Találatok a következő kifejezésre: A szex formája (7 db)

Miért van az, hogy nincs kedvem a szex semmilyen formájához?

Teljesen eltávolodtunk egymástól a férjemmel emiatt.Mit tegyek? :(

Legjobb válasz: Szerintem mond el neki és találjatok alternatív megoldást! Pl. orális szex. Mindenképpen beszélj vele, ameddig nem késõ!

Szerintem mond el neki és találjatok alternatív megoldást! Pl. orális szex. Mindenképpen beszélj vele, ameddig nem késõ!
ezzel nem csak te vagy így, de mi megbeszéltük, és férjem se akar a babaának kárt, ezért erõt vett magán, és nélkülözik velem, igaz néha a kedvére teszek :) ne szenvedjen annyira :) mi megbeszéltünk minden dolgot mindíg ami a babaával, terhességel kapcs, így õ is annyira vág minden témát mint én, és nem is marad ki semmibõl, tudja mért nem vagyok kívánós, mert ez normális jelenség!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Az én férjem kicsit makacs típus sajnos, de megpróbálok én is erõt venni magamon és másképpen megoldani a problémát :)
Én sem kívánom egyáltalán a szexet, viszont a férjem annál jobban. Ez így nagyon nehéz, de máshogy is meg lehet oldani a problémát:)
Szia! én se kívánom a szexet, valamiért az én párom is annál jobban akarja :) de én megmondtam neki, hogy én nem akarom, természetesen megértõ, de annyira nem vagyok kegyetlen, hogy teljes mértékben megvonjam tõlem ezt a dolgot, úgy hogy én azért boldoggá szoktam tenni õt :) :) 17h km
szia. en is ebben a cipoben vagyok. a felesegem nem akar tenni semmit. meg tudnad mondani hogy miert lehet ez?? nagyon erdekelne egy ilyen feleseg velemenye mert mar azt hiszem engem n szeret es talan masvalakire vagyik. ezek csak buta gondolatok ugye?
4. válaszoló vagyok. Csak a hormonoknak köszönhetõ. Tudom, mert most voltam hormonvizsgálaton és ezt mondta a doki. A kérdés feltevése óta eltelt 3 év, de nálunk még mindig nem változott a helyzet, ezért mentem el a dokimhoz, mert már engem idegesített, hogy a férjem minden nap akarná, én meg ellennék szex nélkül is. De ettõl még ugyanúgy szeretem a férjemet.
Szereted? Akkor meg mi a kérdés?
Te csinálod neki? kérdezd meg miért nem szeretné...mondjuk én sem szeretném csinálni egy igénytelen fiúnak pl ... (ezzel nem azt mondtam, hogy az vagy, csak lehet egy ok a nem megfelelõ tisztálkodás)
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy szeretem.Én is csináltam már neki. Viszont ha egyszer kipróbálná azt mondja, hogy ez nem jön be ezért vagy azért, akkor az teljesen érthetõ. Elõzõ komoly kapcsolatomban nem adódtak ilyen gondok, ezért is érthetetlen számomra ez. Higiénia meg persze alap. :)

A szex melyik formája a kedvenced?

Úgy értem,hogy anál stb.. Vagy pl.,hogy melyik póz? Kort,és nemet is írjatok!

Legjobb válasz: orál 17/L

orál 17/L
Bármelyik póz amiben látom a barátnõm fenekét. Bár a többit sem vetem meg :) Fenékcentrikus vagyok.
Seggbõl szájba.
Nincs kedvenc... mikor épp milyen. Valamikor ez, valamikor az a jobb... és függ a partnertõl is. Ugyan úgy, ahogy a stílus is... valamikor a gyengéd szeretkezés, valamikor egy heves baszás, valamikor egyikbõl átmegy a másikba... és ez is partner függõ... 23F
A kérdező hozzászólása: Na hol van az a beszélgetõs fiú??
Itt vagyok!!!!
A kérdező hozzászólása: Én is! :) Azt hittem többet írsz.
Sietnem kellet melózni. De most is itt vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én itthon dolgozom hál' Istennek! :) Most megyek fürödni, de majd utána jövök. :)
Ha véletlen nem lennék itt mire visszaérsz holnap kb ilyenkor leszek itt.
Nagyon ritkán hallottam (sajnos) olyat hogy a lány élvezi az anált. Legtöbbször csak inkább megengedik mert a srác nagyon szeretné, de java részt inkább nem engedik mert "gusztustalan". Ezért találtam nagyon érdekesnek a kérdésed (illetve késõbb a kijelentésed) és ezért beszélgetnék veled szívesen.
Hát én még mindig itt vagyok, te viszont jó sokáig fürdesz. Most már nekem is mennem kell.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, volt még egy vendégem. Igen gondoltam, hogy errõl akarsz beszélgetni. Húzzunk privire?
Már épp javasolni akartam. Küldesz egy emailt, esetleg msn címet?
Hat en az eroszakos szex hive vagyok. BDSM for ever, ;)
Felvettelek msn-re
Lovagló. Ajjj az a legjobb. :)
hahaha
A kérdező hozzászólása: Anál 25/L
De kár hogy nem te vagy a párom...... 33F
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Na mi van emberek? Nem szexeltek, vagy nincs kedvenc, vagy csak nem kötitek az orromra(meg egy országéra)?
bármi csak anál neee! Sosem értettem, hogy lehet azt szeretni... :S
A kérdező hozzászólása: Én sem, amíg ki nem próbáltam! :)
Szívesen beszélgetnék veled! 20:19-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Hallgatlak! :)
Esetleg privátban?
A kérdező hozzászólása: Privátban, Hol? :)
Hová valósi vagy?
A kérdező hozzászólása: Nemnemnemnemnem! Te akarsz beszélgetni! Te mond a frankót!!! Találj ki valamit. Most megyek figyeld a napokban a kérdést, ha beszélgetni szeretnél, még jövök.
Oké
Hát nem nagyon beszélgettünk.... Úgy látszik meggondoltad magad. Pedig kár én szívesen dumáltam volna.

