Találatok a következő kifejezésre: A szextől a (234 db)

Jellemző rátok h elmegy a szextől a kedvetek egyetlen perc alatt valami nem várt esemény miatt? Gyakori ez?

és aztán már nem is kívánjátok?

Legjobb válasz: ja.. pl. elmondja h megcsalt :S

ja.. pl. elmondja h megcsalt :S
Elõfordult már többször is, de nem mondanám gyakorinak.Inkább abból van több, hogy ha van bennem valamiért tüske, akkor addig nem megy a szex, amíg azt meg nem beszéltem a barátnõmmel.
Attól függ. Volt már olyan jelentõségû hír, aminek a hatására tényleg elment a kedvem tõle. De ez ritka, minden apró-cseprõ kellemetlenségtõl nem lankad le. 26/F
Amikor szex közben befosott. Nagyon demotiváló tud lenni.
hát ha tesód benyit résznyire az ajtón és hívja a macskát xD élég kedv lohasztó, de utána....

Nohetnek a szextol a melleim?

amit tudni kell, hogy 18eves vagyok szexualisan nem aktiv. es azt hallottam h a szexualis egyuttlet soran jobban beindulhat a hormon termeles amitol duzzadhatnak a melleim. vannak errol tapasztalataitok?

Legjobb válasz: az enyém nõtt egy picit :)

az enyém nõtt egy picit :)
Ha ez így lenne, akkor akkor sok nõ nem plasztikáztatna. Esetleg akkor nõhetnek meg a melled, hogy fogamzásgátlót kezdesz szedni, abban ugyanis horvan van (ösztrogén), ami felelõs a "ciciért" is. De persze ez attól is függ, hogy a melledben az ösztrogén-receptorok mennyire "aktívak". Mert ha nem igazán aktívak (mint pl. nekem) akkor nem fog nõni. Magára a kérdésedre válaszolva attól nem fog nõni.
Igen, határozottan.
Inkább csak az együttlét alatt duzzad meg, mint az ajkaid, vagy a csiklód:)
Igen. Le is fogok állni vele.
Lefáradok, elpunnyadok. Szóval egy darabig el.
Engem csak feltüzel, a Párommal az igazi. Vágyom is rá.
Én pont 2 napja gondolkodtam ezen, és rá kellett jönnöm, hogy hiába elégültem ki, az nem ugyanolyan. Persze nem azonnal szexelnék utána, de egy kis pihenés és újra lenne kedvem.
nekem is elmegy utána a kedvem.
egy idõre megnyugtat.. de nehéz csak azzal élni.. kell az igazi jó szex is az élethez :DDD
Nekem éppen, hogy megjön:D! Maszti után tudok csak igazán belevágni a szexbe:D!
Maszturbálás után igen.. ha a párom izgatja a csiklóm pl., akkor nem.
Mondhatni. Bár én már inkább szellemileg megyek át széncink elembe:S Testileg még nem is lenne vele gond.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:D

A szextol a ferfi magasabb lesz? (no)

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a szexnek köze lenne az agyalapi mirigy mûködéséhez.

Nem hiszem, hogy a szexnek köze lenne az agyalapi mirigy mûködéséhez.
Nem... ez egy orbitális butaság.
igen, magasabb, de ha nem szexelsz, összemész
jesszus...ilyeneknek még nem kéne szexelni...f szomnak kéne ilyen emberekbõl mégegy.
Igen, büszke magára oszt kihúzza magát
NEM. A nõk lehetnek magasabbak a terhességtõl (komolyan:növkedési hormon termelõdik).
megoldás: nézd vele a pornót.
Mikor szexeltetek rendeset, hogy elég volt neki? Ne hazudj!
és ha nem miért nem?
Akkor nem vagy elég jó, változatos, izgató stb. De ha nem totális szerelemrõl van szó, akkor szerintem minden férfi néz pornót, ha nem burokban él.
Heti hány alkalommal toljátok?
A kérdező hozzászólása: elegszer sztem neki, en minden nap csinalnam, de o faradt sokszor, szoval kb heti 3-4.
Ülj a farkára, és takard el a képet!
Hát lehet a szexhez fáradt, de egy hoki jól esik neki. Orálozni szoktál?
A kérdező hozzászólása: miert kell fogyatekos valaszokat irni? tok normalis kerdes volt.. jaja persze hogy szoktam! nem hiszem hogy barmi problemaja van velem, szoval nem ertem, miert van erre szukseg?
Miféle pornót néz? Ha valami spéci témára gerjed, ami még neked is beleférne, akkor akár be is vállalhatnád a dolgot élõben. Szerintem felesleges ezen bosszankodni. Valaki meg focit néz és az zavarja az asszonyt (én mindkettõt nézem : P ). Inkább a pornóban elégítse ki a változatosság/újdonság iránti igényeit, mint a valóságan...

