Találatok a következő kifejezésre: A szexuális milyen (194 db)

Szexuális milyen lehet? Hetero- homo- bi- transz- inter- auto- metro- a-

írjatok még léci amit tudtok. És hogy mit jelent.

Legjobb válasz: Tudom, hogy zavaró, de az alapfogalmakkal érdemes tisztába lenni: Nem / Gender : milyen a természettõl kapott szexualitásod Nemi identitás / sexual identity : miként fejezed ki a saját szexualitásod Nemi beállítottság / sexual orientation : milyen nemre irányul a szexualitásod A SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁG egy nemi vonzalom. Ez azt jelenti, hogy kihez vonzódsz, nem az, hogy te minek érzed magad. Heteró: az ellenkezõ nemhez Homo: saját neméhez Bi: mindkét nemhez nem feltétlenül egyformán vonzódik Asexuális: senkihez Panszexuális: nem tesz különbséget nemek között, ahogy egy heteró nem tesz különbséget hajszín között. Ajánlom figyelmedbe a Kinsey skálát A gender, vagy nem fogalma megint érdekes dolog. És nem az határozza meg, hogy kukis, vagy punis az illetõ. Transzexuális azt jelenti, hogy a nõi és férfi nemi jellegek egyszerre vannak meg benne. Ebbe most nem megyek bele, mert errõl órákat lehet dumálni. A metrosexuális inkább foglalkozik Miközben a NEMI IDENTITÁSsal, ami abból áll, hogy miként látod magad a nemiség széles skáláján, illetve, miként fejezed ki magad.

Tudom, hogy zavaró, de az alapfogalmakkal érdemes tisztába lenni: Nem / Gender : milyen a természettõl kapott szexualitásod Nemi identitás / sexual identity : miként fejezed ki a saját szexualitásod Nemi beállítottság / sexual orientation : milyen nemre irányul a szexualitásod A SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁG egy nemi vonzalom. Ez azt jelenti, hogy kihez vonzódsz, nem az, hogy te minek érzed magad. Heteró: az ellenkezõ nemhez Homo: saját neméhez Bi: mindkét nemhez nem feltétlenül egyformán vonzódik Asexuális: senkihez Panszexuális: nem tesz különbséget nemek között, ahogy egy heteró nem tesz különbséget hajszín között. Ajánlom figyelmedbe a Kinsey skálát A gender, vagy nem fogalma megint érdekes dolog. És nem az határozza meg, hogy kukis, vagy punis az illetõ. Transzexuális azt jelenti, hogy a nõi és férfi nemi jellegek egyszerre vannak meg benne. Ebbe most nem megyek bele, mert errõl órákat lehet dumálni. A metrosexuális inkább foglalkozik Miközben a NEMI IDENTITÁSsal, ami abból áll, hogy miként látod magad a nemiség széles skáláján, illetve, miként fejezed ki magad.
Aszexuális: Nemileg senkihez nem vonzódik, de érzelmi kapcsolatokra ugyanúgy vágyik, mint bárki más. Heteroszexuális: Az ellenkezõ nemhez vonzódik. Homoszexuális: A saját neméhez vonzódik. Biszexuális: Mindkét nemhez egyformán vonzódik. Transzszexuális: Nemi vonzódástól független dolog, az illetõ a nemi kielégülést abban látja, hogy az ellenkezõ nemnek öltözik. Metroszexuális: Általában hetero férfiakra jellemzõ. Az illetõ ad a kinézetére, de az elvártnál sokkal jobban(a ruházkodásra nagy hangsúlyt fektet, a hajára ügyel, hogy olyan legyen, amilyen, stb.). Magyar szlengben páwának is hívják a metroszexuálisakat. Autoszexuális: A párkapcsolati szexnél az önkielégítést jobban élvezi, elõtérebe helyezi. Szintén nemi vonzalomtól független. Interszexuális: Az illetõ neme a kromoszómái, és a nemi szervei alapján nem állapítható meg rendesen. Nemtõl független.
Az elsõhöz hozzátenném, hogy a "nem" nem bináris. Vannak úgy nevezett non-binary emberek, akik nem azonosulnak sem a férfi sem a nõi nemmel. Õket lehet hívni mondjuk (gender)queernek, de az androgün is idetartozik, van, akik egy harmadik nemként élnek, van, akik az ún. gender-fluid emberek, akik egyszer férfiként, egyszer nõként azonosítják magukat, és még sok egyéb. Elég szar szitu, mert magyarban ezeknek nem nagyon van még megfelelõje.
Ja, a transzszexuális nem azt jelenti, amit az elsõ ír. A transzexuális azt jelenti, hogy az illetõ az ellenkezõ nemmel azonosul. Ez is egyfajta genderqueer dolog.
Pánszexuális
#4 igen, összekevertem, köszi a kiigazítást! A hermafrodita, akinek mindkét jellegei megvannak bizonyos szinten. Nagy sietségben összekevertem a transzokkal. Köszi, h szóltál.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy néhány dolgot helyretettetek! Köszi mégegyszer.

