Találatok a következő kifejezésre: A szex 13 (44 db)

Az normális, ha sokat gondolok a szexre? 13/L

13 éves 6. osztályos lány vagyok. Már többször volt felvilágosítás óra a suliban. Azthiszem ezért szeretnék egy jó pasit magamnak. /még sose volt/Ha éjszaka nem alszom, mindig ilyen dolgokra gondolok. Erről csak én tudok se szülő, se senki. Légyszi adjatok tippeket, hogy tudnám ezt a témát elfelejteni!

Legjobb válasz: Maszturbálással.

Maszturbálással.
Teljesen normális a Te korodban!
Orulok, hogy bolcsnek gondolsz. :)
"mert tul fiatal vagyok es akit nem szeretek, azzal nem is fogok lefekudni. :D" ebbõl :)
4. vagyok. Mibol gondolod, Kedves 7. Valaszolo? :)
4. egy bölcs lány O.o 15/f
az én barátnõm miért nem volt ilyen !?
4. Vagyok. 14/L
Hasonlo helyzetben vagyok. Lenne is jelentkezo, de nem megyek bele, mert tul fiatal vagyok es akit nem szeretek, azzal nem is fogok lefekudni. :D
teljesen normális a te korodban
na vegre valaki van a helyzetemben...

Korai a szex 13 évesen?

Csak mert tudni akarom, korai volt-e...

Legjobb válasz: Én 14 évesen kezdtem de az, fõleg hogy baba lett belõle.

Én 14 évesen kezdtem de az, fõleg hogy baba lett belõle.
12évesen szexeltem.
persze
13 évesen még BÛNTETENDÕ. 14 évesen már nem de korai. 15 talán 16 az már oké onnantól fölfele már normális szerintem.
Hát eléggé nagyon korai volt...
Hatalmas ostobaság volt. 13 évesen egy GYEREK vagy. Sõt, 14, 15, 16 évesen is gyerek vagy még, játszanod kéne, nem ilyeneket csinálni. Egy felnõtt ember (ami 18 évtõl kezdõdik korilag, agyilag meg mindenkinél máshogy áll, én még 21 évesen sem érzem magam igazán felnõttnek) tudja, a szex mivel jár, tisztában vannak a védekezés fontosságával, és hogy mit kell tenniük a legrosszabb esetben, amiért vállalják is a felelõsséget. Élvezd ki a gyerekkort, mert soha nem jön vissza; felnõttként annyit szexelhetsz, amennyit csak akarsz.
Mióta vagytok együtt a pasival/csajjal? Szerintem még nem kellett volna lefeküdni, max. kézen fogva sétálgatni...
Ugye tudod, hogy ez bûncselekménynek számít? De már mindegy. 16 - 17 évesen az ideális elkezdeni. De hát ugye ribancok is kellenek a világba.
Már ha csaj vagy persze.
Ha lányvagy akkor büntethetõ mert 14 év alatt a törvény bünteti. De csak a srácot. Ha nagyon kivántad és nem volt erõszak akkor a Te dogod, hiszen nem állt mellettetek rendõr, és remélhetõleg nem derûl ki. De védekezni mindenképpen ajállatos (kellett volna)!
Én tavaly(16évesen) vesztettem el a szüzességemet.. Nem volt rossz, baleset sem lett belõle. De megbántam! Én a szerelmet keresem és k*rva sz*r utólag belegondolni, h nem az igaz szerelmemmel feküdtem le elõször!! :( és ezt teljesen komolyan gondolom! Nem is értem hogy juthatott eszedbe, vagy mivel vettek rá 13évesen ilyesmire! :(
Borzasztó korai! Nem volt több eszed? Miért volt erre szükség? Egyáltalán tudod, hogy mit csináltál és mit csináltak veled?
ennyi idõsen még Barbiznod kéne aranyom nem dugni.
attól is függ mennyire vagy érett, de szerintem nem való egy 13 évesnek .fel se fogja ha valami baja lesz mihez fog kezdeni
Igen, nagyon korai. Átlagban 17 évesen kezdik.
Eléggé.. 15 év körül lenne értelme egyáltalán a kezdésnek. Addigra már benõ kicsit a fejed lágya.
Mért lenne korai? 2012-ben a 9 év a korai
dehogy korai! ha 3-4 évesen nem dugnak meg, már vén ribancnak tûnsz.... OMG
Szerintem lassan kezdd el nézegetni a babaruhákat. Vagy kérdezd meg anyukádat, lehet hogy még a tied is megvan hisz nemrég nõtted ki õket...
13 évesen még szerintem nem annak van itt az ideje....
ribanc palánta..lelkiismeret az nincs ha magadtól nem tudod rá a választ..meg hát sajnos agyad sincs ezek szerint..de a szüleidnek se :D

Melyik szomszédos országban legális a szex 13 évessel?

Legjobb válasz: Alpári úti etnikumtömörülést tudnám javasolni.

Alpári úti etnikumtömörülést tudnám javasolni.
nemtom, de indiában már 12évessel is legális a szex.
Úgy látom, Spanyolországba kell menned, az van legközelebb. :P
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem, csak valahol azt olvastam, hogy valamelyik szomszédnál 13 év a határ, de ezek szerint tévedett, Spanyolország az nem éppen a szomszédban van. :D
nem tudom mennyire pontos ez a felmeres, pl romaniaban is 14 a hatar, nem 15
A 13-as korhatárról nekem Japán ugrott be, de az nem a szomszédban van. De ott a 13 éves kor nem csak a beleegyezési korhatár, hanem onnantól kezdve már vásárolhatnak akár pornót, vagy szexuális segédeszközöket is.

Miért érzi magát egy 13-15 éves lány érettnek magát a szexhez? Még éretlen kislányok. Ettől érzik magukat nagylánynak?

Legjobb válasz: ugyan már... mit tudhat a világról egy 13 éves! De még a 17-18 évesek se tudnak túl sok mindent....