Szerinted igaz az a mondás, hogy a szex az ismerkedés egyik formája? Ha igen, akkor mit lehet közben megtudni a másikról?

Legjobb válasz: hát így jobban belegondolva...tényleg sokmindent elmond egy emberrõl. de hogy úgy ismerjem meg, azzal kezdjük, az nem oké.

hát így jobban belegondolva...tényleg sokmindent elmond egy emberrõl. de hogy úgy ismerjem meg, azzal kezdjük, az nem oké.
Szerintem igen. Párom az elsõ Nekem minden téren, és amikor az elsõ alkalommal kaptam tõle az leírhatatlan, az a gondoskodás és óvatosság, odafigyelés, hogy ne okozzon fájdalmat, de viszont jó is legyen, már amennyire az elsõ alkalomkor lehet.
Szexfüggõknél igen.
Igazából mindenkinek van szex közben egy viselkedése.De ez még nem azt jelenti, hogy a való életben is olyan.Egy heves, türelmetlen férfi is tud türelmes, odafigyelõ lenni szex közben.Viszont attól, hogy emberi test meztelenül érintkezik egy kicsit magasabb szintre helyezzük a dolgokat.Lehetnek alacsonyabban is...Nagyon becsapós szerintem:)
A kérdező hozzászólása: Tehát nem igaz?
Punci
A kérdező hozzászólása: ?

A szex minden formája megengedett terhesség alatt?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Amúgy szerintem a kaki-pisit,meg a szado-mazot leszámítva igen...mindent ami jól esik.

Mire gondolsz? Amúgy szerintem a kaki-pisit, meg a szado-mazot leszámítva igen...mindent ami jól esik.
A vad szexcsatákat azért nem ilyenkor kell megvívni. :) Ami neked kényelmes az jöhet, de óvatosan, mert lehet, hogy csak utána érzed már csak, hogy nem volt jó és akkor már nem tudsz mit csinálni. A "minden formába" nem tudom mi tartozik nálatok, de a popsiból hüvelybe ide-odateszem dolgot azért én kihagynám a fertõzés veszélye miatt, illetve e segédeszközöket is.
minden testhelyezt, póz megengedett, megengedett a sikosító, vibrátor is. Amire fel szokták hívni a figyelmet, hogy ne állat módjára, hanem érzéssel, mértékkel, nem vad csaták legyenek. És persze az erõszak , állatok, lekötözés, kaki ne most legyen a közppontban. De amúgy egészségesen igen, lehet végig szexelni.

Barátnõm nem igazán élvezi velem a szexet, ez lehet a péniszem formájának oka?

Barátnõm sajnos nem élvezi a közös szexet annyira, mint én vele. Kipróbáltuk már számos pózban, de azt mondja, hogy kívül feszítem, belül pedig nem érez belõlem semmit. Elképzelhetõ, hogy a péniszem szélesedõ formája miatt nem élvezi úgy ahogy kellene? Átmérõje felül 3,8cm, alul 4,3cm. Mivel próbálkozzunk, tudnátok tanácsot adni? Elõre is nagyon szépen köszönök minden építõ jellegû hozzászólást :)

