Találatok a következő kifejezésre: A szex miért írnak (10 db)

igen, éppen most esett rám a vénusz
A világ nem dõl össze, de sok ilyen apró dolog miatt fog a szép magyar nyelv tönkremenni. Hát ezért zavar.
ha magyarok vagyunk akkor hívjuk D U G Á S-nak
Engem nem zavar, csak az illetõ írja le magát a szememben:D Nem tudom, akaratlanul is, nem tehetek róla, de ha nekem valaki így leírja, akkor egybõl egy iqlight embernek könyvelem el magamban. Tudom, hogy egy hülye p*csa vagyok, de evvan=)
Mert a sex sux ha csak disznósegget dux.
azért zavar mert rohadtul magyarok vagyunk A számítógépet sem Personal Computernek írjuk, a klaviatúrát sem keyboardnak, a maszturbációt se masturbationnak, a koktélt sem coctailnak..hát ezért!
Nem zavar, annak ellenére hogy tudom, a magyar helyesírás szerint szex-nek kell írni. Csak mivel maga a szó nemrég honosodott meg a nyelvünkben, ezért még él a köztudatban az s-sel írt változata is.
18.05-ös, ki használja egyáltalán a klaviatúra szót? Billentyûzet aztán kész, nem kell cifrázni.
hát zavar....a magyarban annyi szép szó van erre, keress már valami normálisabbat...(most helybõl 10-et tok felsorolni...)
Zavar, mert én se írok bizonyos szavakat angolul.:D Bár ha valaki legközelebb sexnek írja, esküszöm, csak angolul fogok vele onnantól kezdve kommunikálni. És különben is, mikor olvasok, szinte hallom a szöveget, és rohadtul kiábrándító s-sel olvasva.XD
Nem zavar.
Engem is zavar, mert magyarok vagyunk. De még elmegy... Viszont aki a suna vagy sunázás szót használja, annak kirugdosnám a összes fogát:)
15:33: Dehát miért?:D Rengeteg szlengszó van.:D Te egyet se használsz?:D
Engem zavar. Múltok így hívta a barátom és ránkesett egy ház.
Múltkor nem múltok sry.
Ha egyszer már magyarok vagyunk, akkor beszéljünk magyarul. Ezek szerint nincs túl nagy magyar identitásod...

A szex témakörben miért írnak be annyi hülye kamukérdést?

ocs, de tényleg kiváncsi vagyok rá, mert nagyon idegesít?.

Legjobb válasz: Mert szex témakörben nagyon könnyû kamukérdést gyártani, és van akik ezt viccesnek találják. Egyébként szerintem a kérdések nagy rész nem kamu, csak vannak nagyon más beállítottságú emberek, akik a szexben teljesen mást találnak normálisnak, mint az átlagemberek. Az õ kérdéseiket mi furcsának találhatjuk, de miért ne érdekelhetné õket tényleg az a téma?

Mert szex témakörben nagyon könnyû kamukérdést gyártani, és van akik ezt viccesnek találják. Egyébként szerintem a kérdések nagy rész nem kamu, csak vannak nagyon más beállítottságú emberek, akik a szexben teljesen mást találnak normálisnak, mint az átlagemberek. Az õ kérdéseiket mi furcsának találhatjuk, de miért ne érdekelhetné õket tényleg az a téma?
ne becsüld túl az embereket. Szeretem azon kérdések jó része, amit te kamunak gondolsz, valójában komoly. Beszélgettem tizenévesekkel a szexualitásról, és félelmetes hiányok és tévhitek mutatkoznak náluk. Tisztelet a kivételnek, de sem az iskola, sem a szülõk nem állnak a helyzet magaslatán felvilágosítás ügyben (enyhén fogalmazva), így aztán az információk terjedése leginkább egymás között zajlik. Az meg olyan, mint a szájhagyomány... mire átjuk egy-két emberen már a fele sem igaz.
Sztetek miért ien "tudatlanok" a mai fiatalok? Szülõ nem akarja elmondani! Majd.. meg azt hiszi majd az iskola elmondja helyette! NeeeM! Az iskola "Felvilágositás" óra az nem ér SEMMIT! ... Otthon kéne beszélni ezekrõL! .. De.. a szülõi is fél.. ajmeg hülye! :S :)
mert név nélkül lehet kérdezni. ne tudd meg én is milyen hülye kérdéseket feltettem már. XD
ez is egy hülye kérdés, rossz helyen. lepontozhatsz.
A kérdező hozzászólása: tudod, az lehet, hogy hülye kérdés, de én viszont nem baromkodásból kérdeztem.

