Találatok a következő kifejezésre: A szexben kell (473 db)

Szex terén kevés a bnöm. Elhagyni nem akarom. Keresek egy másikat aki csak a szexre kell? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Miért nem akarod elhagyni? És miért kevés? Ha szex kell, akkor ne kapcsolatot akarj. Csupán emiatt szégyen szédíteni szegény csajt. Meg amúgy ilyen lelki világgal nem hinném hogy te egy szexisten vagy. Valszeg egy tahó bunkó vagy, ennyi szexuális kultúrával nem csodálom, hogy a csajod se izgul fel rád.

Miért nem akarod elhagyni? És miért kevés? Ha szex kell, akkor ne kapcsolatot akarj. Csupán emiatt szégyen szédíteni szegény csajt. Meg amúgy ilyen lelki világgal nem hinném hogy te egy szexisten vagy. Valszeg egy tahó bunkó vagy, ennyi szexuális kultúrával nem csodálom, hogy a csajod se izgul fel rád.
Hagyd el, mindketten jobban jártok.
egyetértek
A kérdező hozzászólása: Már több éve együt vagyunk és szeretem de az ágyban mint egy bot csak hanyat fekszik azt enny pedig probáltam hogy kis elöjáték, orál de semmi eredmény
nagyon tévedsz azzal nem akarod elhagyni, így nem jó Neked a szex miatt, neki meg amikor kiderül, hogy megcsalod egy kapcsolatban ha a szex és minden más szar, akkor is vége, ha a szex a szar és minden más jó akkor is ezt évekig nem fogod tudni csinálni, egy kiút van, beszélj vele, a szex nem jó és nem akarod megcsalni, szalítani kell, egyenes minden gond nélkül, a szeretet nem tart össze, komolyan mondom N
Jaj, úgy beszéltek, mintha a kapcsolatok 80%-ában nem ez lenne a szitu...
mert az is a normális párkapcsolat része
szex elõtt és után is lehet a felsoroltakat csinálni. Úgy tûnik meg kell hoznod ezt a nagyon kényelmetlen és fájdalmas áldozatot.
És az úgy miért nem jó, hogy ezek amiket leírtál+szex?? Ettõl ideálisabbat én el sem tudnék képzelni ;)
Frászt kell mindegyiknek csak a szex. :D Szerintem vedd fel a kapcsolatot pár itteni kérdezõvel, akik arra panaszkodnak, hogy X hónapja még nem volt szex. Aztán egyezzetek meg, cseréljetek partnert. :D
"Mindegyiknek csak a szex kell" ---> ehhez lenne egy pár szavam. Elõször is a lelkedre akarom kötni: VANNAK KIVÉTELEK! Ezt azért mondom, mert én az a fajta lány vagyok akinek nem a szex a párkapcsolat alapja.(ezért is szakított velem a volt barátom). Sosem fogom megérteni miért olyan fontos hogy lefeküdjenek egymással. Hiszen a járásnak nem errõl kellene szólnia. Mint ahogy te mondtad: "ölelés, bújás, simogatás, csók". Ez kell hogy legyen.

Akar tőlem komolyabb dolgot, vagy csak a szexre kellek neki?

1 hónapja szakítottam a barátommal, akivel 4 évig voltam együtt (előtte senki mással nem feküdtem le). Most van egy srác, aki érdeklődik irántam, eleinte csak találkozgattunk, beszélgettünk. Nemrégiben, elmondta h szeretne velem lefeküdni, de nem akar kihasználni, és nem csak egy strigulának akar behúzni. Úgy fejezte ki magát, hogy férfiból van és vannak szükségletei, és jelenleg én vagyok az a lány aki közel áll hozzá, bejövök neki, és én izgattam fel. Ez most akkor mit jelent? Azóta már pár alkalommal lefeküdtünk, de nem tudom h ő mit is akar, én érzem hogy egyre jobban ragaszkodom hozzá, de nála nem biztos h ez a helyzet. Pár napja elmondta az egyik barátnőmnek, hogy nem akar kihasználni, de nem tudja elképzelni, hogy komolyabb dolog is kialakulhat köztünk. Ez akkor azt jelenti h csak a szexre kellek neki. Én nem hiszem h ezt így tudnám vele folytatni h csak szex, és semmi érzelem. Mit csináljak? Ne foglalkozzak vele, vagy folytassam tovább így ahogy most van??

