Találatok a következő kifejezésre: A szex a (14317 db)

Lányok, ti néha nem gondoltok arra, hogy jó lenne 3masban a szex? A párotokkal meg egy idegen csajjal, vagy egy haver csajjal?

Néha gondolok ilyenre, de csak kicsit ittasan tenném meg, de akkor se biztos. :)

Legjobb válasz: Én amikor maszturbálok gyakran arra izgulok fel, ha hármas szexrõl olvasok erotikus történetet vagy nézek videót. Élõben is kipróbálnám, de csak akkor, ha nincsen párom. És annak is örülnék, ha a másik két személy sem egy páros lenne, mert szerintem a hármas szex könnyen tönkrevághat egy kapcsolatot. Viszont kifejezetten erre a célra keresni embereket, velük egy ideig ismerkedni, aztán pedig kipróbálni a hármas szexet, ezt már szívesen megtenném. A két fiú-egy lány és a két lány-egy fiú felállás is izgat, remélem lesz alkalmam mindkettõt kipróbálni. Bár még nem volt barátom, de tudom, hogy ha lesz, megszakadna a szívem, ha más lánnyal látnám együtt. Ezért nem próbálnám ki a hármas szexet egy komoly kapcsolatban. *16/L

Én amikor maszturbálok gyakran arra izgulok fel, ha hármas szexrõl olvasok erotikus történetet vagy nézek videót. Élõben is kipróbálnám, de csak akkor, ha nincsen párom. És annak is örülnék, ha a másik két személy sem egy páros lenne, mert szerintem a hármas szex könnyen tönkrevághat egy kapcsolatot. Viszont kifejezetten erre a célra keresni embereket, velük egy ideig ismerkedni, aztán pedig kipróbálni a hármas szexet, ezt már szívesen megtenném. A két fiú-egy lány és a két lány-egy fiú felállás is izgat, remélem lesz alkalmam mindkettõt kipróbálni. Bár még nem volt barátom, de tudom, hogy ha lesz, megszakadna a szívem, ha más lánnyal látnám együtt. Ezért nem próbálnám ki a hármas szexet egy komoly kapcsolatban. *16/L
igen csak a párom + 1 másik f*szi + én
Régen sokat fantáziáltam errõl, de nekem "sajnos" érzelmek nélkül nem megy a szex, azt meg elképzelni sem tudom, hogy a võlegényemet "megcsaljam", vagy õhozzá érjen egy másik nõ(abban a percben nyírnám ki az illetõt).

Hogyan kezdeményezhetnem ugy a szexet a pasimnál, hogy az irto szexi legyen és rákattanjon egyből? Egyébként kicsit gátlásos vagyok.

Legjobb válasz: 20 ev felettiek vagyunk... es okes hogy szexi fehernemü de az mindig megvan..,és azt is tudom hogy nem fog visszautasitani. Konkret kezdemenyezes kellene mert abban vagyok picit félénkebb.

