Találatok a következő kifejezésre: A szex ha (2792 db)

14-15 évesek már érettek a szexre? Ha nem, akkor miért?

Legjobb válasz: Testileg (biológiailag) igen, hiszen képesek gyereknemzésre is (már kérdés, hogy elég veszélyes ilyen korban szülni). Lelkileg nem. A szex nem öncélú, nem az a lényeg, hogy "csinálják". Célja elvileg a kölcsönös örömszerzés, az egymásban való feloldódás. Ez sokszor még a "felnõtteknél" sem mûködik. A kudarc (orgazmus hiánya) fõleg lányoknál több negatív következménnyel járhat, pl.: - valaminek a hajszolása, amirõl nem is tudják, micsoda, csak éppen hiányzik valami - ezért fûvel-fával, - ennek az ellenkezõje, félelem a szextõl, ebbõl kialakulhatnak gátlások és kapcsolatteremtési problémák is, amik felnõtt korban is megmaradnak, - a kudarc hatására testképzavar alakulhat ki, anorexia, bulímia ("biztos kövér vagyok,nem tetszem eléggé"), - rossz beidegzõdések: a lány megtanulja, hogy nincs orgazmusa, és már késõbb sem lesz rá képes. Nem igaz, hogy a nõknek az is elég, ha csak kellemes a simogatás, akkor sem, ha õ maga mondja. Az orgazmus elmaradása rossz hangulatot, feszültséget vált ki - ez kihat a kapcsolatra, ami tönkremegy. Emellett hasi panaszokat, fájdalmat okozhat. (Az alhasi területekben izgalom hatására feszültég keletkezik, ha ezt rendszeresen nem oldja az orgazmus, abból baj lehet.) Az orgazmushoz nem elég egy ügyes férfi (bár kétségtelenül sok múlik rajta) - kell az, amit az elején említettem: gátlások nélkül fel kell tudni oldódni testileg-lelkileg. Bónusz: aki elég érett a szexre, annak ahhoz is elég érettnek kell lenni, hogy évente elmenjen nõgyógyászhoz rákszûrésre - a nemi élet ezzel jár. Mi sem mutatja legjobban az éretlenséget: a tinik nem járnak nõgyógyászhoz, még akkor sem, ha betegek, inkább dugdosság magukba a pasztõrözött (csírátlanított) tejbõl készült mûjoghurtos tampont. (Tisztelet a kivételnek.) Aki a fentieket nem értette meg, az szintén éretlen a szexre.