szerintem egyénfüggõ jó, azért azzal én sem értek egyet, hogy már a kis 13-14 éves taknyosok ezzel vágnak fel, hogy -Úúú, engem már 12 évesen tologatott a 18 éves barátom, pff de menõ vagyok!! de szerintem 15-16 évesen már van, aki elég érett hozzá. meg most amúgy is, te se lehetsz sokkal jobb, ha ezen fennakadsz, csak megsúgom, hogy ez pont az a kor, amikor mindenkiben dúlnak a hormonok és kívánják a szexet, szóval ez amolyan életkori sajátosság...és nekem ne mondd, hogy te 15 évesen nem gondolkodtál ilyeneken, hogy milyen lehet a szex, stb., úgyse hiszem el :) (gondolom most jön majd a sok mellébeszélés, hogy hát pedig te 15 évesen még babáztál, meg azt se tudtad, hogy a fiúknak kukijuk van, blablabla.) egy éretlen 15 éves kislány ;)
Az érettség valóban nem korhoz kötött.. manapság a huszonévesek között is alig van. DE egy olyan 13 éves lány, aki azért "érettebb" az vár még 2-3 évet legalább a szexre! Kérdezõ, valószínûnek tartom, hogy vagy vonzóbbnak érzi magát a lány, ha korán elkezdi(kelendõbbnek) , vagy egyszerûen csak azzal jön, hogy õ szabad életet él és hogy milyen menõ. (tisztelet a kivételnek)
ugyan már... mit tudhat a világról egy 13 éves! De még a 17-18 évesek se tudnak túl sok mindent....
Ne magadból indulj ki, kérdezõ! Attól hogy te még éretlen voltál ennyi idõsen, nem biztos hogy más is éretlen!
Bizonyára azért, mert érett is rá.
Én 15 évesen vesztettem el a szüzességem, azon a napon amikor a barátommal az egy éves évfordulónkat ünnepeltük. Így utólag sem bántam meg hogy olyan fiatalon szexeltem vele, hiszen azóta is együtt vagyunk. :) 19 L
Onnantol hogy menstrual, erett a szexhez. Biologiailag. Az pedig kb 12 eves kor. Lelkileg meg nem erett hozza, de ezt ugye nem ismeri fel, mivel ahhoz hogy felismerje, eleg erettnek kene lennie lelkileg.
én 15 évesen vesztettem el az elsõ szerelmemmel, akit iszonyúan szerettem. nem bántam meg egyáltalán, és elég érett voltam hozzá. utána boldog voltam (mert nagyon jól sikerült) és igen, nagylánynak, felnõttnek éreztem magam tõle. szerintem ez természetes, normális, mert nem ezért tettem.
A kérdező hozzászólása: Igen te szerencsére a ritka kivételbe tartozol.
En se vagyok mar szuz (15/L) na es? Van egy baratom akivel szeretjuk egymast es turelmesen vart ram amig ugy ereztem h keszen nem allok a szexre. Nem azert fekudtem le vele mert h ez milyen meno v vmi. Sokaig nem akartam megtenni mert "gaznak" ereztem h akk most 15 evesen... De aztan rajottem h nem az szamit h mikor vesztem el a szuzessegem, hanem h olyan emberrel tegyem ezt akit teljes szivembol szeretek es tisztelek, ill maximalisan megbizom benne
A kérdező hozzászólása: Engem nem az zavar hogy nem szûz hanem az hogy miért nem az.
jó akkor fordítva...de szerintem akkor se kellene így lehordani õket, most tény, hogy sokan tényleg csak azért szexelnek már ennyi idõsen, mert az a menõ, de ettõl még bõven akadnak normálisok is, és olyanok, akik olyannal feküdtek le, akit szeretnek és szerintem azzal nincs is semmi baj (feltéve, ha a csaj elmúlt 14 éves)
A kérdező hozzászólása: #6 nem fogom mondani hisz fiú vagyok sosem babáztam :D Csak 16 éves korom ellenére én gusztustalannak tarom hogy "dugatják magukat"
Utolsó vagyok, egyébként még szûz vagyok, mielõtt valaki a fejemhez vágná, hogy biztos én is olyan kis qrva vagyok, aki már 12 évesen ágyról-ágyra járt..
A kérdező hozzászólása: #5 Igen, igaz. Csak kezdem gyûlölne õket érte. pl: tök aranyos kis csaj erre össze se tudja számolni hány emberrel feküdt le. Mondjuk ez elég durva példa volt de igaz. engem borzaszt el holott a korosztályom.
A kérdező hozzászólása: és õ sem elég érett attól, hogy annak érzi magát
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem magamból indultam ki és reakciódat látva magadra ismertél.
Szerintem onnantól érett rá, ha már kívánja.

13 éves fiu vagyok és a szexben a fiuk érdekelnek. Szerintetek ez változik vagy örökre meleg leszek?

Legjobb válasz: 13 évesen engem is sokszor a fiúk érdekeltek, de 17 vagyok és már azóta nem. Változni fogsz!