A kérdező hozzászólása: 20 ev felettiek vagyunk... es okes hogy szexi fehernemü de az mindig megvan.., és azt is tudom hogy nem fog visszautasitani. Konkret kezdemenyezes kellene mert abban vagyok picit félénkebb.
Egy váratlan pillanatba teperd le, kezd el csókolgatni és haladj lefelé. Ettõl biztosan egybõl rádkattan
Az elöttem szóló, nem a kezdeményezõ készséged kritizálta, bár a stílusa talán még nálam is kib++szta volna a biztosítékot. Najó, nálam azért nem. Elég a nárcisztikus megszólalásokból: Mind attól tartunk kicsit hogy szerencsétlenül vagy hülyén fogunk kinézni, ha csinálunk valamit és az rosszul sül el. Nah a legjobb a párkapcsolatban, hogy, ha szeret a barátod , akkor se fog hülyének nézni, hogyha tényleg az vagy, mert szeret. Úgyhogy bármi ami egy pohár boros este után már átfutott a fejeden, az jöhet nyugodtan. Élvezni fogja barátod is ;) Have fun!
Valószínûleg 20 év alattiak vagytok, ilyenkor (de még felette is) nem sok minden kell, hogy a pasi kívánja a szexet, de ha már szeretnél valamit tenni, akkor pl. vegyél fel valami szexis bugyit+trikót stb. és mássz az ölébe.
Nem csak gátlásos, hanem idióta is. Tipikus mai kor szüleménye típus. Ha a másik téged szeret, és azért van veled, mert valóban veled akar lenni, akkor ezt nem kell így megtervezni, és felkészülni. Jön az magától, és ebben a másiknak partnernek kell lenni. Amúgy is mindenki más szeret. De legyél te is ilyen idióta felfogású leányzó, akinek ha azt mondják, ugorjon be a kútba, beugrik, csak hogy az legyen rá mondva, ez egy jó csaj, ez egy jó b*szás. Az hogy meg a nevedre se lesznek kíváncsiak ilyen mentalitással, borítékolhatod.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Miert faj az neked, h van bennem annyi önzetlenseg, hogy szeretnek en kezdemenyezni a pasimnal? Nem kell mindig neki, szeretnek en is, csak nehezebben megy, mert gatlasos vagyok. Ha neked ez idiotasagra utal, akkor megmutattad az inteligencia szinted!
Ne haragudj, pasiknál-t olvastam.
Megunt
egyértelmû: nem kíván téged...
A kérdező hozzászólása: Köszi " Hanariko ", igyekszem megfelelõen kezelni a problémát, és továbbra is hinni, bízni magamban. Oké, legyen 10 bõl 9 vagy akár 7 - vagy 8. Nem a számok a lényegesek. Tisztában vagyok az adottságaimmal, és a képességeimmel. Viszont a kapcsolatunk monoton, az életkörülmények miatt. :( Szeretem a barátom, de sajnos az elmúlt idõben szépen - lassan ide jutottunk. Jó vagyok az ágyban, ha kell k.rva, ha kell, naiv kislány... Majdnem mindenben benne vagyok, imádok csábítani. A pasim - a szerelmem viszont ezek szerint tényleg megunt volna? Csak mert ketten élünk egy külföldi kisvárosban, ahol se barátok, se ismerõsök, csak a munka, és az alvás...
Segítsek, kedves kérdezõ? Én sem vagyok ám roszképû, 10 bõl 9 nõ engem ajánlana, a macskák pedig Whiskast vennének. :D És még sexelni is szeretek. És még fõnyeremény is vagyok. Ha szeretnél velem sexelni, szólj. 30F
Én azért megkérdezném a fogorvosokat, õk kit ajánlanának??
Képpel együtt könnyebb lenne eldönteni ezeket a kérdéseket. De szerintem megunt keress jobbat.
Biztos, hogy megunt. Sajnos sokszor már a jó is kevés amikor hozzászokik az ember. Ha elveszít majd lehet, hogy rájön. Viszont az önbizalmadat ne mutasd ki ennyire, mert a magabiztosság az elõny, de a beképzeltség meg hátrány. :) Mert a kettõ nem ugyanaz.
akár én is írhattam volna a kérdést sajnos, mi 1 éve vagyunk együtt és mi is külföldön élünk...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok beképzelt. A " 10 - bõl 10 pasinak kellenék " csak egyfajta érzékeltetés, hogy akár tetszik - akár nem, tényleg jó csaj vagyok, ezt bátran " igazolnám " akár fotóval is, de a kérdés kényessége miatt, nem teszem, illetve nem is érdekel, hogy errõl ki mit gondol. Feltételezem, mindenki tisztában van a külsõ - belsõ adottságaival, nos ezzel én is így vagyok. Köszönöm a véleményeket! :)
szolj neki, hogy ne maszturbaljon magaban, mert igy nem marad rad ideje es ez neked nem jo
Játszhatsz szerepet, lehetsz céda vagy apáca, ha nincs kisugárzásod, nem árad belõled nõiesség, nem ég a vágytól, hogy megcsókolhasson. Ezt nem lehet erõltetni.Talán szép vagy(A szépség relatív), de ez nem minden.
Kérdezd meg hogy mit vár el b+...
A kérdező hozzászólása: Sok mindent lehet rám mondani, de, hogy kisugárzásom nincs, és nem vagyok igazán nõies..., na azt nem! ;) Azért köszi! :)
"10-bõl 10 pasinak kellenék, tuti" 10-bõl 10 pasi meg utálja az egomán beképzelt csajokat, valószínûleg ezért nem kellesz neki.
Bocsánat, szóval: már csak 9-nek kellesz a 10-bõl. :)
Nekem maximum fõzni kellenél, de ahhoz tudni is kéne...
megunt.
Megunt.
Megunt.
terhes vagy
Ez most felkérés táncra ?
Az, hogy még nem találkoztunk, ez a baj.
Én szívesen kielégítelek..
A kérdező hozzászólása: 10-bõl 10 pasinak kellenék, tuti.Önbizalmam viszont ezek után nem sok van..:( Pedig igazán nyitott vagyok a szexualitást illetõen. Mit tegyek?
Nem is vagy beképzelt, áá dehogyis pff
Ne engedd, hogy lerombolja az önbizalmas. Sürgõsen lépj valamit, leginkább lépj le, mert nem ez így nem fog jót tenni neked. Mégegyszer: NE ENGEDD, HOGY ELFOGYJON AZ ÖNBIZALMAD ha ide le tudtad írni milyen csinos, kívánatos vagy, akkor gondold is így! Nem értékel téged, majd ha kidobod, meglátja, mit veszített.
Ha nem tudod, ilyenkor mit kell tenned, nekem nem kellenél. Már csak 9-bõl 10-nek kellesz. :)
21. vagyok. Hidd el nekem aztán mindegy, hogy mennyire vagy jó csaj, mert én is tisztában vagyok az adottságaimmal, de én a hibáimmal is. Pontosan ezért, ha bármi gond lesz a párkapcsolatommal, akkor majd átértékelem magamban a dolgokat, hogy én mit csinálhattam rosszul, mi az ami hiányozhat a páromnak. Persze, szeret, szépnek tart stb, de én sem vagyok tökéletes. Ha pedig monoton a kapcsolatotok, akkor próbáld meg feldobni valamivel és beszélgess el vele, hogy mire vágyik. Amennyiben tényleg imádod a szexet és szinte mindenben benne vagy, akkor biztosan meg tudjátok oldani a gondot. Ezt viszont csak vele tudod megbeszélni, mert mi távolról nem látunk bele a dolgokba, így nehéz lenne tuti tanácsot adni.

