Találatok a következő kifejezésre: A szokásos megjött (15 db)

A 8. napon a szokásos módon elkezdtem a gyógyszer szedését, 5 szemet bevettem, utána 4 nap kimaradt, mert nem vittem magammal, és eközben ismét megjött. Ez normális?

Legjobb válasz: Hát, hogy 4 napot kihagysz az nem normális. Az igen, hogy mivel ennyi napot kihagytál megjött. Most akkor ne is szedd tovább inkább. Várd meg azt az idõt amikor újra megjön és akkor kezd el szedni rendesen. Mint amikor legelõször kezdted. Ez a legjobb megoldás. Vagy menj el a dokihoz és mond el neki mit csináltál.

Hát, hogy 4 napot kihagysz az nem normális. Az igen, hogy mivel ennyi napot kihagytál megjött. Most akkor ne is szedd tovább inkább. Várd meg azt az idõt amikor újra megjön és akkor kezd el szedni rendesen. Mint amikor legelõször kezdted. Ez a legjobb megoldás. Vagy menj el a dokihoz és mond el neki mit csináltál.
Nem azért van berendszerezve a tabletta hogy össze visza szedje az illetõ. Persze hogy nem normális. Ha élsz szexuális életet védekezzetek mert nem véd a tabletta mert nem normálisan szeded. a másik pedig össze zavarod a saját hormon háztartásodat.

Akinek "megjött" és nemcsak barnás rövid pecsételgetéssel, mégis terhes volt, hogyan jöttetek rá, hogy mégis van baba? Milyen egyéb tüneteitek voltak, és mikor derült ki a terhesség? A vérzés a szokásos menstruációnál elõbb, vagy késõbb jött?

Sokan írják, hogy személyesen nekik, vagy közeli hozzátartozójuknak, barátnõjüknek volt valamennyi vérzés az elsõ, vagy az elsõ néhány hónapban, ráadásul több napos, nemcsak pecsételgetõs. Azoknak a tapasztalata érdekelne, akiknél ez volt, mégis terhesek voltak.

Legjobb válasz: Szia! 4 gyerekbõl 3-nál így volt, az elsõ 3 hónapban rendesen megjött. A doki szerint elõfordul. Pontosan 31 napos ciklusaim voltak, úgy is jött meg. Az elsõnél fáj a hasam, ezért hasi UH-ra mentem, de épp meg volt. A doki mondta, hogy 8 hetes. A másodiknál még a tesztek is negatívak voltak, ott 14 hetesen derült ki, mert rugdosott. A 3. az évi rákszûrésnél derült ki, mert a doki megvizsgált, és érezte, hogy baba van. 12 hetes volt akkor.

Szia! 4 gyerekbõl 3-nál így volt, az elsõ 3 hónapban rendesen megjött. A doki szerint elõfordul. Pontosan 31 napos ciklusaim voltak, úgy is jött meg. Az elsõnél fáj a hasam, ezért hasi UH-ra mentem, de épp meg volt. A doki mondta, hogy 8 hetes. A másodiknál még a tesztek is negatívak voltak, ott 14 hetesen derült ki, mert rugdosott. A 3. az évi rákszûrésnél derült ki, mert a doki megvizsgált, és érezte, hogy baba van. 12 hetes volt akkor.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a vlaszt! Az nem semmi, hogy 3-nál is így volt a 4-bõl. És ezek a vérzések a menstruáció idejében jelentkeztek?
Fájtak a melleim és két vérzés közt is pecsételgettem néha.

Lehetek terhes? 20 napja megjött kb a szokásos 6 napig tartott.

de most egy hete feszül a mellem és súly gyarapodásom is volt??Mennyi az esély rá hogy terhes vagyok????

Legjobb válasz: Sztem kb semmi esélyed,legalábbis az elõzõ ciklusból biztos nem,ha most estél teherbe,azt még nem érezheted!