Kismamik! Megrövidült méhnyaknál (2cm), zárt méhszájnál ti el voltatok tiltva a szextől a 30. hét után?

Arra lennék kíváncsi, hogy aki volt hasonló helyzetben, mit tanácsolt az orvosa. Engem nem tiltott el, de aggódom. Nem tudom, hogy árthatunk-e. Személyes tapasztalat? 32 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Miért ártanátok? Ez tök normális állapot ebben a terhességi idõszakban. Amíg zárt a méhszáj, semmi gond. Lehet szeretkezni.

Miért ártanátok? Ez tök normális állapot ebben a terhességi idõszakban. Amíg zárt a méhszáj, semmi gond. Lehet szeretkezni.
Nyugodtan legyetek együtt, csak akkor tilt el a doki, ha nyitva van a méhszáj, igaza volt az elsõnek. Én direkt rákérdeztem, azt mondta, amíg zárt, addig semmi fertõzés nem jut be, úgyhogy hajrá:) ) Ne aggódj, a doki szólni fog, ha már tilos lesz! Könnyû szülést és jó babázást neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Sziasztok! úgy látszik én vagyok a kivétel, mert az én méhnyakam is megrövidült, a méhszájam nincs nyitva, a doki szerint szépen zár, és mégis elvagyunk tiltva a sextöl, már 4 hete. 36 hetes km
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Neked mit mondott a doki, miért tilt el? Nehogy kinyíljon a méhszáj? Csak a behatolás vagy az orgazmus is tilos?

Ennyire félhet a szextől? A mostani pasimmal több mint fél éve vagyunk együtt, és a pasi még szüz és nem sok ember viselné el hogy ennyit kibir egy pasinak. Mit csináljak a pasival, hogy végre elérjem nála azt hogy lefeküdjünk?

Legjobb válasz: Mond el neki hogy ne baj ha elmegy elöbb, hisz neki az elsö, és ö élvezze. Aztán max orálszexel kielégít. Vagy pettingeljetek elöször az is egy megoldás.

Tapasztalatlan, fél hogy beég elõtted, nem akar csalódást okozni.kicsit dolgozz rá az önbizalmára, szerintem segit.
Kedves kérdezõ, add meg a számod, majd én elrendezem a "szénádat":)
Mond el neki hogy ne baj ha elmegy elöbb, hisz neki az elsö, és ö élvezze. Aztán max orálszexel kielégít. Vagy pettingeljetek elöször az is egy megoldás.
sok pasi fél az elsõtõl, hogy mi lesz ha nem lesz jó stb.. de egyszer túl kell rajta esni.. beszéld meg vele szerintem, tervezzétek meg, egy romantikus estét és a végére egy szexet
mutasd meg neki mi a jó neked, vagy ha jó nyögj egy nagyot.De kezdhettek úgyi hogy elöször te szopod le.
azt megadja a címét he -.-xD basz ilyen nincs...am nem értem miért baj ha nem csinálja... én is fél éve vok együtt mi se csináltuk bár volt petting de akk is... meg sztem tuti fiatalabb vagy mint én... am nem értem miért kell olyat csinálni h leszopom meg kinylaom meg stb... nekem se fekszi a gyomrom ezek.. meg h nem csinélja minden hol.. legalább nem kap el õ se meg te se vmi szép fertõzést sztem rendes barátod van... és h fél az 1 dolog...most képzeld magad a helyébe... pl. ha te félsz a póktól és azt mondják h fogd meg akk te is gopndolkodnál rajta vagy meg se fognád ... hát majdnem ugynanaz..
A kérdező hozzászólása: de gyanus hogy még orálisan sem tud majd kielégiteni, mivel a szexet sme tudja hogy miként müködik..szal nagyon fél minden szexel való dologtol.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudnám az önbizalmát növelni? Már probálkoztam nálla hogy leszopjam, de mindig arra hivatkozott hogy "ne mert csikis" és nem akarta hogy legyen iylen jellegõ szex, elöbb essünk át a normális szexen...
A kérdező hozzászólása: Tudja hogy tul kell esnie ezen, de attol fél hogy vmi nem lesz jó nekem és hogy hamar elfog menni.meg azt hittem hogy egy pasinak midnegy hgy hol veszti el, de ö nem akarja kocsiba sem, pedig volt már oylan eset hogy épp eljutottunk odáig csak idöben leállitotta magát, mondva hogy ö nem kocsiba akarja az elsöt8tisztára mint egy nõ).És nem tom meddig tudom még ezt elviselni hogy már fél éve huzza a dolgot és nem képes átesni rajta, ennyire nem félhet...vagy mégis.
A kérdező hozzászólása: Szia!Inkább megadom az e-mail címem:[email protected]
te mennyire vagy tapasztalt? azóta már betörted? megérte várni?