Miért írja szinte mindenki ezen az oldalon a kérdéseit és a válaszait úgy, mintha az előjáték nem szex lenne?

Az el?játék is szex. A dugásra írják, hogy szex, pedig az el?játék is az. A szex összefogaló fogalom, nem pedig a dugást jelenti. Vagy én tudom rosszul?

Legjobb válasz: Mert a szexre magát az aktust értik, az elõjátékra meg az elõkészítést. Én nem tartom teljesen ugyanannak, szerintem az elõjáték célja a késõbbiek elõkészítése, feltöltés, az aktus meg maga a "lényeg" sõt szerintem ideális esetben még utójáték is van, ami a levezetést szolgálja/ná. Persze, hogy ez az egész a szex, de a novella is novella mégis van bevezetés, tárgyalás és befejezés.

Mert a szexre magát az aktust értik, az elõjátékra meg az elõkészítést. Én nem tartom teljesen ugyanannak, szerintem az elõjáték célja a késõbbiek elõkészítése, feltöltés, az aktus meg maga a "lényeg" sõt szerintem ideális esetben még utójáték is van, ami a levezetést szolgálja/ná. Persze, hogy ez az egész a szex, de a novella is novella mégis van bevezetés, tárgyalás és befejezés.
szerintem pedig az átfogó név a szexualitás. A szex nyilván nem csak magából az aktusból áll, de szerintem helyén való az, hogy elõjáték, szex, utójáték. Nem annyira élesek a határok ezek között a fogalmak között szerintem.
Jó ha ezen akarsz lovagolni légy vele boldog, csak szemléltetésképpen írtam, aki akarja, meg elég esze van hozzá úgy is megérti.
Az átlagember nem használja az aktus szót.
A kérdező hozzászólása: Nincs mit.:) )
"Szégyelljem magam, hogy orvos létemre így beszélek, én mondtam, szégyelljék magukat, hogy pedagógus létükre hallgatóznak." :) Ez nagyon jó! Úgy szerettem a könyveit, de jó, hogy belinkelted, köszönöm! :)
Most alszik szegényke, már amennyire lehet a billentyû veréstõl, majd holnap meghallgatom. :)
A kérdező hozzászólása: Pedig te is dugsz a szerelmeddel:D Jah, ezen az oldalon úgy látszik, hogy marad a szex=dugás, mert elég buták az emberek, aki meg nem az meg így is érti. Te viszont intelligensnek tûnsz:) http://orbanbalage.com/dr-veres-pal-emlekere/ Na itt a Dr. úr megmondja, hogy a baszás is szép szó. Az elsõ hanganyagban van asszem. Jó baszást a szerelmeddel;)
A dugás nekem nem tetszik van olyan helyzet, amire megfelel, de én mondjuk nem hívnám dugásnak azt amit a szerelmemmel mûvelek. Teljesen megfelel erre a szex szó, sok más értelmetlennek tûnõ kifejezés is van, ami mégis mûködik és mindenki érti is mirõl van szó, minek épp ezt forszírozni, úgy is így marad.
A kérdező hozzászólása: Szerinted én nem értem meg? Vicces.
A kérdező hozzászólása: Jah, nem használjuk az aktus szót. Helyette pl. dugás.
A kérdező hozzászólása: szex maga az átfogó fogalom (én így tudom) ezen beül van: elõjáták, aktus, utójáték
A kérdező hozzászólása: Elsõnek. A novella... A tárgyalásra nem mondod, hogy novella:D -Hol jársz a novellában? -Épp a novellát olvasom... (Holott a tárgyalásra gondol:) ) LOL
00:23 kiegészítés. Mert sokkal egyszerûbb leírni, hogy szex, mint hogy "berakta és utána" meg ilyenek. Egyszerûen ha leírja szex, akkor mindenki tudja, hogy ARRÓL a részrõl van szó, nem írogatja körbe, hogy melyik része gondolom én
ezen még nem gondolkodtam el:S...de van vmi igazad hallod....sztem ez a modern nyugatról (?) jött szóhasználat torzulása....de jó, 100 éve nagyapáink még nem ismerték a "petting" szót...azok csak csinálták a dolgukat:D
Éljen az elöjáték ! én nagyon szeretem jobban mimt a csajom !