13 évesen engem is sokszor a fiúk érdekeltek, de 17 vagyok és már azóta nem. Változni fogsz!
Semmiképpen se aggódj emiatt! Hagyd, hadd menjenek úgy a dolgok, ahogy akarnak. Ez még egyébként is "kísérleti fázis" :-)
It's Friday, Fryday!Majd kiderül, lehet hogy ez csak egy fázis, de lehet hogy meleg vagy.
gyere ide vissza 5 év múlva a kérdéseddel.. többet fogot tudni mondani.
13évesen szerintem ne ezzel törödj, kössenek le más dolgok és majd pár év múlva ez kialakul benned.
13 évese a fiúk már csak ezzel foglalkoznak, uh ne írogassatok szegény kis meleg srácnak, hogy nem kéne neki ezzel foglalkoznia... kamaszodik, tombolnak a hormonok, és folyamat kanos... ez van amúgy amiket olvastam eddig ebben a témában a szexualitás 9 éves korra kialakul, tehát ha 13 évesen meleg vagy akkor valószínûleg meleg vagy... De ne aggódj ez csak annyit jelent, hogy fenõt korodban jó állásod lesz, jól fogsz keresni, és jó illatod lesz, ezt most hallottam egy filmbenXD
12-13 évesen én is a fiúkhoz vonzódtam de mostmár 15 vagyok és megváltoztam ! Szóval ne aggódj !!! Ez csak egy kor mint pl. az ókor a középkor... ez az embereknél a gyerek még kamasz ...
(hopp, Mariska, Juliska nagybetû... bocsi)
13 évesen már a szexnél tartasz? naszép.. lényeg a lényeg, szerintem ez még változni fog, de az is lehet, hogy nem. nem értem mi alapján lehetne eldönteni.
Lehet h változik, lehet h nem. De ne azért érdekeljenek fiúk, mert valaki/valami (pl. televízió, média) ezt sugallja. Ne hallgass SP-t és Justin Biebert, és akkor biztos nem fog rossz irányba fejlõdni a pszichéd szexuális beállítódása. Ami nem jelenti azt, hogy késõbb a lányok érdekelnek, de ha meleg vagy, az is lehet szuper. Csak ne hagyd, hogy befolyásoljanak kívülrõl.
"aranyosnak tartom a melegeket (...) Mondjuk, a lezbiket nagyon nem szeressem" ezzel kábé ezt is mondhatnád: "szeretem az embereket! (...) mondjuk az ázsiaiakat nagyon nem." nem baj, h aki leszbi, az is meleg, bogaram?
Utolsót adom. Én is néztem amikor olvastam. Ez a "nem vagyok ignoráns, csak nem szeretem ha más a vallásod, a rasszod, a véleményed..."remek hozzá állás. Bár amennyit õ érthet hozzá.
03:04 és az azutáni: ti is tudjátok, hogy meleg alatt a homoszexuális férfiakra gondolt, csak sz*rul fogalmazott. Ne adjátok már a hülyét. Annyira bírom, hogy mekkora divattá vált a kötekedés ezen az oldalon.
Egyetértek a többiekkel. NA de hogy valakinek ilyen meleg dolog eszébe jusson 13 ÉVESEN! Már bocs...amúgy régóta csajnak érzed magad? Akkor lenne normálisabb a helyzet..ha lehet az ilyet normálisnak nevezni. Õszintén remélem hogy kinövöd! Sok sikert!
Az h melyik nemhez vonzódsz is igazán, az már születésed elõtt az anyaméhben eldõl, mivel ez egy gén, az agy alapi mirigy határozza meg :D Akinek meg van rá hajlama az valószínû, h az :D Sajnálom :) B*zi vagy :)
A szexuális(és még sok másféle) identitás elvileg 12-18 éves korban alakul ki. Ennek még az elején vagy. Éppen túl a lappangási korszakon + itt vannak a biológiai változások. Nagy még a zûrzavar (még ha nem is tûnik annak). Szóval pont nem lehet tudni. Ha meg az leszel, nem gáz. Az embert folyton diszkriminálják faji, nemi, vallási(hajajj) hovatartozás szerint, de szûkebb környezetben még aszerint is, hogy milyen zenét hallgat, mi érdekli, vagy a szomszéd mariska vagy juliska nénit tartja-e a világ mártírjának. Szóval ha ettõl félnél, igazából nincs mitõl tartanod. De mondom: még baromira nem lehet tudni(a vonatkozó tudomány jelen állása szerint)
Vagy változik vagy nem, de a lényeg, hogy fogadd el magad.
Én is 13 éves koromban kezdtem utána olvasni a dolognak de még 16 éves léttemre szûz vagyok.Azt ajánlom neked míg nem lettél 15 ne hozz döntést se szexuális téren se orientáció téren. mivel még csak 13 vagy foglalkozz jobban a tanulással és a szakmáddal majd ha ezek rendezõdtek akkkor belefoghatsz én még csak 1 éve kezdtem újra mert én megfogadtam a tanácsokat.
Én egy 13 évesnek nem nagyon beszélnék orientációról!Te tudod, hogy az mit jelent?
Én már 12 évesen tudtam, hogy a fiúk érdekelnek, nincs ebben semmi különös. Változhat, de azért az sincs kizárva, hogy meleg leszel.
13 évesen szerintem sem kellene még ezzel foglalkoznod... egyébként még változhat a beállítottságod. Ha pedig mégsem változna, azzal sincs gond - amíg a dolog az otthon falai között marad.
Egyébként addig úgyse tudod eldönteni hogy melyik jön be igazán amíg mindkét nemmel ki nem próbálod... Lehet te is ahogy elég sokan biszex vagy tehát bejönnek a csajok is meg a passik is...nyugi én is bi vagyok....úgy hogy eddig csak csajokkal voltam de amikor egyedûl fantáziálok meg pornót nézek csak meleg videókat böngészek....nyugi ráérsz még... Bennem 15 évesen kezdett ez kiaalakulni most 17 vok.. Semmi gondom ezzel a kettõs élettel... Bár nem kürtölöm világnak..
Miért, szép rózsaszín tangákban járhatsz majd és homárnak fognak hívni. Csak aranyered ne legyen. Én speciel már az óvodában is a lányokat néztem.
Én, speciel aranyosnak tartom a melegeket... semmi gond nincs azzal, ha egy ember az. Mondjuk, a lezbiket nagyon nem szeressem.... De ez majd tényleg ki fog alakulni. Mint ahogy az utolsó elõtti válaszoló mondta, lehetsz bi is késõbb, de ilyenkor még nehéz megmondani. : ) Mielõtt elkezdenétek papolni, hogy ilyen korral miért osztom az észt: orvos lánya vagyok, és kaptam egy szép 52 perces elõadást anyámtól. 12/L
"orvos lánya vagyok" Ohh, ezer bocsánat fenség. Nekem meg van egy sebész haverom. Asszem megyek agyakat mûteni. Mások sikerévebe ne burkolózz, mert az szánalmassá tesz, nem naggyá. Attól még mert okosak a szüleid, neked nem kéne osztanod az észt 12 évesen. Te meg koma, magadban döntsd el, hogy minek érzed magad, és aszerint élj. Valószínûleg csak kíváncsiság, és majd kinövöd, de ha nem az se baj.
Utolsó.Nem osztja az észt, hanem véleményt mond, és nem azért mondta h orvos lánya mert az annyira király, hanem azért h ne oszd neki az észt.Szerinted baj ha egy 12 éves is hozzámer szólni egy kérdéshez?De látom vannak emberek akik nem fogják föl mr mindenbe bele szólok. -.-"
HAT ERRE EN SE TUDOM MIT IRJAK MIVEL H AKI MOST TETCIK NEKEM S SZERELMES VOK BELE AZ IS 13 EVES S EN UGYE 20 EVES VAGYOK MEG NEM VOLTAM SENKIVEL IGY HAT SZUZ VOK EZ VAN .S A SRAC IS SZERET DE NEM TUDOM MIT TEGYEK !!!??KEREM HA VALAKINEK VALAMI OTLETE VAN AZ IRJON !!!

13 éves lány vagyok, és van egy 16 barátom. Szüleim ellenzik a szexet, de a barátom már nagyon szeretné. Mit tegyek, hogy engedjék?

Mióta azt mondtam, hogy úgyis megtesszük, eltiltottak t?le. Pedig már egy hónapja vagyunk együtt és úgy érzem eléggé felkészültem. ? meg ráadásul tegnap felhívott és mondta ha nincs szex, mindennek vége. Tanácsok?

Legjobb válasz: Dobd. Nem szeret, csak szexet akar.