Testileg (biológiailag) igen, hiszen képesek gyereknemzésre is (már kérdés, hogy elég veszélyes ilyen korban szülni). Lelkileg nem. A szex nem öncélú, nem az a lényeg, hogy "csinálják". Célja elvileg a kölcsönös örömszerzés, az egymásban való feloldódás. Ez sokszor még a "felnõtteknél" sem mûködik. A kudarc (orgazmus hiánya) fõleg lányoknál több negatív következménnyel járhat, pl.: - valaminek a hajszolása, amirõl nem is tudják, micsoda, csak éppen hiányzik valami - ezért fûvel-fával, - ennek az ellenkezõje, félelem a szextõl, ebbõl kialakulhatnak gátlások és kapcsolatteremtési problémák is, amik felnõtt korban is megmaradnak, - a kudarc hatására testképzavar alakulhat ki, anorexia, bulímia ("biztos kövér vagyok, nem tetszem eléggé"), - rossz beidegzõdések: a lány megtanulja, hogy nincs orgazmusa, és már késõbb sem lesz rá képes. Nem igaz, hogy a nõknek az is elég, ha csak kellemes a simogatás, akkor sem, ha õ maga mondja. Az orgazmus elmaradása rossz hangulatot, feszültséget vált ki - ez kihat a kapcsolatra, ami tönkremegy. Emellett hasi panaszokat, fájdalmat okozhat. (Az alhasi területekben izgalom hatására feszültég keletkezik, ha ezt rendszeresen nem oldja az orgazmus, abból baj lehet.) Az orgazmushoz nem elég egy ügyes férfi (bár kétségtelenül sok múlik rajta) - kell az, amit az elején említettem: gátlások nélkül fel kell tudni oldódni testileg-lelkileg. Bónusz: aki elég érett a szexre, annak ahhoz is elég érettnek kell lenni, hogy évente elmenjen nõgyógyászhoz rákszûrésre - a nemi élet ezzel jár. Mi sem mutatja legjobban az éretlenséget: a tinik nem járnak nõgyógyászhoz, még akkor sem, ha betegek, inkább dugdosság magukba a pasztõrözött (csírátlanított) tejbõl készült mûjoghurtos tampont. (Tisztelet a kivételnek.) Aki a fentieket nem értette meg, az szintén éretlen a szexre.
Nem, mert még gyerekek.
"meg is lepõdnék ha értelemes válaszok érkeznének ezen az oldalon." Sokszor írtuk. Amilyen a kérdés, olyan a válasz... Mi a túró miatt lenne érett. 18 éves koráig egy szexfilmet nézni sem lehetne, nemhogy csinálni. Ezt a korhatárt sem vették lejjebb, mert hogy a mai tinik korábban érnének. Ugyan olyan kislányok és kisfiúk, mint mi voltunk 20 éve. És bizony ez is tipikus, ha nem tetszik a válasz akkor már "klisé, elõítélet" meg nem hasznos. Ez meg gyerekes...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok 14 éves, utolsónak pedig igazat adok, Sokan itt adják ki magukból amit tudnak trollkodnak meg flegmulnak, de ha már az iskolában elnyomják õket .. így meg is értem õket :( az értelmes válaszokat pedig köszönöm! ;))
klisé, általánosítás, elõítélet.... meg is lepõdnék ha értelemes válaszok érkeznének ezen az oldalon.
"14-15 évesek már érettek a szexre? Ha nem, akkor miért?" Nem érettek. Azért nem mert itt kérdezik meg, hogy érettek-e. Ha majd el tudja dönteni, akkor érett lesz...
Elírtam van ilyen, amúgy az, hogy fiatalok, egy 20 éves is fiatal, és más amit egy gyerek érez és más az amit egy fiatal felnõtt
"Nem képesek még igazán mély érzelmek rá, " lenni magyar afrikából nem is értek egyet vele, a fiatalok sokkal hevesebben éreznek, mint az idõsek, ez tény. hogy késõbb mit nevezünk szerelemnek az meg megint más. lehet hogy 5 év múlva azt is másképp látjuk majd.
Kedves kérdezö: a 13-14 évesek már érettek a szexre? Ha nem, akkor miért?
Nem érettek rá érzelmileg és értelmileg sem, sõt testileg sem mindegyik arról nem is beszélve, hogy egy terhesség veszélyes lehet egy ilyen fiatal lánynak. Igaz vannak köztük kicsit érettebbek, de az nem azt jelenti, hogy a szexhez is érettek.Nem képesek még igazán mély érzelmek rá, bár azt gondolják halálosan szerelmesek és csak késõbb értik meg, hogy az a gyermeki fellángolás nem olyan, mint az igazi szerelem.A szeretkezéshez, mély érzelem, bizalom, a másik ismerése szükséges, felelõsségvállalás, tudatába legyen annak, hogy mivel nincs 100%os fogamzásgátlás, bármikor terhes lehet.Tudja, hogy érdemes megismerni kívül-belül a másikat, felfedezni egymás testét és csak akkor továbbmenni ha õszintén tudják mirõl szól és õszintén akarják. Manapság sajnos a tiniknek fogalmuk sincs róla, hogy a szex nem annyi hogy összedugjuk amint van, mert már feláll, meg megjön havonta és nõ a mell.Olyan 17-18-19-20 évesen már érettek rá az emberek általánosságban.
nem, mivel még gyerek, és elvileg a szexnek a szerelem csúcsának kéne lennie, amikor már ismered a saját tested is, ismered magadat is.
de ha általánosítani akarok, akkor kb 20 felett érettek az emberek a szexre
emberfüggõ
Bár testileg lehet, hogy már érettek volnának rá, agyilag még nem azok. Még nem felelõségteljesek és még nem úgy élik meg a dolgokat, ahogy késõbb.
"ha már az iskolában elnyomják õket" szerintem meg a kliséket pont 20-30 felettiek írkálják, mert õk is 20 évesen vesztették el, és nekik az a normális, mindenki más gyerek. esetleg irigykednek is. "Sokszor írtuk. Amilyen a kérdés, olyan a válasz... " klisé ez is. "Ez meg gyerekes..." szerintem meg te hõbörögsz gyerekesen. itt is kibújik a szög a zsákból. te is valami 30-40es "bezzegamiidõnkben" ember vagy, akinek fogalma sincs a mai világról. még 3 éve is másak voltak az emberek, nem hogy 20 éve... de teljesen fölösleges magyarázni az ilyeneknek, úgyis csak hajtogatják a magukét. a szomorú igazság az, hogy 30 felett már az emberek nem képesek megváltoztatni nézeteiket. és megsúgom, hogy a mai fiatalok jóval elõbb csinálják, mint néznék 18 évesen... ha meg az értelmi szintbõl indulnánk ki, szerintem még neked is szûznek kellene lenned. persze mások felett ítélkezni könnyebb, mint magunkba nézni. a válaszfröcsögésre nem vagyok kíváncsi. kérdezõ: ha valami köze van a kérdésnek hozzád, vagy egy ismerõsödhöz, mindenképp ajánlom, hogy szerezz ismeretet mielõtt elkezded csinálni. betegségek, hátulütõk, és nemkívánt terhesség. a lelki oldala teljesen szubjektív, szerintem fölösleges várni, úgysem azzal házasodsz meg, akivel elõször csinálod, és valószínûleg 5x annyi kapcsolatod lesz, mint ahányszor szerelmes leszel, amikor szerelmes leszel az meg úgyse tart örökké, ha meg a jellemedben is romantikusabb vagy, úgyse fogod csinálni, ha nem érzed elérkezettnek. fölösleges rágódni rajta.