Miért írja a "Szerelem, szex" témakörben a kérdezők és a válaszolók egy jelentős része a "szex" szót "sex" -nek?

Legjobb válasz: nem tudom, de a kedvencem a "sexet", ettõl mindíg lerobban az agyam a helyérõl. Nem tudom miért, de annyira primitívnek érzem, hogy az valami félelmetes.

nem tudom, de a kedvencem a "sexet", ettõl mindíg lerobban az agyam a helyérõl. Nem tudom miért, de annyira primitívnek érzem, hogy az valami félelmetes.
Utolsónak: mert magyarul nem helyes. Magyarul szex, "sz"-szel, miután a szókezdõ fonémának a magyar nyelvben az sz betûkapcsolat felel meg. Tiszteljük már az anyanyelvünket!
Utolsó válaszolónak: Te sem tudsz helyesen írni... Olyan nincs, hogy "szex-szel", csak olyan, hogy "szexszel"! A magyarban a magyarul ragozható szavak végére a toldalékot KÖTÕJEL NÉLKÜL kapcsoljuk! Nyelvész válaszoló voltam...
Én csak most találtam meg ezt a kérdést, de jó látni, hogy nem csak engem idegesít fel teljesen, mikor valakinél ezt látom! És mikor megpróbálom normálisan elmagyarázni az illetõnek, hogy ha a szöveget magyarul írja, és még a toldalék is magyarul van, akkor nincs olyan, hogy 'sex' , ilyenkor általába mindenki leolt, hogy a kérdés a lényeg... Sztem meg fontos lenne, hogy tudjanak magyarul is, ne csak a szex-szel kapcsolatos dolgokról tudjanak mindent.
Mert nagyon "cool" "you know"..... En kulfoldon elek, imadom a magyar nyelvet es szeretnek magyar radiot is hallgatni ha a slagerlistat nem eros akcentussal reklamoznak sokszor angol nyelven...na engem ez idegesit. A legjobb mikor hasznalnak egy szot de fogalmuk sincs mit jelent ( pl. pussy )....egyutt erzek veled!
Érdekes én fõleg angol szövegeket olvasok, angol könyveket, angol honlapokat nézek, még sem keverem az anyanyelvemmel... Ez így trendi. Szerintem fõleg fiatalok írják így, így látják a számok címeiben, stb. Grat nekik. Amugy a "sexet" -nél is van jobb. "sexelni akarunk" ez áhh..
szerintem siman csak idiotak!
Mert így látják az angolban, és azt gondolják, akkor magyarul is így kell írni. Ezek a népek egyrészt nem igazán mûveltek (vagy csak nem olvasnak elég magyar nyelvû szöveget), másrészt egyre erõsebb tendencia sajnos (és nekem nyelvészként külön érdekes), hogy az emberek nem tudnak mit kezdeni a külföldi szavakkal, így nem tudják azt beilleszteni a magyar helyesírási és ragozási rendszerbe. Erre példa, hogy a fent említett szóvál maradjunk: "Unom a sex-et a barátommal." Mivel a "sex" szóról süt az angol helyesírás, azt hiszik, nem lehet magyarul ragozni, ezért toldják hozzá kötõjellel a magyar ragot. Hajmeresztõ... Teljesen más tészta pl. a "geocaching" szó, aminek még nincs magyaros helyesírása. Itt már jogos lehetne a kételkedés, furán néz ki az a mondat is, hogy "A hétvégén geocachinget játszottunk." Az ilyen szavakkal az átlag magyar nyelvérzék nem tud mit kezdeni. Már csak ezért is kellene gátat vetni az angol szavak térhódításának, de ez jelen helyzetben elég reménytelennek tûnik.
Engem is baromira idegesít, különösen amikor írják nekem a társkeresõ oldalakon a pasik, hogy nagyon "sexi" vagy :) ! Na, ezek azok a levelek, amire egyszerûen nem válaszolok. Még nagyobb kedvenc: Tescoban ki volt írva, hogy 18 éven aluliakat 'sexuális" árucikkel nem szolgálnak ki. Hát erre mit lehet mondani? Szánalmas....
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszolónak: Sajnos a kérdések alapján a legtöbben a nemiségrõl sem tudnak semmit, nem csak az anyanyelvükrõl.
mert miért ne irja valaki a szex szó helyett, hogy sex????

