Találatok a következő kifejezésre: A szobatársam büdös, kibírhatatlan, és (1 db)

A szobatársam nagyon büdös, kibírhatatlan, és hangoskodik, amikor mi még alszunk. Humorérzéke sincs, gyakorlatilag lelőhetetlen. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az elsõ évben én is így jártam, csak nekem a szomszédok voltak ilyenek. Nem lett volna gond, csak van egy közös része a két szobának, és állandó jelleggel ott dumáltak meg éjszakánként énekeltek (hajnali 2-3-kor). De nekem az az egy szerencsém, hogy az egyik szomszéd most végzett, úgyhogy szerencsére jövõre eltûnik az életünkbõl, a másik meg nem abba a szobába jelentkezett jövõre. Na meg a másik, hogy mi "elkergettük" a harmadik szobatársunk. Ha megutáltatjátok magatokat vele, akkor sikerül õt kirakni. Meg lehet oldani, hogy ne vonjátok be a vezetõséget, csak magatok között költözködjetek. Persze ez csak akkor megoldható, ha van szabad hely másik szobában. Ha szóltok, úgysem tesznek semmit, mert ha a szobatársatok nem akar átmenni máshova, akkor nem lehet õt kényszeríteni.

Az elsõ évben én is így jártam, csak nekem a szomszédok voltak ilyenek. Nem lett volna gond, csak van egy közös része a két szobának, és állandó jelleggel ott dumáltak meg éjszakánként énekeltek (hajnali 2-3-kor). De nekem az az egy szerencsém, hogy az egyik szomszéd most végzett, úgyhogy szerencsére jövõre eltûnik az életünkbõl, a másik meg nem abba a szobába jelentkezett jövõre. Na meg a másik, hogy mi "elkergettük" a harmadik szobatársunk. Ha megutáltatjátok magatokat vele, akkor sikerül õt kirakni. Meg lehet oldani, hogy ne vonjátok be a vezetõséget, csak magatok között költözködjetek. Persze ez csak akkor megoldható, ha van szabad hely másik szobában. Ha szóltok, úgysem tesznek semmit, mert ha a szobatársatok nem akar átmenni máshova, akkor nem lehet õt kényszeríteni.
SZia. En is 5 evig voltam koleszos. Nalunk is ez volt a problema, egy befekelt gyerek volt a szobatarsunk. Egy ido utan besokaltunk es pl. ilyeneket csinaltunk: Hajnali 4-kor felebresztettuk telen, hogy gyorsan keljen mert lekesi a 0. orajat...a gyerek az iskola elott jott ra, hogy meg csak 4 ora van....vagy mikor aludt lefujattuk noi illetve ferfi parfummel stb. egy ido utan o kerte az athelyezeset masik szobaban....es itt kezdodott a mi arany eletunk :D
Nekünk is sikerült elûzni az idegesítõ harmadikat. Csak éppen õ olyan volt, hogy este hétkor már aludni óhajtott, mi meg ne is beszélgessünk!
Forduljatok közösen a kollégium igazgatójához, ha van másik szobában üres hely, átrakhatják. Ha nincs, vagy õ maga nem akar elköltözni, akkor nem lehet vele mit csinálni, max. megkérni, hogy viselkedjen normálisabban, és legyen rátok tekintettel.
költözz ki. nem kekeckedésbõl mondom, hanem saját tapasztalataim alapján. Én sok évig voltam kollégista és láttam, hogy körülöttem mi folyik. Gyakorlatilag kirakni, átköltöztetni valakit, hacsak õ nem akarja, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Ahoz, hogy csináljanak, mármint a vezetõség, valamit, a kollégiumi szabályok többszöri durva megsértése kell és még akkor sem biztos. Vagy elintézitek házon belül a dolgot, azaz kiutáljátok, de ehez nemcsak a szoba, hanem az egész szint kell (különben ti lesztek a szemetek), vagy kiköltözöl. Vagy megszokod.
Erre való a pokrócozás, nem?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az olasz és a spanyol férfiak kinézetre nagyjából hasonlóak?

1

Hogyan számolják a tévécsatornák a nézettségi mutatót? Honnan tudják, hogy például, hogy kétmillióan láttak egy adást?

2

Hányszor kötöttek beléd az utcán vadidegen emberek és ebből hány volt roma?

Nem rablási kísérlet, vagy rablás, hanem csak egyszerűen beszóltak mert az úgy jó.
Belém eddig 3x kötött idegen ember,ebből 2x cigók voltak (egy 4 fős csoport és egy 10 fős, egyszer pedig egy magyar de ő egyedül)
Mindannyiszor ép bőrrel megúsztam, és semmi előzmény nem volt amivel kiprovokáltam, máig értetlenül állok mindhárom eset előtt.

2

Az embert elcsunyithatja ha feszeng, ha szorong, nincs onbizalma?

Ismeroseimen megfigyeltem, akiknek voltak ilyen idoszakaik amikor meg voltak elegedve magukkal, total szepnek lattam oket, mindig racsodalkoztam h milyen szepek. Aztan kinek ez, kinek az miatt, nehezebb periodus jott az eletebe, negativ tortenesek jelentek meg az eletukben, amik valamilyen modon leszedtek az onbizalmukat, valahugy megcsunyultak, szo szerint szurkeve valtak. Es itt most nem csak kisugarzasrol beszelek, hanem tenyleges, szo szerinti megszepulesrol es csunyulasrol. Van ilyen?

5

A középkori magyar kiskirályok, főnemesek mai kori leszármazottjai is gazdag jómódú emberek lehetnek?

volt néhány igazán nagy ember a középkori időkben ,

3

Hogy reagálnátok arra, ha találkoznátok valakivel, akiről úgy tudtátok, hogy meghalt, és el is temették? De nem szellem lenne, hanem rendes ember. (Vagy csak valaki, aki mintha az ikertestvére lenne. )

2

Hogysmint írjuk helyesen azt, hogy "hogysmint"?

4

Szalagavatónkon bécsi keringőt fogunk táncolni, de zenét még nem sikerült választanunk. Tudtok ajánlani valami "modernet"?

3

Hogyan tudatnátok finoman a másikkal, ha sérti az intim szférátokat?

Egyik osztálytársam (annyira nem nevezném barátnőnek), amikor beszélünk mindig nagyon nagyon közel áll hozzám. De tényleg. Az arca 15 cm-re van az enyémtől. Nos egyébként hátra tudok lépni aprókat, de volt hogy én a falnál állva beszéltem vele, és nagyon közel jött és nem tudtam hova menni... szerintetek hogyan tudassam vele ( ne bunkón), hogy ezt hagyja abba?

3

Dublinba költözéshez tippek?

A város melyik részén érdemes albérletet keresenem? Melyik a legjobb albérlet-megosztós hirdető oldal? (Igények:Ne legyen messze a központtól, ne legyen nagyon sittes környék, de nagyon drága se. Max. 1-3 lakótárs egyetemisták, fiatal felnőttek közül.)

Kb. mennyi pénzzel érdemes belefognom?

Hol tudnék átmeneti, pl. pubos, eladói munkát találni? Pl. bemegyek a helyre és leadom az életrajzot?

Kb. mennyit kell keressek ahhoz, hogy normálisan meg tudjak élni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!