Előfordulhat h ez miatt ment el a szextől a kedvem?

6 hónapja szedek fogamzásgátlót. Eleinte nem volt gond a szexxel, most viszont már 1átalán nem kívánom. Nem tudom foghatom-e a gyógyszerre. Más férfiakat kívánok, meg vibrál köztünk a leveg? /nem, nem csalom meg/ csak a barátomat nem kívánom.

Legjobb válasz: Fogható a gyógyszerre (nem olvastad a tájékoztatót?) de ha másokat kívánsz akkor itt nem ez a baj! Cselekedni kéne nem ráfogni valamire.

Fogható a gyógyszerre (nem olvastad a tájékoztatót?) de ha másokat kívánsz akkor itt nem ez a baj! Cselekedni kéne nem ráfogni valamire.
Igen. A legjobb barátnõmmel is ez volt. El is ment nõgyógyászhoz és a háziorvoshoz is, hogy mitõl lehet és elvileg a gyógyszerben volt valami :S Aztán azt is tanácsolták neki, amit õ is gondolt, hogy abbahagyja a gyógyszert és helyette spirált tetetett fel. Na 1 hónapon belül ugyanúgy volt a szexhez kedve, mint azelõtt :) És utána minden tökéletes rendben ment, mint anno :) Szóval igen... a gyógyszer is okozhatja ezt.
Hát ha másokat kívánsz, akkor ott nem arról van szó, hogy a fogamzásgátló elvette a szextõl a kedved. Legalábbis akit ismertem és a gyógyszer hatott így rá, azt mások sem érdekelték, sõt ha valaki egy kicsi ingert ki tudott váltani belõle, az a pasija volt, akit szeretett. Biztosan minden rendben van köztetek? Nézz magadba õszintén és gondold át a dolgot... És kérlek, ne írd le még egyszer azt, hogy szexxel!!!! szexszel, így a helyed :)
Saját tapasztalatból mondom hogy ez a gyógyszertõl is lehet, csak nekem több idõbe telt mire rájöttem hogy ez attól van! Mikor rájöttem mondtam a nõgyógyászomnak aki felírt egy másik fogamzásgátlót, aztán eleinte úgy tûnt azzal javul a helyzet majd az se volt jó és magamtól abbahagytam az egészet! Azóta óvszerrel védekezünk, lehet nem a legjobb megoldás egy hosszú kapcsolatban de legalább kívánom a szexet, nagyjából úgy mint régen!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló. Én nem fogtam rá semmire. Ki is írtam ezt, h nem tudom mire fogni. 4. Nincs minden rendben köztünk, egyátalán nincs. Többször szakítottunk már, és ilyen se vele se nélküle kapcsolat lett.
én meg EZ miatt mászok a falra!!!!! "E" miatt, jó?!
4. válaszoló vagyok, ha nincs minden rendben köztetek és másokat kívánsz akkor nem biztos hogy a gyógyszertõl van! De köztünk akkor is minden rendben volt és a gyógyszertõl volt ez az egész!

El vagyok tiltva a szextől, a férjem pedig többet igényelné mint eddig valaha. Hogyan oldjuk meg ezt a problémát?

