak írj, megadom majd! :) )
Elõször is kiválasztod a dokit akinél szülni szeretnél, aztán felkeresed államilag támogatott rendelésen.Õ majd megmondja, hogy hogyan vállal el.Amúgy minden úgy megy, mintha Szolnokon szülnél, csak nagyobb a távolság, és jobban kell figyelni a fájásokra.Nah meg itt egy magánrendeléses vizsgálat 5ezernél kezdõdik, de a jobb/népszerûbb orvosok 7-8ezer Ftot is elkérnek alkalmanként.A szülés meg még plusz 60-80ezer.Tehát így kalkulálj!
Ennyire bunkó nem vagyok.
Teljesen egyetertek a kerdezovel..nekem pl beszolnak h hisztis vagyok, vagy a tipikus : mibvan megjott kerdes..de olyat is kaptam mar hogy "mivan havilavina van?"
Õ meg szóljon be neked, mert magömlésed van? OMG! A hülyeség nagy úr...
ezen amúgy mit lehetne beszólni? ilyen alapon szóljak be, mert szarni megy a wc-re, vagy kifújja az orrát?
Értelmes, intelligens férfi ezért nem piszkálja a nõket.
Én sosem vagyok hisztis.! Ezért beszólni egy lánynak? Hány éves vagy, 12? :D Szólj be neki nyugodtan, max. defektesnek néz. :D
Persze, ez a legjobb szórakozásom. Van, aki nem szól be nekik ilyenkor?
#3-as, nem minden lány hisztis ha megjön neki, legalábbis nem mindig!
[link]
Semmit. Szex terén nem is annyira zavar, csak viselkedésre, mert mindig hisztisek.
Én sem vagyok ilyen bunkó!
elég gyerekes az, akinek az a legjobb szórakozása, hogy beszóljon a lányoknak, ha menstruál..
Vérrokon?
Egy rokonnal?Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne.Nemcsak azért, mert rokon, hanem azért is, mert utána hogy néznétek egymás szemébe? De ha jól átgondoltad és úgy gondolod, hogy nem gond, ha megváltozik a kapcsolatotok(akár jó, akár rossz értelemben), akkor ülj le vele és beszéljétek meg. Mondd meg neki, hogy te vibrálást érzel köztetek és ha õ benne lenne, akkor lehetne közetetek szexuális kapcsolat is, ha õ benne lenne. Ne légy félénk, se túl bátor:DCsak mondd el neki az érzéseidet és hogy úgy érzed, hogy visszajelzéseket kapsz felõle.Ha õ ezt nem akarja, akkor meg ne kezdjen ke veled! Sok sikert!
Én nem elítélõ akarok lenni, de rokonnal csinálni gusztustalan és vérfertõzés. Ha lenne egy gyereketek, nagy valószínûséggel betegen születne. Annak van jelentõsége, hogy családtagok miért nem szexelnek egymással. Felejts el, vagy kerüld el! Sürgõsen!!!
Mennyire közeli rokon õ neked??VAn valakije?? Bõvebb info...?
A magányoság el veszi az eszeteket? Jó lenne ha családon kivül keresnéd meg a párodat .. és nem egy "családias simogatás" hozna lázba .Gondolj arra , ha lesz majd gyereked .. és mondhatni hivatkoznod kel a normatívákra... milyen érveket hozhatsz fel neki ..? Gondolom te se örülnél ha õ kikezdene az uncsitesójával ...... "mert az olyan jó ".
Add át nekem, én nem vagyok a rokona.Majd én jól megrakom!!!
??? O.o
Mit szólna ahhoz, ha elmész???? Atya ég... amúgy tudtad, hogy a középkorban azt tartották, hogy a nõi orgazmus egy bûnös dolog és kivágták azoknak a nõknek a csiklóját? Vagy azt hiszed, h még most is azt csinálják? :P
Ezt nem gondolhatod komolyan. Élvezni fogja, és büszke lesz rá, hogy ilyen jót tett neked. Ha közben benned lesz, akkor neki is orgazmusa lesz tõle.
miért is félsz az orgazmustol?????
sztem nem kioktani kéne a helyesirásrol és h "olvasson utána"..azt teszi utána néz...szal magyarán nem kell félni lhet h sikitasz mejd lehet h csak nyögsz....de a pasit mindenképen szétveti a büszkesség
Jujjj-jujjj!!!!!! Kicsit olvass utána ezeknek a dolgoknak! Csak hogy tudd, egy férfinak az a legnagyobb gyönyör, ha egy nõt el tud juttatni a "csúcsra"! Amúgy hány éves vagy????
hüveLY! tanulj meg helyesen írni:)
Vicces h te ezzel foglalkozol :-) Nem leoltani akarlak! De csak azt véleményt tudom osztani amit a többiek. Ez egy pasinak nagyon jó. Szval engedd csak el magad nyugodtan. Nagyon sokan meg azzal küzködnek h nem sikerül meg h miben kiben lehet a hiba és nem kevesen vannak így. Örülj neki h neked ez egyátalán megy és ilyen könnyen :-) 21/F voltam
Hagyd, hogy legyen orgazmusod! Nagyon nagyon nagyon nagyon és még annál is jobban örülni fog neki a párod :) Képzeld el fordítva a helyzetet: te is bizti örülnél neki, ha a másik élvezi a szexet! Én még életemben nem hallottam olyan férfirõl, akit zavarna a nõi orgazmus :X Próbáld meg leküzdeni magadban ezt a gátlást, hisz errõl szól a szex! Enélkül nem is érdemes csinálni :) Szóval nyugi és lazíts!
