Találatok a következő kifejezésre: A szocpol-nál a (4 db)

A szocpol-nál hányéves a legidosebb ház ami ujépítésűnek számít?

Legjobb válasz: nem így mûködik. az az újépítésû, amit te magad építesz, illetve amit eleve eladásra építenek.

nem így mûködik. az az újépítésû, amit te magad építesz, illetve amit eleve eladásra építenek.

A szocpolt a MÁK-nál is lehet igényelni? Mi kell hozzá?

Legjobb válasz: Nem tudom,h. ott is lehet-e igényelni, de jogerõs építési engedély mindenképp kell hozzá. Vannak bizonyos megkötések a tervvel kapcsolatban is, erre is érdemes figyelni,nehogy ebbõl legyen gond.(szobák száma,max. építési költség...stb.)Ha terv még nincs, sûrgõsen intézzétek, mert építési osztályon 60nap (is lehet) az ügyintézés. Júl.1-ig lehet szocpolt igényelni. Nekünk bankban azt mondták még nem tudni,h. elég-e addig igényelni,vagy csak az fér bele,akinek addig el is bírálják...Szóval a lényeg: sietni!!! És persze érdemes nektek is egy pénzintézetet felkeresni,h.biztosan rendebn,és idõben legyen minden.

Nem tudom, h. ott is lehet-e igényelni, de jogerõs építési engedély mindenképp kell hozzá. Vannak bizonyos megkötések a tervvel kapcsolatban is, erre is érdemes figyelni, nehogy ebbõl legyen gond.(szobák száma, max. építési költség...stb.)Ha terv még nincs, sûrgõsen intézzétek, mert építési osztályon 60nap (is lehet) az ügyintézés. Júl.1-ig lehet szocpolt igényelni. Nekünk bankban azt mondták még nem tudni, h. elég-e addig igényelni, vagy csak az fér bele, akinek addig el is bírálják...Szóval a lényeg: sietni!!! És persze érdemes nektek is egy pénzintézetet felkeresni, h.biztosan rendebn, és idõben legyen minden.
Mi vettünk egy lakótelepi másfél szobás lakást, van egy pici babám, én is jogosult vagyok a szocpolra? Voltam az Önkormányzatnál és ott elhajtottak a fenébe, mert nem rájuk tartózik.
Sziasztok.Ehhez igazán nem értek, hogy is mûködik, de a saját tapasztalatomat leírom.Mi is vettünk 1 házat.Akkor nekünk a lány már megvolt igy a hitel kérelemmel együtt adtunk be minden papirt (köztük a szocpol kérelmet is)ehhez szükség van 1 igazolásra a helyi önkormányzattól (egészen pontosan jegyzõtõl), hogy az adott gyermekre még nem vettétek igénybe ezt a juttatást.És ez mellé csatolni kell a gyermek születési anyakönyvi kivonatát is.De hangsúlyozom mi hitelt vettünk fel!Most megint várandós vagyok (37 hetes)és ha minden igaz (de ez nem biztos számomra)a hitel még fennmaradó részébõl jóvá lehet iratni a 2.gyermek után járó részt is.De mivel én nem szeretnék szerzõdést módosítani(lévén nem tudni mi lesz még mire letelik a hitel és a szerzõdésünk szerint csak 1 x er lehet módosítani 50.000 ft-ért)Így nem is jártam utána ennek.Ha ti hasonló helyzetben vagytok kérdezzetek rá egy jogi fórumon, hogy hol és kinél lehet ezt megérdeklõdni.Remélem segíthettem!
Elõzõ vagyok. Köszönöm szépen.


SZocpolt csak házasok vehetnek igénybe, így ha most válsz akkor biztos nem vagy jogosult rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!