Az mennyire akadályozná a szexet, ha? (többi lent)

még sz?z vagyok..de mennyire akadályozná a szexet az ha mondjuk elkezdjük és mondjuk annyira izgató h egyb?l elélvezek? vagyis nagyon gáz lenne?lehetséges lenne?

Legjobb válasz: nem akadályozná, többszöri orgazmusra vagy képes gyárilag. Sõt, ha elélvezel, akkor ellazulsz, nedvesedsz, ami könnyíti a szexet (Feltéve ha szex alatt a behatolást is érted).

nem akadályozná, többszöri orgazmusra vagy képes gyárilag. Sõt, ha elélvezel, akkor ellazulsz, nedvesedsz, ami könnyíti a szexet (Feltéve ha szex alatt a behatolást is érted).
Nem biztos, hogy tudni fogod fojtatni, és akkor elég gáz lesz, hogy ilyen hamar vége lett. :\
Persze, hogy folytathatod, csak cserélj óvszert, mert ha elmentél benne, akkor kifolyhat a cucc mögötte, illetve könnyebben is szakad.
legegyszerûbb ha eléõször a szájában mész el, utna tovább bíros
Ha te birod tovább akkor miért ne? Csak ahogy irtam, kotont cserélj, attól függetelenöl, hogy te birod tovább!
Majd inkább 3-4 év múlva próbálkozz a szexszel.
A kérdező hozzászólása: fiu...de én ugyértem, hogy ha nagyon gyors orgazmusom van..attolmég folytathatjuk ugyanugy, ha én birom tovább vagy abba kell hagyni?
Te fiú vagy? A szûz fiúknál gyakori a gyors orgazmus....hát nem tudom mire vagy akkor képes...meg egy kotont, csak egyszer használj, ha elélveztél benne, akkor azt nem használhatod fel újra...ha meg lány vagyok akkor nem tudom, milyen óvszerre gondolsz...van nõi, de a használatához elõször fordulj nõ gyógyászhoz
11.32. Próbáld meg magyarul, ez így érdekes!
Kotont fel húzod a faszra aztán behatol (ha fell vagy izgulva!)másképp meg szakadc olyan szar lesz! el vileg ha élvezed egyszer úgyis el mész pihentek egy kicsit és folytatjátok elõröl! vagy ha elmentél nem baj folytathatja nyugodtan mi is úgy szoktuk ha én megyek el ö folytasa ha ö akkor én folytatom amíg el nem megyek én vagy ö!
A kérdező hozzászólása: Igen azt értem alatta! DE ez kotonban is lehetséges? Példul ahogy elkezdjük a szexet elélvezek kotonban akkor utána lehet folytatni ugyanugy az aktust?
am figyelj én nem vagyok szûz de én is van olyan egy két percen belül el megyek hát ez ciki elégé de hát na utána viszont van olyan hogy bírom akár 30 40 percig is! am én nem szoktam olyankor el megyek és ha folytatjuk egybõl nem szoktam óvszert cserélni csak akkor ha már másik partyba kezdünk!