S. O. S! Van egy barátom 7 hónapja vagyunk együtt és csak a szex a témája. Nem tudom eldönteni, hogy miért is van velem, csak a szex miatt? De mindig kapom tőle, hogy szeretlek meg csók ilyenek, nem hiszem, hogy szeretne nem értem, mitévő legyek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!

Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!
1. Attól, hogy szeret, még nem lesz aszexuális. 2. A tetteibõl kellene megítélni, hogy szeret-e, például abból, hogy mennyire számíthatsz rá a bajban.
Már 7 hónapja vár arra, hogy végre megdugjon. Miért nem szakítotok? Mással boldog lehetne, te meg csak hitegeted vagy mi a f*?

Mit csináljak, hogy jobban élvezzem a szexet a barátommal? Így is jó de szívesen fogadnék pár hasznos ötletet, ami feldobja és még jobbá teszi a szexet ;)?

18/L

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Neked akkor az a legjobb, legizgatóbb... Ennyi sztem :) Amúgy ilyen plüssbilincses-selyemsálas kikötözõsön nem gondolkodtatok? :P Netán vmi új, szexi fehérnemû vagy valami "izgalmasabb" helyen csinálni? :D Ahol benne van 1 kis lebukásveszély :P

Elõzõ vagyok. Neked akkor az a legjobb, legizgatóbb... Ennyi sztem :) Amúgy ilyen plüssbilincses-selyemsálas kikötözõsön nem gondolkodtatok? :P Netán vmi új, szexi fehérnemû vagy valami "izgalmasabb" helyen csinálni? :D Ahol benne van 1 kis lebukásveszély :P
Lapozzátok fel a Kámaszutrát ;)
A kérdező hozzászólása: ;) amúgy még annyit, hogy mért van az, hogy én legjobban a misszionárust élvezem?? :O tudom egyéntõl függõ, de pl ha beleülök az már nem olyan jó mert akkor valahogy nem azt apontot találja el vagy nem tudom..:S
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket ma kipróbáljuk :P

15 hetes terhes múltam és nem élvezem a szexet a párommal. Fájdalmas picit amikor csináljuk. Ez mitol lehet? Már félek egyuttlenni vele

Legjobb válasz: Szia! Nekem a terhességem elejétõl fájt a szex. Vagy a méhszájamat "ütötte" meg, és az fájt, vagy ha nagyon óvatos volt, akkor meg az orgazmustól voltak olyan fájdalmaim, hogy lekapartam a vakolatot.... Így nekem szex és orgazmusmentes 9 hónapom volt...... De megérte, kétszer is :o)