Akik minimum 20 eve hazasok vagy ismerosotoknel milyen a szexualis eletuk? Ilyenkor osszebujnak meg a parok? 60 eves pasi no max.50?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy az ismeroseimnek milyen a szexualis elete,de ha varsz egy kicsit gyorsan korbeszaladok itt a faluban es csinalok egy gyors kozvelemenykutatast.

Nem tudom, hogy az ismeroseimnek milyen a szexualis elete, de ha varsz egy kicsit gyorsan korbeszaladok itt a faluban es csinalok egy gyors kozvelemenykutatast.
Nagyon kevés olyan pár van, akiknek ilyen hosszú kapcsolatban sikerül fenntartaniuk a szerelmet, de ha igen, akkor ugyanolyan, mint 20 évvel korábban. :)
51 éves vagyok a párom 49. A szexuális életünkkel semmi gond nincsen, sem az aktivitással sem az eltöltött idõvel. Max annyiban más, hogy nem olyan heves mint fiatalon, de ugyanúgy tüzes és élvezetes.
Hányszor kell még leírnom itt: 50-60 éves korban is normálisan élnek nemi életet az emberek. Volt 61 évessel is kapcsolatom, simán több menetet is lenyomtunk egy délután. Van 62 éves ismerõsöm, aki swingerezni jár ... 50 körül a nõk még teljesen aktívak, sõt ...
A kérdező hozzászólása: itt most inkabb azon van a lenyeg hogy vajon szexelnek-e meg? tulsagosan kedvelem a fickot :(((
én graffitizek vele falra, na ezt übereld!
Nyomjatok habos chewbaccát.
hát jót röhögtem bazzeg, köszi : DDDDDD
Édes istenem.
Sz*rj a melleire, verd habosra egy vietnámi papuccsal, aztán nyalasd ki a lyukadat, és közben fingadozz a szájába. Én élvezni szoktam, ha a párommal így játszhatunk.:$ 32/f a párom még csak 25/f
öltöztesd be SP nek
Jatszatok szerepjatekot. Tanarno-engedetlen diak. Te rossz vagy es baratnod a terdere fektet es elfenekel. Utana kezet kell csokolnod neki es beallsz par percig a sarokba. Utana kiengeszteleskepp jol megdughatod :-)
beszéljetek közben durván.
Vegyél be hashajtót, és amikor rád jön a szarás futi a wc-re, miközben rotyogsz a barátnõd szopjon. :D
mondjuk... játszatok hallottasdit. A csaj tetesse magát halottnak, meg sem mozdul, nem ad ki hangokat, te meg csináld a dolgod :P olyat is lehet h megerõszakolod, õ menekülne, egy kicsit se mutassa h élvezi, te meg durváskodsz (de azért nem árt vigyázni) Vagy egymás szemét bekötitek és úgy csináljátok...
jujjj ez a halottas, ez elég morbid... :D csak nem patalógus vagy? :D
Kérdezõ! sexshopba voltatok már?Tök jó játékokat lehet kapni... :P
Szard le!
Nézd meg a kamaszutrát hát ha azzal feltudjátok éleszteni a kicsikét xD
Egy férfi, egy nõvel simán elõlrõl. Manapsg ez a perverzió. Minden más teljesen normális.
Verj szét a fején egy széklábat.
A kérdező hozzászólása: Mi az a habos chewbacca?
Én a szemforgatós sámlis módszert javasolnám!
Habosra vert g*ci a szõrös pofádra kenve és a nõ által lenyalva.
Én kiszoktam nyalni a szép fenekét is meg néha megkérem, hogy pisiljon a számba.Ezeket csak olyan nõvel lehet csinálni akit nagyon szeretsz.
Miért akarsz olyasmit csinálni, amit perverziónak tartasz?
Dr. Oetker étbevonóval csinálj neki né[email protected], csak ne legyen a bevonó túl forró!
A szájába fingok, aztán a mellére hugyozok, utána a falra szarok, majd ráverem az arcára és szétcsapkodom egy Babetta-lánccal.
Jajj ez az utolsó nagyon állat de nagyon tetszett! :) )))))
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:22 Horrora akadva 2 :D:D:D
Bridget.88 Nem vagyok patológus, csak én is szeretem az extrém dolgokat az ágyban :)

