Találatok a következő kifejezésre: A szex ha ovszer van (12 db)

A szex után ha ovszer van rajtam, akkor siman beleélvezhetek a laányba, vagy mikor érzem, hogy közel jarok az orgazmushoz, akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: A legjobb módszer, hogy még akkor is kiveszed, hogyha még nem mentél el. És utána rásegíthetsz még kézzel. De, ha nagyon ügyes vagy akkorrögtön miután elélveztél kihúzod a lányból, hogy a sperma ne follyon ki.

A legjobb módszer, hogy még akkor is kiveszed, hogyha még nem mentél el. És utána rásegíthetsz még kézzel. De, ha nagyon ügyes vagy akkorrögtön miután elélveztél kihúzod a lányból, hogy a sperma ne follyon ki.
A kérdező hozzászólása: de hogy foljik ki a sperma ha ovszer vanm rajtam ??
Ha óvszer van rajtad, akkor nyugodtan elélvezhetsz, nem kell csinálnod semmit, ha közel jársz az orgazmushoz. Viszont arra figyelj, hogy helyesen helyezd fel, nehogy kiszakadjon!
A kérdező hozzászólása: Lehet rossyzu felhelyezni is ? :o
beleélvezhetsz mer akkor az óvszerbe marad a ......:) ))akkor van gáz ha kiszakad.
kifolyni úgy tud h esetleg lecsúszik az óvszer + ilyesmi. nemjól felrakni úgy lehet h pl ellentétes irányba tekered le, mint ahogy feltekerék, vagy van egy kis spermatasak a végén és abban levegõ marad. élvezni nyugodtan lehet, de az óvszerre vigyázni h ne szakadjon ki

Szex közben miért csak alig érzek valamit ha a páromon óvszer van?

(Gumi nélkül veszélyes, és tablettát sem szeretnék szedni)

Legjobb válasz: biztos h az óvszer miatt??????

biztos h az óvszer miatt??????
A kérdező hozzászólása: nagy valószínûséggel hogy amiatt, mivel már többször is csináltuk gumi nélkül (megszakítással) és akkor nagyon élveztem!
fura....
na, ezek szerint van lány is, akit zavar az óvszer... :P

Tervben van a barátommal a szex, igaz még 14 vagyok. Na de ha összejön én fogamzásgátlót szednék. Érdemes ilyen korban? Nem 100%-ban bízom az óvszerben. Köszönöm. (És tudom h még fiatal lehetek ehhez! )

Legjobb válasz: :O 14évesen fogamzásgátló a szexhez?! az, ha valakinek ennyi idõsen hormonális problémái vannak, megértem,ha arra kell neki, de csak a szexhez...hiszen még ki sem fejlõdött a szervezeted..ne akard szétbombázni a hormonokkal kérlek... 20/L