Legjobb válasz: Azért mondta, hogyha belemész, hogy csak szex, akkor az neked is jó, neki is, és nem kihasználás. Ne folytasd, ha neked nem megy :)

Azért mondta, hogyha belemész, hogy csak szex, akkor az neked is jó, neki is, és nem kihasználás. Ne folytasd, ha neked nem megy :)
Könnyed adtad magad, könnyed ad tovább téged.
Alátámasztom! Ki akar használni...
A saját érdekedben HAGYD ABBA AZONNAL! Annyira de annyira nem akarom elmondani hogy mekkora buta vagy, hogy ezt csak úgy hagynád, hadd folytadódjon. Ha tegyük fel lenne húgom és egy srác vele csinálná ugyanezt én fognám a köcsögnek a fejét és addig verném bele a falba amíg el nem vérzik. Neked van önbecsülésed, tudod mi az az önbecsülés? Az, hogy te is vagy valaki. Te is számítasz. A te életednek Te vagy az irányítója. De ha ezt folytatod, akkor a srác veszi át az irányítást feletted. Ezt pedig NEM akarhatod, annál is inkább mivel így NEM lennél boldog soha az életben. A legjobb lenne ha azt mondanád neki hagyjuk abba és ne is találkozzatok.
A kérdező hozzászólása: Tudom h így van, lehet h szendvedés lesz belõle, csak az lesz a baj, hogy ha már egyszer beleszeretek akkor nem fogom tudni ott hagyni amíg õ le nem pattint.
Ha folytatod vele tovább akkor úgy jársz mint én. Beleszeretsz aztán meg szenvedni fogsz amikor õ talál egy olyan nõt akivel komoly kapcsolatot akar. Lépj tovább minél elõbb.
Nem hazudott, de ha tudod már, hogy mi van (ugye igazat mondott a barátnõ?), akkor tiszta a helyzet: te beleszeretsz, õ beléd nem, békében váljatok el, mert így csak sérülés lesz a vége, az meg senkinek sem jó
A kérdező hozzászólása: Én 21 vagyok, õ pedig 28.
hány évesek vagytok?
Komolyan, ha te ezt visszaolvasod, nem jössz rá a megoldásra? -.- Kedvelt téged, kívánt téged, és meg akart d*gni. Megtette. Most is kedvel téged, kíván téged és meg akar d*gni, de ENNYI. És ezt a legelején is elmondta neked. Ha ez nem tetszik neked, nem kellett volna belemenni és a jövõben sem kellene belemenni.
ebbõl világosan látszik, hogy csak szexre kellesz neki
Írtam privátot, légyszi válaszolj rá. fontos

Fiúk! Miért van, az hogy a nagymellű, de szélesebb derekú lányok nektek csak a szexre kellenek? Kizárjátok őket a lehetség barátnőjelöltek "listájáról"?

Nem az ilyen Jersey Shore-os Snooki testalkatra gondolok, annál azért vékonyabbra, nagyobb mellel.

Legjobb válasz: Tisztázzuk: aki kapcsolatra sem kell, az szexre sem. Lehet, hogy kihalófélben lévõ faj vagyok, de evva'.