Miért ír az összes szünidős kis tini a SZEX kategóriába?

Ennyire unatkoznak?? Én 14-5-6 éves koromban kint kergettem a csajokat, meg haveroztam. Nem a gép előtt űltem reggeltől estig... De mostanában ami itt megy, a sok ökör kérdés.

Legjobb válasz: Inkább elõször ide írjanak, mint hülyeséget csináljanak. Sok tini gátlásos, esetleg nem mer megkérdezni anyutól-aputól dolgokat. Általában nincsenek ökör kérdések, csak szomorúak, mert a szexuális kultúra kimerül a pornóban...

Inkább elõször ide írjanak, mint hülyeséget csináljanak. Sok tini gátlásos, esetleg nem mer megkérdezni anyutól-aputól dolgokat. Általában nincsenek ökör kérdések, csak szomorúak, mert a szexuális kultúra kimerül a pornóban...
Ez téged miért zavar? Nem szemétkedni akarok, csak kérdem, mert nekik is van joguk hozzá.
Úgy látszik te is sokat változtál azóta!!! xD Ha érted mire célzok...
Sok a szabadidejük.

Miért írja mindenki, hogy az anális szex tönkre teszi a segglyukát a lányoknak és kitágulnak aztán liberó?

Nem nagyon értem ezt a liberó témát sem, párommal évek óta csináljuk hetente van, hogy 2 is szokott lenni, mert élvezzük és eddig semmi változás nála, nem lett tágabb sokkal, és nem kell liberót hordania. Ki találta ezt ki, hogy liberózni kell majd évek múlva? Nem sörösüveget dugdos fel a másiknak az ember, akkor nyilván nem lehet nagy gond...

Legjobb válasz: Miért keresgélnék neked? Én tudom hogy ártalmas nagy mennyiségben,engem nem érdekel.Nézz utána te. Az meg hogy elhiszed e vagy sem hogy orvosilag bizonyított tény hogy az ánusz ki tud tágulni, és veszthet rugalmasságából...az meg engem hidegen hagy, te bajod.