Szia! Nekem a terhességem elejétõl fájt a szex. Vagy a méhszájamat "ütötte" meg, és az fájt, vagy ha nagyon óvatos volt, akkor meg az orgazmustól voltak olyan fájdalmaim, hogy lekapartam a vakolatot.... Így nekem szex és orgazmusmentes 9 hónapom volt...... De megérte, kétszer is :o)
Én sem élveztem a szexet terhesség alatt, nem is kívántam. Ha pedig hagytam magam "rábeszélni", nekem is fájt, és belül végig száraz voltam! Így ment ez végig... Ha fájdalmat érzel, ne kényszerítsd magad a szexre, inkább oldjátok meg másképp :-)
A kérdező hozzászólása: Eddig nem is kívántam, de talán nem is fogom ezután...Nem voltam én viszont száraz, de fájt
Szia, nekem is rosszul esett a szex, mert görcsölt a hasam tõle.A párom megértette hogy nem kívánom, mert orgazmus után 3 napig fájt mindenem.35 hetes vagyok, de most sem hiányzik a szex.Remélem a szülés után minden rendben lessz megint.
A 2. válaszoló vagyok: én 6 hete szültem, és sajnos még nem jött meg a kedvem a szexhez...tegnap kipróbáltuk elõször, és egyáltalán nem volt jó érzés...REmélem nektek majd sikerül!! :-) További boldog babavárást és könnyû szülést mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Koszike a válaszokat, boldog babavárást mindenkinek:) A 2. válaszolónak meg gratulálok és jó babázást:)
Lehet, hogy tudat alatt félted a babát, nehogy baja legyen a szextõl, azért nem esik jól. Én csak az elsõ trimeszterben nem kívántam, az állandó rosszullétek miatt eszembe se jutott. Aztán fokozatosan visszaállt minden arégi kerékvágásba. Illetve most, a finisben megint ritkábban szexelünk. De azért idõrõl idõre megkívánom, csak már sokkal óvatosabban, mint eddig. Lehet, hogy még nálad is változik, de ne erõltess semmit, csak azt tedd, ami adott pillanatban neked jó. Most te vagy a fontos és a baba. Biztos a párod is megérti. Boldog babavárást! 31 hetes kismama

Lányok! Ugye nálatok is a szex a leglényegesebb dolog a párválasztásnál?

Úgy értem,hogy ti is csak azt nézitek,hogy szívesen szeretkeznétek e az adott pasival vagy nem? Gondolom,ha egy randira igent mondtok,akkor az jelentheti azt,hogy elfogadjátok a pasit,mint lehetséges szexpartnert? Mert sok ismer?söm van(fiú)akiknek azt mondják lányok,hogy legyünk barátok,meg nem akarom elrontani a barátságunkat,stb-stb. Na,ez a totál vesztes pozíció! Szal,szerintem ti is csak a szexre hajtottok! Ellenvélemény?

Legjobb válasz: A lányoknak magabiztos férfi kell, nem a szex nekik az elsõ. Akibe szerelmesek lesznek azzal élvezik a szexet, mindegy hogy kicsi a farka vagy nem(hogy egyben más, esetleg felmerülõ kérdésre is válaszoljak). Tanulság ne légy egy tutyimutyi balf*asz és akkor nem fognak leszarni a lányok.