Lehet azért nem volt még ilyen orgazmusod mert nem tudod leírni a hüvely szót helyesen. Amúgy mégis mit szólna? egy fiúnak teljesen mindegy hogy elmész e vagy sem(mármint nem tudatilag), legtöbbször nem érez semmi különöset, max kicsit vonaglasz, vagy több hangot adsz ki. De nem fog megijedni, inkább büszke lesz magára...17 évesen ilyent kérdezni...te jó Ég :D !
(elõzõ vagyok) És az oLYan iLYen szavak LY-ossal írandók, nem hiszem hogy 17 vagy :D !
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok...:S ja es mar tobbszot mondtak, hogy borzaszto a helyesirasom... :S :"-)
Szia! Csak olvass el egyszer néhány oldalt ebben a témakörben, átlagosan oldalanként egyszer felmerül a kérdés (kétségbeesett) fiúk részérõl, hogy "Nincs orgazmusa a barátnõmnek, velem van a baj, én csinálok valamit rosszul?" Ha sokáig "visszatartod" a szégyenkezésed miatt, lehetséges, hogy elõbb-utóbb õ is felteszi ezt, ha nem is itt és nekünk, akkor minimum saját magának. Ne akard ezt. Én megértem egyébként az érzéseidet. Ahhoz, hogy élvezni tudj, igazán, õszintén át tudd élni az orgazmust, nagyon-nagyon el kell engedned magad, nagyon nagy biztonságban kell érezned magad. Ha megvan/kialakul köztetek a kellõ bizalom, nem lesz ezzel gond, de addig is tartsd szem elõtt szeretkezés közben, hogy azzal a céllal vagytok együtt, hogy örömet szerezzetek EGYMÁSNAK, tehát õ egész biztosan örülni fog (és nem mellesleg tényleg büszke is lesz magára :) , ha látja, mennyire élvezed :) És kevesebbet gondolkodj szex közben ;)
Szerintem hülye vagy. Nekem még semmilyen orgazmusom nem volt, te meg itt szenvedsz azon, hogy visszatartod?! Én mindent megadnék érte, hogy nekem legyen. Ha ennyi eszed van, inkább tanulj még a suliban, ne a szexen járjon az eszed!
23:04-es válaszolónak: ha te nem érzed, mikor van orgazmusa a nõnek, akkor sajnállak. Akik tényleg átélik, nemcsak színlelik, azoknak sokszor nagyon erõteljesen összehúzódik a hüvelyük, nemcsak vonaglanak meg nyögdécselnek össze-vissza. Kérd meg a párod, hogy miközben benne vagy, húzza össze a hüvelyizmait. Vannak, akiknek kevésbé izmos, ez alkati kérdés, de még akkor is érezhetõ a különbség.
az elobb 17 voltal:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az ertelmes valaszokat.:-* :)
Hát...Érdekes gondolkozás... Hogy mit kéne tenned? NEM leállítani. Ugyan mit szólna hozzá? Büszkén dagadna a melle, hogy milyen ügyes volt.
A kérdező hozzászólása: hat...nem tudom...nem tudom, hogy mi lesz a reakcioja es, hogy hogyan fogja fogadni...
A kérdező hozzászólása: koszike!:) De most nekem ez nem lenyeg, hanem a valaszotokat szeretnem hallani, mert felek...
A kérdező hozzászólása: 17 eves...akkor jo!koszi szepen a valaszokat!ja es azert felek, mert o az elso akivel egyutt vagyok, de nem eloszor.
:) ) meghogy kivagnak, ne ilyesszuk mar a csajt...amugy mennyit kell `dolgozni` ezen, h orgazmus legyen belole?ugyertem fugga a szemelytol meg h mit hogyan csinalsz?de ugy kb.?
A kérdező hozzászólása: Meg csak egyszer jott volna ossze de akkor sem hagytam, mert feltem.Es en ugy tudom, hogy szemelytol fugg!Ja es a pasim mar tobbszor is elment es ojankor ojan aranyos volt mert zavarba jott es azt sem tudta, hogy mit mondjon...:D
Ne haragudj de hány évesek vagytok?13?Mi az hogy szégyenlitek ha jó nektek?Ez nagyon durva..hát ez a lényeg...hogy jó legyen nektek...mit szégyeltek ezen?ez a legnagyobb butaság amit valaha halottamxD
A kérdező hozzászólása: Baj ha ijen a termeszetem?inkabb ne irtal volna semmit, okosabb maradtal volna!
ha ilyen a termeszeted akkor nem kell kozosulni, legalabb nem fogsz tovabb szaporodni es meg is van oldva a dolog. istenem de hulye vagy
A kérdező hozzászólása: Hulye vagy te!Oszinten!miert nem lehet normalis valaszt irni ha mar itok?A kezetek akkor sem fog leszakadni, ha mas betukot nyomtok.szerintem!
A kérdező hozzászólása: amikor 17-et írtam elírtam :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!