Miért keresgélnék neked? Én tudom hogy ártalmas nagy mennyiségben, engem nem érdekel.Nézz utána te. Az meg hogy elhiszed e vagy sem hogy orvosilag bizonyított tény hogy az ánusz ki tud tágulni, és veszthet rugalmasságából...az meg engem hidegen hagy, te bajod.
Azért pelenka, mert a záróizmokat tönkre lehet vele tenni ha sokat csinálja az ember és akkor kell a pelenka, ha nem a bugyijába akar sz.rni.
A záró gyûrûsizmot nem leszel képes akarattal szabályozni, mert az izomrostok elernyednek.
Popsi-bolondéria Ugyancsak a pornónak köszönhetõ végtelen népszerûsége. Évtizedekkel ezelõtt még keményen perverziónak számított az, ami mára szinte természetessé vált. A nõk több mint 90%-a visszautasította az ilyen irányú kezdeményezést, ezért az – egykor volt – urak nem is nagyon próbálkoztak. Még a prostituáltak sem hagyták, mivel megalázásnak, meggyalázásnak számított. (Egykoron az is a nõk teljes lealjasítása és meggyalázása volt, ha a haját levágták rövidre.) A jog büntette, és erõszaknak minõsítette. A pszichológusok az ilyen férfit (sokan még ma is) látensen homoszexuálisnak bélyegezték. Aztán jött a pornó – és tarolt. Ott mindennapivá vált az összes testnyílás élvezetre történõ használata, olykor egyszerre… A nézõket kíváncsivá, a férfiakat bátran kezdeményezõvé tette. Aztán a nõk is rájöttek arra, hogy az anális szex új orgazmusforrás. A férfiaknak is más érzés, mint a hüvelyben. Egyeseknek izgalmasabb, másoknak nem. Ízlések és pofonok… Nem kívánom újból összefoglalni az anális szex szabályait (ilyen címû régi cikkemet ajánlom az Olvasók figyelmébe), de néhány kiemelést tennék: – Az anális szex nem mindennapi gyakorlatra való. A végbélnyílás végleges kitágulása több mint kellemetlen következményekkel járhat, esetleg néhány év után a tüsszentés is szobatisztasági bajokat okozhat… – Az anus (végbélnyílás) csak akkor használható szexre, ha elõtte higiéniailag teljesen kifogástalan állapotba hozták. (Azaz beöntéssel kimosták a végbélszakaszt.) – Az anus után a hüvely csak fertõzésveszély figyelembevételével használható! (Inkább ne!) Cserebere tilos! – Ha izgul valaki, még zabszem sem megy bele… nemhogy más!… Lazítani kell, nem szorítani! – Az elsõ anális közösülés ugyanolyan fájdalommal jár, mint a szüzesség elvesztése a hüvelyben. Hártya ugyan nincs, de fájdalom van. Erõszakos behatolásnál vérzés is elõfordulhat. – Aranyeresek felejtsék el az egészet… Azt viszont nem kellene elfelejteni, hogy a végbélnyílás nagyon fontos erogén zóna, azaz van helye a szexuális játszadozásban mindkét nemnél. A férfiaknál is! Azoknál is, akik alapvetõen egyáltalán nem homoszexuálisok. Tanács a lányoknak/nõknek: ha a hímnemû partner nagyon erõsködik az anális szexet illetõen, tegyék ezt kölcsönössé! A férfiaknál ugyanolyan orgazmusforrás, mint a nõknél. Anatómiailag pedig tökéletesen érthetõ a dolog. De a szabályokat mindkét nemnél ugyanúgy be kell tartani!
Vegbelrak, kolosztoma, ezeknek olvass utana.
Kedves 2/7 te hiszed baromi okosnak magad , holott hülye vagy.Ez egy orvosilag bizonyított tény hogy márpedig ha sokat "használják" a végbélnyílást ilyes fajta dolgokra , akkor egy idõ után gyengülnek a záróizmok és annak nem lesz jó vége..Még egyszer mondom , VAN orvosilag elismert forrás....
Ja, mindenki baromi okosnak hiszi magát, de valahogy még orvosilag elismert forrást nemigen találtam rá, hogy a rendszeres anális szexnek bármi ilyen következménye lenne.
Mégvalami: Jó pár idõsebb meleg férfit ismerek, egyikük sem hord pelenkát :)
Nézz utána, már komolyan 4napon keresztül ez az új téma, hogy anál, anál, anál... kitágul? élvezetes-e? ....
Akkor linkeld légyszi!
egyébként tessék: http://videoklinika.hu/video/kriston_analis nézd végig ezt a videót, szépen elmagyarázza hogy hogyan tágul a végbélnyilás, és hogy azért IS egészségtelen mert nem tornáztatható!
#11 Kriston Andrea még véletlenül sem orvos, és személyes tapasztalatból tudom, hogy a belsõ záróizom tudatos kontrollja fejleszthetõ, úgyhogy még hülyeséget is beszél. És aki állít valamit, annak kell alátámasztania, máskülönben az csak személyes vélemény.
Szerintem meg mindegy ki mit ír. Aki csinálni akarja az csinálja aki meg nem akarja az ne csinálja. Beszélhetnénk errõl évekig is, mert van aki azt állítja nincs következménye van aki azt állítja van. Attól még, hogy én nem csinálom, nem fogok senkit lebeszélni róla, hogy így veszélyes úgy veszélyes felejtsétek el rögtön. Egy biztos, ha anális szexel kezdtetek akkor már simán ne fejezzétek be, hacsak az análnál nincs óvszer, mert fertõzésre van esély. Ha meg konkrét választ szeretnél a kérdésedre szerintem egy szakembert kérdezzetek õ biztos tud választ adni.
Kedves 12. elég buta vagy, ezt nem csak "Kriston Andrea" állítja , hanem ez az igazság csak most igy hirtelenbe ezt találtam.Nyugodtan megkérdezheted akármelyik nõgyógyászt , de szerintem akármelyik szakorvos szívesen felvilágosít téged.De nem nagyon tud érdekelni, tartsál ki a baromság mellett, hitegest magad hogy semmi bajod nem lesz tõle nekem olymindegy hogy te pelenkát fogsz-e hordani 20 év múlva vagy sem, én ugyanolyan jól fogok aludni este. Itt le is zárnám.
Én is úgy tanultam, hogy a végbél az csak gyengül, minél több behatásnak van kitéve. Bár engem nem érdekel, nekem semmi problémám nem lesz ott, akinek mégis, az így járt. Már kezdem megérteni, hogy miért utálják a dohányosokat, amikor leszarják, hogy ölik magukat a cigivel. (bár ebbe senki nem hal bele, de helyrehozhatatlan)

Hogy ha a szex téma kérdései 18 éven felülieknek szól, akkor miért írnak és válaszolnak 12-14 évesek?