Újabb degenerált kérdés. A nõk érzelmi alapú lények, õk sokkal jobban törekszenek egy érzelemben gazdag és intenzív kapcsolatra mint a férfiak, bár általánosítani ebben az esetben is csak mérsékelten lehet. Láttam már példát pró és kontra esetekre is. Hangsúlyozom általában így van, ez persze nem azt jelenti hogy a férfiak érzelem mentes terminátorok. Egy nõ egy férfit akar maga mellé, akinek van tartása, elvei és nem szarja össze magát az életben ha önállóságról van szó. Nem sajnáltatja magát hanem elõre néz az életben. Végezetül muszáj megjegyeznem, ez a felnõttekre vonatkozik mert bizonyos kor alatt sajnos az emberek értelmi szintje (pl a tied is kedves kérdezõ) konvergál egy marék ökörh*gyhoz. De jó hír! Ha mindenki ilyen ostoba volna akkor régen kihalt volna az emberiség, ezért van remény mint látod.
jaj, fiam, ne legyél már ennyire egyszerû...ha egy pasit csak simán kívánok, amúgy semmi nincs benne, ami megfogna (kivéve ugye az emlegetett szexualitást) akkor max. összejövök vele szombat estétõl vasárnap hajnalig, de mire a misére harangoznak (fél kilenc), már nem akarom a házamban látni, a telefonszáma meg nem érdekel. de járni azzal járok és hozzá ahhoz mentem, aki ennél több. magyarul a szex az a szexkapcsolatnál meg kalandoknál a leglényegesebb dolog, párkapcsolatban meg úgy mûködik, hogy akit szeretek, azzal mindig jó a szex. szóval a segge felé ülsz a lovon, kishuszár, meg kéne fordulni mondjuk. 29/n
A lányoknak magabiztos férfi kell, nem a szex nekik az elsõ. Akibe szerelmesek lesznek azzal élvezik a szexet, mindegy hogy kicsi a farka vagy nem(hogy egyben más, esetleg felmerülõ kérdésre is válaszoljak). Tanulság ne légy egy tutyimutyi balf*asz és akkor nem fognak leszarni a lányok.
kéne egy alapot létrehozni, amibe az értelmetlen kérdések kiírói kötelesek lennének bizonyos összeget befizetni. az összegyûlt pénzt meg mondjuk jól elinnánk együtt. ellenvélemény :D? 29/n
Na hát azért nem ilyen egyszerû a képlet, mint ahogy te leírtad Kedves Kérdezõ. Én finomítanék ezen.A lényeg, hogy a külsõ megfog, a belsõ megtart.Magyarán állatira kell a kémia, az erõs testi vonzalom.Ez viszont nem biztos, hogy már az elsõ randin kibontakozik.Tény, ha már a másikkal eltudjunk képzelni, hogy szívesen szeretkeznénk, akkor ez már utal a fizikai vonzalomra.De ezek után még kell bizonyítania a belsõ jó tulajdonságait, hogy egy hullámhoszzon vagyunk-e. Na de ha valakivel minden passzol, viszont a szexuális együttlétek borzalmasak, a felek nem kívánják egymást, akkor az abszolút bukta!
:DDDDD Ecsém! Még egy kifogást találtak az okos fiúkák. Már volt a kocsi, a pénz, a nagy dákó és most a szex. Majd még ne félj, kitaláljátok a vallást, a politikai nézeteket, vagy hogy rendeltél-e már a TV Shoptól... Észre kéne már venni, hogy azért mondják a csajok, hogy legyetek csak barátok, mert egy nyámnyila p.öcsnek néznek titeket, aki még ahhoz is nyuszi, hogy megküzdjön azért, amit el akar érni...
A kérdező hozzászólása: Napietus, bekaphatod! Smartguy, óriási, amiket írtál!De komolyan le a kalappal! Magamra ismertem, de direkt csinálom!:D És nektek is sok mindenben igazatok van, de nem mindenben! Ez is tény!
nem a szex a leglényegesebb, hanem egy a leglényegesebb dolgok közül... párt úgy választok, hogy meglegyen az összeillõség-összeférhetõség a szexen kívül is, különben nem ér semmit az egész... csak szex alapján maximum szexpartnert választok, nem párt
ja, igazatok van, tleg kár vele vitatkozni. kérdezõ: rendben, gondold ezt, élj a saját magad által megalkotott hamis képzetek világában. legalább nem szaporodsz :)
Jah és az "Ugye" kérdés... már eleve sugallja a választ a kérdésben, illetve azt, hogy más nemleges választ nem fog elfogadni. Ilyen emberrel kár vitába szállni!
Alapvetõen két érvelési hiba keveredik az ilyen emberek fejében: az egyik az argumentum ad populum vagyis a hangzatos közvélekedésre való hivatkozás, mint érv. A másik pedig az úgynevezett wishful thinking, a vágyvezérelt gondolkodás, amikor az ember azt látja igazoltnak, amit saját vágyai alapján igazoltnak szeretne látni. Emellett a secundum quid, vagyis az elhamarkodott általánosítás is közrejátszik, mikor nem reprezentatív minta alapján a teljes sokaságra vonatkozó következtetést vonnak le. Szerintem 1 érvelési hiba is elegendõ egy bizonyítási gondolatmenet helytelenségéhez. De õket ez nem zavarja, tovább bizonygatják a saját hülyeségüket...
Az ilyen kérdezõk logikája: - Lányok, valljátok be, hogy csak és kizárólag a külsõ/pénz/szex/bármimás számít nektek!!! - Igen, egy picit az is számít. [mellette n+1 db tagadó válasz] - Naugye megmondtam!! Az összes nõ egy gonosz ribi!!
De az elsõ bekezdéseddel bevallottad, hogy a nõk is kívánósak!:D bevallottam???? miért, tagadtam valaha is...mondom hogy egyszerû vagy mint a faék. vagy nem ismered a nyelvet. amúgy te párválasztásról beszéltél, arra miért nem reagálsz, amit arról írtam?
Az ilyen kérdezõknél mindig egyre megy ki a játék: bizonyítást nyerjen az, hogy az õ elméletük, filozófiájuk helyes és meg legyen magyarázva az, hogy miért nem jutnak egyrõl a kettõre. Aztán persze mindig csûrik csavarják a velük ellenkezõ válaszokat, amíg olyanra nem formálják, ami megegyezik a saját elveikkel. De attól még sose lesz igazuk! Ez van. Kérdezõ, nem te vagy az elsõ, aki abban reménykedik, hogy igaza van. De ahogy a többinek, úgy neked sincs igazad!
Látom te is összekevered az "is"-t a "csak"-kal. Ennyi ésszel ne várj sokat az elméleteidtõl.
A kérdező hozzászólása: De az elsõ bekezdéseddel bevallottad, hogy a nõk is kívánósak!:D Tehát, nagyon is számít a szex nektek! Csak azt kellene tudni, hogy mennyire általános nálatok nõknél, lányoknál az egy éjszakás kaland.
A kérdező hozzászólása: Na, dehát azért annyira nem nyúltam mellé!:) Vannak ismerõseim, akik nõi szemmel nem egy nagy számok fejre, de sok nõnek bejön például a seggük, vagy a széles válluk!(ezt éppen meghallottam, amikor csajok beszélgettek, nem hallgatóztam!)Nos! Akkor csak számít a testiség, nem?! Sõt, azt vettem észre, hogy csak ez számít a csajoknak, mert úgy tudnak nézni egy-két csávót, hogy az hihetetlen!
Egy pasiban nem a szexpartnert látom ilyen hülyeséget. A mi agyunk nem csak a szex körül forog ez kész tény. Hanem szerelembe akarunk esni. Ami attól függ h egy pasi vonz vagy nem tetszik vagy sem. Ha egy randira igent mondok az azt jelenti h meg akarom ismerni közelebbrõl nem azt h le akarok vele feküdni. És azért mondok igent neki mert vonzónak találom. A legyünk barátok kétféle lehet. Azért mert nem tetszik neki a fiú mint fiú inkább csak barátként tekint rá. (az esetek többségében) Vagy tényleg csak barátot szeretne mert pl van pasija. Vagy olyan a helyzetük pl osztálytársak, munkatársak és ezért.
beteg vagy...
kapja be neked a john deere-ékszíj :)