Tisztázzuk: aki kapcsolatra sem kell, az szexre sem. Lehet, hogy kihalófélben lévõ faj vagyok, de evva'.
Õszintén szólva én ilyennel még nem találkoztam. Mármint, hogy valaki kizárja ezeket a nõket. 17 évesen azért olyan sok tapasztalatod neked sem lehet szerintem, hogy ilyen kérdést keljen feltenni :) Egyébként volt már nekem is szélesebb csípõjû barátnõm, most pedig egy nagyobb mellû van. Igaz neki a nagy mellhez sportosan vékony derék társul. Lényeg, hogy amit írtál, az hülyeség :) Szóval nem kell aggódni :)
Jobb lenne ha csak fõzésre kellenének? Amúgy meg én úgy vagyok vele hogy aki szexre kell az már eleve fenn van a lehetséges barátnõk listáján.
ismered a mondást! "nagy kofferba jó pakolni, csak szégyen vele utazni" XD
A kérdező hozzászólása: Írtam is, hogy az itt olvasottak alapján jutottam erre a következtetésre.:) Köszönöm az eddigi válaszokat:)
nagy kofferbe jó pakolni csak cipelni ciki. am fogalmam nincs ki az a csaj szóval nem tudom h mekkora nõrõl beszélünk :D [a feka csajoknak áll 1edül jól a nagy koffer :D]
A kérdező hozzászólása: XDDDDDD ezjó:D Próbáltam keresni egy jó képet, ami mutatja h mire gondolok, valamire hasonlóra, de nagyobb mellel, és picit kisebb hassal. http://www.google.hu/imgres?q=%C3%A1tlagos+testalkat%C3%BA+l..
Nekem Mariah Carey tetszik az ilyen alkatúak közül.
Ez nudli, nem mell. Egy ilyen alkatú nõnek a minimum az kétszer ekkora. A nagy meg csak ezután kezdõdne.

Honnan lehet tudni, hogy egy férfi csak a szexre kell a nőnek? Mik az árulkodó jelek? 20F

Nem provokációból kérdezem, hanem tök komolyan, és még csak nem is az el?ttem feltett, ellenkez? el?jel? kérdést akarom ezzel rossz színben feltüntetni. Csak épp arról jutott eszembe.

Legjobb válasz: Hát ha sokáig kitart a nõ mellett akkor biztos nem csak szexre kell neki...