Legjobb válasz: Inkább kérdezzenek itt, mint sehol, fõleg, hogy a paraszt szüleik nem voltak képesek alaposan elmagyarázni a dolgokat, meg az iskolában nem esik kellõképpen szó a szexualitásról. A baj az, hogy legtöbbször a "felnõtt" válaszolóknak sincs rendes szexuális kultúrájuk és tudásuk, általában õk szidják a kis szarosokat a leghangosabban, amiért érdeklõdnek az ember elsõ számú mozgatórugójának mûködése iránt.

Inkább kérdezzenek itt, mint sehol, fõleg, hogy a paraszt szüleik nem voltak képesek alaposan elmagyarázni a dolgokat, meg az iskolában nem esik kellõképpen szó a szexualitásról. A baj az, hogy legtöbbször a "felnõtt" válaszolóknak sincs rendes szexuális kultúrájuk és tudásuk, általában õk szidják a kis szarosokat a leghangosabban, amiért érdeklõdnek az ember elsõ számú mozgatórugójának mûködése iránt.
Kérdezzenek itt, mert nincs nekik máshol. Igen ám, de 1-2 'kedves' válaszadó elhajtja õket a p-ba, még ha hülyeséget is kérdez inkább kérdezze meg. Csak nem kéne leugatni õket. Egyébként engem jobban kiakaszt hogy válaszolnak egy-egy kérdésre. Húú de nagy tapasztalatokat mesélnek el és néha olyan hülyeséget javasolnak, hogy a hajam szála az égnek áll.
Mert a hormonok nem akkor indulnak be ha betöltöm a 18-at, és mert érdekel a téma, kívánom a masztit és lehet, hogy nekem is van kérdésem, vagy tudok tanácsod adni valakinek azért mert még nem töltöttem be a 18-at.Egyébként meg ez elég hülye kérdés, hiszen téged is biztos érdekelt a szex 18éves korodnál hamarabb is.Vagy tévedek? 14/L
Mert azt a jogszabályok miatt tették ki valószínûleg. De tudjuk, hogy a 12 éveseket is érdekli a szex, és hát itt kérdeznek.
világot*
Nem tudtad? mÁr õk is nemi életet élnek, (a párnájukkal). Azt hiszik, hogy õk jobban tudják a dolgokat, tapasztaltabbak.
Mert õk már nem gyerekesek sõt, igenis felnõttek, jogaik vannak és különben is... ! (Irónia off)
van aki már akkor is érdekelt a témában, és reális vele kapcsolatban 14/f
mert itt nyugodtan érdeklõdhetnek és lehet h csak 14 mégis reálisan látja már a világit! 14/f
ez tegnap volt kérdés...
ma meg ma van, és? a kérdésre felelj és ne írkálj hüyleségeket!
Ez prüdéria. A szexuális érdeklõdés nem 18 évesen kezdõdik. De a problémát olyan jól be lehet söpörni a szõnyeg alá ezekkel a csinos kis karikákkal (tudod: 12+, 16+, 18+). Olyan, mintha tettek is volna valamit a megoldás érdekében. Meg, amirõl nem beszélünk, az ugye nincs is.
Inkább itt kérdezzen, minthogy teherbe essen vagy egy marhaságot csináljon amit egy életre megbánhat... Lehet, hogy téged a szüleid felvilágosítottak, de sokakat nem, és sok iskolában igenis nincs felvilágosítás, egyáltalán.

Miért f*káznak a 13-16 évesek ha megkérdik korai e a szex az ő korukban, és irok egy korrekt (nem sértő, de nem helyeslő) véleményt?

