Találatok a következő kifejezésre: A szerelemnek szeretetté (21 db)

nem tudom mi ezzel a baj? mégis mit vár 7év után? persze hogy átalakul a szerelem szeretetté, söt legtöbbször 7év sem kell ehhez
a szeretet nem alacsonyabb rendû érzés a szerelemnél tehát a csajod nagy tévedésben van
ilyen velünk is volt és azóta is együtt vagyunk, 6 éve :)
Tudom, hogy rossz, de próbálj továbblépni. Ha õ így érez, akkor jobb ezt hagyni. Inkább most, mint ha már van 2 gyereketek. Aztán bánja még ezt õ a következõ pasijával, ha õrá is ráunt, és ráébred, hogy te mennyivel jobb voltál!
A kérdező hozzászólása: Amúgy most 7végén szakított velem, hogy ez az állapot egyikünknek sem jó így címszóval.Azt mondta lehet ez kell neki ahhoz hogy észhez térjen és lehet hogy ezzel most nagy hibát követ el...Tényleg nem értem.Megszakad a szívem érte..
Az a helyzet, hogy ennyi idõsen mindenkivel így van. ÉN 9 éve vagyok együtt a férjemmel, és nagyon szeretem. Nem akarnám elhagyni semmiképp. De ha õ így gondolja, szerintem hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Az a baj vele hogy eddig nem volt nagyon barátnõje!Most hirtelen lett egy 5 évvel fiatalabb(barátnõm 28)csaj akivel nagyon jóban lettek, egyfolytában sms, együtt lógnak állandóan.Én azóta érzem azt hogy konkrétan leszar, nem foglalkozik velem úgy mint rég.Én sem vagyok szerelmes csak nem tudom elképzelni az életem nélküle, nekem õ a mindenem!Sõt 2 év után éreztem azt hogy nem vagyok belé szerelmes tehát nem értem.
Velem épp ugyanez történt.Csak nem 7 hanem 4 év után.Szerintem ez a kapcsolatok sorsa, csak nem akarnak olyan fiatalon lehorgonyozni a nõk...És ja, ki derült, hogy mással akar kavarni a csaj.Mondjuk késõbb már megbánta, de az csak az õ baja.
Ugyanitt tartok én is a barátommal
remélem túléled és azt javaslom ne szomorkodj túlzottan, elõtted még az élet és a szerelem, engedd el a fájdalmat :)

Számotokra mit jelent a szerelem? Milyen ha a szerelem szeretetté válik?

Legjobb válasz: És az elsõ szerelem egy életen át végig kisérhet?

A kérdező hozzászólása: És az elsõ szerelem egy életen át végig kisérhet?
ha nem zárod le rendesen: simán.
Az elsõ szerintem mindenkiben mély nyomot hagy, és ezzel nincs is semmi gond.
Nem mindenkiben hogy mély nyomot.
A szerelmet emberi nyelven leírni képtelenség. Talán Jókai mondta: a szívnek saját szótára van. Majd ha utolér, megtudod, milyen. Én a hegsztéshez szoktam hasonlítani, mint amikor a két külön darabot iszonyatos hõ forraszt egybe. Aztán amikor a láng hûl, lepattog a munkadarab felületérõl a salak, marad a szeretet, akkor látni, hogy mennyire sikerült eggyé varázsolódni.

Ha 18 évesen átalakul a szerelem mély szeretetté (2 év kapcsolat után) akkor érdemes változtatni, szakítani?

sokan mondják, hogy az ember élje ki magát, és ne éljen úgy tizen, huszon évesen mint a 10 éves házasok, és hogy ilyenkor még változtatni kell ha a szerelem átalakul, mivel az ember fiatal. nem kell leragadni egymás mellett, ráér 30 valahány évesen. mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Van ilyen is és olyan is. Lehet tökéletes kapcsolat az elsõ is, bár nem gyakori. De az, hogy benned felmerült a kérdés, az hogy tulajdonképp azt mondod, hogy elmúlt a szerelem jelent valamit. (én 20 év házasság után sem mondom, hogy átalakult szeretetté, mert mindíg fellángol újra) Azt jelenti, hogy megkérdõjelezõdtek benned dolgok, márpedig annak oka van. De csak te telálhatod ki, te gondolhatod végig a kapcsolatotokat és azt, hogy mit szeretnél.