Hát ha sokáig kitart a nõ mellett akkor biztos nem csak szexre kell neki...
Jó és akkor mivan ha ez gáz????? Mármint ha te ezt gáznak tartod.... Még jó h nem minden ember egyforma..... Mindenki másképp gondolkodik. Neked ez gáz...másnak nem biztos h az! És ha azt veszed, m hogy ez már mondjuk az elsõ találka után megtörténik, és mondjuk ha azt mondja h ennyi, akkor legalább eldölt 2 nap alatt, és nem 5 hónap mulva szakít veled!
[email protected] , te most [email protected] általánosítasz! Mondom, "SOKFÉLE FAJTA GONDOLKODÁSÚ EMBER LÉTEZIK" MIND MÁSKÉPP GONDOLKODNAK A PÁRKAPCSOLATOKRÓL!!! Mint ahogyan te is! Neked ez nagy probléma, másnak nem az! A szeretõ dolgot csak felhoztam, nem mondtam, hogy mindenkinek [email protected] a kapcsolata és hogy mindenki szex alapján keres párt!
A kérdező hozzászólása: Oké, másképp kérdezem, tud az igazán szeretni, aki ezt nézi meg elõször?
Igen! Tud! Mondom, a mostani barátnõmmel is elsõ alkalommal lefeküdtünk. ÉS érzem, hogy õszintén igazán engem szeret! És ezt bizonyította már számtalanszor...
lehet hogy valaki azt akarja megnézni, hogy egyáltalán alkalmas-e szexuális kapcsolatra, vagy sem. jó idõben tudni, nem lesz kényszeredett az, akinek nem jött be, mert másik nem elég tapasztalt (azt már levettem, hogy szûz vagy) és ezér otthagyja, az inkább menjen pornósnak
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szûz... azért, mert nem a szex a legfontosabb nekem, szûz kell legyek? :)
Jajj uggyanmár, ilyen Nö nincs a földön ezt tudhatnád! A Nök szentek és sérthetetlenek, rózsaillatút finganak, marcipánt [email protected] és minden esetben hüségesek az meg eszedbe se jusson, hogy számítana nekik a pénz. Micsoda egy mocskos Férfi vagy Teeee...
ha egyébként nem keresi a társaságod, akkor valószínû. szóval, se nem beszélget veled, se nem akar elmenni veled sehova.
A kérdező hozzászólása: és másoknak miért nincsen szeretõjük?? hm??
így van! gondolkodj csak , hogy egy idõ után egyes embereknek miért van szeretõjük???? 2 okból lehet! 1-ik. - pocsék a szex unalmas, semmilyen , a jelenlegi partnerrel. 2-ik. - haldoklik a kapcsolat, nincs kedveskedés, odafigyelés, nem ugy bánnak egymással, hogy az egy nõ, az meg egy férfi, nem beszélgetnek, nincs kommunikáció, csak a nagy csend.....
A kérdező hozzászólása: "Miért lenne gáz? :O Hülyeség egy olyannal együtt lenni egy csomó ideig, akivel aztán késõbb kiderül, hogy szar az ágyban :P Nem csak a szex a fontos egy kapcsolatban, de az is, eléggé :P 17/F" Aki elsõ randin ezt vizsgálja meg, annak csak ez a fontos...
A kérdező hozzászólása: Mondom, a FÉRFI a NÕNEK, nem fordítva.
A LEGTÖBB esetben (hangsúlyozom, nem minden hanem legtöbb) onnan, hogy már elsõ éjszaka odaadják magukat a pasinak... Aztán másnap pápá...
A kérdező hozzászólása: Erre már én is gondoltam.
Lényeg! Hogy ha egyszerûen, minden túl könnyen megy a csajnál akkor lehet sejteni, hogy ez rövid távú dolog lesz azaz csak szex még ma este..... a legtöbb esetben..... Persze vannak olyan nõk is akik, szeretik minél hamarabb megtudni, hogy a pasi jó e az ágyban! Mert vannak olyan nõk akik szex alapján döntik el, hogy ebbõl lesz e komolyabb, hosszabb távú.... Pölö az én jelenlegi barátnõm ilyen volt, azaz elsõ nap le is feküdtünk, de már 1, 5 éve kb együtt vagyunk...:)
A kérdező hozzászólása: "Mert vannak olyan nõk akik szex alapján döntik el, hogy ebbõl lesz e komolyabb, hosszabb távú...." Bocsánat, de ez nem gáz egy kicsit? Ha kiderül, hogy "rossz" vagyok az ágyban, akkor már nem is kellek? Ez nem durva? Hasonló hozzáállásért (egyébként joggal) a nõk úgy elküldik a francba a férfiakat, de nekik sem kéne így viselkedni. Jesszus. Ha én megtudnám, hogy egy nõnek ez a célja, tesztelni a farkam, akkor tényleg vége lenne, de az én döntésembõl. Uh.
Nem viccelek! Tényleg vannak olyan nõk akik fontos , hogy a jövõbeli partnerük milyen lesz az ágyban! És vannak akik ez után döntik el, hogy lesz e folytatás! Sokféle ember van, és ez a sokféle ember , mind másképp gondolkodik....:) Szóval van aki ez alapján dönt, van aki a hajszín alapján!
Miért lenne gáz? :O Hülyeség egy olyannal együtt lenni egy csomó ideig, akivel aztán késõbb kiderül, hogy szar az ágyban :P Nem csak a szex a fontos egy kapcsolatban, de az is, eléggé :P 17/F
A kérdező hozzászólása: De ez gáz. Lehetnek bármilyen belsõ értékeid, ha nem vagy jó az ágyban, már mehetsz is. Erre nem tudok pozitív jelzõt találni. Te ettõl nem érzed szarul magad? Hogy ha te akkor nem feleltél volna meg az ágyban, te is mehettél volna? És nem jut eszedbe, hogy az a legfõbb oka annak, hogy veled van, hogy jó vagy az ágyban?
A kérdező hozzászólása: "Jajj uggyanmár, ilyen Nö nincs a földön ezt tudhatnád! A Nök szentek és sérthetetlenek, rózsaillatút finganak, marcipánt [email protected] és minden esetben hüségesek az meg eszedbe se jusson, hogy számítana nekik a pénz. Micsoda egy mocskos Férfi vagy Teeee..." :D :D :D

Mi van, ha csak a szex kell neki?