Veszélyeztetett terhes vagyok, a szex már az elejét?l kezdve tilos volt (még 3 hónap van a szülésig). Soha nem voltunk túl aktívak az ágyban (havi 1-2 alkalom), de most mintha kicserélték volna. Minden nap bújik, próbálkozik, persze tudja, hogy nem szabad, ezért nem is történik semmi, de már az ?rületbe kerget azzal, hogy állandóan azt mondogatja, hogy milyen jó lenne... Már a kezemet sem símogatja meg ilyen jelleg? megjegyzés nélkül. Nekem sem lenne ellenemre a gyakoribb szex, de nem most. Észrevettem magamon, hogy már görcsbe rándul a gyomrom amikor lefekszünk aludni, mert tudom, hogy megint jön a "sóhajtozás". Próbáltam err?l beszélni vele, de úgy t?nik, mintha nem is tudná, mit csinál. Csak azért lenne ilyen, mert most nem lehet?

Legjobb válasz: "a gyerek az mindig jó kifogás lesz ezután mindenre" Veszélyeztetett terhes, cseszd meg!! A gyereke életével játszik, nem beszélve a saját egészségérõl! Kérdezõ: a tiltott gyümölcs mindig édesebb! A férjed is valszeg ezért van rád beindulva annyira, mert tudja, hogy nem lehet. Ha már próbáltad mindenhogyan, megértetve vele, hogy ezt most nem lehet, akkor nincs tippem, sajnos kifogtál egy ilyen érzéketlen alakot, sajnálom.:(

"a gyerek az mindig jó kifogás lesz ezután mindenre" Veszélyeztetett terhes, cseszd meg!! A gyereke életével játszik, nem beszélve a saját egészségérõl! Kérdezõ: a tiltott gyümölcs mindig édesebb! A férjed is valszeg ezért van rád beindulva annyira, mert tudja, hogy nem lehet. Ha már próbáltad mindenhogyan, megértetve vele, hogy ezt most nem lehet, akkor nincs tippem, sajnos kifogtál egy ilyen érzéketlen alakot, sajnálom.:(
Ha nincs aranyered ( ilyenkor gyakori...), és nincs ellendre, akkor óvatosan - betartva az alapvetõ higéniát - jöhet az anál... Ha ez inkább nem, akkor marad részedrõl az orális kielégítés, meg a "kézimunka " lehetõsége.... Ez van, ezt csináljátok?
Minden jó indulattal én is az orális kielégítést javasolnám! A férjed biztos boldog lenne, jól esne neki, aztán majd ha eljön az idõ mehet normálisan a szex is. Legközelebb amikor nekiáll sóhajtozni éjszaka lepd meg! :) )
"Kézzel, vagy szájjal bármikor kielégíteném, de azt meg õ nem szereti, a 6 hónap alatt 2x hagyta, de egyébként leállít, hogy így nem..." Én ilyenrõl még életemben nem hallottam, férfi aki nem szereti a szopást?????? Félre ne értsd nem emiatt hanem úgy az egész szexuális életeteket tekintve lehet hogy javasolt lenne késõbb a gyerek megszületése után egy szexuálpszichológus felkeresése. Komolyan mondom, lehet szakember tudna segíteni, feloldani.
És most mi lesz?
Ha már a gyerekig eljutottatok azt jeleni, hogy jó a kapcsolatotok, és meg tudjátok beszélni a problémátokat szóval állj elé és kérdezd meg, hogy szerinte mit csinálj? Beszéljétek meg a gondotokat, mi nem tudunk segíteni. Tippet egyet tudok, de én SOHA nem engednék ilyet a páromnak. Elõször a kézzel, szájjal kielégítést javasoltam volna, de ha az sem jó neki, akkor arra az idõre mással kell csinálja. Viszont (habár ide írtam) nem javasolom, mert ki tudja mi lenne a vége plusz szerintem nagy hülyeség. De a te döntésed.
Azért a veszélyeztetett terhesség nem vicc, meg nem kifogás, hogy lehetsz ennyire érzéketlen? (Elsõnek és a 3.nak szól a megjegyzés) A stílusától eltekintve a kolléga egyébként értelmes választ adott, tényleg nem marad más, mint az orális szex, és a remény, hogy a szülés után kárpótolod mindenért. 24/N
Mindig az az érdekesebb, amit nem lehet.
Minden jóindulatom mellett azt kell mondjam, hogy volt némi probléma a kapcsolatotok elején... havi 1-2 alkalom az ágyban jóval ritkább, mint az átlag. Szerintem ehhez a terhességed már csak az utolsó csöpp. Én nem vagyok meglepõdve, hogy az "ember" kívánja. Ez a normális, nem a havi 1-2 alkalom... De ha nem akarja, hogy kielégítsd, akkor ez a dolog jelentleg antagonisztikus ellentét. Nincs rá megoldás. Kérdezd meg, hogy szerinte mit kellene most csinálj...
A kérdező hozzászólása: Harmadik válaszoló! Nem arról van szó, hogy elhanyagolom. Õ az, aki csak havi szinten 1-2 alaklommal szeretné, pedig én a szexi fehérnemûtõl a pornófilmekig mindent bevetettem. Ez így volt a gyerekek elõtt is sõt már a kapcsolatunk elején is. Most meg mintha szárnyakat kapott volna. :(
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmit nem szabad (az anális szex is tilos), még akkor is vérzek, ha csak álmomban van orgazmusom. :( Kézzel, vagy szájjal bármikor kielégíteném, de azt meg õ nem szereti, a 6 hónap alatt 2x hagyta, de egyébként leállít, hogy így nem...
Elég tuskó lehet a férjed. Nem képes átérezni annak nagy- szerûségét, hogy apa lesz hamarosan? Nem örül, nem boldog, nem készül rá? Ez nem ér meg neki egy kis önmeg- tartóztatást? Pláne, hogy veszélyeztetett terhes vagy!