Milyen ételek/italok/módszerek vannak amik fokozzák a szexuális étvágyat, vagy ellazítanak? Ti miket szoktatok?

Ki akarok próbálni valamit hogy igaz-e.. :)

Legjobb válasz: • Az osztrigának régóta nemi vágyat keltõ hatást tulajdonítanak, valószínûleg azért, mert igen nagy mennyiségben tartalmazza a növekedéshez és a szexuális érettséghez fontos cinket. • Bár a spenótban bõven található vas, ez a szervezetben nem tud könnyen felszívódni. A receptben használt citromlében elõforduló C-vitamin azonban megkönnyíti a felszívódást.

• Az osztrigának régóta nemi vágyat keltõ hatást tulajdonítanak, valószínûleg azért, mert igen nagy mennyiségben tartalmazza a növekedéshez és a szexuális érettséghez fontos cinket. • Bár a spenótban bõven található vas, ez a szervezetben nem tud könnyen felszívódni. A receptben használt citromlében elõforduló C-vitamin azonban megkönnyíti a felszívódást.
csoki.
A tejszínhabbal töltött puncitól még jobban +jön az étvágyam. Vagy még a nutellás punciszírmok is mennyeiek tudnak lenni.
emberfüggõ... párom az osztrigát nem enné meg (én se), és a magamra kent dolgokért sem rajong (tejszinhab, csokikrém, )mondván, hogy ragad neki elég ha nyalokát lát a számban, rögtön felcsillan a szeme, és a nyaloka el nem fogy, vagy fehércsoki, bár ameddig azt magába nem tömi, rám se néz:D
Csoki, szex, csoki
Pacal+Sör! =D

Milyenek a spanyol ferfiak az agyban? Mi jellemzo a szexualis eletukre? Tapasztalatokat, velemenyek.

Legjobb válasz: Még nem volt dolgom spanyol férfivel, de egy dokumentumfilmben láttam, hogy õk a legtüzesebb szeretõk az ágyban. De ez a szexuális nyitottság a nõkre is jellemzõ. Petranova

Még nem volt dolgom spanyol férfivel, de egy dokumentumfilmben láttam, hogy õk a legtüzesebb szeretõk az ágyban. De ez a szexuális nyitottság a nõkre is jellemzõ. Petranova
Próbáld ki :D

A szexuális úton terjedő betegségek milyen úton jutnak be a szervezetbe? A bőrön lévő sérüléseken keresztül? Vagy hogyan?

Legjobb válasz: MIértlenne perverz a szájon keresztül történõ fertõzés? Nem kizárólag nyálkahártyán keresztül történhet. Pl. amitõl nagyon sokan félnek, az AIDS gyakorlatilag nem terjed csókolózás útján. Nagyon ritka esetben mégis megtörténhet, ilyenkor mindkét szájüregben kell lennie nyílt sebnek, és a váladéknak ebbe a sebbe be kell jutnia. Egyszóval nem nyálkahártyán keresztül történik, hanem akkor, amikor két ember testnedve keveredik egymással. Kapaszkodjatok meg, a vér is testnedv ;) Nem kell szexuális kapcsolatot létrehozni ahhoz, hogy terjedjen, de ilyen típusú terjedésnél nagyon kicsi az esélye a fertõzésnek.