:O 14évesen fogamzásgátló a szexhez?! az, ha valakinek ennyi idõsen hormonális problémái vannak, megértem, ha arra kell neki, de csak a szexhez...hiszen még ki sem fejlõdött a szervezeted..ne akard szétbombázni a hormonokkal kérlek... 20/L
köszönöm a lepontozást.. miert baj az h gondol a védekezésre?? en nem tartom biztonsagosnak az ovszert, mert mar 3 szor elszakadt! de ahogy gondoljatok.
Ne szedj fogamzásgátlót ilyen korban, mert késõbb következményei lehetnek.
A mostani alacsony tartalmú fogamzásgátlókat korodbelieknek is fel szokták írni, nem is annyira védekezés céljából, hanem hogy rendszeresen beállítsa a ciklust. Tehát elvben nem lehet bajod tõle, de azért nem véletlenül van ott a fog. gátlók dobozában a betegtájékoztatón, hogy néhány esetben veszélyes mellékhatásai is lehetne pl. trombózis. De egy lelkiismeretes orvos nem ír fel olyat ha hajlamod van rá pl a családodban jellemzõ. Azt, hogy elég érettnek érzed-e magad a szexhez, meg a gyógyszerhez nem a mi dolgunk eldönteni nem fogok morális kérdésekbe bonyolódni.
honnan veszitek ezt h ugy felborit mindent? en is szedtem és nem lett tõle semmi bajom! amugy ha nem vennéd észre, odairtam egy masik variaciot is! ovszer + kup, vagy spermaölõ hab..
mi az elõirásnak megfelelõen hasznaltuk, és lááám mégis elszakadt..
lehet h lepontoznak, de az óvszerben én se bizok. végül is csak az a 100% ha nem szexelsz. de ezt ugye nem igazan lehet véghezvinni :) az én véleményem h inkabb legyél felelõsségteljes, mint h aztan "jajj, nem szedtem fog. gatlot, mert fiatal vok", de becsuszik egy gyerek. sztem is fiatal vagy, de ha ennyire tartasz az óvszertõl, akkor nem marad mas. esetleg még a spermaölõ hab, vagy kúp + ovszer. ugy nem kellene h baj legyen. meg ha igy védekezel, akkor kerüld a szexet a termékeny napokon. orvoshoz meg mindenképpen menj el félévente, miutan elkezded a szexualis életet, vagy ha tablettat akarsz.
nézd, ez nem vitafórum. részemrõl a téma lezárva. az óvszerben meg lehet bízni, rendeltetésszerûen kell használni és a megfelelõ márkát, de inkább húzzon óvszert a barátja, minthogy 14évesen a még fejlõdésben lévõ szervezetét kitegye a hormonbombának és jól felborítsa a hormonháztartását, ráér arra késõbb is...
Ne szedj 14évesen fog.gátlót könyörgöm...! óvszer nem szakad el!!! csak tudni kell használni!
ha az óvszert az elõírásnak megfelelõen használjátok, akkor nem fog elszakadni. ennyi.
"látom szeretsz fõnök lenni" Tessék? nem értem honnan szedsz ilyen marhaságokat, a színvonal az minden esetre megvan...
Itt magyarázol össze vissza. nekem te ne magyarázz hogy 13 évesen.. és akkor mi van? 17 éves vagyok és még mindig a barátommal vagyok és boldogok vagyunk. És nem bántam meg.
tényleg hagyjátok a vitát.. ha 13, akkor 13. azon mar nem tud valtoztatni, ha neki ugy volt jo akkor kit erdekel? korai persze, de õ tudja. azota mar felelõsségteljesebb lett.
Azért a helyedben nem lennénk büszke rá... na mind1, ez az utolsó, amit neked írtam, inkább nem bocsátkozom értelmetlen vitákba.
Óvszer+megszakításos "módszer"+ hüvelybe helyezhetõ fogamzásgátló, például Pharmatex. A Google-ben olvashatsz róla bõvebben. SZámtalan elõnye van. Ilyen kombinált védelezésnél esély sincs a terhességre, ha az eszközöket is jól használjátok. Szerintme várj még vele, 2-3 éve múlva megbánhatod. MOndjuk a Te dolgod. 17/lány
Én is 14 voltam, mikor elõször csináltam, régóta szedek fogamzásgátlót. nem hiszem hogy az teszi meddõvé a nõket...több elmélet is van annak az okára. 1. pl. túlszaporodás van, a természet védekezik ellene 2. a vizelettel a nõk ürítik a fog. gátlóban található anyagokat, ami minden tisztítás ellenére visszajut a férfiakba ivás útján (ugyanígy azokba is, akik nem szednek) és tessék...a férfiak spermái sem olyan szuperek már, mint egykoron+cigi, ivászat tönkrevágja õket)
Alacsony hormontartalom ide vagy oda, a legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszer mellett kijött mindenféle mellékhatás... A gumiban én sem bízom és 2x szakadt, szal minden mellékhatásával együtt inkább tabi, DE nem gyereknek való, ahogy a szex sem gyerekjáték, szal igazán hanyagolhatnád még pár évet. Ha annyira nagy vagy, hogy szexuális életet akarsz élni, hát akkor meg viseld minden következményét, akár a teherbe esést is...
Nem borítja fel a hormonháztartást? Hát...24 évesen olyan kavart csinált a szervezetemben a létezõ legalacsonyabb hormontartalmú bogyó, hogy csak pislogok, mi van...
14 évesen felesd el a szexet! Tanulj majd 16 évesen bele mehetsz! Am ha egy csávó megront egy 14 évest börtönbe csukják!!!! Szóval én a helyedben nem tenném meg!
Tévedés, ha már elmúlt 14 éves, akkor semmiféle felelõsség nem terheli a fiút.
hat igen, ha elmult. mert 14 evesen mar fiatalkoru.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a fikázást! rájöttem h 14 vagyok(jah és elmúltam, majdnem 15 leszek már amúgy), DE azt is h õszintén elmondtátok! megfogadom csak nah...amúgy meg én döntésem! :P de amúgy köszönöm! xP
