Találatok a következő kifejezésre: A szeretkezés hatással (7 db)

Miért változik meg egy ideges, kiállhatatlan, agresszív nõ a szeretkezés hatására?

Legjobb válasz: Mert elõtte szétvettette a szexuális feszültség és miután megdugták, ez megszûnt.

Mert elõtte szétvettette a szexuális feszültség és miután megdugták, ez megszûnt.
És engem is, én is nagyon ideges vagyoook:)
Rendszeresen karban kell tartani a hölgyet és akkor a porcelánkészlet is megmarad.
Valaki engem is csillapítson már le! (Vicc volt, nem kérek privit)
Ez abban az esetben igaz, ha a kiállhatatlanság, idegesség, agresszivitás a szexhiány miatti frusztráltságból ered. Hiány pótolva, minden rendben. :D Ha valaki alapból idegbeteg, azon nem segít.
A szexuális kielégületlenség komoly frusztrációt tud okozni. A köznyelv ezt hivja úgy, hogy az "agyára ment a b--nság" Ez nyilván megváltozik, kioldódik ha megtörténik a kielégülés :)
A kérdésben benne van a válasz, a szeretkezés hatására megnyugszik.
mondtam, hogy jót fog tenni édesanyádnak
nem nehéz rájönni.....
a sex az megnyugtatja a testet, lelket, még a tomboló hormonok is megnyugszanak tõle. ismerek olyan 130 kilós nõt, hogy a 150 kg-os férjével nincsen semmi, hát a körülötte élõ többi embernek elég elviselni azt a bogaras nõt.

A fogamzásgátló hatása akkor is hat, ha már 3-4 hete megtörtént a szeretkezés?

Normális válaszokat.

Legjobb válasz: nem hinném 48 ora után kimegy belöled a hatása

nem hinném 48 ora után kimegy belöled a hatása
nem, azt szeretkezés elõtt kell elkezdeni szedni...
a 6ását kifejti, de ha már 3-4hete teherbe estél akkor azon nem segít.
Mit akarsz? A fogamzásgátlót nem utólag kell elkezdeni szedni, hanem együttlét elõtt és rendszeresen.

A szeretkezés milyen hatással van a gyomorra?

Nekem általában pár órával késöbb szokott lenni egy enyhén er?s gyomorégésem. Mit?l lehet? Nincs orgazmusom és a közelében sem vagyok, csak élvezem. Vmi bajom lehet? Talán stressz?

Legjobb válasz: Kétlem h a szex hatással lenne a gyomorra. Szerintem lelkiek között van vmi a szexszel kapcsban. Szerintem.

Kétlem h a szex hatással lenne a gyomorra. Szerintem lelkiek között van vmi a szexszel kapcsban. Szerintem.
A szex így nem befolyásolja a gyomor mûködését. Nem hat rá serintem. Itt valami más van a dologban. Lehet, hogy lelki, de ezt csak te tudhatod.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért mindig szex után jön elö pár órával?

Elég sok sikositót szoktunk használni (Durex-et) szeretkezés alatt. Szedek fogamzásgátlót, gyengiti e a gyógyszer hatását? Mert ugye a hüvelyben sok a sikositó és a spermasejtek könnyen feljutnak a hüvelyben, meg a kémiai öszetétele ismás ahüvelynek.

Legjobb válasz: Miért befolyásolná? A fogamzásgátló egy kicsit máshogy hat mint, ahogy elképzeled szerintem :)! A síkosító nem befolyásolja a bevitt hormonokat :P ! Csak az befolyásolja a hatását, ami fel van tüntetve a betegtájékoztatón (pl: antibiotikumok)