Sztem kb semmi esélyed, legalábbis az elõzõ ciklusból biztos nem, ha most estél teherbe, azt még nem érezheted!
Szia!Hátha nem olyan mennyiségû volt a menzid, mint szokott lenni, hanem kevesebb, akkor elképzelhetõ.Biztosat egy teszt mutatna ki, úgyhogy csinálj egyet és meglátod!

7 nappal hamarabb megjött de csak 2 napig a szokásos 7-hez képest volt már így valaki terhes volt? Többi lent.

7 nappal hamarabb megjött általában 7 napos a menzim most az elsõ nap erõsebb a 2. ik nap gyenge 3. ik nap épphogy meglátszott a wc papíron barnás pirosas. Vérzés alatt csináltam tesztet este -lett . Jövõhét kedden kellene megjönnie volt már így valaki? terhes volt?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen, gyenge 1 napig tartó vérzés, kb. a rendes idõben. Én igen, terhes voltam.

Nekem volt ilyen, gyenge 1 napig tartó vérzés, kb. a rendes idõben. Én igen, terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Tünetem annyi volt utána ami még most is , hogy nagyon fáj a derekam mintha be lenne csípõdve+néha nyomást érzek a bal petefészkemnél.
Nekem ilyesmi volt a beágyazódás, de ezt ennyibõl sajna NEM lehet megállapítani.
A kérdező hozzászólása: ti mikor csináltatok tesztet mert én a második véres napon este csináltam de negatív lett meg kell várni azt a napot amikor meg kellene jönnie és csak akkor mutat pozit ?Annyira nem élem magam bele de 3 év alatt még egyszer sem volt ilyen.
Ha beágyazódás, akkor normális, hogy még nem mutatja. Majd akkor tesztelj, amikorra vártad (nem vártad) volna!
Én azután csináltam, hogy meg kellet volna jönnie. Az elsõnél nem emlékszem, a másodiknál 9 napot késett és akkor csináltam.
nekem is 8 nappal hamarabb "megjött" a szokásostól, aztán 2 nap barnázás után elmúlt... 2 hétre rá teszteltem, most 26 hetes kismama vagyok :)
Ezt ennyibõl sajnos nem lehet megmondani. De ha 23.-án jött meg, akkor még kb most kell lennie az ovulációnak.
A kérdező hozzászólása: szörnyen émelygek, nem tudom mi lehet ez?
AZ émelygés nem tudom mitõl lehet. Rendesen megvolt a mensid? A 10 nap az nagyon hosszú. Miért szedted a gyógyszereket?
A kérdező hozzászólása: azért írta a doki, mert hosszú ideig véreztem, de csak kevés volt, tisztasági betét bõven elég volt.

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...
Nem tudom miért van, de nem lehetsz terhes, ha menstruálsz.
Lehet, hogy az eseményutáni tabi megbolygatta a hormonrendszered, és azért volt a pecsételõ vérzés. Ha ismét jelentkezne azért jobb ha nõgyógyászhoz mész.

Miért lehet az, hogy múlt hónapban megjött a menszeszem de nem a szokásos volt? Kevesebb vért és barna folyást érzékrltem. Most pedig 4 napja késik a menszeszem. Terhes lehetek?

Néha van ojan helyzet,hogy amit eszek egy kis id? múlva felöklendezem.Múlt hónapbam csináltam tesztet de negatív lett.

Legjobb válasz: Hát elég gyanus vagy te nekem :) Szerintem holnap csinálj egy tesztet. Vagy hétfõn.

Hát elég gyanus vagy te nekem :) Szerintem holnap csinálj egy tesztet. Vagy hétfõn.
ez nekem is gyanús. Lehet, hogy már 2 hónapos babás vagy!! Tesztelj, ne halogatsd, és írd meg nekünk, légyszi, erõt adna...! drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen Csak a jövõ héten tudok tesztelni tudod a hétvége miatt. de igérem meg írom mi lett az eredménye!
Tervezett baba lesz, ha kismama vagy?
Nah mi lett az eredmény??? :()
Szerintem kizárt hogy terhes legyél, de a saját magad megnyugtatására tesztelj egyet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!