Pontosan. Egyet értek 16:34-sel.
az h nem jo gyógyszert adnak, az az orvos hibaja is. sztem ha mar vki bevallalja h gumi nelkul nem jó neki, akkor azt is vállalja be h lehet h felboritja a hormonháztartását.
Én sem ajánlom a korai szexet, de ez valóban a te dolgod!Elhiszem, h van aki bízik a gumiban de néha még a jó minõségû is elszakadhat.Am meg vannak alcsnyabb hormontartalmú fog.gátlók is.
Hogy lehet egy gyereket olyanra biztatni hogy fogamzásgátlót szedjen? Aztán meg majd 10-15 év múlva csodálkozik, hogy miért nem tud teherbe esni...
miert ne tudna teherbe esni? ez tévhit!!! de nem baj, gondoljatok amit akartok. aztan meg majd pislognak itt egyesek h "jajj, terhes vok pedig hasznaltunk gumit.." :S
16:26-nak : Te mennyi idõs vagy?
Mit kell itt magyarázni istenem!! legalább védekezni akar. És a gumival igaz, hogy bánni kell de tudod kiszakadhat igen okos.. Lehet nem olyan jó anyaga van. Gondolkodni luxus?? Ennyi eszed, hogy lehet. Fogamzásgátlót meg 14 évesen nem szednék mert tönkre teszi a hormonokat. Gumival védekezzetek és nézzétek meg milyen az anyaga.
Én meg 13 évesen vesztettem el. És nem szedtem se gyogyszert se gumit nem használtunk. Na mi van most is akkor okoskodsz te nem tom ki.. Mi közöd hozzá hogy mit használnak egyszerû kérdést tett fel. Érdemes-e fogamzás gátlót szedni.. Nem mást kérdezett szal a többi ne érdekeljen.
19 vok
Az én barátnõmnek(18éves) a nõgyógyász mondta, hogy ne szedjen ilyen fiatalon fogamzásgátlót, ha késõbb még szeretne gyereket...
16:29-es, nem én kezdtem a vitát, hanem engem hurrogott le mindenki mert meg mertem emliteni a fog. gatló lehetõségét.. más variaciot is odairtam. erre jönnek az antitabisok, és bumm.. en se tartom jó ötletnek h 14 évesen tablettat szedjen, de ha mar van esze szexelni, akkor az esetleges következményeket is vállalhatná.
Egyet is értek hogy 14 évesen nem kell szedni sztem sem.. én se szednék. De azért a gumi is kiszakadhat ha nem olyan jó az anyaga.
16.29: 13 évesen? ráadásul se gumi, se gyógyszer... te aztán nagyon értelmes lehetsz, már bocs... Kb. az ilyenek szoktak megfordulni a Mónikánál meg a Joshinál...
Közöd ehez?? Semmi akkor meg? Mit adod itt az okos embert? Látom szeretsz fönök lenni, de ez nálam nem jön be..
na...az agyiszint itt is eléri amit kell...inkább nem fûzök hozzá semmit, elõttem már jópáran elmondták, amit én is gondolok, 14évesen nem érdemes még szedned, várj vele pár évet ha nagyon tabizni akarsz. egyik "kedves" hozzászólónak annyit, hogy igenis felboríthatja a hormonháztartást, nézz csak körül akár itt az oldalon a Nõk egészsége vagy a Fogamzásgátlás témában, hogy mennyien panaszkodnak a mensijük miatt a tabletta végett, tudod nem kell gybõl felháborodottan lehurrogni a másikat, aki más véleményen van ha már mindenki olyan hûdeokos itt, akkor valamennyi tiszteletet is tanusíthatnátok igazán a másikkal szemben, nem egybõl hõbörögni
Tudom, hogy a téma már régebbi, de szerintem felesleges azon vitatkozni, hogy milyen fogamzásgátlót használjon valaki. Ez olyan dolog, amit mindenki maga dönt el. Nekem eszembe nem jutott volna interneten kikérni bárkinek is a véleményét. Ez a nõgyógyász dolga. Én is 16 évesen elmentem egy édesanyám szerint megbízható szakorvoshoz, és elbeszélgettem vele. Szerintem ez a normális. És máskülönben vannak nagyon alacsony hormontartalmú tabletták is, amik nem okoznak hormonháztartás beli problémákat. Ez azonban a készítménytõl is függ. És azt se felejtsük el, hogy a tabletta nem nyújt 100%-os védelmet. Ahogy az óvszer sem. De az vitathatatlan, hogy mind kettõ nagyon hatékony. Illetve az óvszer másik elõnye, hogy sok betegségtõl is véd.
Ne aggódj, szerintem csak stresszelted magad. :)
Hát nekem is ugyanez volt az elsõ szexsznél. Nem gondoltam hogy komoly, de az volt. Kiderült hogy petefészekcizstám van és egy hónap múlva megmûtöttek. Nem rémisztgetni akarlak, lehet h tényleg csak túl aggódod, de sose lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: jézus isten.háát most sikerültt megrémiteni:S és hogyan kerültél vele dokihoz?hosszabb ideig fájt?vagy hogy?
Igen, eléggé fájt a hasam. Hogy mondjam olyan görcsös érzés volt. Voltál már nõgyógyásznál? Mert ha igen õ biztosan észrevette volna ha esetleg van vmi probléma. Ha még nem voltál érdemes elmenni egy vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: voltam voltam..nem is oylan rég..egy hónapja kb...de akkor még nem éltem nemi életet...Tegnap történt meg elõsször a barátommal.És hát azóta vagyok iylen stresszes..hogy mi van ha valmai baj van vagy mi van ha netán terhes lennék..Nagyon stresszelõs tipus vagyok:)
Nem kell stresszelni, ha védekeztetek nem lehet baj.:) Ne parázd túl, annál rosszabb. Az hogy fájt egy kicsit a hasad, az szerintem még belefér, ha olyan bajod lenne arról szólt volna a doki. Csak nyugi van, nem lesz semmi baj:)