Dobd. Nem szeret, csak szexet akar.
Ez tényleg elég gáz! Várj még legalább 3 évet, bõven ráérsz vele! Én most 22 éves vagyok, 16 voltam, amikor elveszítettem. Az akkori barátom 19, õ is szûz volt...3 hónapot vártunk vele, de szerelmesek voltunk, és felnõttek is hozzá. Egyáltalán nem bántam meg, és jó is volt. Az biztos, hogy nem kezdeném korábban. De így is, hogy már 6 éve szexelek, most értem el egy olyan szintre testileg, amikor már teljesen megtudok nyílni, és bármilyen helyzetben élvezem a sexet! Szóval ráérsz, nyugalom. A pasit meg küld el a fenébe.
Nem lesz szimpatikus, amit írok. Ultimátum és a kapcsolat nem fér össze. "Ha nincs szex te sem kellesz." Akkor mi is a fontossági sorrend? Nyilván összetettebb a kérdés, de ennyi információból, amit leírtál bizony ezt érzem.
Te nagyon ****** nem veszed észre hogy csak kihasznál? az ilyen gec.k csak azért keresik a fiatalabb lányokat, mrt kevesebb a tapasztalatuk, ha van, és akkor a kislány mindenbe belemegy a szõke hercegéért.... hidd el, egy hónap nem sok!!! nem ismerhetted meg ennyi idõ alatt!! ne add neki a szüzességed!! ne menj bele!! annyira átlátszó.. ha nincs szex, mindennek vége... nem tud rád várni? szemét köcsög állat, hagyd a fenébe! és ha továbbra is csesztet a szexszel, mondd meg szüleidnek. az már zaklatás. megbánnád kásõbb, ha lefeküdnél vele, hidd el. sok sikert, éld túl(K) :)
Remélem, ez csak vicc. Ha nem akkor elég gáz. 1. 14 év alatt büntetik, akkor is, ha te beleegyezel. 2. Gyerek vagy még, és az alapján, hogy MÁR egy hónapja együtt vagytok és ennyi idõ elég a szexhez, nem vagy érett rá. Ha így van, még buta is vagy.
Jaj Uram Isten! Ennek a fiúnak azért kellesz, hogy legyen kivel szexelnie! Ha tiszta szívbõl szeretne, akkor megértené hogy te nem akarsz még ebbe belemenni, vagy még türemlesen várna, mert tudja, hogy nem akarsz (remélem) még teherbe esni. A korkülönbség is óriási! Tudom most te nagyon szerelmes agy, de hidd el hogy ez a fiú csak kihasznál! Ne menj ebbe bele! Ráérsz még! Egyébként én a helyedben már dobtam vonla a fickót! ---
nehogy lefeküdj vele!nagyon fiatal vagy még, igaza van a szüleidnek, hidd el hogy nem lenne jó és nagyon megbánnád! a barátod nem szeret téged!ha igazán fontos lennél neki nem erõltetné, fõleg nem egy hónap után!ez nagyon kevés idõ!akkor is elhagyna ha lefeküdnél vele mert csak arra kellesz neki!ne legyél buta!
Készülj lassan az érettségire....
Jézusom!!! Én már sajnállak..:S 13 évesen szex ? 1hónapja jártok és már leakartok feküdni.. Hát szép, mondhatom:S
nagyon cink csaj vagy már bocs, de ezt magyarul qurvának hivjuk, legyünk már nyíltak ez csak nekem esik le? 14/F
*igazad
19:30 vagyok. 1.Mibõl gondolod, hogy én legózom? :'D 2.Én nem is azt mondtam, hogy bajuk van az ilyen embereknek, egyszerûen csak az a véleményem, hogy az ilyenekbõl lesznek a k*rvák. 3.Így is fel lehet fogni.Csakhogy az én gondolatmenetem más; beindulnak a hormonok, de úgyanúgy egyre jobban érdelõdik az illetõ a divat iránt is, majd a média, illetve internet által terjesztett baromságokat kezdi követni.Magyarul; mind a két eset lehetséges, de most nem is ez a lényeg, ugyanis, mint már mondtam; én is ismerek annyi idõs csajokat, mint a kérdezõ, és meglepõ módon õk még szüzek. 4.Ebben igazam van, de az már túlzás, hogy olyan "érett" legyen valaki, hogy éppencsak belép a tinédzserkorba és máris oda a szüzessége. 5.Ha arra gondolsz, hogy féltékeny vagyok az ilyenekre, akkor a válaszom; NEM!Vagy ha te negatív kritikával illetsz valakit, akkor az azt jelenti, hogy féltékeny vagy rá?Gondolkozzál már el...Ezzel az erõvel te is féltékeny vagy rám.:'D 6.Ne verd férre a harangot!Én nem a szexualitást tartom "utolsó kéjenckedésnek", hanem azt, ha valaki 13 éves és el akarja játszani a felnõttek szerepét.És ha azt írta volna ki, hogy "13 éves vagyok, és kiderült, hogy babát várok", akkor is megtapsoltad volna, hogy "Úgy van!Ügyes vagy!Te már érettebb vagy, mint a többi korodbeliek!Gratulálok!"? 7.Mint már mondtam; nem a szexualitás az undorító, hanem az, aki korán elkezdi.Egyébként nem csak nekem ez a véleményem (sõt, ha jobban megnézed; szinte az összes ember ezt gondolja), és ha én kívülálló vagyok, akkor te is.
megfogod bánni a korán elkezdet szexet.. éste nagyonnagyon korán kezdted..!! énsajnálom hogy neked nevetséged éés tetszik az hogytemár nem vagy szûz... 16éves lány vagyok.. én azon nevetek hogy a legtöbb lány elveszti 13-14 éves korában a szüzességét... egy tanács... huzdvisszamagad..ha nem akarsz korán teherbe esni..
1. Honnan veszed hogy káros, csakmert te inkább legózol? 2. Nem fiatalon vesztettem el, de ismerek sok lányt akik igen és az ég világon semmi bajuk sincs. 3. Szerinted az ivarérettség nem azt eredményezi, hogy ahormonoktól beindulva tegye azt amit tesz, és nem divatból??? 4. Sokan még 18 éves korukban is éretlennek számítanak, a kor ilyen szempontból nem döntõ. 5. Nem értem az indulatos káromkodásodat az ilyen lányokkal szemben. Miért fáj ez neked? Rosszabbul érzed magad attól ha más fiatalon csinálja azt amit te nem? 6. A szexualitás a te fejedben biztos valami utolsó kis kéjenckedés lehet, és biztos hogy nem tudod hogy milyen lehet. Mi van ha a csajt érdekli ez a szép és csodálatos dolog? Összedõl valami? Miért támadod egybõl le? 7. Gondolkodj már el egy kicsit magadon! Nincs információd valamirõl amit még amúgy sem ismerhetsz, de meg vagy gyõzõdve arról hogy az rossz, az undorító, stb. Mire föl ez a nagy magabiztosság? Miért állsz ehhez a kérdéshez ennyi negatív töltéssel, amikor szinte teljesen kívülállónak számítasz?!
Elõzõ vagyok. "Akkor most úk is pisisek, mert gyerek fejjel nem k*rnak fûve-fával?" *úk=õk *fûve=fûvel
19:10, 19:29, avagy 23:36 vagyok, amelyik jobban tetszik... Te most pontosan azzal érveltél, amit én ellenzek.Hiszen pont az a baj a mai tinédzserekkel, hogy gyakori a 11, 12 vagy 13 éves korban való szexuális élet elkezdése.Igen, én beismerem, hogy ebben a témában nem vagyok jártas, de a 12 éves fejemmel nem is akarok az lenni.Mindezek ellenére annyival azért én is tisztában vagyok, hogy kb. 13 éves korban lesz ivarérett valaki, de akár ivarérett, akár nem, akkor is gyerek!És igenis árt vele valakinek; saját magának, ugyanis semmilyen szempontból nem elõnyös az, ha valaki korán veszti el az ártatalnságát.Egyébként nyugodtam le lehet engem is nézni azért, mert szeretem pl.a boci csokit, csak a kettõ között azért van egy kicsi különbség...Ugyanis egy 13 éves gyereknek nem a szexet kéne szeretnie!És valóban nem úgy mûködik a világ, ahogyan a fiatalok látják...Csak van egy kis probléma.Miközben engem elhordassz mindenféle pisisnek meg tudatlannak, nem veszed észre, hogy az érveid ugyanúgy vonatkoznak a kérdezõre is - akit pártolsz - , ugyanis csak egy évvel idõsebb, mint én.Nekem vannak 13 éves osztálytársaim, de meglepõ módon mindegyik szûz.Hoppá!Akkor most úk is pisisek, mert gyerek fejjel nem k*rnak fûve-fával?Na mindegy, felesleges ezt fírtatni.Minden esetre elég furcsán fogod fel a dolgokat, ahoz képest, hogy milyen felnõttesen próbálod beállítani a dolgaidat. Egyébként a fiatalok félrevezetésérõl és a "menõzésrõl" csak annyit, hogy szerintem pont az ilyen lányok (mint a kérdezõ) próbálnak "menõzni" azzal, hogy õk már ilyen érettek-olyan tapasztaltak...És azzal, hogy már nem szûzek.És ugyanilyen gyerekek vannak félrevezetve; a média irányítja a gyenge felfogóképességgel rendelkezõ agyacskájukat. "Az, hogy valaki 13 évesen veszti el nem feltétlen baj! De ha bizonyos esetekben az is lenne, még akkor sincs jogotok mások felett ítélkezni töredék információk alapján! Ez arogancia, és amúgy is taplóság alsóbbrendûként kezelni másokat olyan miatt, amit nem érthettek!" Az, hogy "nem érthetjük", egy hülye duma, ugyanis, ha esetleg nem vetted volna észre, õ is egy ugyanolyan gyerek, mint mi, nem pedig egy érett felnõtt.De az irományaid alapján te sem lehetsz különb, mint a kérdezõ, és valószínûleg azért pártolod õt annyira, mert te is ilyesmi korban vesztetted el.De (!!!) szólj, ha tévedek... Minden esetre nem sikerült megváltoztatnod a véleményemet az erkölcstelenségrõl, tehát a saját érdekedben arra figyelmeztetlek; ne fárasztd magad.Úgysem fogok mást gondolni az ilyen könnyûvérû...Had ne mondjam ki, kikrõl.