Én nem igénylem túl sokszor a szexet, a párom viszont igen! Mit tegyek/tegyünk?

Sajnos azon szerencsétlen nõk egyike vagyok akik szex közben nem jutnak el az orgazmusig, akármit is csinál a partnerem. Ha utána orálisan kielégít úgy már más a helyzet de akkor is minimum 20 perc mire kiszenved egy orgazmust. Ez úgy érzem az én hibám mivel elõzõ partneremnél is ugyan ez volt a helyzet, ráadásul a mostani barátomnak viszont nem kevés nõvel dolga és egytõl egyig mindegyiket ki tudta elégíteni volt hogy többször is egy alkalom alatt. És tényleg bármit csinál és bármilyen jól is csinálja egyszerûen nem tudok elélvezni. Ebbõl fakad a legtöbb veszekedés hogy én nem igénylem túl sokszor a szexet hetente egyszer max kétszer, pont ez miatt, hogy nekem nincs benne túl nagy élvezetem. Õ viszont elvárná hogy naponta, legfeljebb 2 naponta magáévá tehessen amit én nem fogadok túl jól mert hát ugye nincs hozzá kedvem. Ez miatt a dolog miatt rengeteg a veszekedés és nagyon komolyra szokott e miatt fordulni a szakítás téma, amit egyikünk sem akar mert szeretjük egymást. mit lehet ilyenkor tenni? ti mit tennétek?

