Találatok a következő kifejezésre: A szokásos fájás, (2 db)

Lehetnek jósló fájásaim 34 hetesen? Nem sokáig tarott (kb.1-1, 5 óra), de a szokásos méhkeményedéseimtől fájdalmasabb volt. Ha az, nem korai még? Szedem a napi egy béres magnéziumot.

Legjobb válasz: Szia, nekem volt már, a 33-34. hét környékén, több órán át tartott, meg is ijedtem, hogy baj van, de aztán elmúltak. Nem tudom, hogy korainak számít-e, én azért nem lepõdtem meg annyira, mert koraszülés gyanús vagyok:( 36 hetes kismami

Szia, nekem volt már, a 33-34. hét környékén, több órán át tartott, meg is ijedtem, hogy baj van, de aztán elmúltak. Nem tudom, hogy korainak számít-e, én azért nem lepõdtem meg annyira, mert koraszülés gyanús vagyok:( 36 hetes kismami
Szia! Nekem ilyenkor még nem voltak (az utolsó hónapban jelentkeztek csak), s amikor voltak is, azok sem tartottak 1- 1, 5 óráig. De ettõl függetlenül lehet, hogy ez adottság kérdése is. Én mindenesetre megkérdezném a nõgyógyászom vagy a kiválasztott szülésznõt ez ügyben! Aztán jól megnyugodnék! :) ) Békés, örömteli babavárást! 6 hós mami :) )
Szia én feküdtem kórházban olyan kismamával akinek 32. héten megindult a szülés gyógyszereket kapott hogy megálitsák a szülést, aztán mégis meg született a baba a 38. héten adig 3-szor indult meg neki a szülés.

A szokásos alhas fájás, mellfeszülés, fejfájás jelentkezett nálam is január elején, de a mensim megjött. Igaz, hogy nem volt olyan mint máskor. A februári mensim már hat napja nem jön. Terhes vagyok?

A szokásos alhas fájás,mellfeszülés,fejfájás jelentkezett nálam is január elején,de a mensim megjött.Igaz,hogy nem volt olyan mint máskor,mert rövidebb volt és csak egy nap volt rendes vérzésem.a februári mensim már hat napja nem jön.Még eddig egyszersem teszteltem,szerdán fogok.Szerintetek babás vagyok???

Legjobb válasz: Bizony-bizony amiket leirtal abbol az derul,h babas vagy. Nagyon drukkolok,h a szerdai teszted + legyen.

Bizony-bizony amiket leirtal abbol az derul, h babas vagy. Nagyon drukkolok, h a szerdai teszted + legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen...Nagyon remélem, hogy pozitív lesz!!!
Nekem is baba-gyanús a dolog. Sõt megkockáztatom, már az elõzõ ciklus végén beköltözhetett a potyautas a pocidba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszatitokat..Én is szinte biztos voltam benne, de kedd délután megcsináltam a tesztet és negatív lett...:(:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!