19:10, 19:29, avagy 23:36 vagyok, amelyik jobban tetszik... Te most pontosan azzal érveltél, amit én ellenzek.Hiszen pont az a baj a mai tinédzserekkel, hogy gyakori a 11, 12 vagy 13 éves korban való szexuális élet elkezdése.Igen, én beismerem, hogy ebben a témában nem vagyok jártas, de a 12 éves fejemmel nem is akarok az lenni.Mindezek ellenére annyival azért én is tisztában vagyok, hogy kb. 13 éves korban lesz ivar
tegnap 23:36 Nem mondtam hogy természetes, de gyakori! Viszont biológiailag 13 évesen kb az ivarérettség küszöbén járnak, akármi is a véleményed. Ennyi erõvel téged is lenézhetnének mert szeretsz valamit, vagy sem. A csaj nem árt vele senkinek sem, és ha nem cseszi el, akkor csak a hasznára válhat. A világ nem úgy mûködik ahogy azt a fiatalok gondolják, bár nem az õ hibájuk hogy mindenféle idealizált baromságot tömnek beléjük. Sokkal károsabb a társadalomra ha megértés és elfogadás helyett, a kiközösítést és a mások lenézését tanuljátok meg! Ráadásul úgy, hogy valaki azt mondta nektek, hogy ez mekkora egy megvetendõ valami. Szerintem alig van bármi fogalmatok is a szexualitásról, szexuálpszichológiáról, vagy arról hogy ez hogy mûködik a valóságban! Csak az agresszív lekezelõ elutasítás az amiben jók vagytok, mintha menõ lenne valakit a porig alázni. Ha tudnátok, hogy hány évesen önkielégítenek elõször a lányok és hogy mennyire káros lehet a gátlásosság a késõbbi életükben, talán másképp álnátok ehhez is. Az, hogy valaki 13 évesen veszti el nem feltétlen baj! De ha bizonyos esetekben az is lenne, még akkor sincs jogotok mások felett ítélkezni töredék információk alapján! Ez arogancia, és amúgy is taplóság alsóbbrendûként kezelni másokat olyan miatt, amit nem érthettek!
19:10, azaz 19:29 vagyok. "Nameg a többi [email protected]ó pisis is jobban teszi ha nem okoskodik ilyen komoly témában! Tetszik nektek a fröcsögés, és hogy van kit alázni, miközben semmit sem tudtok az illetõrõl, a körülményeirõl, vagy bármirõl, az emberi kapcsolatok/szex témakörben!!!" Csak azt ne mond, hogy szerinted természetes dolog az, ha valaki 13 évesen már nem szûz.Hiába vagyunk "pisisek", a kritikáink nem alaptalanok.Vagy te minek neveznéd ezt a csajt?Tisztességes, szelíd, visszahúzódó, becsületes, szolid és normális kislánynak?Csak mert szerintem ezek a tulajdonságok nem vonatkoznak rá.Természetesen lehet az is, hogy tévedek, és ez a lány egy nagyon jó ember az életben...Csakhogy nekem az, hogy 13 évesen nem szûz és még tervezi azt is, hogy szexel egy 16 évessel, bõven elég ahhoz, hogy elítéljem.És ez az én szubjektív véleményem.Nem érdekel, hogy te mit gondolsz errõl és milyen pisis-taknyosnak nevezel, akkor is ezt fogom gondolni.Ha te nem ezt gondolod, az már a te ügyed, biztos te is hasonló személyiség vagy, ezért pártolod annyira, amit csinált.Na, ennyi, nem fogok feleslegesen vitatkozni.Pá!
Ha megteszed, elköveted életed legnagyobb hibáját. Ha lefekszel vele, utána úgyis dobni fog. Tehát csak kihasznál! Ne ilyen legyen az elsõ élményed...
19:43 vagyok. Utolsó kommentelõ : Ennek a lánynak már rég nem ez lenne az elsõ, ugyanis, mint már írta - nem szûz (éppen ezért ítélem el).
Van 16 barátod? o.O :D
namivan?:) lefeküdtetek? vagy azért nem írtál mert lebuktatok és eltiltottak az internettöl?:)
Az az igazság, hogy 14 év alatt a törvény bünteti, még akkor is, ha a lány beleegyezésével történt.
Dobd, úgy ahogy van.De a legaljasabb módon..:] Nem foglak [email protected], nem, eszem ágában sincs. Az összes kommentárt elolvastam, és láttam valaki(k) írta(-ák) hogy ebböl baja lesz, a másik meg írta, hogy mi baja lehetne belöle, ha védekeznek. Nos mondjuk az, Hogy ha tegyük föl lesznek gyerekei.Lesz tegyük föl 2 lánya, egyik 12, másik 14. Érdeklödnek, 'anyu, neked mikor volt az elsö aktus?' Erre majd az anyuka büszkén válaszol, hogy 'Csillagaim, én már 13 évesen két fiúval is lefeküdtem' És akkor majd a 12 és lány visszakérdez izgatottan, hogy 'anyu, akkor már nekem is szabad?' A 14 éves lány meg majd szomorkodik hogy el hogy egy évet kihagyott, vagy mégis hogy van ez? És igen, rengeteg helyen olvasom én is, hogy [email protected]ák a 11-14 éves lányokat, és eddig is tudtam hogy az ilyenek miatt, de most itt egy élö példa is...Tessék megfigyelni :'] 13/L
nos, hogy döntöttél? :P remélem dobtad a srácot
persze mindenkinek magánügye, hogy mikor, kivel szexszel, de egy 13 éves kislány még nem tudja eldönteni, hogy mi a jó neki... ha nem bánod meg pár év múlva ezt, hogy 13 éves korodra 2 pasival szexeltél, akkor az csak a szerencsén fog múlni.
tegnapelõtt 13:34 Ennyire szép lány vagy? :) ;) Képed is van? :)
hát engem a volt barátom már a 2. napon megakart [email protected]ásfél hétig jártunk...jah és ez volt a második leghosszabb kapcsolata -.-" szerintem dobd a pasid.. 13/L
04-20 19:43 1. Akkor machboxozol, vagy mitbánomén. :D 2. Ez marhaság! Miért lennének belõlük qrvák??!! Ez olyan mintha azt mondanád, hogy amelyik gyerek pedálos gokartot kap kiskorában az autóversenyzõ lesz. Marhára nem következik a kettõ belõle, de ezt te mégcsak meg sem tapasztalhattad fiatalságod okán. 3. A tévében sehol nem hallottam soha hogy valaki 13-14 évesen szexelt sem hasonlókat. Honnan veszed hogy a média ezt sulykolja?? A média túl prûd ahhoz hogy ilyenekkel foglalkozzon! Nem tudom hol láttál ilyent! 5. Nem azt mondtam hogy féltékeny vagy! Azt mondtam, hogy zavar téged, holott neked semmit sem árt. De ha még csak zavarna azt is elõ lehet adni sokféleképp. Érdekes módon sokan, fõleg a te korosztályodból, agresszívan qrvázva állnak hozzá. Ezért nem értem miért kell ilyen aljamód nyilatkozni valakirõl, akit nem is ismertek. A negatív kritika az egy dolog, de a trágár és vulgáris szóhasználat az már valami más, és ezt nekem ne is próbáld szépíteni, mert ha jobban belegondolsz ez így van! 6. 13 akkor akarná eljátszani a felnõttek szerepét, ha pl családot akarna meg dolgozni, meg szavazni, stb. A szex mióta felnõtt dolog?? A szex a nemekrõl és nem az életkorokról szól, a küszöbe pedig az ivarérettség. Ezt módosítja a társadalmi konvenció, de nem kötelezõ érvényûen! A terhesség egy veszély amire fel kell hívni a figyelmet. A megfelelõ hozzáállás a felvilágosítás és nem az elitélés! Mellesleg ez is olyan mint bármi más! Mindennek van rossz kimeneteli lehetõsége, a fürdéstõl kezdve a biciklizésig! Mindegyiknél elmagyarázták a veszélyeket, ezért relatíve biztonságosak, a szex is ilyen, ebbõl a szempontból! 7. Nem értem miért az undor! Gondolom egy köztörvényesre a híradóban még sosem jutott eszedbe ez a jelzõ! Pedig egy rabló, betörõ, stb nyilván nagyságrendekkel elítélendõbb dolgot csinál! Ez az egész valahol sántít! A szexuális élet mindenkinek a magán élete, és ha nem írja ide ki akkor nem is jut mások tudomására, ergo, nem igazán szól bele mások életébe. Mégis ennyire gyûlölködõen nyilatkoztok az illetõrõl. Csak van valami "savanyú a szõlõ", és "dögöljön meg a szomszéd tehene is" jellege a dolognak!!! Vagy csak simán egy agresszív bunkó farok aki abban éli ki magát, hogy végre valakit szapulhat közmegegyezés alapján. Ez eléggé nagy lelki szegénységre utal. Könnyen lehet hogy a kérdezõ sem érett, és nem is értelmes annyira mint azt elvárnák, de ez nem jogosít fel senkit a [email protected]ásra és a fröcsögésre, fõleg úgy hogy alig van ismerete ebben a témában. Nem menne minõsítés és lekezelõ stílus nélkül kritikát írni??!!! Vagy az úgy nem elégíti ki egyesek agresszív feszültségekkel teli belsõjét?!
tegnap 18:34 Te ne ugass a 14 éves fejeddel. Nem tudom honnan veszed a bátorságot hogy qrvának titulálj egyeseket! Neked aztán még komolyan fingod sem lehet az életrõl! Nameg a többi [email protected]ó pisis is jobban teszi ha nem okoskodik ilyen komoly témában! Tetszik nektek a fröcsögés, és hogy van kit alázni, miközben semmit sem tudtok az illetõrõl, a körülményeirõl, vagy bármirõl, az emberi kapcsolatok/szex témakörben!!! Az hogy a fiatalokat érdekli a szex, nem baj! Ez a természet rendje. Megfelelõ érettségû szülõk minden felmerülõ problémát tudnak kezelni, és útmutatást is tudnak adni, de az hogy ez a korosztály ennyire elõszeretettel viselkedik antiszociálisan, és az a sikk, ha van kit utálni, megbélyegezni és fújolni, az már eléggé komoly probléma! Mellesleg gáz is hogy azon a szinten vagytok hogy csak ennyi telik tõletek! Magatokba nézzetek elõször, és próbáljatok valamennyi intelligenciát magatokba erõltetni! A tanulás az nem vonzó, de úgy csinálnak, mintha mindenhez értenének, közben meg csak a gyalázkodás megy! Szánalmas!