MIértlenne perverz a szájon keresztül történõ fertõzés? Nem kizárólag nyálkahártyán keresztül történhet. Pl. amitõl nagyon sokan félnek, az AIDS gyakorlatilag nem terjed csókolózás útján. Nagyon ritka esetben mégis megtörténhet, ilyenkor mindkét szájüregben kell lennie nyílt sebnek, és a váladéknak ebbe a sebbe be kell jutnia. Egyszóval nem nyálkahártyán keresztül történik, hanem akkor, amikor két ember testnedve keveredik egymással. Kapaszkodjatok meg, a vér is testnedv ;) Nem kell szexuális kapcsolatot létrehozni ahhoz, hogy terjedjen, de ilyen típusú terjedésnél nagyon kicsi az esélye a fertõzésnek.
Azért tényleg nem biztos, h perverznek kell hozzá lenni, hiszen sok olyan STD betegség van, ami szájnyálkahártyán keresztül(akár csókkal is)fertõz.
Meg fogsz lepõdni, szexuális úton.
CSAK sexuális úton.
A nyálkahártyákon keresztül.
A kérdésben mér meghatároztad az utat. Ha elég perverz vagy akkor a száj nyálkahártyája is szóba jöhet.
Mivel a gay parádékon sok vezetönk is megjelenik nem csodálnám hogy azok is fertõzöttek lesznek...A betegség nem csak hagyományos úton de szájon is átterjed...
Közös tûhasználat kimaradt! :)

Milyen a szexualis eletetek 5 ev hazassag utan?

Legjobb válasz: 4 év után tudok csak nyilatkozni, hát mit mondjak, próbálom szépen kifejezni =0. Ennek ellenére a férjem minden este odabújik hozzám és mondja, hogy milyen nagyon szeret.

4 év után tudok csak nyilatkozni, hát mit mondjak, próbálom szépen kifejezni =0. Ennek ellenére a férjem minden este odabújik hozzám és mondja, hogy milyen nagyon szeret.
Nem jó. A párom nem kívánja a szexet. 19 év házasság után. 69/F
Régebben intenzívebbek voltunk, de ahogy haladunk a korral mindkettõnknél alábbhagyott a szexuális életünk. És szerencsére egyformák ilyen téren az igényünk.
Szia! Mi 4 hónap múlva leszünk 5 éves házasok. A gyerekek születése után pár hónapig elég gyér volt, de miután teljesen helyreálltam, megint tökéletes minden. Hetente 4-5 alkalommal szeretkezünk, van, hogy több, van, hogy kevesebb, de ált. 4-5 alkalom megvan. A párom mindig is odafigyelt rám, jobbat nem is kívánhatnék.
Jó, de már kicsit kevesebbszer van. Talán a gyerek miatt? :) (16 éve vagyunk együtt).
Nekünk is jó, bár már nem vagyunk olyan fittek és fiatalok mint anno:)
A férjem csak hétvégén van itthon, de akkor mindent bele, ahányszor csak lehet. Mi is öt éves házasok.
nálunk csak ezzel nincsenek gondok két gyermek után és öt év házasság után ez az egyetlen dolog ami tökéletes.
Kiváló, ám én kevesebbel is beérném.

Üdv! Hogyan tudom felpezsdíteni a szexuális életem a vőlegényemmel? Milyen új módszert alkalmazzak vagy milyen extra dolgokat amivel izgalmasabb és vadabb?

Legjobb válasz: Utolsó kommentelõ, lehet együtt vannak már sok sok éve, azért akkor nem árt egy kis újítás...

