Találatok a következő kifejezésre: A szivacsos és a push (4 db)

Mi a különbség a szivacsos és a push up melltartó között?

Legjobb válasz: A szivacsod melltartóban csak annyi szivacs van, hogy megtartsa a melltartó formáját, ez sokszor kivehetõ is, egy fél cm vastag kis lapocska általában. A push-up kitölti a melltartó felét kb, ezért feltolja a mellet, hogy nagyobbnak tûnjön.

A szivacsod melltartóban csak annyi szivacs van, hogy megtartsa a melltartó formáját, ez sokszor kivehetõ is, egy fél cm vastag kis lapocska általában. A push-up kitölti a melltartó felét kb, ezért feltolja a mellet, hogy nagyobbnak tûnjön.
A szivacsos melltartóban van egy kis szivacs (vagy belevarrva, vagy kivehetõ), hogy ne látsszon át. Ez nem feltétlenül nyomja fel a melleket, így nem tûnnek nagyobbnak. A push-up melltartókban is van szivacs, de ez sokkal nagyobb, általában a kosár alján van. Ezek a melltartók "becsapósak", mert sokkal nagyobbnak tûnik a mell. Egyrészt a nagy szivacs kitölti a melltartó felét, másrészt szorítják, és felnyomják a melleket.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

A push up melltartó és a sima szivacsos melltartó között van különbség, vagy a kettő ugyan az?

Nekem valahogy sosem olyan a hatás mint amilyet el szeretnék érni.. viszont épp a neten olvastam valahol, hogy a push up melltartó oldalt jobban szivacsos és ennek köszönhet?en olyan a hatás,amilyen. Az én melltartóim oldalt is ugyanolyan vastagságú szivaccsal készültek mint mondjuk középen ...

Legjobb válasz: Na, ez a különbség, amit írtál, h a sima szivacsosban mindenhol egyforma a szivacs vastagsága. A push upnál pedig alul nagyon vastag a szivacs, ezáltal nyomja fel a ciciket.

Na, ez a különbség, amit írtál, h a sima szivacsosban mindenhol egyforma a szivacs vastagsága. A push upnál pedig alul nagyon vastag a szivacs, ezáltal nyomja fel a ciciket.
Nem feltétlenül szégyen miatt hordjuk ezt a melltartót.Nekem jobb formát ad így a melltartó...Kényelmesebb is.
Gyakorlatilag tök mindegy mert mindenképp látszik hogy a ruha alatt az csak egy melltartó szivaccsal kitömve. Nem értem miért kell szégyellni a kis mellet, semmi gond nincs vele.
Nekem még sosem mondták meg, hogy látszik, hogy push-up melltartót hordok, de a dekoltázsomra mindig rácsodálkoznak, mert csodákat mûvel vele. Tudni kell megtalálni a tökéletes méretet, és akkor nem lesz feltûnõbb egy push-up, mint egy sima (akár szivacs nélküli) melltartó.
A kérdező hozzászólása: Ééértem már. Köszönöm szépen :D
A push-upban többa szivacs.
Jaja, több a szivacs a push upban és ezzel jobban megemeli a mellet.
Igen, tobb a szivacs a push upban, foleg a mell alatti reszben.
A Push up biztos, hogy rettentõ kényelmetlen. Felnyomja a mellet, és össze. Elég természet ellenesen, szerintem. Fejlõdõ mellhez nem is ajánlják! A szivacsos meg... erõsen kivágott pólóhoz nem mindegyik jó. Attól csak szimplán nagyobbnak látszik az ember melle.


A mostani 6. -os 7. -es kislányok mért járnak már push-up-os meg szivacsos és merevítős melltartóban?

Semmi szükségük sincs rá szerintem még ebben a korban.Sok olyan lányt is látok aki agyonsminkeli magát.Ennyire divat lett ez?Vagy csak a fiúk miatt csinálják?

