Találatok a következő kifejezésre: A szexi belülről (4 db)

Mitől fájhatott a szex? Mintha szúrkáltak volna belülről!

Legjobb válasz: Nem kéne sünnel b*szni.

Nem kéne sünnel b*szni.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérnék ha lehet!
xD
Mert valószínûleg azt is csinálták...
HOGY ÉRDEMBEN TUDJUNK VÁLASZOLNI, ELÖSZÖR IS TISZTÁZNI KELLENE HOGY TE A FIÚ V A LÁNY VAGY?
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
ELÉG KEVESET TUDUNK A RÉSZLETEKRÕL, EZÉRT CSAK TALÁLGATNI LEHET!AZÉRT PÁR LEHETÕSÉGET PRÓBÁLOK VÁZOLNI!LEHETSÉGES HOGY NEM VOLTÁL FELIZGULVA RENDESEN ÉS SZÛK VOLTÁL A PASIDNAK, VAGY TÚL NAGY A MÉRETE SZÁMODRA, HA TÚL HOSSZÚ A PÉNISZE ÉS TELJESEN BE HATOL AKKOR IS ÉREZHETSZ HASONLÓT!ESETLEG NEM SIMA FELÜLETÛ, HANYAGOLHATÓ MINÕSÉGÛ, ÓVSZERHASZNÁLATTÓL IS FÁJHAT!ELÕFORDULHAT HOGY BÕR BETEGSÉGE VAN A PÉNISZÉN, PL:APRÓ SZEMÖLCSÖK!AZ IS LEHETSÉGES HOGY FEL IZGULSZ, DE MÉGSEM NEDVESEDSZ, HA ILYEN VAN AJÁNLATOS SÍKOSÍTÓ HASZNÁLATA!DIÓ HÉJBAN ENYIT, HA GONDOLOD ÍRJ PRIVIBEN RÉSZLETEKET!

A szexi lakkruhák belülről is lakkosak?

Legjobb válasz: Szerintem ki vannak bélelve pamuttal, de biztos van kivül belül lakkos

Szerintem ki vannak bélelve pamuttal, de biztos van kivül belül lakkos
Szia, Belulrol nem lakkosak. A belseje minden jo kallruhanak egy pamut vagy muszalas anyag. Ha belul is muanyag lenne akkor Plasztik-nak nivnak :) Amugy viselesukkel nincsen semmi gond, nemizzadosak. (sajat tapasztalat)
Nem. Ez barátság.
Ha ez egy kb. 10 éves kapcsolat, és van 1-2 gyerek, akkor maradnék. (Minden szerelem átlényegül szeretetté, barátsággá egyszer). Ha még nincs család, és friss a kapcsolat, akkor lépnék. Le.
Nem! Ez a barátsággá szelídült szexmentes hosszú kapcsolat is akkora baromság, hogy valaki elhiszi, hogy ez normális... :S
Akkor az a baj, hogy már az elején is gondok voltak. Nagyon azt sem tudom mondani, hogy valahogy próbáljatok meg valamit visszahozni a kezdeti szenvedélybõl, mert már az sem volt akkor annyira tökéletes. Ha nem köt hozzá gyerek, ha még fiatalok vagytok, akkor lehet, hogy be kellene látni, hogy tévedés volt.
Utolsó véleményét osztom! Lehet, hogy önzõnek fogok tûnni, de ha valakihez nem vonzódom már kezdetektõl, csak szeretem mint embert, azzal nem jönnék össze/nem maradnék együtt.. A szexet leszámítva minden rendben van köztetek? Nem lehet esetleg, hogy egyébként is lenne valami probléma a kapcsolatotokban, ami még nem körvonalazódott benned teljesen, és így reagálsz rá?
A kérdező hozzászólása: Ez idõvel alakult ki. Elején se volt az, akire tökéletesen vágytam, de mára idáig jutottam...:S
Nem értem. Ha valaki a párom, akkor azért az mert szeretem és vonzódok hozzá. Ha bármelyik is nem lenne akkor nem jöttem volna össze vele.
Attól függ, miért. Ha valami testi-lelki probléma miatt nem kívánnám a szexet ideiglenesen, viszont az intimitás, az érintések, az ölelkezés stb. jól esne, akkor természetesen vele maradnék. Viszont ha valakihez abszolút nem szeretek hozzáérni, csak szimplán kedvelem, mert olyan rendes, az meg inkább barátság. Akkor, ha nem több tíz éves kapcsolatról lenne szó, nem maradnék. Szerencsére még nem jártam így, hogy összekevertem volna a szerelmet a barátsággal, azért pedig folyamatosan teszünk, hogy a szerelem ne hûljön ki barátsággá, hanem kiegészüljön barátsággal.
Utolsóval egyetértek.
A kérdező hozzászólása: Voltak veszekedések, de nagyon sokat változott a barátom. Szeretek vele lenni, de nem kívánom-még csókot sem-, régebben is volt így, de egy idõ múlva minden rendben volt, viszont most már vagy 2 hónapja vagyok ilyen hülyén...ez nem azt jelenti, hogy szex/csók mentesen vagyunk, csak keveset.
lehet a nõd latex érzékeny vagy sikosítóra érzékeny vagy ha egyiket se használjátok akkor a hülyeségre érzékeny...
Mivel védekeztek?
Hány évesek vagytok?
Menjen nõgyógyászhoz.
Bizony, az fertõzés lesz valószínûleg. De nehogy bepánikolj, azt nem csak mástól lehet elkapni, kialakulhat "csak úgy" magától is.
ajj!az valami gomba lesz vagy bakteriális fertõzés! irány a nõgyógyász! tapasztalatból mondom... L/25
Nem vok nögyógy, ártani nem ártana, ha beugrana a dokijához egy vizsgálatra, a biztonság kedvéért, ha elég nedves, és mégis ég neki, akk passzolom a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Jolvan..de azt nem tudjátok miért ég neki belülröl ? Nem midig csak néha..de azért idegesit..am meg már néhaa nagyon sok szerintem a nedvesség..nem hiszem h az lenne a probléma de azért ki probálom.
Szerintem az "eléggé benedvesedik" kevés , próbáljatok sikositót használni, elötte pedig hosszabban pettingelni, ha elmegy közben az se baj, akk legalább nem csak te fogod élvezni a sexet vele.
A kérdező hozzászólása: Gumival védekezünk.De elõfordult már hogy anélkül csináltuk és ugyis égett neki egy idö után..meg mondta h ujjazásnál is ég neki.. nemtudom mi lehet
Gumival csináljátok?
A kérdező hozzászólása: 19 én õ 18 !:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!