18 éves vagyok a barátom 20. egy hónapos kapcsolatunk van.

Legjobb válasz: én egyetértek a második válaszolóval.... mert ha amugy nem akarna veled lenni csak a szex miatt akk nemhívna el ide oda lenne a haverokkal téged meg leszarna csak néha taliztok és akk se mennétek sehova csak szex max dumcsi aztán csõ

én egyetértek a második válaszolóval.... mert ha amugy nem akarna veled lenni csak a szex miatt akk nemhívna el ide oda lenne a haverokkal téged meg leszarna csak néha taliztok és akk se mennétek sehova csak szex max dumcsi aztán csõ
Nyugi mert úgysem fog sosem nemet mondani mert az sértené a büszkeségét!! Ha nemet mond akkor ott már más nõ van..
de hogy.van miért hogy teperjen, hogy ujra meg ujra meghuzhason.nekem mondjuk igy van.20f
Mi az, hogy mi van 18/20 éves korban a dugáson kívül?! Ez nem kortól függ, hogy mi van egy kapcsolatban, hanem a felek érettségétõl! Nekem a 17 éves koromban volt barátommal is rengeteget beszélgettünk, szeretgettük egymást, a dugás az egy fontos dolog, de ne mondd már hogy 18-20 éves felnõtt ember olyan mint egy primitív egysejtû, akinek csak baszásra van igénye... kicsit szomorú...
Ha csak a dugásra menne nem hívna el ide-oda.Aktus és a hûtõ kizabálása után távozna.Legalábbis én így csináltam:) .
Utolsó: nem nõies gondolkodás, mert én nõ vagyok, és nekem is kicsit kikerekedett a szemem ezen a mondaton.. Mi az, hogy ha nem kell tepernie, akkor nincs mit megszeretni? Kicsit bonyolultabb egy ember lelkivilága... azt szereti az ember, aki számára szeretetre méltó tulajdonságokkal rendelkezik... te azért szeretsz valakit, mert teperni kell a dugáshoz? Érdekes egyes emberek elképzelése a "szerelemrõl"
Akkor majd megszeret más, meg neked se kellene 20 évesen leragadni egynél. Ha õ elkezd csak húsnak nézni akkor nézd te is csak egy fsznak, aztán kapd el amikor úgy tartja kedved, majd kapcsol. Fiatal vagy még, ráérsz férjhez menni! Tanulj inkább!!
"én attól félek, hogy nem fog megszeretni, mert már nincs miért tepernie..." Nõies gondolkodásmód, hogy azt szereti valaki, akiért "tepernie kell". A férfi nem így mûködik. Amúgy meg hogy érted, hogy "csak a szex"? Még mi van egy kapcsolatban a szexen kívül 18/20 éves korban?
A kérdező hozzászólása: kössz..
A folyamatos szexért is kell ám teperni!
Már bocsi de mik ezek a hülyeségek h fiatal avgy még.. meg hogy miröl szoljon yilen korban egy kapcsolat? hát ti elég magányos vagy sexéhes meberek lehettek mert igenis fiatalon is lekötheti magát valaki és nem kell az h "kiélje magát" azért mert nem dugta meg a fél világ nem lehet komoyl kapcsolata vagy mi? Egy kapcsolat pedig még nem merült ki annyiban h dugtok attol függetlenõl miért ne érdekelnéd már... akkor nem hivna ide-oda! ha attol félsz h tul hamar adtad oda magad és ezért nem fogod már érdekelni ettõl ne tarts, ennek semmi köze egymáshoz...
Nyugi, 2-3 év és nem fogtok ennyit szexelni :) ha még akkor is együtt lesztek szeret
Nem kell ennyire túlkomplikálni a dolgot szerintem :D ...ha te másra vágysz és kiderül, hogy neki csak a szex kell, akkor meg sem érdemel...ennyi. 18 évesen még ne variáld túl az életed.