Miért befolyásolná? A fogamzásgátló egy kicsit máshogy hat mint, ahogy elképzeled szerintem :) ! A síkosító nem befolyásolja a bevitt hormonokat :P ! Csak az befolyásolja a hatását, ami fel van tüntetve a betegtájékoztatón (pl: antibiotikumok)
Ne aggódj nem.Tapasztalatból tudom.
A fogamzásgátlók a peteérés gátlásával fejtik ki hatásukat, ha nincs peteérésed akkor teljesen mindegy, hogy mennyi hímivarsejt jut a méhbe. Vannak olyan fogamzásgátlók amelyek csak egy féle hormont tartalmaznak (pl Cerazette). Azok valóban úgy fejtik ki a hatásukat, hogy megakadályozzék a hímivarsejtek méhbe jutását. Ilyen fogamzásgátlót jellemzõen csak szoptatás alatt szoktak felírni.
A kérdező hozzászólása: ok de a fogamzás gátló a hüvely kémiai összetételét is megváltoztatja, hogy a spermasejtek hamarabb elpusztuljanak benne. A sikositó viszont ezt az összetételt megváltoztatja, "felhigitja"
Nem, mivel nem minõsül gyógyszernek és nem antibiotikum.
nekem is volt ilyen, de vki ajánlotta a multi gyn actigélt és attól helyre jött.
Síkosító, de még elõtte használ, ne utána
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, de ilyen jellegû problémánk nincsen, szerencsére teljesen benedvesedek mindig
van. keress google-ban nõi vágyfokozóra.
Vonzerõ.De ezt miért kérded?Bedrogozva akarsz valakit a magadévá tenni?
rush :) :D
Pezsgõ.sok.
Van, de nem egészséges. Veszélyes. Amúgy pedig egy jó nagy, vastag... pénztárca - csodákra képes. Az az igazi vágyfokozó.
felénk volt olyan hogy a csajnak az italàba vàgyfokozòt raktak és a csaj nagyon beindult. azutàn pàr pasi meg is dugta de még ez sem volt elég neki ràhuzta magàt az auto sebvàltòjàra és a nagy hévben az szétszakìtota a méhét és elvérzett.
ilyen sztori, mint az utolsó felénk is volt, csak a csajjal jól kib*sztak, mert sok cuccot adtak neki.. a sebváltó meg ez ugyanúgy megvolt.

Megbeszéltem a nőgyógyászommal h fél évig szüneteltetem a fogamzásgátlót, 2-3 hete abba hagytam. Szeretkezés közben a gumi kiszakadt. Gondolom a szervezetemből nem ürül ki ilyen gyorsan. Van még hatása? 2évig szedtem.

Legjobb válasz: Menj el az orvosodhoz. Nem ad már ilyenkor védettséget, bár vannak nõk, akiknek több hónapig nincs peteérésük tabi abbahagyása után. De van, akik meg pont hogy könnyebben esnek teherbe ilyenkor...

Menj el az orvosodhoz. Nem ad már ilyenkor védettséget, bár vannak nõk, akiknek több hónapig nincs peteérésük tabi abbahagyása után. De van, akik meg pont hogy könnyebben esnek teherbe ilyenkor...
abszolút nincs...
szerintem még van, minimális.
A kérdező hozzászólása: rendszeres volt 3-4-5napos, még nem hagytam abba korábban.febr 27.én vettem be az utcsót
Látom nem érted a problémát:) Szóval ha tabit szedsz, akkor a tabi leállítja a peteérésed. Ha abbahagyod, akkor több lehetõség van: - Valakinek egybõl helyreáll, és már a következõ menzesze úgy jön meg, ahogy elõtte, ugyanolyan lesz a ciklusa, mint tabi elõtt. - Valakinek pár hónapig még nincsen peteérése, de pár hónap után helyreáll. - Valakinek meg nem is jön rendbe, csak orvosi segítséggel. Marhára nem lehet tudni, hogy te melyik kategóriába tartozol. Tabiszedés elõtt milyen volt a ciklusod? (Rendszeres volt? Hány napos?) Volt már olyan, hogy abbahagytad a tabit egy idõre? Pontosan mikor hagytad abba a tablettát? Azért mondtam, hogy menj el az orvosodhoz, mert õ tudja megmondani, van-e szükség 72 órásra vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: nem az utolsó mensitõl számított tizen párnap?
Hát sehonnan. Nem véletlen mondtam, hogy menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: és azt honnan tudom h van e v nincs?
Hát 3:1-re nyertünk. 100%, hogy már kiürült. A kérdés az, hogy van.e m, ár peteérésed, vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: uhh.elég megosztottak a vélemények:S.
El kell keserítselek, azonnal kiürül. Sõt az abbahagyás után az elsõ 1-2 hónapban sokkal nagyobb az esélyed ateherbeesésre, ahogy a szervezeted felszabadul a hormongátlás alól. Egyik barátnõm pl. a fogamzásgátló abbahagyása utáni elsõ hónapban úgy lett terhes, hogy megszakításosan védekeztek + pajzsmirigyproblémái vannak (tehát neki alapból elég nehéz lenne teherbe esnie). Sok nõnek néhány hónapra felírnak tablettát, ha nem jön össze a baba, úgy, hogy amikor abbahagyják, utána azonnal kell próbálkozniuk, ilyenkor nagyon megnõ az esélyük. Tehát nálad most sokkal inkább rizikós az óvszer kiszakadása :S
Most komolyan, felnõtt nõ létedre nem tudod, mi az a ciklus? Ciklus= menzesz elsõ napjától a következõ menzesz elsõ napjáig terjedõ idõszak. Nem a menstruációd hossza volt a kérdés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!