Napjában el?fordul mostanában 13-14 éves lányok kérdéseire : "helyes e hogy lefeszem vagy Helyes lenne e ha lefeküdnék vagy Mely korban aktuális elvesziteni" válaszolok, és utólag még megszólnak, hogy én milyen sza.ul gondolom.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy ezek a lányok 40 évesen azzal mérik majd magukat, hogy férjhez tudtak-e menni...és szerintem a pasik sem úgy válogatnak, (feltéve ha szerelembõl házasodnak) hogy "ja, neked már volt 15 pasid? akkor nem veszlek el..." Kedves kérdezõ! Ne alacsonyodj le ezeknek a gyerekeknek a szintjére. NE válaszolj a kérdéseikre, látod semmi értelme.Az õ korukban még nincs értéke egy korrekt válasznak, õk nem ezt akarják hallani, akkor a szüleikkel beszélnének, nem ezen az oldalon lebzselnének.

Nem biztos, hogy ezek a lányok 40 évesen azzal mérik majd magukat, hogy férjhez tudtak-e menni...és szerintem a pasik sem úgy válogatnak, (feltéve ha szerelembõl házasodnak) hogy "ja, neked már volt 15 pasid? akkor nem veszlek el..." Kedves kérdezõ! Ne alacsonyodj le ezeknek a gyerekeknek a szintjére. NE válaszolj a kérdéseikre, látod semmi értelme.Az õ korukban még nincs értéke egy korrekt válasznak, õk nem ezt akarják hallani, akkor a szüleikkel beszélnének, nem ezen az oldalon lebzselnének.
Megtanulhattad volna már, hogy az emberek ha nem azt a választ kapják, amit várnak, elég rosszul reagálnak.
nem kell velük foglalkozni mert még nem tudják hogy minek milyen súly van!!de nem hiszem hogy ilyen korba felkészültek lennének a nemi életre!ezt az egészet csak azért csinálják hogy felvágjanak a barátnõik elõtt!majd egyszer rájönnek hogy mit csináltak.azt hiszik hogy õk már nagyfiúk meg nagy lányok pedig még igencsak gyerekek!
Ja, én is észrevettem, válaszolok és le vagyok hordva. :) Õk azért írnak ide, hogy megerõsítést kapjanak, csak a pozitív választ akarják. Ráadásul sokan vannak és õk lepontoznak minket. Miközben még nagyon is gyerekek, akármennyire is érettnek gondolják magukat. Majd amikor a gyerek romantikázás, "teccik egy srác", buli, ismi, suli korszakot felváltja a gázszámla, fõnök, leépítés, reggel korán kelés, este félhullaság, stb. idõszak, majd rájönnek...
x))) ez nekem is feltünt, még le is pontoztak x)) hogy miért?mert mivel tudják helytelen amit tesznek szeretnék, hogy valaki azt mondja helyes igy nincs olyan nagy bûntudat, mert hát "mindenki azt mondja h helyes" akkor biztos az is x)
Nem kell velük foglalkozni!Majd rájönnek 40 évesen, amikor kiélt k***ák lesznek, és senkinek nem kellenek, hogy igazad van!Manapság ez a "menõ"!Most õszintén!Milyen pasi venne feleségül egy olyan nõt, aki már 13-14 évesen nemi életet élt, és több tucat pasin túl van????
A kérdező hozzászólása: hasonlokat sejtek en is... Udv
Majd ha nem jön meg nekik, vagy a pasijuk ott hagyja õket egy numera után rájönnek h helyes volt-e vagy sem... =) 13 évesen még a menzeszem sem volt meg, nem h szexeljek...

Miért csak a szerelem/szex kategóriában válaszoljátok meg a kérdéseket? Ha kiírok egy ilyennel kapcsolatos kérdést arra 1 perc alatt jön 200 válasz, de ha valami mást írok ki arra egyse jön.

Legjobb válasz: hát Foley, jobb lenne, ha sok ember nem hinné azt hogy ért ehhez, mert csak azt HISZIK, hogy profik a témában, közbe meg azt hiszik hogy 14 évesen lefeküdni természetes xD (és így születnek a hülyék) :P

hát Foley, jobb lenne, ha sok ember nem hinné azt hogy ért ehhez, mert csak azt HISZIK, hogy profik a témában, közbe meg azt hiszik hogy 14 évesen lefeküdni természetes xD (és így születnek a hülyék) :P
Itt van a legtöbb felhasználó.
A rutin, az évek és a szakma szeretete XD Amúgy kevesebben értenek az atomfizikához, mint ehhez.
Jó, de õk inkább a kérdezõk :D Bár...nem mindig.
Egy ideig infó kategóriába is sokat írkáltam, de ott trollok helyett meg bunkó kockák vannak, akik folyton lepontoztak. Mostmár ez a kedvenc fórumom:)
eddig csak 6 jött

Azok a férfiak, akik a chaten disznóságokat, azonnal szexre vonatkozó dolgokat írnak idegen chatelő nőknek-nos, nem szégyellik magukat? ! Miért nem tudnak normális témákkal előhozakodni? ! Nem minden nő q.!

