Találatok a következő kifejezésre: A szeretkezéstöl a méhszáj (2 db)

Elkezdhet nyílni a méhszáj szeretkezéstől?

31 hetesek vagyunk, és a 14. hét óta 2000-es a méhszájam, még most is.Teljesen zárt vagyok.Tegnap együtt voltunk a férjemmel, és utána olyan érzésem volt, mintha kezdenék nyílni.Belül-felül éreztem ezt, olyan fura és ijeszt? volt.Persze, lehet csak bebeszélem magamnak.Szerintetek?Maga az együttlét tud ilyet okozni?

Legjobb válasz: Nekem 2110 a méhszááj 25.héttõl és bizony-bizony eltiltottak a nemi élettõl, mert az orgazmus hatására a méhszáj tovább nyílhat a méhösszehúzódásoktól.Drukkolok, hogy ne legyen semmi, lehet, hogy csak a méhed növekszik.

Nekem 2110 a méhszááj 25.héttõl és bizony-bizony eltiltottak a nemi élettõl, mert az orgazmus hatására a méhszáj tovább nyílhat a méhösszehúzódásoktól.Drukkolok, hogy ne legyen semmi, lehet, hogy csak a méhed növekszik.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam ! Akkor nem teljesen veszélytelen.Mi nem vagyunk eltiltva, de ritkítani fogjuk az együttléteket.Köszi!
Ha elkezdett nyilni a méhszáj, az más mert tovább nyilhat a szeretkezéstõl, ezért szoktak ilyenkor eltiltani, viszont ha amugy sem nyilna, akkor a szeretkezés magában nem kezdni el nyitni, nekem az elsõ terhességemnél tartott mint a cövek, pedig akkor sokat voltunk együtt, még a 41héten is csak egy ujjra voltam nyitva mikor meginditották.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy továbbra is zárt vagyok.Köszi Neked is!

A szeretkezéstöl kinyilhat a méhszáj?

A férjemmel kb. egy héten kétszer szeretkezünk. Az utolsó alkalommal egy kicsit kellemetlen volt.Eddig teljesen zárva volt a méhszájam! Lehet összefügés? 26 hetes kismama

Legjobb válasz: Azt mondják a spermiumok megimdíthatják a szülést, de az neked még odébb van. Azért majd beszélj az orvosoddal. Bár ha õ nem tiltott el a szextõl akkor nem valószínû, hogy gond lenne.

Azt mondják a spermiumok megimdíthatják a szülést, de az neked még odébb van. Azért majd beszélj az orvosoddal. Bár ha õ nem tiltott el a szextõl akkor nem valószínû, hogy gond lenne.
Csak túlhordott terhességnél nyílhat ki a méhszáj szeretkezés után, a spermától. Mi férjemmel 35 hetesen még szeretkeztünk, nem okozott problémát, 39 hetes vagyok.
27 hetes vagyok nyitva van a külsõ méhszájam de a dokim nem tiltotta meg a szexet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!