1. Azonnal dobd a srácot!!!! Most!!!! Csak a szexre kellesz neki, ráadásul még egy érzéketlen bunkó is akinek nem számítasz!!! 2. Az 1-es pontnál fogva nincs mirõl beszélni! Amúgy meg anyukád azért félt, mert tudja hogy az hogy te fellkészültnek érzed magad, még egyáltalán nem azt jelenti, hogy ismered is a szex lényegét módját és a nem kívánt veszélyeit!!!! 3. A tiltás nem vezet sehova és a kommunikáció nagyon fontos! Mondd meg neki, hogy te már szeretnéd és segítség kell, nem egy újabb ellenség! Ha értelmes, meg fogjaérteni. 4. Nem viccelek! Dobd ki a srácot! 5. Még mindig megvan? Nem azt mondtuk hogy dobd ki???!!! 27 f voltam
Szerintem gyakorolj velem, hogy ne tûnj kezdõnek =)
hogy lehet ennyi eszed??13 évesen nem vagy szûz??ha apámék rólam ilyeneket megtudnának, nekem kitekernék a nyakam...miért kell ilyenkor szexelni??fõleg egy ilyen taplóval aki meg*ug és otthagy a pi**ába...hidd el, õ nem szeret téged, ha igazán szeretne, nem állította volna eléd a szexet, mert tudná, hogy még neked nem kéne..és ha igazán szeretne, akkor tudna várni rád..szánalmas..te tényleg ribi vagy, de ha azt akarod hogy lefektessen és otthagyjon, ha neked ez esik jól, akkor csak rajta!!!hagyd hogy átverjen, és õ járjon jól..utána meg ne csodálkozz, ha 20 éves korodra kiégett [email protected] leszel...az ilyenek tudják felcseszni az emberek agyát..most már tudom hogy miért "általánosítják"a tizenéveseket...AZ ILYENEK MIATT MINT TE... 13/L(ja és nekem még nem volt eddig EGY barátom sem..újdonság mi???!)
Jézusom! Te tényleg egy nagy r*banc vagy, már nem azért mondom...És mégis hány évesen vesztetted el a szüzessége?Tizenkettõ?Tizenegy?Nah, ilyen csajok járnak a fejemben, amikor a "k*rva", "szuka", "könnyû vérû" és "koravén" szavakat hallom.13 évesen a tanulásra koncentrálj, ne a szexre!A pasi meg egy tetü!Csak az a célja, hogy négyszer-ötször megk*r, utána meg mehetsz a p*csába!Egyébként meg igaza van az elõttem szólóknak is!
hát akkor mond meg a szüleidnek, hogy már nem vagy szûz és akkor már úgyis mindegy.feküdj le fûvel-fával kis ribi!ha neked az jó, hogy kihasználnak akkor csináld nyugodtan!20 évesen már senkinek nem fogsz kelleni mert úgy szét leszel [email protected]!anyádéktól rádférne egy-két pofon!
Az ilyen lányokat elégetni kéne, nem tanácsokat adni nekik.... Bocs, de ez nagyon arra vall, hogy erkölcstelen paraszt vagy, ráadásul a szüleid se különbek.
A kérdező hozzászólása: A szánalmas az aki ilyeneket ír. Nem is ismersz -.-"
A helyedben én ezt nem találnám olyan nagyon viccesnek! Eléggé szánalmas vagy!
A kérdező hozzászólása: Már nem vagyok szüz :D Ezelött volt egy barátom (dobtam mert 15 volt a mostani meg 16 XD) és vele vesztettem el. Csak ezt anyuék nem tudják. Szal ez igazából mindegy.
azt sem engedném, hogy 13 évesen pasizz, nemhogy még dugni is akarj kis taknyos vagy még!qvának készülsz vagy mi? hová züllenek a fiatalok?inkább a tanulással foglalkozz!annak haszna is van!nem veszed észre, hogy csak ki akar használni ez a tapló fiú?a szüleid csak megakarnak óvni a csalódástól!kell az neked, hogy fájdalmasan elveszítsd a szüzességed, terhes legyél(gondolom az érett nagyfiú barátod nem akar majd gumit használni, te meg még nem szedhetsz fogamzásgátlót)és aztán otthagyjon?mert csak arra kellesz neki, hogy megdugjon!nem szeret ha nem képes várni rád!
jah, és egyébként mit vártál, a kérdés kiírásakor??azt hogy mindenki bíztatni fog hogy "persze, nyugodtan!"??ja, és a "barátod tök jó fej", "csináljátok titokban", valahogyan csak meg tudjátok majd oldani...vagy hogy "hogy lehetnek ennyire kegyetlenek a szüleid hogy nem engedik meg???!!" nem tudom mire számítottál.... elõzõ
19:10 vagyok! Teljesen igaza van annak, aki az én hozzászólásom után írt.Egyébként én egy 12 éves lány vagyok (csak egy évvel vagyok fiatalabb nálad, kérdzõ), mégsem ment át rajtam a fél város, sõt, én még ráadásul SZÛZ is vagyok!!!Meglepõ, nemigaz?:'D Amúgy valóban az ilyen kis útszéli r*bancok miatt vannak "elásva" a tizenévesek...Ugyanis te az vagy.
"õ meg ráadásul tegnap felhívott és mondta ha nincs szex, mindennek vége." 13 évesen szexelni...a saját tested-lelked elleni bûn! nem vagy érett rá! csinálni csinálhatod - úgyis azt csinálsz amit akarsz - de élvezni nem fogod kis barátod , ha ilyen ultimátumot adott, akkor nem téged szeret, hanem a saját farkát. ne sajnáld, ha vége...nem tud semmit a kis kandur, csak elélvez, és kirúg. egy hónap után ezt akarod?trófeagyüjtõ skalpvadász. szerintenm te többre tartod magad ennél a fiúnál...ne dõlj be neki...és te rúgd ki...lelkileg jobban jársz
A szüleidnek elõre gratulálok..ennyi idõsen még gyerek vagy..nem számít mennyire vagy felkészülve!! Nem azt mondom ne legyél szerelmes.de alapból ne egy olyan fiúba, akivel ha nem fekszel le szakít veled..az is egy p*cs, meg ha azt hiszed ez a szerelem, akk te is egy p*cs vagy!
Ahogy látom nagyon szereted a barátod, es megertem hogyha azt mondjuk dobd meg ilyen szovegek persze h nem akarsz nekunk adni igazat... de figyelj csak ha jobban belegondolsz szerintem te is rájossz, h egy 16 eves sracnak bizony vannak mar igenyei es hogyha azt mondja h szex nelkul mindennek vége, akkor nem szeret! Egy szerelmes csavo barmennyi eves is legyen, megvarja a baratnojet. A szuleidet meglehet erteni hiszen feltenek, es meg a 18 eves lanyukrol is nehez elhinni hogy felnottek :) En most toltottem be a 14-et, a baratommal 7 honapja vagyok egyutt. O 15 es mar felmerult nelunk is a szex tema hiszen petting mar regota van, de hat megiscsak fiubol van :D perszehogy kiprobalna a szexet. Mondtam neki, hogy meg fontolgatom a dolgot hiszen nagyon szeretem es mar tobb mint fel eve egyutt vagyunk. Azt mondta okes, o var ram es hogyha ugy erzem felkeszultem akkor szoljak neki :) minden nap talalkozunk, nagyon szeretjuk egymast, talan mar lassan beadom a derekam :D Anyukam miatt van ez, hogy ennyire gondolkozok a dolgon, mert en nem szeretnem neki elmondani... Igyse tudja elhinni, hogy mar nem a pici ovodas lánya van neki :D A lényeg, hogy ne fekuidj le vele! Az a srác nem szeret téged, hidd el nekem :) tudom h ezt nagyon rossz hallani, de ha vki nemtud rad varni... Majd egyszer lesz olyan is :) Egyebkent nyugodtan vegyél fel msn-re ha szeretnél beszélni : [email protected]email.hu 14/L
Na mi van, most nem írsz vissza?Vagy a szexre érett vagy 13 évesen, de 23 óráig való fentmaradáshoz már nem vagy elég tökös?Kis k*rva...:)
istenem, ilyen szánalmas lányt:S egy hónap után nem ismerhetted meg igazán:S nagyon fel lehetsz készülve..... de mindegy... és ha véletlenül terhes leszel?? arra nem gondoltál?? szánalom.... jó, védekeztek, de semmit nem lehet tudni.... sztem csak azt akarja h lefeküdj vele és otthagy. de hát a te életed...:S
13 évesen nem vagy szûz?? A 16-ot is korainak tartom, de 13??? Rossz belegondolni...
Hat ne fekudj le vele...:) tul korai plane h csak 1 honap es csak 13 eves vagy?! en 18 eves vagyok es szuz 3 honapja van baratnom es meg nem volt semmi szex:P (na jo azert jatszottunk 1-2 mast) en is nagyon kivanom mar de tudom h 3 honap nem eleg ido h kiismerd a masikat:) es szerintem te csak arra kellesz neki ha azt mondta h ha emiatt dob akkor ez logikus is nem-de?! 18/F
az a gáz hogy lehet h nem kamu vannak akik képesek 13 évesen ilyenekre én 13évesen meséket néztem. 14 évesen smároltam elõször.nemhogy 13 évesen már izéltem volna. de komolyan tudod az ilyenek lesznek 16 évesen olyanok hogy az egész város k****nak tartja õket!
Hót r_banc vagy b+.. Alapból meg kamu az egész, elne hidjétek már valószinûleg egy nyomorék lány aki ennyire unatkozik. Szánalmas vagy kislány, de qurvára. 14/F
fúúúú hááát szerintem logikus erre a válasz: hagyd békén azt a csávót. csak kihasznál.szüleid jól látják a helyzetet, ne akarj már 13 évesen szexet.tejóég.fiatal vagy, még elõtted az élet, találsz sokkal jobbat, aki nem csak e miatt van veled. fogadd meg az ilyen tanácsokat!