Tudnátok olyan idézetet ami arról szól, hogy milyen szánalmas és buta az a nő aki olyan férfi után vergődik aki mindig belerúg és csak a szexre kell?

Legjobb válasz: "szánalmas és buta az a nõ aki olyan férfi után vergõdik aki mindig belerúg és csak a szexre kell" (Anonymous, 16:41-es kérdezõ) Tõled idéztem és az ugye idézet :D

"szánalmas és buta az a nõ aki olyan férfi után vergõdik aki mindig belerúg és csak a szexre kell" (Anonymous, 16:41-es kérdezõ) Tõled idéztem és az ugye idézet :D
Édes, drága, eggyetlen lányaim, miért van az, hogyhaalaki rajong értetek, megbecsül, imád, a tenyerén hord azt kinevetitek, megalázzátok a barátnõitek elött, hülyét csináltok belõle , dobjátok egy jópasi miatt. De ha bánt egy fiú- megver, s csak a szexre használ arra férfiként tekintetek, s imádjátok. Ez nem idézet akart lenni, hanem csak egy felétek irányuló kérdés. /egy csúnya, de romantikus srác/
http://www.youtube.com/watch?v=berzo1ocFkQ Ez a szám pont errõl szól.
A kérdező hozzászólása: Mert mindig a tiltott gyümölcs izgatja az embert.Ha egy srác eldob, akkor már csak azért is nyomul a csaj.A barátnõm készít ki a volt pasijával, hogy nem száll le róla, pedig az kutyába se nézi és idegesít hogy õ meg ennyire hagyja magát.Bármit bevállalna csak hogy vele legyen, az exe meg elmondta nekem hogy milyen szánalmasnak tartja a csajt.

Tényleg csak a szexre kellek neki?

Vagy csak beképzelem magamnak? :/ mert a barátom kapcsolatunk elején kb két hónapig kavart más csajokkal, de azóta még együtt vagyunk. Mindig mikor le akar velem feküdni, azt hiszem, hogy ezt nem szerelemb?l teszi, hanem csak egyszer?en jól esne neki a szex valakivel...miért hiszem ezt? :/ és amióta ezt csinálta elég nagy önbizalomhiányban szenvedek, és nem hiszem el, hogy szép vagyok, pedig elég sokan mondják :/ mindez azért van amit tett? vagy miért? :(

Legjobb válasz: Mondj neki nemet egy pár alkalommal, és figyeld meg hogy reagál. Ha megsértõdik, ne adj' isten rosszat mond Rád, akkor teljesen biztos, hogy csak a szexre kellesz neki. Ha megértõ, és azt mondja, vár ameddig akarod, akkor szeret. :)

