Találatok a következő kifejezésre: A szokásos megjött (13 db)

A 8. napon a szokásos módon elkezdtem a gyógyszer szedését, 5 szemet bevettem, utána 4 nap kimaradt, mert nem vittem magammal, és eközben ismét megjött. Ez normális?

Legjobb válasz: Hát, hogy 4 napot kihagysz az nem normális. Az igen, hogy mivel ennyi napot kihagytál megjött. Most akkor ne is szedd tovább inkább. Várd meg azt az idõt amikor újra megjön és akkor kezd el szedni rendesen. Mint amikor legelõször kezdted. Ez a legjobb megoldás. Vagy menj el a dokihoz és mond el neki mit csináltál.

Hát, hogy 4 napot kihagysz az nem normális. Az igen, hogy mivel ennyi napot kihagytál megjött. Most akkor ne is szedd tovább inkább. Várd meg azt az idõt amikor újra megjön és akkor kezd el szedni rendesen. Mint amikor legelõször kezdted. Ez a legjobb megoldás. Vagy menj el a dokihoz és mond el neki mit csináltál.
Nem azért van berendszerezve a tabletta hogy össze visza szedje az illetõ. Persze hogy nem normális. Ha élsz szexuális életet védekezzetek mert nem véd a tabletta mert nem normálisan szeded. a másik pedig össze zavarod a saját hormon háztartásodat.

Lehetek terhes? 20 napja megjött kb a szokásos 6 napig tartott.

de most egy hete feszül a mellem és súly gyarapodásom is volt??Mennyi az esély rá hogy terhes vagyok????

Legjobb válasz: Sztem kb semmi esélyed,legalábbis az elõzõ ciklusból biztos nem,ha most estél teherbe,azt még nem érezheted!

Sztem kb semmi esélyed, legalábbis az elõzõ ciklusból biztos nem, ha most estél teherbe, azt még nem érezheted!
Szia!Hátha nem olyan mennyiségû volt a menzid, mint szokott lenni, hanem kevesebb, akkor elképzelhetõ.Biztosat egy teszt mutatna ki, úgyhogy csinálj egyet és meglátod!
Ezt ennyibõl sajnos nem lehet megmondani. De ha 23.-án jött meg, akkor még kb most kell lennie az ovulációnak.
A kérdező hozzászólása: szörnyen émelygek, nem tudom mi lehet ez?
AZ émelygés nem tudom mitõl lehet. Rendesen megvolt a mensid? A 10 nap az nagyon hosszú. Miért szedted a gyógyszereket?
A kérdező hozzászólása: azért írta a doki, mert hosszú ideig véreztem, de csak kevés volt, tisztasági betét bõven elég volt.

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...
Nem tudom miért van, de nem lehetsz terhes, ha menstruálsz.
Lehet, hogy az eseményutáni tabi megbolygatta a hormonrendszered, és azért volt a pecsételõ vérzés. Ha ismét jelentkezne azért jobb ha nõgyógyászhoz mész.

Miért lehet az, hogy múlt hónapban megjött a menszeszem de nem a szokásos volt? Kevesebb vért és barna folyást érzékrltem. Most pedig 4 napja késik a menszeszem. Terhes lehetek?

Néha van ojan helyzet,hogy amit eszek egy kis id? múlva felöklendezem.Múlt hónapbam csináltam tesztet de negatív lett.

Legjobb válasz: Hát elég gyanus vagy te nekem :) Szerintem holnap csinálj egy tesztet. Vagy hétfõn.

Hát elég gyanus vagy te nekem :) Szerintem holnap csinálj egy tesztet. Vagy hétfõn.
ez nekem is gyanús. Lehet, hogy már 2 hónapos babás vagy!! Tesztelj, ne halogatsd, és írd meg nekünk, légyszi, erõt adna...! drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen Csak a jövõ héten tudok tesztelni tudod a hétvége miatt. de igérem meg írom mi lett az eredménye!
Tervezett baba lesz, ha kismama vagy?
Nah mi lett az eredmény??? :()
Szerintem kizárt hogy terhes legyél, de a saját magad megnyugtatására tesztelj egyet!