Miért nem kívánja sok nő a szexet ha már szült egy gyereket, még évekkel később is?

Legjobb válasz: sajnos ezt én is szeretném tudni. szülés óta annyira kívánom a szexet,hogy semennyire! mindenki azt mondta nekem még szülés elõtt,h figyeljem meg,így lesz. akkor lehülyéztem õket. azt mondtam, hogy lehet nem kívánni a szexet? Sajna bekövetkezett. Én speciel semmit sem tudok tenni ellene már 5 éve.remélem neked nem így lesz.

sajnos ezt én is szeretném tudni. szülés óta annyira kívánom a szexet, hogy semennyire! mindenki azt mondta nekem még szülés elõtt, h figyeljem meg, így lesz. akkor lehülyéztem õket. azt mondtam, hogy lehet nem kívánni a szexet? Sajna bekövetkezett. Én speciel semmit sem tudok tenni ellene már 5 éve.remélem neked nem így lesz.
én szülés után 10 évvel kívántam elõször, csak a baj az, hogy nem a férjemmel:(
ez nem igaz, én kivánom a szexet pedig tübb gyerekem is van...
A kérdező hozzászólása: Én sem hittem el, amikor azt halllottam hogy szülés után már nem kívánja az ember annyira, pedig igaz.De amikor pe mégis összejön akkor elég jó, csak rászánni alig tudom magam még 2 havonta is.

Meddig fájhat a szex ha császárral szültem?

Már lassan 2 éves a fiam, de nekem minden együttlétünk fájdalmas. Voltam orvosnál és mindent rendben talált. Az érdekelne hogy császár esetén is fájhat? Mert ugye az hasi m?tét volt, és nem értem mi összefüggés lehet a szexszel. Ez már katasztrófa, az önbecsülésem a föld alatt, mert tudom így a férjemnek sem jó. Volt vki hasonló cip?ben? Elmúlt? Ha nem, mi volt az ok? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Hol fáj? A hasad fáj szeretkezés után? Nekem még csak 10 hónapja volt császárom, de szex után mindig feszül a hegemnél, viszont nem fáj és nem is okoz gondot a szexben, csak utána kellemetlen egy kicsit a feszülõ érzés miatt. Ha viszont fájdalmad van még 2 év után is az nem normális dolog. Egy másik dokival is nézesd meg magad, mert lehet, hogy már nem is a császár miatt fáj, lehet valami más probléma áll fent.