Mondj neki nemet egy pár alkalommal, és figyeld meg hogy reagál. Ha megsértõdik, ne adj' isten rosszat mond Rád, akkor teljesen biztos, hogy csak a szexre kellesz neki. Ha megértõ, és azt mondja, vár ameddig akarod, akkor szeret. :)
Elõzõ vagyok és fiú. :)
Az is lehet, hogy szeret Téged, de ettõl függetlenül szexelni is szeretne veled nagyon. Én is fiú vagyok és ha másfél-két napig nem szexelek a párommal (akit szívbõl és nagyon szeretek), akkor elõször csak kicsit leszek frusztrált, két és fél nap után pedig már nagyon. Szerencsére ez nagyon ritkán fordul elõ. De ha mégis, akkor mivel egy igazi úriember vagyok jól leplezem a dolgot, nem mutatom ki, hogy mennyire idegesítõ, hogy nem kapom meg azt, amire vágyom. Bele se szeretnék gondolni, hogy mit érezhet szegény fiú.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy megváltozott, és mások is mondják, de mégis hogy hihetnék neki? :(
Addig örülj neki, amíg csak szexre kellesz neki, addigi zgalmas. Ha már egy hosszútávon a tenyerén hordozni akaró papucs féreggé vedli át magát, majd fogsz te menekülni elõle, mert annyira fogod útálni a behódolós képét. Szinte minden szerelmes állat behódol. Nehéz nem úgy csinálni egyébként. Ördögi csapda.
Ha mégcsak pár hónapja vagytok együtt, akkor szerintem ez normális.Majd kialakul és jobban fogod érezni. Minél több közös élményetek lesz, annál boldogabb lehetsz majd mellette! Szerintem ne aggódj és fõleg ne legyél bizalmatlan vele kapcsolatba!Próbáld õt megbecsülni, ugyanakkor önmagadat is :-)
A kérdező hozzászólása: Minden oké, kimutatja az érzéseit! Mindig megölel!!! Meg szeretget, csak az az egy dolog zavar a kapcsolatunk elején :/
Ezekszerint nem mutatja ki feléd szerinted az érzéseit? Neked kell tudnod....Apróbb gesztusok, kedves szavak, bókok, hosszú ölelés...keresi elégszer a társaságod? Közös programok?Pl hangoztatja-e, ha nem találkoztok, hogy hiányzol neki esetleg? Gondolkozz el ezeken a kérdéseken! Szerintem csak az idõ adhat erre választ.
A kérdező hozzászólása: Már lefeküdtünk párszor, de utána mindig olyan érzésem van, hogy nem is szeret :/ és elsõ válaszoló, már visszautasítottam néhányszor, és nem haragudott meg, megértõ volt .) akkor ez jó? :/
A kérdező hozzászólása: Már több mint egy éve vagyunk együtt :)

Mennyi idő járás után biztos, hogy nem csak a szexre kellek?

Sziasztok! Egy sráccal már 8 hónapja kavarok, ebből 1,5 hónapja járunk. Ameddig nem jártunk, szinte biztos voltam benne, hogy csak megfektetni akar. Viszont még most sem bízom benne eléggé, és nem tudom mennyi idő után lehet bízni benne. Én kívánom őt, de félek, csak arra kellek neki. Beszéltem vele erről, de hülye lenne az a srác, aki bevallja, hogy csak arra kell neki egy csaj. Nem erőltet rám semmit... Azt mondta, ha csak azt akarná, elmenne egy buliba, ahol végigmenne mindenkin, és nem járna velem. Nem vállalna fel. Nem dicsekedne velem...

Legjobb válasz: Lefekvés után is csak pár év mire kiderül mire is kellettél neki:D

Lefekvés után is csak pár év mire kiderül mire is kellettél neki:D
Valakinél már az elsõ pillanatban érezni lehet, hogy nem csak arra kellesz, de van akinél évek alatt sem derül ki. Lutri az egész. Minden csak rajtad múlik. Lépni kell és kiderül. Ha nem lépsz, hát nem is tudod meg.
Noss én 28 éves vagyok, és nem várok tovább 2-3 hétnél a szexel, de te viszont alapjáraton akkor tudhatod meg ha már lefeküdt veled. Ha utána is veled marad akkor nem csak egy , egyszeri dugásra kellettél.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én szûz vagyok.. rossz lenne ilyennel az elsõt. Ha csak ara kellenék...
Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 17

Hogyan tudom kiszűrni, hogy egy srácnak csak a szexre kellek?

Hogy viselkedik, hogy közeledik? Esetleg tapasztalatokat ha írnátok. És ha már megtörtént a dolog egyb?l elt?nik, ezekre lennék kíváncsi. Értelmes válaszokat légyszíves!