Legjobb válasz: ezért nem õket kell hibáztatni. ebbe az irányba haladunk.. a társadalom, a buta emberek, az elvárások, stb

ezért nem õket kell hibáztatni. ebbe az irányba haladunk.. a társadalom, a buta emberek, az elvárások, stb
Hát én azért kicsit másképp gondolom. Most vagyok elsõs egy gimiben (13 éves vagyok énis).Én például azért hordok melltartót már egy éve, mert szükségem van rá. egyszerûen zavart pl: tesi órán, ha nem volt rajtam melltartó.Szerencsére nincs szükségem push-up melltartókra, mert szépek a melleim, ám a merevítõs nekem is elkell, mivel a merevítõ nélküliben nem érzem magam jól. A sminkhez egyébként annyit, hogy én korrektort, és szemceruzát, valamint ajakápolót használok. Szerintem ennyi bõven elég.Véleményem szerint nagyon sok korom beli azért tesz magára 1 kg vakolatot, mert önértékelési próblémáik vannak magukkal szemben, vagy mert ugy gondolják, hogy ettõl szebbek lesznek, és hogy eltünnek a pattanásaik.Tapasztalatból tudom, hogy az alapozás csak eltömíti a porusokat, igy mégtöbb pati lesz. Viszont szerintem ez részben a szülõk hibája is.
mert a mai társadalom "megköveteli"
7.-kes fiu vok azt osztályomba 7 lány közül 4 en smineklik magukat, vagyis töb mint a fele 1. azért, mert ez az elvárás náluk egy baráti körben 2. mert lehet sz egy kicsit csuda természetesen és így csoda szépnek érzi magát 3. mert a fiuknak bejön(öhhm... egy kicsit nekem isxD)
Én most 8.os vagyok és nálunk 2-3 lány kb. 3 éve festi a haját, push up melltartót hord, szolizni jár, iskolába magassarkúba, bulizni ahol részegre ihatja magát és persze vasalt haj és 2 kiló smink nélkül nem is indulna el otthonról. :) és múltkor hallottam a hetedikes lányoktól, hogy szerintük 15-16 évesen már ciki szûznek lenni. gondolhatjátok, hogy elszégyelltem magam :D
Nah ezek a válaszok pont ráillenek az osztálytársaimra télen rövid ujjúba flangálnak a derekuk teljesen ki van... és télleg õk a nagymenõk az osztályban.
Nem, szerintem ezt nagyon sokat félreértik. Hogy a lányok fele agyonpakolja a fejét sminkkel, meg tömik a mellüket, meg a többi dolog. Mert, az igaz, hogy nagyon sok lány ezt csinálja, de a másik fele nem! És a másik fél, sem stréberekbõl, meg kövér kreténekbõl áll. van, aki sokkal szebb, tök természetes arccal, meg smink nélkül, mint egy khmm... jó mindenki tudja mire gondolok. És ha belegondoltok, hogy azok a cicák, vajon hány könyvet olvastak ki, vagy hányszor figyeltek oda valami olyanra, ami nem a divatról szólt, akkor nagyon elkeserírõ a végeredmény. De mit tehetnének. Ezt látják mindenhol. Ez megy a tévébe, ha egy egyszerû közösségi oldalra kattintunk, ott is platinaszõke bikinis libákat látunk. És én is csak 8.-os vagyok. Valamint tök természetes. És lássatok csodát, még jól is nézek ki. Meg jók a jegyeim is. És a fiúk az osztályból nem a libák után koslatnak, hanem engem bombáznak, meg a barátnõimet, akik sosem sminkelik magukat. És ha ezt a szöveget, legalább 1 kis p*csa elolvasta, akkor már megérte megfogalmazni. Mert be kell látniuk, hogy a srácoknak kib*szottul midegy, ha reggelente 15 percet, vagy 1, 5 órát ülsz a tükör elõtt.
Én tanárnõ vagyok.Ötödikesektõl nyolcadikosig tanítok.És sajnos én is észreveszem, hogy bizony rengetegen sminkelik magukat.Szerintem szó sincs arról, hogy megköveteli ezt a mai világ.Egyszerûen szerintem ezekkel a gyerekekkel nem törõdnek eleget.Én már azt nem értem, hogy a szülõ hogy engedheti el iskolába így a gyerekét.Nekem van egy 12 éves lányom, õ ki nem állhatja ezt a smink-õrületet.És õszintén szólva örülök is neki.