Hol fáj? A hasad fáj szeretkezés után? Nekem még csak 10 hónapja volt császárom, de szex után mindig feszül a hegemnél, viszont nem fáj és nem is okoz gondot a szexben, csak utána kellemetlen egy kicsit a feszülõ érzés miatt. Ha viszont fájdalmad van még 2 év után is az nem normális dolog. Egy másik dokival is nézesd meg magad, mert lehet, hogy már nem is a császár miatt fáj, lehet valami más probléma áll fent.
A kérdező hozzászólása: Hát a hasam alja is érzékeny meg a heg is, de belül fáj, olyan, mintha hülyén fogalmazva megrövidült volna a hüvelyem. Én is attól tartok vmi más az oka a fájdalomnak. És még az is benne van hogy a szex mint olyan nem túl izgató jelenleg a számomra, és ez is közrejátszhat. De a férjem figyelmes, nem ezzel van a gond. Szóval lelki eredetre is gondolok, hogy ez okozza a fizikai fájdalmat. Nem tudom... Köszönöm válaszod, várok még hozzászólásokat.
Az egyik csatornán van egy mûsor. Valami ilyesmi a címe: Ha ciki, ha nem, beteg vagy. Az egyik részben szerepelt egy nõ hasonló problémával, mint a tied. Már több orvosnál járt és mindent rendben találtak nála fizikailag. A mûsor orvosa egybõl pszichológushoz küldte, mert lelki eredetûnek gondolta a fájdalmakat. Kiderült, hogy igaza volt és sikerült is megoldani a nõ lelki problémáit és a fájdalom is elmúlt.
Használsz hormonális fogalmzásgátlót? Mert ha igen állhat ez a probléma mögött. Nedvesedsz?Ha nem akkor használtok sikositót? Szerintem is lelki oka van már nem lehet hogy vaginizmus?Annyira tartasz attûl hogy fájni fog megint, hogy nem tudod elengedni magad, és a hüvelyed izmai összerándulnak. Ha enyhén be vagy csipve(nem tudom volt e ilyen?) akkor is fenn áll a probléma?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítõ válaszaitokat. Hormonálisat nem, helyi fogamzásgátlót használok. Elmentem ma nõgyógyászhoz, azt mondta gyulladásom van, illetve a helyi fog.gátló amit használok a pharmatex azt ne használjam tovább mert káros, tönkreteszi a hüvelyflórát és ez okozhat fájdalmat. Úgyhogy felírt egy fog. gátlót, hormonálisat. Meglátjuk. De az is benne van hogy tényleg elég feszült vagyok az együttlétekkor, Remélem a kezelés után változik a helyzet. Lehet tényleg megpróbálok lazítani egy kis alkohol segítségével, hátha. :)

Mennyire beteg dolog ha azt élvezem a szexben ha nagyon durva, ha fáj?

:D Most komolyan :D 23/L

Legjobb válasz: Hát, maga a vad szex az nem beteges dolog, de azért a fájdalmat élvezni, az már inkább az.

Hát, maga a vad szex az nem beteges dolog, de azért a fájdalmat élvezni, az már inkább az.
írj privit:D
A kérdező hozzászólása: Nem kell agyba fõbe verni , de ha pl tényleg nagyon fáj mert van ilyen akkor én azt rendesen élvezem .A durva szorítások meg az ilyenek .izgató :P
Mazochizmusnak hívják, és sokan vagytok, mit kell ezen csodálkozni? Keress magadnak olyan társat aki szintén szereti, aztán elfenekelhetitek egymást forró serpenyõvel.
Nagyon, de nálam az ilyen pozitívum:P 21f
Üdv a klubban :) ) 17L
Ez egy szexuális beállítottság, de nem betegség. Ne aggódj, nincs semmi bajod! A szado-mazo szexet szereted, ez egy létezõ és elfogadott dolog.
A kérdező hozzászólása: Jézusom, hogy jön ide a forró serpenyõ???Pfff... És A SZEX AKKOR JÓ HA FÁJ:p
nem beteg, énis azt szeretem :D
én is így vagyok vele...és nem csak ketten vagyunk, elárulom, sok nõnek ez jön be :) az egy tévhit hogy a csajok csak a gyengédségre meg a romantikára buknak, és az is, hogy aki nem ilyen ar már egybõl k...va...
"Ha nem fáj, nem mûvészet."
Nekem is a vad szex jön be, fõleg, ha a nõ alárendelt szerepben lehet. Kissé megalázás..stb. Legalábbis engem ez izgatna. De ha fáj, az már nem lehet jó. De az a poén, hogy az életbe kedves szerény vagyok. :D 18L
Nekem is irhatnál privit :)
biztos nem csajokk voltak
:DDDDDD Ez az utolsó :DDDDD
Krokodilcsipesz a bimbódra;)
Beteg, valszeg mazochista vagy.
Mennyire fáj? Ha azt szereted, ha kegyetlenül megdöngetnek, az még nem gáz, valamennyire minden nõ így mûködik. Sõt, szerintem még az is belefér, ha kicsit rácsapnak a seggedre. De ha azt élvezed, hogy agyba fõbe vernek, vagy megaláznak, akkor beteg vagy. :)
22:40-nel értek egyet
válaszoltam a privire:)
mennyire nagyon durva?
Én meg az elsõvel értek egyet. :D
az agyba fõbe verés nem hiszem hogy élvezetes lenne
szerintem téged is átvertek
Nyugi, mindenkinek vannak dilijei. Én azt imádom, ha közben oroszul káromkodnak a fülembe (igen, sokat stalkeroztam..)
Gyere játszunk horrorpornót! szájbaba*szlak egy baltával! Joseph Fritzl az amstetteni rém
tegnapelõtt 00:19 A szex akkor jó ha mocskos és gátlástalan, de nem fáj! ;)