Legjobb válasz: "Sajnos azon szerencsétlen nõk egyike vagyok akik szex közben nem jutnak el az orgazmusig" Partner csere, eljutsz odáig, és imádni fogod... ;-)

"Sajnos azon szerencsétlen nõk egyike vagyok akik szex közben nem jutnak el az orgazmusig" Partner csere, eljutsz odáig, és imádni fogod... ;-)
sajnos erre mondják hogy egy párnak sokféleképpen össze kell illenie. Ha nem akarsz a testeden túllépni és kifejleszteni magadban ezt a képességet.
Én vágykeltõt ennék, mást nem természetes formában, növényekkel. Nem lehet, hogy nem kívánod akár testileg vagy lelkileg? Egy szerelmes nõnek megnõ a tesztoszteronszintje amitõl állandóan csinálná.... :)
Nem biztos, hogy a te hibád. Én 8 partner közül 1-el élveztem csak igazán.
A kérdező hozzászólása: elõzõ partneremnél is ez volt a gond, a mostaninál is ez, nem hinném hogy az újabb partner csere változtatna ezen..:/ és nem akarom ez miatt elhagyni õt mert szeretem, de sajnos egyre több problémát okoz ez a dolog..:(
Attól még nem feltétlenül a Te hibád, hogy az elõzõ partnereddel is ez volt a gond. Sajnos azt kell mondjam nem Te fogod elhagyni õt, hanem elõbb-utóbb õ fog lépni. :-/ Mit tennék? A helyedben elbeszélgetnék egy szexuálpszichológussal.
Pedig sajnos össze kell illeni ilyen téren is. Nekem eddig egy kivételével minden barátnõm élvezte a szexet (szó szerint). Az az egy viszont egyáltalán nem. Szétmentünk, a mostani pasijával állítólag nagyon is élvezi. Szóval "csak" összeillés kérdése.

Miért akarja egy év után mégis a szexet a barátnõm, amikor megbeszéltük, hogy házasság elõtt nincs szex?

Nálam nincs szex házasság elõtt, úgy gondolom isten beleegyezése szükséges a szexhez, ami a házasság szent kötelékével valósul meg. Mikor megismerkedtem a barátnõmmel, azt mondta szeret le tud mondani a szexrõl, de most egy év után azt mondja, hogy mégis szeretné. Mit csináljunk? Ki fogja bírni szerintetek házasságig? Mint más szexuális bûnök, a házasság elõtti szex is többször meg van tiltva az Igében (Apostolok Cselekedetei 15:20; Róma 1:29; 1 Korinthus 5:1; 6:13, 18; 7:2; 10:8; 2 Korinthus 12:21; Galata 5:19; Efézus 5:3; Kolossé 3:5; 1 Thesszalonika 4:3; Júdás 7). A Biblia a házasság elõtti önmegtartóztatást mondja helyesnek. A házasság elõtti szex éppen olyan rossz, mint a házasságtörés és más erkölcstelenségek, hiszen szex olyasvalakivel, aki nem házastárs. A férj és feleség közötti szex az egyetlen szexuális kapcsolat, amit Isten jóváhagy (Zsidók 13:4). A házasság elõtti szex sok ok miatt terjedt el. Túl sokszor az örömre fókuszálunk a szexszel kapcsolatban, nem pedig az utódnemzésre. Igen, a szex örömteli. Isten teremtette ilyennek. Azt akarja, hogy a férfiak és nõk élvezzék a szexuális tevékenységet (a házasság határain belül). Viszont a szex elsõdleges célja nem az élvezet, hanem az utódnemzés. Isten nem az élvezet eltörléséért tiltja a házasságon kívüli szexet, hanem hogy megóvjon a nem akart terhességtõl, és olyan gyerekek születésétõl, akiket a szüleik nem akartak vagy nem voltak felkészülve rájuk. Képzeld el, hogy mennyivel jobb lenne a világunk, ha a szexben az isteni minta érvényesülne: kevesebb szexuális úton terjedõ betegség, kevesebb egyedülálló anya, kevesebb nem akart terhesség, kevesebb abortusz, stb. Az önmegtartóztatás Isten egyetlen szabálya a házasság elõtti szexszel kapcsolatban. Az önmegtartóztatás életeket ment meg, újszülötteket óv, értékes szexuális kapcsolatot ad és fõként Istent dicsõíti.

