Találatok a következő kifejezésre: A szolgáltatómnak jeleznem, (4 db)

Ha lecserélném a mobilom az kell jelezni a szolgáltatónak?

Most egy sony wt19i-m van és szeretnék váltani black berry-re, mert a sonynál nem tudom kihasználni a teljes érint?képerny?t és a walkmant sem (iPodom van).Rájöttem, hogy nincs szükségem a 1Ghz-s procira, mert csak akkor szoktam játszani amikor a gépem nem m?ködik és ez ritka dolog és amugyi csak netezére használom a telefonom (meg persze telefonálás, SMS meg minden) ezért váltanék QWERTY-re és a QWERTYsek közül is a black berryre.

Legjobb válasz: Miért kéne? BB-t meg nem vennék a helyedben, bár csak telefonálásra nem rossz.

Miért kéne? BB-t meg nem vennék a helyedben, bár csak telefonálásra nem rossz.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne rossz a BB?
Mert kb egy éve cikkeznek a folyamatos csõd felé haladásról a RIM felõl, azért. A másik, ha nincs BIS/BES elõfzetés a telón, kb ez is csak egy használhatatlan, túlárazott vacak lesz.
Miért kellene jelezni? Ha az új telefonod kártyafüggetlen, vagy a szolgáltatód SIM kártyáját elfogadja, akkor semmi teendõd nincs!
A kérdező hozzászólása: Oké :) utána néztem és megfogadom a tanácsot a BBvel kapcsolatban lehet, hogy inkább veszek egy HTC ChaCha-t
Szintén nem a legjobb választás, ha mindenképp kell a fizikai billentyûzet akkor Sony Ericsson Xperia Mini Pro, ennél jobb nem hiszem, hogy van. És ezt úgy mondom, hogy HTC a kedvenc mobilgyártóm, de nem a ChaCha miatt.
A chacha egy facebook mobil, szinte aköré építettek mindent.Nagy az osztásköz a gombok között, és jó a nyomáspontja a gomboknak, de a billentyûzeten kívül és az anyaghasználaton kívül más jó nincs benne.Hardveresen is gyenge, illetve hát a Sense, meg a rendszer se a legfrankóbb rajta. Ahogy elõttem mondták, Xperia mini pro. HTC fanként, és Desire tulajként írom.
Tény. Én is Blackberry tulaj lettem sok fajta érintõképernyõs telefon után. Nem véletlen. Mint telefon nagyon jól helyt áll a Bold sorozat. A csúszkás qwerty és a Bold gombsora között azért van egy "lehelletnyi" használhatóságbeli különbség. Persze van aki teljesen lap billentyûzeten is egész jól elgépel. Ami a gond szegény BB-kel az az alkalmazáskínálat. Minõségben biztos felülmúlja a Chacát és a Minit. Van olyan alkalmazás amirõl nem szeretnél lemondani? Érdekes de engem is a térkép bosszant egyedül.
Ki köti a szerelõ és ennyi .
A kérdező hozzászólása: A gáz-tervrajzon nem kell feltüntetni ezt , hogy megszûnt egy készülék?
nem.
A rajzot annak idején jóvá kellett hagyatni a szolgáltatóval!A változtatást miért ne kellene?
Az én házamban hivatalosan csak 1 konvektor van.Úgy örököltem felújítottam és bõvítettem mikor a lakhatásit megkaptam arról az 1 konvektorról el vitettem minden hova , se terv se engedély.Nem fogok feleslegesen fizetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Csoportos beszedést elég, ha beállítom a netbankomban, vagy a szolgáltató felé is jelezni kell?

Legjobb válasz: a szolgáltatónál le kell adni ált a számlaszámot amirõl majd megpróbálják lehívni az összeget...

a szolgáltatónál le kell adni ált a számlaszámot amirõl majd megpróbálják lehívni az összeget...


A szolgáltatómnak kell jeleznem, ha külföldről használnám a telefonom, vagy automatikusan tudom használni?

Vodafone el?fizetéses vagyok.

Legjobb válasz: Mióta vagy elõfizetéses? Az elsõ három hónapban csak depozitra aktiválják a roamingot, ha annál több ideje vagy elõfizetõjük, akkor be tudod kapcsolni. Online ügyfélszolgálat, SMS kód vagy 1270 segít benne. Érdemes utánanézni, hogy külföldön, ahol használni fogod melyik a preferált hálózat, és arra feljelentkezni. Vodafonenál még arra is kell figyelni, hogy hamar kér hóközi számlát. Ha eddig minimális volt a telefonszámlád (pl. 4-5-6e Ft) akkor a külföldi telefonhasználat akár ennek a dupláját is eredményezheti. És akkor már telefonál is a forgalomfigyelés, hogy kéne befizetni hóközit...

Mióta vagy elõfizetéses? Az elsõ három hónapban csak depozitra aktiválják a roamingot, ha annál több ideje vagy elõfizetõjük, akkor be tudod kapcsolni. Online ügyfélszolgálat, SMS kód vagy 1270 segít benne. Érdemes utánanézni, hogy külföldön, ahol használni fogod melyik a preferált hálózat, és arra feljelentkezni. Vodafonenál még arra is kell figyelni, hogy hamar kér hóközi számlát. Ha eddig minimális volt a telefonszámlád (pl. 4-5-6e Ft) akkor a külföldi telefonhasználat akár ennek a dupláját is eredményezheti. És akkor már telefonál is a forgalomfigyelés, hogy kéne befizetni hóközit...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!