Találatok a következő kifejezésre: A szex a szülést (189 db)

Beindította valakinek a szex a szülést?

Ha igen mennyi időre rá? Tegnap este együtt voltunk a párommal, és még azóta semmi, egyszer keltem fel, hogy feszít a hasam, de semmi, meg talán közbe is egyszer-kétszer bekeményedett. Még reménykedhetek? 39 hkm

Legjobb válasz: Szia!Nekem egyértelmûen az indította. Egy szex volt, utána elkezdtem keményedni, végül szültem.

Szia!Nekem egyértelmûen az indította. Egy szex volt, utána elkezdtem keményedni, végül szültem.
Szia! Nem tudom biztosan, h az indította-e meg, 3egymást követõ nap együtt voltunk és a 3.után (ami reggel volt) este elfolyt a magzatvíz! Hogy a szexnek köszönhetõ-e, azt nem tudom, de aznap telihold is volt... Szerintem reménykedhetsz! Sok sikert és könnyû szülést neked!
Az utolsó héten már nyûgös voltam, így megpróbáltuk. Jó pár alkalommal csináltuk, megvolt az élvezet, tényleg, és már nem óvatoskodtunk, ha megindul, megindul... Hát, nem indult meg :/ A baba kivárta azt a napot, amikor hivatalosan kellett volna születnie, és akkor bújt ki, maga indult el. Nekünk nem jött be a szex...
konkrétan beindítani nem indította be, illetve szerintem szex utáni 12-24 órában jó erõs összehúzódásaim voltak. aztán elmúltak és mire elkezdõdött a rendes vajúdás, akkor rögtön 10 percesekkel indult, mire beértünk már 2 percesek voltak és 4 ujjnyira nyitva voltam. :) én azt gondolom, hogy a szextõl volt ilyen sima tágulásom, de nem biztos. szerintem csináljátok, ártani nem árt, csak használhat.
A kérdező hozzászólása: a méhszájam pénteken 2210 volt, attól nyugodtan lehet még ugye?

Miért segít a szex a szülés megindulásában?

A spermában lev? anyagok hatására? Az intenzívebb alhasi mozgás miatt? Az orgazmus okozta méhösszehúzódás és vérb?ség az oka? Esetleg a belülr?l való ingerlése a méhszájnak?

Legjobb válasz: A sperma kémiai anyagokat választ ki, és ez indítja meg a szülést.

A sperma kémiai anyagokat választ ki, és ez indítja meg a szülést.
Szia. Én úgy tudom, hogy az orgazmus hatására megrepedhet a burok. Nekem azt mondta a doki.Mi már lassan le állunk mert a 34 hétbe vagyok. Sok sikert
én is a spermáról tudok mint "okozó "
Nekem sajna nem jött be, 13 napot húztam rá.Nagyon rossz volt kivárni.De azért sexeljetek.
Szia! Nekem se jött be, a 42-ik hét végén indítottak, és császár lett belõle sajna:( Egyébként, csak akkor segít rá a sex, ha már készülõdik a baba kifelé, amikor már elindult az a bizonyos folyamat. Legyetek óvatosak azért, mert nekünk annyira ajánlották, hogy szerintem inkább ártott, mint használt.2hétig szivárgott a vizem, mert felül repedt kicsit a burok, de ezt csak akkor vették észre, mikor indítottak, én hiába mondtam.1hétig nem volt nyákdugóm, az is elment, és fájásaim is voltak.De a méhszáj teljesen éretlen és zárt volt még a szüléskor is, és a baba is nagyon fent volt. Igyál málnalevélteát a 36 héttõl, azt mondják jó, most én is azzal próbálkozok. Sok sikert, könnyû szülést kívánok.

Csak akkor indítja be a szex a szülést, ha egyébként is itt az ideje?

37 hetes kismama vagyok,napok óta vannak jóslóim,és talán a nyákdugóm is elkezdett távozni.Ilyenkor már nem szabad az együttlét?Félt a párom nagyon,nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Ha a baba még nem akar megszületni, a szex nem indítja be. Én 11 nappal hordtam túl a babámat, az utolsó elõtti napig próbálkoztunk ezzel a módszerrel, de nem jött be.

Ha a baba még nem akar megszületni, a szex nem indítja be. Én 11 nappal hordtam túl a babámat, az utolsó elõtti napig próbálkoztunk ezzel a módszerrel, de nem jött be.
Én csak 3 nappal hordtam túl, de nem jött be a szex az indításra. Ha bent akar maradni a baba, akkor még bent is fog. :) Mondjuk én tök zárt voltam végig, nyákdugóm sem ment el.
Nekünk meg bejött, elvileg a sperma miatt beindulhat, de ezek szerint embere válogatja!!!
Ahhoz hogy beinduljon a méhszájnak megfelelõen érettnek kell lennie. Szóval koraszülést nem fog elõidézni, hacsak nincs valami más probléma is, mondjuk egy súlyos fertõzés vagy ilyesmi. Mi mindhárom gyerekünk születése elõtti este szexeltünk. Egyik se jött korábban. :) 42. hét, 39. hét, 38. hét

Van akinek segített a szex a szülés megindulásában?