Elment a szextől a kedvem, amiért nem tudok elélvezni, hogyan hozhatnám meg újból?

Legjobb válasz: Mióta tart ez az idõszakod, hogy nem tudsz elélvezni? Van összefüggés a partnered ügyességével, vagy odaadásával? Egyáltalán van partnered? Hány éves vagy? Nem vagy jelenleg megterhelõbb stresszes idõszakodban? Nagyon kevés infót adtál. Szex, vagy maszti elõtt gondolj vissza azokra az élményekre, vagy fantáziákra, amikkel el tudtál élvezni. Hunyd le a szemed és idézd fel azokat újra, és ha el tudod Magad engedni, sikerülni fog. Semmiképp se görcsölj rá arra, hogy nem tudsz elélvezni. Indulj úgy neki a szexnek, hogy akkor is jól fogod Magad érezni, ha nem élvezel el. Amint a szorongás és a görcs, ami azzal a félelemmel kapcsolatos, hogy nem tudsz elélvezni oldódik, észre fogod venni, hogy egyszer csak újra menni fog. Masztinál próbáld ki a Durex síkosítóját, érzésre is finom és illatra is. Fontos, hogy kapcsold ki az agyad és ne szorongj, ne görcsölj! :) Ha van párod, kérd meg, hogy masszírozzon meg, az érzéki, feszültségoldó dolgokra törekedjetek, ne a szexre. De az is lehet, hogy már az is segít, ha gyakrabban és többet beszélgettek a partnereddel. Majd írd meg, ha sikerült újra. :)

