Találatok a következő kifejezésre: A szextől a menstruáció (4 db)

Késhet az első szextől a menstruációm?

Kb 1 hétig minden nap szexeltünk, utána csak egyszer kétszer. Most kellene megjönnie a menzimnek, de nekem mindig késik, csak arra lennék kíváncsi, hogy megeshet ha még 1 hetet is késne?

Legjobb válasz: Nem késhet...ne aggódj

Nem késhet...ne aggódj
Amikor elõször szexeltem a barátommal, utána 10 napot késett a mensesem. Természetesen totál beparáztunk, hogy terhes vagyok, te jó ég, mi lesz itt, stb, de ugyebár semmi nem lett. Azóta rendszeres, bár megritkult, és minden alkalommal szétvet a görcs, de nem kell pánikolni. Valószínûleg normális, hogy a nemi élet megkezdése hatással van a hormonjaidra, és ilyen módon ugyebár a mensesedre.
A kérdező hozzászólása: Hát féltem, én is, hoyg teherbe eshettem, pedig védekeztünk, de hála istennek megjött. :) Köszi a válaszokat!

A szextől késhet a menstruáció?

Legjobb válasz: Ha terhes lettél akkor igen. Am. a 2nek nincs sok köze egymáshoz

Ha terhes lettél akkor igen. Am. a 2nek nincs sok köze egymáshoz
ha terhes lettél, akár 9 hónapot is! egyébként nem, az aktus nem zavarja meg a ciklust, arra csak a fogamzásgátló és az esemény utáni tabletták képesek
Igen, pár napot. A hormonális hatások miatt.

Menstruáció alatti óvszer nélküli szextől lehet terhes a csaj?

Nem élveztem belé,egyszer betette a [email protected] gumi nélkül,de rögtön kivettem és utána gumit húztunk rá.Ugye ettől nem lehet terhes?(A menstruáció első napján történt)

Legjobb válasz: Szinte nullával egyenlõ az esély.

Szinte nullával egyenlõ az esély.
-.-".
Szerintem is 0% az esély rá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam :)
nem, mivel olyankor nincs ami megtermékenyüljön...mivel a petesejt akkor távozik :d de amúgy ez nagyon undorító fúújjjj
Menstruáció alatt is teherbe lehet esni, csak bazi kevés rá az esély és az elõváladékban is vannak spermák, csak bazi kevesen. Szóval bazi-bazi kevés az esélye :D
Inkább a fertõzésektõl kell ilyenkor félni...
Igen!
Bármikor teherbe eshetsz, ha szexuális életet élsz és nem védekezel! Kivétel ha egyikõtök meddõ, de egyébként akármikor.
milyen az a "teljes szex"? végigpróbáljátok az összes káma szútra pózt?
Kicsi rá az esély, de elõfordulhat!
Nem értem miért kell leszólni a másikat rögtön, mert igaza van tényleg kicsi az esélye de ahogy mondta persze lehetséges. Magyarul igen.
Amikor valaki szexuális viszonyt folytat érdemes lenne elmenni szerintem egy orvoshoz, nem tudom mi az égõ benne, szerintem égõbb ha egy 15 évesnek gömbölyödik a hasa, na mindegy. A menstruáció tart 7 napig. Menstruáció utána 7 napig az esély 95% hogy nem lehetsz terhes, utána 7 napig 100%-lék az esély hogy terhes lehetsz utána 7 napig megint 95% az esély hogy nem lehetsz terhes. Nõgyógyász által orvosolva :) De ez mindig változó aki már tanulta az egyenletet az tudja hogy a változók sok mindenen változtatnak, ha olyan a gén hogy fogékony nõ az esély ha a férfi akkor is, persze vissza felé is elsülhet, ha valaki meddõ akkor mehet ami belefér. De egyet kérdezek tõletek az óvszert szerintetek miért találták fel? Ha ezt nem tudjátok betökélni magatoknak menjetek el és kasztráltassátok ki magatokat, mert egy gyerekhez sem lesz elegendõ eszetek, vagy ha nem akarsz zoknit húzni a lábadra ami szerintem hülyeség akkor menjetek el az orvoshoz és 1000+1 módját tudjátok megbeszélni a fogamzásgátlásnak. Ne legyetek már bolondok, nem könnyû felnõttként sem egy gyereket eltartani nemhogy még gyerekként egy gyereket.
Kicsi az esélye. 29F
Nem kicsi rá az esély! Aki nem ért ehhez ne adjon inkább válaszokat, mert a végén bajok lesznek. Esemény utáni tablettát ajánlok, mindenféleképpen, kivéve persze, hogyha szeretnétek megtartani a gyereket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat :)
Én menstruáció alatt estem teherbe, ergo bármikor lehetséges!
A kérdező hozzászólása: Kedves Laszlo22 nem vagyok már gyerek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!