Legjobb válasz: ha nem mondja, hogy szeretlek, nem mutat be a szüleinek a barátainak, ha esetleg nemet mondasz a szexre rögtön 'megváltozik'folyamatosan kezdeményez...nekem így kb ezek jutottak eszembe, észrevettél már rajta valami furcsát?

ha nem mondja, hogy szeretlek, nem mutat be a szüleinek a barátainak, ha esetleg nemet mondasz a szexre rögtön 'megváltozik'folyamatosan kezdeményez...nekem így kb ezek jutottak eszembe, észrevettél már rajta valami furcsát?
Sehogy. Ha elég jól néz ki, meg se fordul ilyesmi a fejedben. Ha nem, akkor pedig úgyse akarsz tõle semmit.
Alapvetõen minden pasi dugni akar, akár tagadja, akár nem. Persze ehhez kell egy jó partner. Ha csak arra kellesz, elég hamar rá fog térni. Ha nemcsak arra kellesz, akkor mindent meg kéne hogy tegyen, hogy te észrevedd és állandóan elpirulna, ha egy kicsit is kedvesebb vagy hozzá. Aki nagyon szeret téged, annak nem a szexen jár az esze, hanem azon, hogy minél többet tudjon meg rólad, minél jobban ismerjen meg téged. A gondolataidat, a felfogásodat, azt, hogy valójában te milyen ember vagy. Ezeket a suliban nem mindig tudja kimutatni az ember, mert az egy "kényszer-környezet". 43/F
Álló farokkal közeledik, meztelenül.... Egybõl akkor tûnik el csak utána, ha sikerült kicsípned Fanthomast! Gyakorlás galambom, sok gyakorlás! Winnetou sem látta meg a bölénynyomot gyerekkorában...
A kérdező hozzászólása: Közbe ìrt! Megelözött.
kellett neked járás nélkül lefeküdni vele :D Ha nem akar újra találkozni akkor csak 1 alkalomra kellettél. Mondjuk ez hülyeség, mert hacsak nem annyira Casanova valaki hogy minden buliban jusson neki nõ akkor nem árt ha van egy tuti tartalék
na elküldted?? :) szólj ha elment aztán súgd meg mit válaszolt
legalább egy sms-t küldhetnél neki, abba még nem halt bele senki, legalább nem fogod rágni a körmeidet és megtudod, hogy hányadán áll a dolog...
A kérdező hozzászólása: Nos az én esetemben. A srác érdeklõdik felõlem, jól el tudunk beszélgetni. Beszélünk mindenrõl. sms-ben egyszer egyszer szóbajött a szex. Találkozgattunk már párszor. De nem történt semmi. Sem csók semmi. Aztán megírta, h félénk és nem mert kezdeményezni mikor lett volna lehetõség. Kb egy hónapja tartott ez. Találkoztunk nálam is. lett volna lehetõsége de semmi. Másik alkalommal megint nálam. Már órák óta itt volt, semmi. Aztán kezdeményezett, megtörtént. Utána mondja milyen jó volt, meg bla, bla. Miután hazamegy szintén megírta. Másnap ír, h nem-e bántam meg, szintén érdeklõdõ egész nap. Harmadnap semmi, semmi jel. korábban is volt. h egy-két napig nem beszéltünk, de most mégis olyan érzésem van, h csak arra kellettem. mit csináljak szerintetek? Keresem vagy várjak, h keresni fog-e.
Érdekes kérdés. Ez ember függõ. két féle pasi van egyik meg dug és ott hagy. Másik meg dug és beszélget veled, érdeklõdik irántad. De akkor is csak a szex kell neki. ha nem akarsz tõle mást menjél bele. Ha igen ne menjél bele.
Van olyan , hogy elsõ ismerkedéskor ugyanolyan kedves megértõ, figyelmes, mint az aki komolyat szeretne. Van olyan, hogy nem érdekli h mit beszélsz, szeretne minél hamarabb felvini vagy felmenni hozzád és ha nem akkor rögtön tovább áll, ez a ritkább! Mert azért kis idõt szoktak adni. van hogy türelmes és vár 1 hónapot is akár DE! Akkor tényleg türelmes :) de van olyan is , hogy elsõ nap lefeküdtetek egymással és együtt éltek még vagy 50 évig. De olyan is van, hogy lefeküdtök 1 hónap után és elválnak az útjaitok. Szóval általában szex után derül ki többnyire.
neeeeeem kell mindenre ráparázni :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!