Találatok a következő kifejezésre: A szokásos megjött a menstruációm, (2 db)

Egy hetet késett a menstruációm, utána megjött, de nem szokásos mennyiségben (erősen szoktam az első 1-2 napban). A teszt negatív. Lehetek terhes?

A derekam majd leszakad, ami sosem szokott.

Legjobb válasz: Sajnálom de nem. Csak akkor ha nem termelõdik a hcg-d de az nagyon ritka.

Sajnálom de nem. Csak akkor ha nem termelõdik a hcg-d de az nagyon ritka.
Nem hiszem, sajnálom. Ha bizonytalan vagy, tesztelj egy hét múlva is, abból baj nem lehet.

A szokásos időben megjött a menstruációm, de kevesebb, mint szokott. Émelygek, hányingerem van, fáradékony vagyok. Van-e rá esély, hogy terhes vagyok?

Fogamzásgátlót szedek kb másfél éve. 3 hónapja váltanom kellett gyógyszert, mert amit szettem az megsz?nt(Trinordiol volt, most Triregolt szedek). A szokásos id?be(hétf?n)megjött a menstruációm, de kevesebb mint volt. Napok óta az esti órákban émelygek, hányingerem van, és fáradékonyabb vagyok.

Legjobb válasz: nálam ugyanez a szitu, csak annyi különbséggel, hogy én egyáltalán nem szedek tabit, és nem is védekezünk. Ja és szerintem a triregolnál már vannak sokkal modernebb gyógyszerek is. Miért triregolt szedsz?

nálam ugyanez a szitu, csak annyi különbséggel, hogy én egyáltalán nem szedek tabit, és nem is védekezünk. Ja és szerintem a triregolnál már vannak sokkal modernebb gyógyszerek is. Miért triregolt szedsz?
A kérdező hozzászólása: Vidéki vagyok, vidéki orvosokkal:) Az orvosom ezt javasolta, tehát ezt szedem.
ha vidéki vagy az még nem azt jelenti, hogy ott csak ezt a gyógyszert írhatják fel. Én is az vagyok, de én femodent szedtem, nagyon kicsi hormontartalma volt.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, nem értek hozzá, hogy mi alapján döntik el, hogy kinek milyen gyógyszert írnak. Annyi biztos, hogy a triregolt még nem igazán ismerem, de majd kiderül, hogy használ-e. Ha nem, akkor meg jön a baba!
Szia szerintem ez a gyogyszertol is lehet, mert benne van a hasznalti utasitasban is, h lehet tole ilyen tuneted. A baratnom a triregolt mar vagy 14 eve szedte, es azert abban sokkal tobb a hormon mint amik most vannak. Lehet, h neked nem tul jo ez a gyogyszer, ha maradnak a tunetek szerintem menj vissza az orvoshoz, lehet, h masik tabit kell majd szedned.
Szia!Én 7 éve a Tri-regollal kezdtem a "felnõtt" életem, a nagynénémtõl kaptam 2 levéllel, aztán mikor már a választott nõdokimhoz mentem íratni gyógyit, leüvöltette a hajam, hogy ilyen elavult gyógyszert ki adott magának?Én is Femodent szedtem, meg Mercilon-t.Az tuti, hogy ez a gyógyi egy buldózer, és bizony okozhat ilyen tüneteket.Az émelygés, a hányinger, hacsak nem 8 hetes terhes vagy, kicsit nagyon korai lenne, a fáradkonyság lehet baba, de én inkább az idõjárásra tippelnék.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, mindenesetre holnap venni fogok tesztet, és utána el is megyek az orvosomhoz, ezekután majdcsak kiderül, hogy mitõl van ez az állapot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!