13 évesen korai a szex vagy a csók?

Legjobb válasz: A csók nem, én 12 évesen csókolóztam elõször az akkori szerelmemmel, nincs abban semmi rossz :). De a szeretkezéssel, pettinggel mindenképpen várni kell! Nem véletlenül bünteti a törvény 14 év alatt. Megértem, hogy tombolnak a hormonok, és nem minden 13 éves néz ki kislányként (én nagyon hamar (9 évesen) kezdtem menstruálni, szõrösödtem, C-kosaras mellem volt 12 évesen, tehát nem úgy néztem ki testileg, mint egy általános iskolás, de ez nem jelent semmit!). Ilyenkor még csak olvass szexuális felvilágosító oldalakat/könyveket, hogy amikor arra kerül a sor évek múlva, akkor tudj felelõsségteljesen védekezni, mert ez a legfontosabb. Ráérsz még a szexszel, nem maradsz le semmirõl!

A csók nem, én 12 évesen csókolóztam elõször az akkori szerelmemmel, nincs abban semmi rossz :) . De a szeretkezéssel, pettinggel mindenképpen várni kell! Nem véletlenül bünteti a törvény 14 év alatt. Megértem, hogy tombolnak a hormonok, és nem minden 13 éves néz ki kislányként (én nagyon hamar (9 évesen) kezdtem menstruálni, szõrösödtem, C-kosaras mellem volt 12 évesen, tehát nem úgy néztem ki testileg, mint egy általános iskolás, de ez nem jelent semmit!). Ilyenkor még csak olvass szexuális felvilágosító oldalakat/könyveket, hogy amikor arra kerül a sor évek múlva, akkor tudj felelõsségteljesen védekezni, mert ez a legfontosabb. Ráérsz még a szexszel, nem maradsz le semmirõl!
én 12 éves koromba jöttem össze a barátommal.Most 15 vagyok és még mindig nem feküdtünk le, mert én úgy gondolom hogy nem helyes ilyen korán.Mostmár valószinüleg meg fog történni, de 13éves koromba már megmondtam hogy nem lesz egy ideig semmi ilyesmi.
A csók mehet, persze nem két szó után, 10 perces randi végén. :) A szexet nemes egyszerûséggel még a törvény is bünteti. Ráérsz még, semmirõl nem fogsz lemaradni. Azt nem is említve, hogy a tested is másképp fog kinézni 16-18 évesen (de még jövõre is sokat változhatsz), és akár fiú vagy, akár lány, okozhatsz csalódást a partnernek, ha nem felelsz meg a várakozásainak. Ennyi idõs, éretlen, melletlen, "kopasz p..is" kislányok max a pedofiloknak jönnek be, az meg nem a legjobb kezdet a nemiélethez, ha egy beteg állatnak hagyod magad megrontani. A 13 kisfiúk nemiszerve ... hát, pisilni jó lesz... de másra majd akkor használd, ha már elérte a teljes méretét. :)
A csók talán még belefér, de a szex semmiképpen sem! 13 évesen ne akarj szexelni, hidd el, nem vagy még érett rá, bármennyire is azt hiszed. Ráérsz még, semmirõl nem maradsz le, ha 3-4 évet vársz.
A szex mindenképpen korai, a csók ha ennél tovább nem mentek, akkor talán belefér. De semmiképp nem szexelj!!!
IGEN!
AZ!
A csók..hát nem tudom, elég sok illemtani szabályt rugnátok fel vele. A sex az 1 értelmûen mehet!!:D
Korai!
Csók még valahogy elmegy, de töcskölni nem kéne.
a csók mehet, de nem szabd még ijen korán szexelni! 14 évesen már gyereket akarsz? :O xd -.-