23 vagyok, és az én dõmben is ez volt, sztem nincs ebbe semmi fura, ilyenkor mindenki nagynak akar tûnni!És persze, hogy szivacsosat vesz fel, mert nincs még melle, és attól kicsit úgy látszik, minthogyha lenne..
A kérdező hozzászólása: Azt megértem amikor a nagymellû lányok hordanak merevítõset hiszen nekik szükségük van rá.De én inkább olyanokra gondoltam akiknek még nagyon kicsi a mellük és azért hordják a szivacsos melltartót hogy nagyobbnak látszódjon.Ismerek sok ilyen lányt.Meg azzal sincs semmi gond amikor 16 éves lányok sminkelnek hiszen õk már szoktak, meg nem is kiábrándító.De amikor 12 éves lányok órákig festegetik magukat , hogy szépek legyenek, akkor az már szinte visszataszító.Mármint hiába van nekik természetes szépségük néha nem veszik észre milyen szépek is valójában és megpróbálnak változtatni rajta.
En 13 vagyok es Angliaban elek. Itt aki nem hord meltartott az szoszerint kirohogik.De azt mondjak ahogy el kezd noni kell melltarto mert a megtartja a melled.Amugy itt esik a ho meg minden es pantospoloban jarnak a baratnoim a kisgyerekek meg nyari pantos lenge ruhaban vannak.
Én 7. óta hordok melltartót pedig a nagymellû lányok közé tartozom, de így visszagondolva tényleg jó lett volna egy melltartó elõbb is (mivel nem csak úgy egyszerre nõtt meg). Amúgy én is ezta mai fiatalságot képviselem és bizony, azok a menõk, akik követik a divatot, ez már csak így van. Én egy nem ennyira divatõrült suliba járok, kilencedikes vagyok és egyik lány se sminkeli magát sõt magassarkú is csak mértékkel megy. Én örülök, hogy sikerült egy ilyen sulit és persze osztályt kifognom a külvilágot meg úgysem tudom megváltoztatni.
ugy latom, van hozzam hasonlos is, mint az a lany aki irta h o is cicas :) mivel enis szoke haj, jo alak, nagy mellek, szep arc stb... es kituntetett tanulo vagyok, olvasok, enekelek, zongorazom, kulturalis eletben veszem ki a reszem rendszeresen, szoval altalanositani NE...
Szóval manapság már a melltartó is egy kihívó öltözet, ami egy testileg kifejlett "nõnek" az alsó ruházatához tartozik. Manapság a lányok korábban érnek, és képzeld magukat a helyedbe. Ha nem lenne melltartó, úgy lenne kihívó, ha átüt a ruháján..stb. Vagy vegyük a nagymellû lányokat. (Ennyi idõs között is van.) Õk mit préseljenek magukra? Az agyonsminkelést megértem, de a melltartó ellenzésére nem találok szavakat. Amúgy, ha annyira zavar, hogy ezek a "kislányok" ilyen melltartót hordanak, akkor ne bámuld õket.
Utolsóelõtti vagyok.:) Igen, az igaz, hogy a 12éves kislányoknak nem így kellene viselkedni, és kár értük... Kedves 8.os: egy igényes lány vagy nõ nem beszél úgy, mint te, nem p.csáz másokat és nem használ ilyen trágár szavakat. Szerintem ez sem túl szép dolog, már megbocsáss! Na léptem, sziasztok
Az urolsónak igaza van. Nem mindenki lesz p*csa attól mert nõiesen néz ki. Ennek ellenére tényleg nagyon kezdenek elszállni a dolgok, szerintem sem normális hogy egy 12 éves push-upop hord. Ez viszonyt szerintem már csak egy következmény, egy "kicsapódása" annak hogy a kislányok egy része erkölcsleg romlik el de nagyon durván. (Mert az hogy valaki 18 évesen vagy akár 16 évesen sminkel semmi gond a mai világban). De 12?? nekem 12 évesen a "korrektor"ról anyám másodállása jutott eszembe:D Ezért az abnormálisan korai "érésért"(???) azt gondolom hogy a szülõknek óriási felelõssége van. Hiszen egy 12 éves kislány (a többség) még a szüleivel vásárol ruhákat, a szülei tudják hogy milyen könyveket olvas és mit néz a tvben stb. Ha nincs kontroll, ha nincs elég figyelem és gondoskodás a szülök részérõl, fel kell nõni. Felnõ a lányka a plázákban a barátnõkkel, az internet és a tv elõtt, a Cosmoval a strandon és a pasiával a partikon meg máshol.... egy 16 éves lány, aki még soha nem viselt push-up melltartót:)