Ha igen mennyivel utána indult meg a szülés?

Legjobb válasz: Igen, segített. 9 hónappal utána.

Igen, segített. 9 hónappal utána.
A kérdező hozzászólása: Baromi humoros vagy....
Nem segített. 2, 5-3 órával utána rendszertelen és nem túl erõs fájásokat generált, amik aztán 3-4 órával késõbb leálltak.
Nekem mind kétszer segített, vagy talán közre játszott. Kisfiamnál este voltunk együtt, éjféltõl voltak gyenge kis fájásaim, és reggel NST-n mondták, hogy mindjárt szülök. Kislányommal szintén este voltunk együtt, aztán másnap mentem NST-re, aznap már éreztem, hogy furán vagyok, és este elpukkant a magzatburkom, és mentem szülni. Szóval nem tudom :) . Ártani nem árt :D.
A kérdező hozzászólása: Köszi nekünk is segített , azóta már megszültem:-))

Milyen a szex a szülés után?

Fájni fog az els? szexuális együttlét a szülés után? Milyen tapasztalaitok vannak és hogyan oldottátok meg?

Legjobb válasz: PRÓBÁLKOZZATOK DUREX SIKOSÍTÓ GÉLLEL MERT AZ NEKÜNK IS BEJÖTT.ÉS PERSZE NE GÖRCSÖLJ MERT AZ ROSSZ

PRÓBÁLKOZZATOK DUREX SIKOSÍTÓ GÉLLEL MERT AZ NEKÜNK IS BEJÖTT.ÉS PERSZE NE GÖRCSÖLJ MERT AZ ROSSZ
szia!elsõ szülésem után nagyon fájdalmas volt valószínûleg a gátmetszés miatt.Második szülésem után semmi baj nem volt.egyáltalán nem fájt igaz nem volt gátmetszés sem.a síkosító pedig bizosan sokat segít meg a hosszú elõjáték is.
Uramatyám! Erre köpni-nyelni sem tudok...
Ebben az esetben nem anyukával van a baj...
KAMU!
A férfiak maximum második nõt szeretnének bevenni ha normálisan gondolkoznak, és nem férfit. Akkor itt a pasi látens homoszexuális vagy biszexuális és ennek nincs ahhoz köze, hogy az anyuka hányszor akarja vagy nem akarja a szexet.
Mond neki, hogy vegye be ö ha akarja!
Szerencsétlen anyuka a férjével nem kívánja a szexet, de az még beszervezne mást... micsoda hülyeség.
Teljesen normális ötlet. Mindent a nõkért! :) )
Egyikõtök sem normális!
Hát az valami mintaapuka lehet :D

Miért nem kívánom a szexet a szülés óta?

Már 15 hónapos a kisfiam és azóta amióta megszületett kb 5x voltam a párommal. Úgy érzem életem végéig kibírnám szex nélkül.

Legjobb válasz: Ez a megváltozot hormonális rendszer miatt van.természertes dolog.Meg gondolom nagyon leszivja az energiáidat a baba.De azért próbálj sztem erõt venni magadon és ha fontos a párod,akkor többször együtt lenni vele,mert ez tényleg nem tesz jót egy kapcsolatnak.Beszéljétek meg!

Ez a megváltozot hormonális rendszer miatt van.természertes dolog.Meg gondolom nagyon leszivja az energiáidat a baba.De azért próbálj sztem erõt venni magadon és ha fontos a párod, akkor többször együtt lenni vele, mert ez tényleg nem tesz jót egy kapcsolatnak.Beszéljétek meg!
Az a csodálatos az életben, hogy mindenki azzal kefél akivel akar, és aki akar vele. Így ha te senkivel nem akarsz, akkor majd mindenki más kefél másokkal, akik akarnak. A férjed is. Így van ez.
Én nem szültem, de kb én is így vagyok vele.
Azért egy kicsit többet is megtehetsz a párodnak, mint amire most te vágysz. Simogathatod, stb... És menj el orvoshoz is.
És hogy bírja a férjed, nem csal meg?
Én is így voltam a 2. baba születése után. Kb. 1 évig tartott, totál depi voltam tõle, és a férjem is. Hiába magyaráztam neki, hogy nem tehet róla. De aztán erõt vettem magamon, próbáltam lelkileg pozitívan állni a dologhoz, és végül minden helyre jött. :) Nem lehet, hogy depressziós vagy?
En meg nem szultem, csak varom a babat, de en is igy vagyok vele :( Regen oke volt, de most en is le tudnam elni az eletem szex nelkul... Azt gondoltam, szules utan elmulik hamar, de ezek szerint nem?