Utolsó kommentelõ, lehet együtt vannak már sok sok éve, azért akkor nem árt egy kis újítás...
Hát, azért leírhattad volna, most mi az, amit megadsz neki. Így sokkal többet nem tudunk mondani, mint olyan általános dolgokat, hogy új pozíció az ágyban stb.
Új helyszínek, új pózok, sexi fehérnemû, erotikus tánc..és még sok más egyéb..engedd szabadjára a fantáziád
ha már võlegényként felpezsdítésre szorul, akkor ne menj hozzá.
A kérdező hozzászólása: utolsó író te se menj soha mert egy barom vagy
Mi ezt vettük meg a párommal, és nagyon jól szórakoztunk. http://www.vagyaim.hu/bErotikus-eszkozok-noknek/b/Keszletek/..
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól írtad kedves valaki mert már 4éve együtt vagyunk és épp ezért akarok újítást!
Harmadik fél ha nyitottak vagytok ilyesmire, mondjuk inkább egy lány az esélyesebb ha van benned egy kis vonzódás a nemedhez mint ahogy az a nõknél oly gyakori. Még egy hím bevétele 90% hogy nem játszana a férjednél( mert ahogy elnézem a kérdést 2 évvel ezelõtti és gondolom most kiemelted), sõt be se dobnám mert kiverné a biztosítékot. De egy csaj.... mondjuk orálisan kielégítitek egymást a férjed elõtt aztán õt is beveszitek a buliba... Na persze ehhez kell egy nyitottság az ilyesmire sokan nem mennének egyáltalán bele. Például jómagam sem, férfit tuti nem vonnék bele, de a csajnak is csak kicsi az esélye.

Fiúk ti milyen csajokra indultok be pl a környezetetekben? Milyen csajt akartok külsőre, szexuális értelemben?

Legjobb válasz: Nekem az arc nagyon fontos az alak elõtt van. Ha arcra tetszik, akkor az alakját nézem, nem kell nagy mell, nagy fenék, elég ha vékony a lány én szeretem a vékony, kismellû lányokat, de azért csipõben nõies legyen. :D

Nekem az arc nagyon fontos az alak elõtt van. Ha arcra tetszik, akkor az alakját nézem, nem kell nagy mell, nagy fenék, elég ha vékony a lány én szeretem a vékony, kismellû lányokat, de azért csipõben nõies legyen. :D
Nõies, hosszú fekete haj!!
A külsõ nem számít annyira, ha jól adja el magát. Linkelek 2 vidit. Nem rég figyeltem fel rá, pedig már láttam korábban, csak akkor nem ezt az oldalát mutatta. Nem az a lány, aki egybõl mindenkinek eszébe jut, hogyha kérdezik, ki a legdögösebb, de egyszerûen nem tudom levenni róla a szemem, teljesen elolvadok, ahogyan tálalja magát. http://www.youtube.com/watch?v=3Hz64-_2Gu8 http://www.youtube.com/watch?v=jcMXZjYqIog&feature=relmfu Ilyent egy Nicole Scherzinger-tõl nem láttam soha. Nem cserélném el vele. A 2. vidiben, ahogy mosolyog a srácokra, már attól kenyérre tudna kenni.
1. válaszoló! Most te engem írtál le? Mert a jellemzõkbõl ÉN jöttem ki :D De most tök komolyan :)
1. hozzászólóhoz csatlakozom 19F
Egyetlenegy környezetemben levõ lány sem tudott még beindítani pusztán a külsejével. Ez nem is fog változni.
3. vagyok. Én minden csajra beindulok, mert olyan csúnya vagyok, h örülhetek ha valaha vkinek lesz gusztusa hozzám, szal nem válogathatok :)
akkor is tartom ezt :D második :P
A kérdező hozzászólása: de én úgy értem a kérdést, hogy mitõl indultok be?
A külsõ kb a legutolsó szempont számomra, de ha egy ideált kéne mondanom: nem túl sovány, nem túl kövér (ami manapság divat, az nagyon sovány sztem), babaarc, barna szem, hosszú haj :)
Csak szex? hát...nem is tudom :D magassarkaú, nagyon szûk farmer/cicanaci, mély dekoltázs :P (hosszú haj, boci szem még rátesz ;) ) 20f
hosszú, fekete haj, de sukár ez a csaj... keresd õket a cigónegyedbe :D
Érdemes! Messzebb lõsz és tovább bírod. :D
Elõbb leszel 80-as szintû paladin! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!