Lehet jó a szex, ha minden van, csak a behatolásra nem kerül sor?

Legjobb válasz: Akkor az nem szex. Hanem petting. És természetesen lehet jó. Mindkét fél eljuthat az orgazmusig.

Akkor az nem szex. Hanem petting. És természetesen lehet jó. Mindkét fél eljuthat az orgazmusig.
persze, h lehet jó, de ki tud megállni egy sima pettingnél vagy orálnál?
az nem szex. az petting.
Nálam az is szex... És nagyon jó tud lenni, néha jobb mintha megtörténne a behatolás. Nagyon izgalmas, és rengeteg lehetõséget rejt magában ;)
az nem szex. hanem ahogy írták, petting. ettõl még lehet kielégítõ, akárcsak a szex.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nálam is szex:) És tényleg nagyon jó tud lenni.Köszi mindenkinek!

Lányok én még szűz vagyok de kivánom a szexet mitől és milyen érzés nektek a szex ha kézzel csináljátok?

Legjobb válasz: Mi nem vagyunk annyira rá állva a kezekre. Mivel sok férf álláspontjával ellent mondva- a pénisz nõi megfelelõje a csikló. Így nekünk több örömet okoz azt izgatni. Legalább is én magamból indulok ki. Ha megujjazom magam, az számomra annyira nem olyan izgató. Na ha egy pasi ujjaz meg vagy hirtelen beléd hatol, na az igen.:P

Mi nem vagyunk annyira rá állva a kezekre. Mivel sok férf álláspontjával ellent mondva- a pénisz nõi megfelelõje a csikló. Így nekünk több örömet okoz azt izgatni. Legalább is én magamból indulok ki. Ha megujjazom magam, az számomra annyira nem olyan izgató. Na ha egy pasi ujjaz meg vagy hirtelen beléd hatol, na az igen.:P

" 12 évesen is lehet jó a szex, ha két érett ember csinálja " -- ez csak szerintem hülyeség?

20, l

Legjobb válasz: Egy 12 éves baromira éretlen. Ha lányról van szó, akkor esetleg már kezd nõvé válni testileg, de a szex hatással lesz a késõbbi életére. Élvezni semmiképp sem fogja. A kisfiúk meg egy hangyától is elélveznek. (: 22/f