Legjobb válasz: nem a nagyság a lényeg. gyengét hosszú elöjáték, vagy csak elöjáték mindig bejön

nem a nagyság a lényeg. gyengét hosszú elöjáték, vagy csak elöjáték mindig bejön
Nem látom a képet feltöltened újta lécci?
méry méry: ha ez neked kicsi, akkor valami gond van veled. A g pont szerepe még ma is vitatott a hüvelyi orgazmusnál. Vagy esetleg nem is vagy nõ?
hát elég kicsi. én sem mennék el vele. talán más szögbõl érintenéd a g-pontjait. akkor hátha elmenne. ismerõs ez a probléma.
Milyen formája? Normális pénisz... :D Nem tudjuk, megoldható-e, lehet csak a csajjal van gond, és nem is akar veled szexelni... Egyébként meg csak érzed, ha túl tág a nõd, nem? Nem tudjuk megoldódik e a tornával, de ez is egy lehetõség. Nyilván szûkebb, erõsebb lesz, fejlõdik mint minden más izom..
A kérdező hozzászólása: Még egyszer köszönöm szépen a véleményeket. Intim tornával tényleg megoldható lenne a gondunk? Ettõl alapjáraton is szûkebb lenne, nem csak akkor mikor rászorít? Az utolsó kedves választ írótól kérdezem, hogy és a formájával?
A mérettel semmi gond.
Szegény ember, hány helyre fel kell töltenie a képet a farkáról. :D
Ezzel nem lehet mit csinálni, tök mindegy mit mutogatod. Ha neki nem jó, nem jó. De ezen mondjuk szerintem totál õ tud segíteni. Ott a hüvelytorna ha túl tág a csajszi. Persze könnyebb téged hibáztatni... Maximum akkor lenne a te hibád, ha nem tudsz bánni a testével. De nem a farokméret miatt (ami mellesleg normális.).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi segítségeket :) Bordázott és itt ott érdesített gumikat is próbáltunk már, de az eredmény hasonló volt sajnos. Nem érez eléggé :( Itt egy másik link, mert állandóan törlik: [link]
ez mindenkinél így van, hogy felfelé vékonyodik. lehet azért nem érez, mert nagyon-nagyon nedves, attól is lehet. mi is jártunk így. próbáljatok ki bordázott gumit, vagy valami forrósító síkosítót :D
A kérdező hozzászólása: Nem az én hibámból történt. Gondolom szûrik a tartalmat a képmegosztó portálon :) Remélem ezt nem fogják törölni: [link]
A linked ezt mondja: A fotó eltávolításra került. Ejnye, ejnye, ez nem fair... :(
Nekem (jelentõsen) kisebb, az orgazmus (hüvelyi) a partnernél állandó. Legutóbb 3-at említett 30 perc alatt. Nem ezen múlik...
A kérdező hozzászólása: gelazso-nak köszönöm a választ. Akkor megpróbáljuk sokkal több elõjátékkal :) Átlagos méretekkel rendelkezem (15, 5cm). Azt sem mondanám, hogy vékony lenne. Remélem nem azért nem érez magában rendesen, mert kicsi lennék :)
26 évesen ennyi eszed van?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ oldalon az utolsó linkemet még nem törölték :) [link]

A punci mitől válik lazává és csüngővé? A sok szex miatt lehet? és ha nincs sex egy ideig v ritkábban akkor visszaáll az eredeti formájára?

Legjobb válasz: nem tudom te elsõ válaszoló milyen nemû vagy, de én férfi létemre tudom kisajak-ra gondol.

nem tudom te elsõ válaszoló milyen nemû vagy, de én férfi létemre tudom kisajak-ra gondol.
Csüngõvé??? Ezt nem igazán értem... Úgy érted, hogy tágabbnak érzed magad a kelleténél?
Ez genetika. És nem így születünk, ahogyan nem is kerek, kifejlett cicikkel. Nem érés, szõrzet, mell stb.. és van akinek genetikája ilyen, és kész. Nem függ a szexuális aktivitástól. Szép a csüngõs, meg a nem csüngõs is.
A szexhez az ég világon semmi köze nincs. Az pont olyan marad késõbb is, mint amilyen akkor volt, amikor kezdted. 19/N
Amikor felizgulsz akkor csüngõvé válik, de amikor "nyugalmi állapotban" vagy , akkor ez alig tapasztalható, és egyáltalán nme zavaró. :)
Dehogy válik salátaszerûvé a sok szextõl. Az, hogy hogyan néz ki a puncid, genetika kérdése, nem fog lógni, csüngeni a gyakori szextõl.
dehogy is! nem attól változik a mérete... sok lány így születik, hogy alapból olyan!
nem, nem fog be zöldülni :D bocs musz volt 19F
saláta? hm érdekes
A kérdező hozzászólása: arra értem h igen, saláta szerúvé válik..a sok "használattól"?
na jó de kisajkak deformálódnának a szextõl? én erre még nem figyeltem fel 19F
Elsõ válaszoló vagyok és ráadásul nõ is. De sosem tapasztaltam még ilyet. Mindenkinek más a nemi szerve. Van akinek csüngõbb, másnak meg nem. Ennek semmi köze a sexhez. Az, hogy a csikló például megduzzad sex közben normális dolog.
ha a punci csüngõssége a szextõl is függene, akkor a pornószinésznõké már a földet verné!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!