Ma vagyok 26 hetes terhes! Folyamatosan együtt vagyunk a párommal! Mikor nem szabad már együtt lennünk? Segíthet a rendszeres szex a szülésben?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, ha doki nem tilt el bármeddig. Amúgy is csak akkor fog megindulni a szülés a szextõl, ha már amúgy is beindult volna magától.

Azt szokták mondani, ha doki nem tilt el bármeddig. Amúgy is csak akkor fog megindulni a szülés a szextõl, ha már amúgy is beindult volna magától.
A kérdező hozzászólása: Oké!Köszi a választ!

Szülés után miért nem kívánják, élvezik ugyan úgy a szexet a nõk mint elõtte?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm a 6 hetet se várta ki szülés után, egy másik pedig 1,5 évig a párjára se nézett. Ez alapján én sem értem, de ez mindenkinek egyedi.

Egy ismerõsöm a 6 hetet se várta ki szülés után, egy másik pedig 1, 5 évig a párjára se nézett. Ez alapján én sem értem, de ez mindenkinek egyedi.
Próbálj kinyomni a péniszedem egy kajszibarackot, és utána nézd meg milyen jó érzés. Egy jó ideig bizti nem fog tetszeni.
A kérdező hozzászólása: Igazából a kérdés, nem újszerû, évek óta jelen van sajnos! 2 szülés volt, 7éve a második. Azóta probléma ami addig finom volt, az már azóta nem esik jól! Lehet azt mondani, hogy idegesítõ sajnos ezzel az elõjátékra gondolok!Magát az aktus sem élvezetbõl történik, ha jó, akkor jó, ha nem akkor nem sajnos!
Én borzasztóan nem éreztem magam szexinek szülés után, pedig a túlsúly nagy része hamar lement, de mégis...mintha elidegenedtem volna a testemtõl, mintha az csak egy gép lett volna ami arra van, hogy 24 órában kiszolgálja a gyereket, férjet, és nem tudtam semmit élvezettel fogadni. A hasam lógott, a hüvelyemet tágnak éreztem még vagy két évig, pedig tornáztam rá....szóval olyan kilátástalan volt minden, a szüléssel meghalt egy nõ és született egy anyuka.... A válásom után viszont vadmacska lett belõlem....fene érti ezt.....

Itt olvastam, hogy a szex beindítja a szülést. Kipróbáltuk két napja és szerintem az be is indította.12 órán át vajudtam be is vittek a kórházba az NST már 80-as fájásokat mutatott. Reggel picit fájt már a hasam és hazaengedtek. Mi lehetett?

Akkor 33 fölé nem ugrott az NST. 2111-re vagyok nyitva.Nem nyíltam tovább. Megpóbálkozzunk ma este is asexel hátha beindul, így 42. hétben?El is ment bennem.

Legjobb válasz: Szerintem is szexeljetek, utána egy ideig úgyse lehet. Esetleg ne menjel el benned, hanem szálljon ki (én ezt kérném a férjemtõl). Könnyû szülést.

Szerintem is szexeljetek, utána egy ideig úgyse lehet. Esetleg ne menjel el benned, hanem szálljon ki (én ezt kérném a férjemtõl). Könnyû szülést.
Engem most ledöbbentett, hogy túl vagy az idõdön és hazaküldenek, mert elmúltak a fájásaid? Inkább adtak volna erõsítõt, nem? Mikorra voltál kiírva? Szexeljetek, ha másért nem is, az élvezetért. Mi is szexeltünk a szülés napján, és utána hetekig emlegettük, hogy milyen jó, hogy nem hagytuk ki azt a napot :) )
Ez melyik kórház ahonnan hazaküldtek? Minálunk be kell feküdni, ha a kiírt napig nem szül meg a kismama. Hogy zárult a szülésed?
A kérdező hozzászólása: Ma délután próbálkozunk!
Szia!Lett eredmény?
A spermában prosztagladin hormon van, ez az, ami beindítja a szülést. Szóval a férjed ne szálljon ki, és ne is használjatok gumit. Hajrá, és könnyû szülést!
Indulj szexelni!:)
Szerintem is hajrá!:) Ha nem is indítja be a szülést, legalább jólérzitek magatokat.Minden jót kívánok!
Szex közben oxitocin termelõdik ami a spermiumban is benne van, tehát dupla adag. Az oxitocinnak méhösszehúzó hatása van. Ezt szokták beadni mikor mesterségesen beindítják a szülést. Nekem is fura, hogy hazaküldtek. Figyelj oda magadra!
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam 40+2 hetes vagyok.Ugy olvastam asperma indítja be a szülést.
Hogy vagytok, mi lett veletek végül? :-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!