Nekem is van osztálytársam (6.os vagyok), aki meglát egy fiút, és rögtön: "Úristen, de helyes, oh de édes, de cuki" Másnap még 10 tonna festék... És megint jön az ohh de édes szöveg, csak már úgy érzi, több esélye van nála. Nem tudom: fiúknak bejön ez egyáltalán? Mert szerintem sem kell kihúzni a szemedet, jól nézel ki anélkül is. És igen, egyre több korombeli lány csinálja ezt... Pedig a fontos, a lényeg, amit még 3000 tonna púder sem nyomhat el: Hogy jól érezd magad a bõrödben. Pocok voltam:)
A kérdező hozzászólása: A szemceruzával nincsen semmi bajom, csak akkor ha már nagyon túlzásba esnek és rengeteget kennek fel.Aki nem festi magát agyon szerintem õk sokkal szebbek.Hát hogy már a mostani 15-16 évesek szexelnek rendszeresen(!) az meg egyenesen kiábrándító.Van egy unokatesóm 11 éves és állandóan a fiúkon jár az esze.Meg néha már sminkeli magát.De akkor is nem értem hogy ennyire nagy divat lett ez?Hogy úgy kell kinézni mintha "dolgozni" indulnának az út szélére?De ebben mi a menõ?Mert látok sok szép sima arcú lányt is és tényleg nincs pattanásuk meg semmi és rengeteg alapozót felkennek és elcsúfítják az arcukat.
A kérdező hozzászólása: Mostanában nem csak lányokat (!)de fiúkat is látok ilyen nagy hidegben pulóverben mászkálni.Nem értem sose hogy nem fáznak.Arról már ne is beszéljek amikor még a derekuk is kint van.
Akárhova nézünk azt fogjuk látni, hogy a smink, a szivacsocs melltartó és k*rvás viselkedés a menõ.Pedig nem. Gusztustalan amikor egy 12-13éves KISLÁNY úgy megy iskolába, hogy magassarkú csizma, miniszoknya, rövid derekú felsõ, és rövid derekú kabát, na meg a fél kiló vakolat.Persze majd ha 25évesen már olyan vese betegségük lesz, hogy csak na majd akkor eszükbe jut, hogy mekkora hülyék.Csakhogy akkor már késõ lesz.Ha a smink és egyéb felnõt(tes) dolgok helyett egy kicsit odafigyelnének biosz órán tudnák, hogy az ilyen öltözködésnek következménye lehet az is, hogy nem lehet majd gyerekük csak ezt nem fogják fel. Azt gondolják ezzel kitûnnek, pedig nem.Minden 2. lány, hanem több rendszeresen sminkeli magát! Az osztályból nálunk 17lányból 8-9-en minden nap sminkelik magukat!Mondjuk ebbe én is beletartozok a szájfényemmel és a szempillaspirállal(csak ennyit használok). A média szerint ez jó, ha mindenhol ezt látják/hallják persze, hogy így fognak viselkedni! 15/L
A kérdező hozzászólása: Szerintem is kezdenek egyre el...-sodni a mostani fiatalok.Tisztelet a kivételnek akit nem csak a divat és a külseje érdekel.De úgy vettem észre hogy azok a lányok akik így öltözködnek általában elég bunkók a normális lányokkal.Egy pici smink pl.:egy kis szájfény az még elviselhetõ, de amikor már feketével kihúzott szem meg szemhéjfesték és tusvonal.Annyira el tudják a túl sok sminkel rontani az arcukat a lányok.
19:44 esnek. 17-böl csak 7-8???? mi 34 vagyunk és csak én nem sminkelem magam és más osztályba is ez a helyzet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!