Többször chateltem, de már egyáltalán nem, mert szinte majdnem mindig olyan ismeretlen chatel? pasik kattintanak rám, akik szexszel kapcsolatos dolgokat irogatnak. Mégis miféle bunkó, mocskos viselkedés ez?! Más n?k is vannak úgy, hogy már nem chatelnek pont ilyen mocskos alakok miatt???

Legjobb válasz: Engem is idegesített,fõleg amikor az elsõ kérdés az hogy"CAMSZEX?"??A haverom akinek elpanaszoltam,hogy mindenki kameraszexet akar(maradi vagyok,de nekem ez nem menne,és undorítónak tartok)Õ mondta,hogy tréfáljuk meg az egyik ilyen kérdezõt:):)Tudni kell,hogy a haverom igen szép darab ember(majdnem 110 kg szõrõs mellkasú fazon) Amikor megint jött egy ilyen kérdés,hogy camszex? benne vagy? Rögtön mondtam,hogy igen:) be kapcsoltuk,és a haverom kezdett el vetkõzni (csak a pólóját vette le)Mi nagyon jól szórakoztunk:):)Gondolom a pasas nem:):)De ezóta nem vagyok fent a chaten,mert meguntam.....

Engem is idegesített, fõleg amikor az elsõ kérdés az hogy"CAMSZEX?"??A haverom akinek elpanaszoltam, hogy mindenki kameraszexet akar(maradi vagyok, de nekem ez nem menne, és undorítónak tartok)Õ mondta, hogy tréfáljuk meg az egyik ilyen kérdezõt:) :) Tudni kell, hogy a haverom igen szép darab ember(majdnem 110 kg szõrõs mellkasú fazon) Amikor megint jött egy ilyen kérdés, hogy camszex? benne vagy? Rögtön mondtam, hogy igen:) be kapcsoltuk, és a haverom kezdett el vetkõzni (csak a pólóját vette le)Mi nagyon jól szórakoztunk:) :) Gondolom a pasas nem:) :) De ezóta nem vagyok fent a chaten, mert meguntam.....
Elõre is elnézést kérek!:) De tudjátok miért van ez? Mert ma már a nõk sem olyanok. Semmi tartás, semmi erkölcs...én szégyenlem kimondani, de 17 éves létemre még nem találtam olyan lányt akire azt mondhattam volna hogy, igen ez egy NÕ! Nem vagyok szõke herceg, de általában tetszem a lányoknak. Az esetek többségében elkezdek ismerkedni egy lánnyal és míg én a szemét dícsérem, õ a farkam méretére próbál rákérdezni.Innentõl kezdve annyi a történet, hogy próbálom hanyagolni.Férfi vagyok és fiatal egyértelmû hogy mûködnek a hormonok...de.....:) Ezen érdemes elgondolkodni szerintem.Nagyon sok fiú csak "arra" megy és mivel ilyen világot élünk, ahol a lány kezdeményez, ezért chaten azt gondolják hogy könnyebb lesz a dolog.
Én pont miattuk csetelek. Vicces osztani õket. Nuni már le is tiltott... kétszer.
Ha komolyan akarsz beszélgetni, akkor keress magadnak valós társaságot. Netes dolgoknak pont ez a lényege, hogy itt erezd el a hajam.
A kérdező hozzászólása: El lehet menni a prostikhoz és azoknak mondogatni/irogatni mocskos dolgokat. Attól, hogy valós társaságom is van, ill. azoknak is, akik rajtam kívül chatelnek, tudni kellene viselkedni. Ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Tényleg, ez nagyon jó ötlet!!! :-) Ha legközelebb mégis bejelentkezek, megint rám kattint egy bunkó paraszt pasas a szex-kívánságával, majd ezt fogom csinálni!!! Megérdemli a bunkó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!