Találatok a következő kifejezésre: A szertornaszok alacsonyak (1 db)

A szertornaszok mert alacsonyak?

Legjobb válasz: Azért alacsonyak, mert nem nõttek meg. Ehhez a sporthoz a kis magasság az elõnyös, mert így kisebb az ember tömege, amivel dolgozni kell, kisebb a teste, amit mozgatni kell. Ezért a magas emberek lemorzsolódnak, nem lehetnek sikeresek ebben a sportban, de ez nagyonsok sportban így van.

Azért alacsonyak, mert nem nõttek meg. Ehhez a sporthoz a kis magasság az elõnyös, mert így kisebb az ember tömege, amivel dolgozni kell, kisebb a teste, amit mozgatni kell. Ezért a magas emberek lemorzsolódnak, nem lehetnek sikeresek ebben a sportban, de ez nagyonsok sportban így van.
azért, mert így könnyebben tudnak mozogni, forogni, stb.kisebba testsúlyuk is.
azért kicsik mert a tornától megkeményednek az izomrostok és "megfogják" a csontokat, így nemtudnak sokat nõni.
Nem csak a testtömeg miatt. Minél hosszabb egy testrész (fõleg kéz, láb) annál nagyobb forgatónyomaték kell a felgyorsításához, illetve a lefékezéséhez. pl. álló helyzetbõl egyenes lábbal állóspárgát csinálni ugyanolyan gyorsan egy magas tornásznak erõsebb izmokra van szüksége. Vagy lassabban megy, és lomhábbnak tûnik.
Azért, mert egy különlege technikával 1-2 éves koruk óta fogságban tartják, és nem hagyják nõni õket. Akiket bezárva felejtenek azokból jobb esetben törpék lesznek. A rosszabb esetben olyank kicsik lesznek, hogy emberi szemmel lehetetlen meglátni õket, ezért egy különleges farmon tartják õket, ahol kedvükre élhetnek a hozzájuk hasonlókkal. Legjobb tudomásom szerint több ilyen farm is létezik a világon, Magyarországon Bogyoszló északi határánal van. Remélem segítettem.
én is hamar kezdtem szertornázni(7), és 175 cm vagyok, az is kicsinek számít? :D
énis szertornász vagyok, és szerintem egy-egy magas szülõ nem fogja azt gondolni hgoy a gyermeke alacsony lesz. ebbõl következõen, ha a szülõk azt akarják, hogy a gyermekük sportoljon, akkor automatikusan egy olyan sportra járatják ahol elõnyös az, hogy az ember magas. Én pont ennek az ellentetje vagyok. De az is igaz, hogy a tornászok kiskorukban kezdik a sportot, és ehhez elég sok comb- és fenékizomra, illetve vádlira van szükség, ami rendkívül gátolja a sportoló lábszárnövekedését.
Mást kerestem és ráakadtam erre a régi bejegyzésre. Én úgy tudom, a párom is tornász volt egy ideig, hogy a tornászok olyan gyakorlatokat csinálnak, ami meglehetõsen igénybe veszi és erõsíti az izmokat. Ezt általában már gyerekként elkezdik. Növekvõ korban viszont, amikor a csontozat még fejlõdésben van, az erõs izomzat visszatartja egy szinten a csontok normál növekedését, ezért van az, hogy a tornászok, szinte kivétel nélkül mind alacsonyak. Annak nincs sok realitása, hogy abból lesz jó tornász, aki alacsony növésû, hiszen minimum 18. életévig tart a növekedés. A tornászok pedig már gyerekkorban elkezdik, amikor még nem egészen lehet tudni, hogy ki hány centi magas lesz.
nem azért alacsony, mert szertornász, azért szertornász, mert alacsony...
Mert nem nõttek meg édes istenem -.-


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Samick Mind 50 vélemény?

Jó íj? Dinamikus? válaszokat előre s köszönöm!

2

A háttértáncosok milyen stílusban táncolnak?

Ne haragudjatok a téma választása miatt, de azt hiszem, a moderátorok majd megváltoztatják. A sport témába írva nem kaptam rá választ.
Szeretnék olyan táncot tanulni, mint pl az x faktorban a háttértáncosok által képviselt, de nem tudom, mit keressek. Ez nem hiphop, azt hiszem.

1

A háttértáncosok milyen stíusban táncolnak?

Pl az X faktorban táncolók. Ez nem hip-hop, azt hiszem. Szívesen kipróbálnám, csak nem tudom, mit keressek.

1

Spinning vagy úszás?

erre a két edzésre lenne lehetőségem járni, melyiket válasszam?

2

Az élsportolók hogy tartják magukat formában?

Gondolok itt az országúti kerékpárosokra és a Forma1-es versenyzőkre.
Miket esznek általában? Milyen edzéstervet alkalmaznak?

1

Alhasi zsírpárnát milyen testmozgással számolhatom fel?

az alhasamon sokkal nagyobb a zsírpárnám mint máshol.combról,fenékből gyomortájról sikerül fogynom,de az alhasam ugyan olyan nagy marad.mivel dolgozhatnám le?

3

Mivel lehet a leghatásosabban fogyni hasról?

tudom hogy nincs helyi fogyás, csak leginkább onnan szeretnék fogyni

5

Van olyan csapatsport amit 30 évesen is el lehet kezdeni?

Korábban ez kimaradt nekem, bár sportolok viszonylag rendszeresen hobbi szinten (pl. kondi, bicajozás, jégkori), nem vagyok túlsúlyos sem. Tud valaki olyan bármilyen fajta csapatsportot, egyesületet ahová ennyi idősen kezdőként be lehet állni? 30f

2

Protein, kreatin, vitamon, aminosavak gyereknek?

14 évesen lehet ilyenek szedni? nem láros segit valamiben?:

ezeket néztem ki magamnak és az árral semmi gond nincs csk szabad ilyet vennem/szednem? főként a vitaminra gondolok...! előre is köszi

17

Mi a különbség?

A step aerobic és az aerobic között. Látom, hogy van alakformáló torna is.

Nekem melyiket ajánljátok? Elsősorban azért szeretnék járni, mert eléggé passzív életmódom van, ezen szeretnék változtatni és egy kicsit mozgásba hozni magam, illetve fogyni is szeretnék (tudom, hogy az étkezés is fontos). Aztán majd konditerembe járni, főleg feszesíteni, mert elég csúnya a bőröm.

Tudnátok segíteni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!