Legjobb válasz: Sz*rd le és dugd meg ;)

Sz*rd le és dugd meg ;)
Ugyanezt a kérdést a vallások kategóriában tedd fel! Itt csak pajzán, szemérmetlen, perverz, szeximádó emberek véleményét fogod olvasni, akik azt valják vala, és látá Isten, jó a szex...ezért hát teremté a férfiúnak pecst, a nõsténynek nunust, hogy gyakorolják vala az gyönyört.
"Zsidók 3.14." Na idáig olvastam, mert innentõl már nem úgy voltam, hogy "Szegényke", hanem, hogy "A barom". Mi az, hogy "Zsidók"?! Nagyon vallásos lehetsz. Az legfeljebb "Ó testamentum". És még mielõtt megint lezsidóznának, nem vagyok az, csak zavar ha valaki úgy oktatna, hogy hülye. Amúgy a kérdésre a válasz, az az, hogy "Van esze és nem akar majd 1 hét után elválni".
Na szerintem menjél gyónni
6! Te igen buta állatfaj! Van olyan a Bibliában, h Zsidókhoz írt levél...nem igaz, h ennyire tanulatlan vagy... -.-
Te veréb, akkor 3 oldalba telne, mire leírná a kérdését, ha mindent végig írt volna....a lényeget érted, nem??? Akkor ezen akadsz ki???? Ahelyett, hogy azon akadnál ki, hogy egy pap bejött a szexualitás témába.... o.O
Nem mondtam, hogy nem értem, csak tudod ezt úgy szokták, hogy idézni vagy pontosan, vagy sehogy.
Cult of Personality, te vagy paré, mûveletlen gyökér. Mindenki más értette aki olvasta a bibliát (mint én is). Kérdezõ ne itt téríts te beteg állat! A kérdésed alapján van egy normális párod, te meg a kérdésedbe is beleszõtted a fanatikus ostobaságaidat. A többnejû zsidók gyerekgyilkos istene kedvéért ne is recskázz! :D
Attól még, hogy veled ez a helyzet, Isten bizonyos embereket 5 centinél nagyobb méretû pénisszel teremtett. Ezen földi halandók a házasság szent közeléke elõtt is szoktak paráználkodni. Amúgy... miért nem vagy te pap?
A Biblia nem tiltja a házasság elõtti szexen, alaposan el vagy te tévedve: http://www.hitkereso.blogspot.hu/p/mi-biblia-szerint-ahazass.. http://sefatias.blog.hu/2013/04/07/a_paraznasag_a_bibliaban
Igen, csak akkor lemaradt a "hoz írt levél", nem?
Akkor arra az egyre adj választ, hogy életedben csak annyit fogsz szeretkezni, míg a kívánt gyermekszámot eléred? Vagy agyba fõbe csinálod majd a gyermekeket, mert a védekezés bûn? Mert védekezéssel már nem a gyermeknemzésrõl szól.....
Hagyd ott, normálisat érdemel helyetted.
Lol
ÁMEN
isten azt is nézi, ahogy a farkamat verem?
Azért remélem nem fognak megkövezni valami miatt, pl disznóhús fogyasztása, ami szintén benne van az ószövetségben.
Ne haragudj de te melyik századból jöttél, most XXI-et írunk.A párodnak igaza van, tudni szeretné, hogy a házasság után mire számíthat, Hátha nem illetek össze nemileg és egy hét múlva elváltok.De te jobban tennéd, hogy ha egy hasonló gondolkozású lányt keresnél magadnak.Mind ketten jobban járnátok.

Lányok! Ti nem tartjátok megalázónak a szexben a vaú pózt? 31/f

Legjobb válasz: Nem. Azaz már régen rossz, ha valaki olyan módon él meg valamit szex terén, hogy azt megalázónak érzi. Vaú vaú.

Nem. Azaz már régen rossz, ha valaki olyan módon él meg valamit szex terén, hogy azt megalázónak érzi. Vaú vaú.
Egyáltalán nem, olyankor legalább jó mélyen érzem... Máskor meg én vagyok felül... nagy kaland... :D
Te megalázónak tartod, amikor rádül egy csaj és jól meg...? Hülye kérdés...
Nem, de azt gáznak tartom, hogy egy 31 éves elvileg érett férfi nem bírja leírni a póznak a rendes nevét.
Nem hülye kérdés, van sajnos pár fura észjárású nõ aki egy rakás dolgot megalázónak, tabunak tart a szexben: orál, kutyapóz, stb. Na az ilyenektõl falnak tudok menni. 26F
A kérdező hozzászólása: #2-es! Arra gondolsz, hogy a fejemre ül és élvezésig nyalatja magát? Ha igen, abban szerintem semmi megalázó nincs.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, az elõbbit a #3-asnak írtam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!