Mióta tart ez az idõszakod, hogy nem tudsz elélvezni? Van összefüggés a partnered ügyességével, vagy odaadásával? Egyáltalán van partnered? Hány éves vagy? Nem vagy jelenleg megterhelõbb stresszes idõszakodban? Nagyon kevés infót adtál. Szex, vagy maszti elõtt gondolj vissza azokra az élményekre, vagy fantáziákra, amikkel el tudtál élvezni. Hunyd le a szemed és idézd fel azokat újra, és ha el tudod Magad engedni, sikerülni fog. Semmiképp se görcsölj rá arra, hogy nem tudsz elélvezni. Indulj úgy neki a szexnek, hogy akkor is jól fogod Magad érezni, ha nem élvezel el. Amint a szorongás és a görcs, ami azzal a félelemmel kapcsolatos, hogy nem tudsz elélvezni oldódik, észre fogod venni, hogy egyszer csak újra menni fog. Masztinál próbáld ki a Durex síkosítóját, érzésre is finom és illatra is. Fontos, hogy kapcsold ki az agyad és ne szorongj, ne görcsölj! :) Ha van párod, kérd meg, hogy masszírozzon meg, az érzéki, feszültségoldó dolgokra törekedjetek, ne a szexre. De az is lehet, hogy már az is segít, ha gyakrabban és többet beszélgettek a partnereddel. Majd írd meg, ha sikerült újra. :)
Próbáld meg velem
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, bocsi, lemaradt.
Maszturbálj, próbálj ki új dolgokat. A saját tested neked kell ismerned, és ha elég kitartó vagy, elõbb-utóbb rájössz a dolog nyitjára.
én meg hoznám az tuti :D
Sikerélmény kell és akkor visszajön. Ahhoz viszont "gyakorolni" kell, akár új dolgokat, módszereket kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: Igazából a hüvelyi orgazmus nem megy, a csiklóval nincs gond, az sikerül. :) Nem is tudok viszonyítani, nekem õ az elsõ, de valahogy nem érzem azt, hogy összepasszolnánk szex terén. Az orális kényeztetés az pazar, imádom, de valahogy a szex nem jön össze. Õ elvileg volt már több lánnyal, de nem tudom hányszor csinálhatta, mivel nem látom rajta, hogy annyira ügyes lenne. Stresszes idõszakom meg abszolút nem volt, amúgy sem vagyok stresszes fajta. Eddig még a hüvelyi nem sikerült, az érzés megvan, hogy mindjárt, mindjárt, de nem billenek át rajta, az a baj. :/ 18 éves vagyok, már 1 éve próbálkozunk, igaz nem sûrûn, mert valahogy elmegy a kedvem. Próbálok pozitívan hozzáállni, de amint odakerül a sor, már nem úgy jön össze és lelomboz az egész. Elég sokat beszélünk errõl, meg próbál mindent megtenni, de valahogy nem veszem észre rajta. Meg mondja, hogy majd össze fog az jönni, nyugi, de nem hiszem el. Azt veszem sokszor észre, hogy amikor éppen én kezdeném élvezni, õ akkor már nehezen bírja és elélvez. Meg nem találja el a ritmust, ha meg én irányítok, akkor meg leállít...
Teljesen normális, ha hüvelyi orgazmusod nincsen. Bár ez megfelelõ partnerrel és türelemmel tanulható, de a lányok/nõk döntõ többsége Hozzád hasonlóan csak csiklóorgazmust él át. És érdemes tudni azt is, hogy sok lány/nõ egyáltalán nem képes elérni a csúcsra. Senki sem születik úgy, hogy rögtön mindig minden helyzetben feltalálja magát a szexben. :) Minden partnerrel újra és újra elõlrõl kell kezdeni a tanulási folyamatot, ami végül oda vezet, hogy megismeritek egymás testét, érzelmi és lelki beállítottságát. Neked kitartásra és türelemre van szükséged, a barátodnak pedig odaadást kell mutatnia Feléd. Nõ vagy; a Te orgazmusodhoz nem elegendõ a jó technika (ez rengeteg férfi nagy tévedése), érzelmi és lelki egyensúlyra és hangulatra van szükséged. Ha úgy érzed, hogy a barátod nem elég ügyes, akkor kicsit irányítanod, tanítgatnod kell õt és aktus közben beszélni hozzá, hogyan csinálja, milyen tempóban, stb. A közös ritmus és mozgás nagyon fontos. Gyakorlással és tanulással elsajátítható az is, hogy õ ne élvezzen el túl hamar. Ha a barátod ezeket a dolgokat nem ismeri fel, akkor nagyon jó a megérzésed és nem tesz meg mindent azért, hogy Neked is örömöd legyen a szexben. A "nyugi, majd össze fog jönni" ideig óráig elegendõ, de aztán már nagyon kevés. Lennének tippjeim és apró trükkjeim, amivel megjönne a kedved és sikerélményed is lenne, de mivel nem én vagyok a barátod, nem adom ki a mûhelytitkokat. ;) De sok szeretettel, kitartással, és türelemmel mindent meg tudtok tanulni együtt. Az viszont nagyon fontos, hogy ha huzamosabb ideig nincsen változás (már az elmúlt 1 év is sok idõ), akkor be kell látni, hogy nem passzoltok egymáshoz. Nem illeszkedik mindenki mindenkihez. Ezért keressük és válogatjuk meg a partnereinket, hogy megtaláljuk azt, akivel a legjobban összeillünk. Lelkileg, érzelmileg és szexben is. Vagy a barátod bevallhatná Neked õszintén, hogy Neki is Te vagy az elsõ és máris máshogy festene a dolog. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!