szerintem rossz a kerdes amit belinkeltel..ott nem ilyesmirol van szo:D
két 12 éves ember kizárt h érett legyen....
Egy 12 éves baromira éretlen. Ha lányról van szó, akkor esetleg már kezd nõvé válni testileg, de a szex hatással lesz a késõbbi életére. Élvezni semmiképp sem fogja. A kisfiúk meg egy hangyától is elélveznek. (: 22/f
12 évesen az ember nem érett. Szerintem:)
1. vagyok. Most írok egy normális választ is. Szerintem igazadvan. Egy 12 éves még TESTILEG sem érett, nemhogy lelkileg az lenne. Aki pedig azt írta, hogy az ismerõse aki ennyi idõs kora óta szexel és meg van elégedve a szexuális életével...hát. Gratulálok. Én nem vagyok rasszista, elfogadom a cigányokat. De itt már másra nem lehet gondolni.
HÁHÁHÁHÁHÁHÁ XDDDDDD
írok :D
boccs de ezen k*rvanagyot röhögtem XDDDDD
A kérdező hozzászólása: irsz oda is? nem birok vele.. :D sok a hülye :D
szerintem lehetne..de ez csak nagyon ritkán fordulna elõ , mivel már álltalában a 12 éves lányok kezdik megismerni a testüket ( a maszturbálásra gondolok)és már néhányan képesek elérni az orgazmust maguknak..szal lehet hogy a szex -et is élveznék..ezt nem tudhatjuk
Egy 12 éves, hogy lehet érett???? xDDD
Azt nem tudom, hogy jó-e 12 évesen a szex, de a törvény szerint, csak 14 éves kortól lehet csinálni. De szerintem is hülye az aki ezt mondta. Aki 12 éves korában már nem volt szûz, azt mindenki r...ncnak tartja. L/15
A kérdező hozzászólása: hát.. nem igazán lehet.. mert õ nem kultúrlény :D
úgy, hogy nem neki mész és leharapod a fejét. hanem megpróbálsz kultúr lények módjára beszélni a fejével.
A kérdező hozzászólása: utolsó, ezt h érted?
amugy tök jó, hogy nem egybõl leoltod az embereket hanem meg próbálsz velük értelmesen beszélni. am én csak 14 éves vagyok..
A kérdező hozzászólása: ok, akkor belinkelem a kérdést, ahol meg akarnak errõl gyõzni, sõt, arról is, h én vok a hülye, h nem igy gondolom :D
érett???Egy 12 éves fiú nem érett.Min.legyen 15...
A kérdező hozzászólása: köszii :)
A kérdező hozzászólása: én értem.. mások nem értik.. nézd meg a kérdést.

Amikor a szex-nél vérzek akkor az meddig fog tartani v mennyi vér fog folyni? Utána lehet folytatni a szexet ha a vérzés elmúlik?

Legjobb válasz: Attól függ milyen szexnél... szüz vagy? és nem mindenki vérzik, ha vérzel az se lesz pont ugy mint a többieknél, mindenkinél más

Attól függ milyen szexnél... szüz vagy? és nem mindenki vérzik, ha vérzel az se lesz pont ugy mint a többieknél, mindenkinél más
Képzelj el Dunányi vérmennyiséget. De lehet, hogy keveset saccoltam...annyira unom már az ilyen kérdéseket...
Ha elkezdesz vérezni, akkor ne próbálkozz tovább. Órák múlva meghalsz
A kérdező hozzászólása: bekaphatjátok -.- amugy minek írtok ha nem érdekel a kérdés? igen szûz vagyok..érdekel ez..de még nem akarom elveszíteni a szûzeségem..
mindenkinél más a mennyiség. Van hogy semmi, általában pár csepp, de az is elöfordul h folyik kissé... ha letörlöd utánna lassan mehet a menet...
mindenki más, én pl. nem is véreztem.
mekkora virslivel szúrtak le ? :)
Szia én csak egy kicsit véreztem a végén, aztán úgy néz et ki, hogy elmúlt. De mire hazaértem a barátomtól egy kisebb betétet oda kellett rakni. Reggelre teljesen megszünt a vérzés. 23/L
Én eléggé véreztem. Jó nem egy 60*60as vértócsát kell elképzelni, de azért véreztem... Másnap reggel elállt a vérzés. Ne aggódj ez tök természetes dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!