Ismerek egy 13 éves embert aki nem érdeklõdik kicsit se a szex iránt. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, normális. Majd amikor eljön az ideje, akkor majd érdekelni fogja, és ûzi is. :)

Igen, normális. Majd amikor eljön az ideje, akkor majd érdekelni fogja, és ûzi is. :)
-.-" Az a nem normális, hogy ez nem magától értetõdik. Igen normális. Egy 13 éves GYEREK ne akarjon már szexelni! Istenem, milyen elkorcsosult világban élünk!
Igen, normális dolog..öreg már.
@18:38 Szerintem szexelni és érdeklõdni a szex iránt két igen csak eltérõ dolog. Nem tudom miért kellett ezért lehordani a kérdezõt. Én is érdeklõdtem 13 évesen a szex iránt, na aztán még is itt vagyok 20 évesen még mindig szûz.
Ez a legnormálisabb.
Engem sem érdekeltek akkor még az ilyen dolgok. Teljesen normális .
Dugj meg egy kecskét!
Ha a seggedbe is jó, akkor én szívesen segítek rajtad egy análszûztelenítésel ;)
Ki ez a p*cs ?
hova valósi vagy?
Csak mert akarod, még nem kell csinálnod. Tanuld meg kontrollálni magad, és felismerni, hogy még egy darabig gyerekek vagyunk, a gyerekeknek meg van jobb dolga mint bacni. 14/L
A kérdező hozzászólása: köszi a normálisakat szoktam önkielégítést csinálni de ha ugy néz rám egy csaj akkor már huhhh érted nem birok tovább várni de nem találok senkit az én korosztályombol aki még akarna
Még a mi idõnkbe nem ez volt hogy 13 éves kisfiúk meg kislányok b*szni akartak...
hát én 13 évesen nem vágytam a dugásra... ezek a mai fiatalok...
maszturbálj, nemi életet ráérsz élni 1-2 év mulva de inkább 2. Ternészetes hogy aknos vagy merrt a hormonok dolgoznak, de ezt el tudod intézni te magadnak....
Ilyen velem is elõfordul néha.Kíváncsi vagyok, milyen érzés ha bekapja....vagy csak szimpán ráül.....eztán kiverem és elmúlik.....(XD)

Miért van tele a szex kategória 13-15 évesekkel?

Szeretnèk nèha feljönni ide ès èrtelmes/èrdekes kèrdèseket olvasni felnött emberektöl, ehhez kèpest lassan minden harmadik kèrdès az, higy ki ismerkedne itt 15 èvesekkel, meg van-e kedves, szeretetre vágyó 13 èves? Egy kicsit soknak èrzem, egyre ritkábban nèzem az oldalt, mert márvledvem sincs ezekhez. Arròl nem beszèlve, hogy ki van ìrva piros betükkel, hogy a kategória kèrdèsei felnötteknek szólnak, aki nem 18 èves, az hagyja el. Nyilván kèt perc múlva törõlve lesz a kèrdèsem, mintha nem lenne igazam, de hátha megvilágosodok addig.

Legjobb válasz: Nem is igaz, tele van huszonéves szexszakértõ szûz fiúkkal oldal:D

Nem is igaz, tele van huszonéves szexszakértõ szûz fiúkkal oldal:D
Az csak a szexualitás alkategóriára vonatkozik és csak egy figyelmeztetõ szöveg, hogy az oldal levédje magát. Nem szórakozásra, hanem azért, hogy mindenki választ kaphasson a kérdéseire, jött létre az oldal elvileg.
A szexualitás részleg 18+ csak. A többibe bárki, bármit feltehet. Keress kulcsszavakkal, úgy kicsit könnyebb ezeket kikerülni.
ez jó volt elsõ! :DD
Most legalizálták a 12 évesek szexuális életét. Valahol nekik is magukba kell szívni a tudást.
Igen, ezzel egyetértek. DE: Ez nem csak szex kategória. Ez szerelme/szex. És szerelmi kérdései mindenkinek vannak...
az összes témában ezek osztják az észt. Most még inkább, mert nyári szünet van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!