Szülés beinditására szex ovszer nélkül-de ha nyitva van 1ujjnyira v elment a nyákdugó akkor ertőzés miatt ne, vagy csak gumival. Akkor mégis hogyan?

olvastam itt is h az indóban van vmi anyag ami indithatja a szülést. péntekre vagyok kiirva, hétfőn befektetnek ha nem jön a baba mert magas a vérnyomásom, viszont csak pénteken inditanának...nagyfiam miatt nem akarok ennyit korházban lenni!!!!gondoltam midnen praktikát bevetek amit lehet, hátha beindul addig magától a folyamat...de a nyákdugó elment szombaton-tehát valsz nyilik a méhszájam. most merek együtt lenni a párommal vagy sem ovszer nélkül? köszi

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!

Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!
Mi nem Mo.-on elunk, itt nem nezegetnek hogy hany ujjnyira vagy nyitva, nekem 1!!! Honappal a szules elott elment a nyakdugo es mi meg szexeltunk utana:-)bajom nem lett, de nem is segitett, 12 nappal hordtam tul a kisfiam.
Szia! Nálunk 31 hetesen ment el a nyákdugó, és nyíltam ki 2 ujjnyira!(sajna beindult a szülés, de vissza tudták tartani) Szóval a 37. hét után azt mondta a dokim, hogy nyugodtan sexelhetünk (az elejétõl tilos volt), mert nem gond habeindul! Szóval elhiheted volt mit pótolnunk:) Hát mi minden nap sexeltünk!A burok védi, azt mondta a doki!Nyugodtan csinálhatjuk ha jól esik (Õ is gondolta hogy jól fog) 39+4-re született a lányom! Óvszer nélkül csináltuk, és bennem ment el!Semmib fertõzésnem volt!
Kicsit találd már fel magad, ha már egyszer szexuális életet élsz4
nem folyik ki
létezik tisztasági betét, tegyél be utána egyet. :D
zsebkendo? esetleg odatartod a kezed es kifutsz megmosni magad? :)
Havonta egyszer szoktam kimosni a mensim után. Közben ami ráfolyik szex közben az megszárad :) És azért mensi után mert van h átázok.
Igen kifolyik ezért van a zsebkendõ és a zuhany .. nem kel hagyni hogy a takaróra menjen és ennyi
Zsepi, amit odateszel, hogy ne folyjon ki? Utána wc-be kiengeded? Esetleg utána még le is zuhanyzod magadról a felesleget? Amúgy van, hogy kicsi ráfolyik mindezek ellenére. Megszárad. Ennyire azért nem vagyok finnyás. :)

Ha óvszert használok, szex után ha van következő menet van akkor elég a péniszem megtörölni vagy alaposan meg kell mosnom, hogy a következő menetnél ne legyen semmi gond?