A szokásos alhas fájás, mellfeszülés, fejfájás jelentkezett nálam is január elején, de a mensim megjött. Igaz, hogy nem volt olyan mint máskor. A februári mensim már hat napja nem jön. Terhes vagyok?

A szokásos alhas fájás,mellfeszülés,fejfájás jelentkezett nálam is január elején,de a mensim megjött.Igaz,hogy nem volt olyan mint máskor,mert rövidebb volt és csak egy nap volt rendes vérzésem.a februári mensim már hat napja nem jön.Még eddig egyszersem teszteltem,szerdán fogok.Szerintetek babás vagyok???

Legjobb válasz: Bizony-bizony amiket leirtal abbol az derul,h babas vagy. Nagyon drukkolok,h a szerdai teszted + legyen.

Bizony-bizony amiket leirtal abbol az derul, h babas vagy. Nagyon drukkolok, h a szerdai teszted + legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen...Nagyon remélem, hogy pozitív lesz!!!
Nekem is baba-gyanús a dolog. Sõt megkockáztatom, már az elõzõ ciklus végén beköltözhetett a potyautas a pocidba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszatitokat..Én is szinte biztos voltam benne, de kedd délután megcsináltam a tesztet és negatív lett...:(:(

A szokásos időben megjött a menstruációm, de kevesebb, mint szokott. Émelygek, hányingerem van, fáradékony vagyok. Van-e rá esély, hogy terhes vagyok?

Fogamzásgátlót szedek kb másfél éve. 3 hónapja váltanom kellett gyógyszert, mert amit szettem az megsz?nt(Trinordiol volt, most Triregolt szedek). A szokásos id?be(hétf?n)megjött a menstruációm, de kevesebb mint volt. Napok óta az esti órákban émelygek, hányingerem van, és fáradékonyabb vagyok.

Legjobb válasz: nálam ugyanez a szitu, csak annyi különbséggel, hogy én egyáltalán nem szedek tabit, és nem is védekezünk. Ja és szerintem a triregolnál már vannak sokkal modernebb gyógyszerek is. Miért triregolt szedsz?

nálam ugyanez a szitu, csak annyi különbséggel, hogy én egyáltalán nem szedek tabit, és nem is védekezünk. Ja és szerintem a triregolnál már vannak sokkal modernebb gyógyszerek is. Miért triregolt szedsz?
A kérdező hozzászólása: Vidéki vagyok, vidéki orvosokkal:) Az orvosom ezt javasolta, tehát ezt szedem.
ha vidéki vagy az még nem azt jelenti, hogy ott csak ezt a gyógyszert írhatják fel. Én is az vagyok, de én femodent szedtem, nagyon kicsi hormontartalma volt.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, nem értek hozzá, hogy mi alapján döntik el, hogy kinek milyen gyógyszert írnak. Annyi biztos, hogy a triregolt még nem igazán ismerem, de majd kiderül, hogy használ-e. Ha nem, akkor meg jön a baba!
Szia szerintem ez a gyogyszertol is lehet, mert benne van a hasznalti utasitasban is, h lehet tole ilyen tuneted. A baratnom a triregolt mar vagy 14 eve szedte, es azert abban sokkal tobb a hormon mint amik most vannak. Lehet, h neked nem tul jo ez a gyogyszer, ha maradnak a tunetek szerintem menj vissza az orvoshoz, lehet, h masik tabit kell majd szedned.
Szia!Én 7 éve a Tri-regollal kezdtem a "felnõtt" életem, a nagynénémtõl kaptam 2 levéllel, aztán mikor már a választott nõdokimhoz mentem íratni gyógyit, leüvöltette a hajam, hogy ilyen elavult gyógyszert ki adott magának?Én is Femodent szedtem, meg Mercilon-t.Az tuti, hogy ez a gyógyi egy buldózer, és bizony okozhat ilyen tüneteket.Az émelygés, a hányinger, hacsak nem 8 hetes terhes vagy, kicsit nagyon korai lenne, a fáradkonyság lehet baba, de én inkább az idõjárásra tippelnék.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, mindenesetre holnap venni fogok tesztet, és utána el is megyek az orvosomhoz, ezekután majdcsak kiderül, hogy mitõl van ez az állapot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!