Legjobb válasz: Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F

Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F
Szerintem a kérdezõ úgy értette hogy a 2. menetnél is használna gumit, de gondolom fél hogy ha úgy rakja fel a péniszére hogy spermás, akkor az veszélyes lehet. Legalábbis nekem így tûnik értelmesnek :) Ha egymás után 2 menet van, szerintem felesleges azért elmenni megmosni, simán elég csak megtörölgetni és ráhúzni a 2. gumit. 22N
A második menetnél miért nem használsz gumit?
hát alapvetõ higiénia a mosdás! pláne ha már telelövellted! :S
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem. Szóval h szükséges-e megmosakodni az elsõ menet után vagy csak megtörölni a péniszem és úgy felhúzni a gumit?
Jobb ha van otthon. Durex extra thin a legjobb.
Osztom az elsõ véleményét... Kicsit drága, de megéri!
legyen nálad is. a bordázott is jó :)
Valami Durexet szerintem. Ha szeretnéd h hosszab legyen akkor Durex performa a megoldás. Különben meg szerintem ne akarj semmi extrát, pl ízesített, színes, bordázott stb. Egy egyszerû nem túl vékony gumit vegyél. És jó ha nálad is van. Lehet többször csináljátok és a srácnál nincs elég:) 22/f
A kérdező hozzászólása: De egyelõre nem szeretnék szedni. Ezért is kérdeztem a gumit.
Legjobb ha szedsz fogamzásgátlót aztán mindegy, hogy milyen gumit használ a palid.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják hogy bordázottat elsõre ne. Ez igaz?
Én ezzel kezdtem és nem történt semmi baja. Aztán egy idõben kísérletezgettem, de egyik sem volt ennyire jó. Durex extra thin a menõ, a vastagabb óvszerek semmi élvezetet nem hagynak neked.
A kérdező hozzászólása: Az extra thinel nem lehet gond? A fiú már nem szûz, nem elõször használ, de én még igen.
Ja, és ne hogy azt hidd, hogy az óvszer nem szakadhat el! Fõleg ha elsõ alkalommal kell begyömöszölni a lukba. Inkább vastagabbat használj!
síkosítottat :D
Szerintem Lifestyles Ultra Safe-t vegyél. Az átlagnál nem vastagabb, de elég masszív óvszer. Ráadásul spermicides, ami biztonságot adhat, ha parázós vagy.

Ha a szex után 4-5 órával másodjára óvszer nélkül hatolt belém (megtörölközött az első után), akkor lehetek terhes? Cirka fél perc sem telt el, nem is volt nedves, nem ment el. Mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Ilyenkor a húgycsõben marad ondó és az szépen átvándorol beléd! Gratulálok! Mikor tanuljátok már meg végre hogy ejakuláció után egy picit sem tesszük vissza gumi nélkül??????

Ilyenkor a húgycsõben marad ondó és az szépen átvándorol beléd! Gratulálok! Mikor tanuljátok már meg végre hogy ejakuláció után egy picit sem tesszük vissza gumi nélkül??????
A kérdező hozzászólása: Tudom :-( hülyék voltunk! De akkor is ez van, ha eltelt az elsõ után 5 óra?
Ilyenkor az van, hogy el kéne menni esemény utáni tablettáért, mondjuk így most azonnal.
A kérdező hozzászólása: Vizeletet is ürített utána, minden kijött belõle, ami csak benne volt.
Szerintem meg elég kicsi az esélye annak, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha a fiukon van ovszer ugyan ugy élvezik a szexet?

Legjobb válasz: nem én nem, sokkal jobb nélküle, jobb érzés.

nem én nem, sokkal jobb nélküle, jobb érzés.
nem, gumi nélkül beledurrani az igazi
Így van, ahogyan elõttem írta a hozzászóló, sokkal jobb közvetlenül érezni a hüvelyt mint gumin keresztül, szerintem sokkal jobb érzés.
Élvezzük - élvezzük, de az "orgazmus - érzés" mégsem az igazi, mert a gumi tompítja az érzést !
Elvileg igen lenne a válasz, de NEM!!! sokkal rosszabb óvszerrel szeretkezni, kényelmetlen picit stb... mikor elmegy a férfi akkor is szar nem részletezem most miért. De fõ a biztonság!!! Aqmíg kölcsönös megbízás nem alakul ki a partneredben és közted addig feltétlen szükséges!!! Ne hogy összeszedjetek egymástól v.mi bajt. Az ördög sohasem alszik
Megfelelõ óvszert kell választani. Vannak olyanok amik akár észrevehetetlenek. Persze biztos, hogy nem lesz ugyanolyan, de ki kell próbálni különbözõ gumikat..
Sokkal rosszabb
Gumiban olyan szexelni, mint gázmaszkban ibolyát szagolni v. gumiban olyan szexelni, mint zokniban lábat mosni. Most akkor szerinted milyen lehet?:P
Az én barátom azt mondta, teljesen ugyanolyan. De amúgy van extra vékony!
Embere válogatja, szerintem egyáltalán nem rosszabb.
a gumiban az igazi, nem kentek össze mindent
Én lány vagyok, mégis azt mondom, hogy anélkül jobb mindkettõnknek.
Nem. Gumival sokkal JOBB! Megnöveli a szeretkezés idõtartamát, ezzel emeli a minõségét, megszünteti a nem kívánt terhesség, és a lány egészsége miatti aggodalmat, és ez a szex élvezetét is elõsegíti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!