Van ilyen is és olyan is. Lehet tökéletes kapcsolat az elsõ is, bár nem gyakori. De az, hogy benned felmerült a kérdés, az hogy tulajdonképp azt mondod, hogy elmúlt a szerelem jelent valamit. (én 20 év házasság után sem mondom, hogy átalakult szeretetté, mert mindíg fellángol újra) Azt jelenti, hogy megkérdõjelezõdtek benned dolgok, márpedig annak oka van. De csak te telálhatod ki, te gondolhatod végig a kapcsolatotokat és azt, hogy mit szeretnél.
Ez nagy hülyeség, hogy ki kell élni magunkat. Persze valakinek erre van szüksége, de aki nem olyan, hogy rögtön szexszel kezd egy kapcsolatnál, meg minél több pasit/csajt akar kipróbálni, hanem tényleg szerelembõl van együtt a párjával, annak nem lesz gondja ilyesmivel. Ne hallgass a "többségre", csakis azt csináld, ami neked jó!
Ezt hogy ki kell élni magunkat, csak a volt barátnõmhöz hasonló ordas riba*cok mondják, persze, ha már úgy gondolod, hogy nem jó nektek együtt, akkor szakítani kell.
Szia! Én 20 éves vagyok, és 3 éve együtt vagyok a barátnömmel aki most 18. Kb 2, 5 év után éreztem én is, hogy kezd átalakulni a szerelem szeretetté, ekkor megijedtem, de rájöttem, hogy ez sokkal erõsebb annál, és egyáltalán nem hiányzik ez a "kiélés" dolog, mert csak rá tudok gondolni, és ennyi. Ha viszont neked már megfordult ez a fejedben, akkor még vagy nem vagy érett, vagy biztos van valami okod rá amiért ilyenre gondolsz. Szerintem gondold át mit jelent neked ö, és mérlegeld, hogy mi neked a fontosabb. 20F
A kérdező hozzászólása: a barátnõm ezért hagyott el. Hiába mondtam neki hogy a lángoló szerelem elmúlik 2-3 év után, õ menni akart, azt mondta hogy újdonságra vágyik, jól érezte velem magát, de az utóbbi idõben már laposodott a kapcsolat, múlt a kezdeti láng. Én mondtam neki hogy ez mindenképp elfog múlni, azt mondta hogy tudja jól, de még fiatal, és nem akar úgy élni mint a házasok. Én 22 éves vagyok, és nem így gondolom, mert ha valakivel jó, akkor azt fellehet dobni, nem kell a biztosból a bizonytalanba menni, én sem éltem ki magam, de nem is vágyom rá, mert megtaláltam benne azt akit kerestem, de hát így alakult.
Én tökéletesen így vagyok vele mint te, nekem is ugyanezt csinálta a barátnöm, hogy a kissé mélyponton (2év után) akart dobni, mert már ellaposodott, de sikerült meggyöznöm, hogy ne, és rá egy hónap múlva pedig ujra jó lett minden, csak nekem is rá kellett jönnöm, hogy pár dolgot rosszul csináltam, és változtatnom kellett, és azóta is boldogan élünk.


Hány évig tart a szerelem? Úgy értem akik régóta egy pár, most is szerelmesek egymásba? Kinek mikor alakult át ez az érzés szeretetté, ha átalakult?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél változó,nagyszüleim 49 év után is szerelmesek voltak egymásba,míg anyuéknál kb 10 évig tartott,vagy tán addig se...de azért azóta is kijönnek,élnek "szimpla szeretetben"egymással,a lényeg szerintem nem a mikor,hanem ,hogy valóban szeretetté alakuljon,és ne megunásba,elidegenedésbe....

Ez mindenkinél változó, nagyszüleim 49 év után is szerelmesek voltak egymásba, míg anyuéknál kb 10 évig tartott, vagy tán addig se...de azért azóta is kijönnek, élnek "szimpla szeretetben"egymással, a lényeg szerintem nem a mikor, hanem , hogy valóban szeretetté alakuljon, és ne megunásba, elidegenedésbe....
Mi 7 éve vagyunk együtt a párommal. Én úgy érzem, még mindig szerelmes vagyok belé és nem "csak" szeretem.
Én lassan 4 éve vagyok szerelmes!:)

Egy tartos parkapcsolatban atlagosan mennyi ido amig a szerelem atmegy szeretette?

Legjobb válasz: Ha alapból csak szerelem van, és szeretett nincs, akkor az nem tartós kapcsolat :)

Ha alapból csak szerelem van, és szeretett nincs, akkor az nem tartós kapcsolat :)
Olyan, hogy "szerelem" nem létezik. A hormonok játéka a szaporodás elõsegítésére. 15 éve vagyok házas, és a feleségemet ugyanúgy szeretem , mint az elsõ pillanatban.
nálam attól függ h mikor jön el az a pillanat amikor a megjegyzéseit baszogatásnak nem titulálom magamban és el nem kezd idegesíteni vele.utána pár hét és szakítás.

A szerelem tényleg csak pár évig tart utána átalakul szeretetté? Van esetleg valakinek ellentétes tapasztalata?

Legjobb válasz: Csak a résztvevõkõn múlik. A szerelem olyan mint egy gyémánt , és az ékszerészek munkáján áll vagy bukik az értéke :). Ismerek egy olyan házaspárt akik 2 gyerek és 20 év után is repkedtek . Egyébként egy isteni kapcsolatnak nem feltétlen hozzávalója a szerelem , annál inkább a szeret és szenvedély együttes megjelenése. Megkérdezhetem , miért merült fel benned ez a kérdés?

Csak a résztvevõkõn múlik. A szerelem olyan mint egy gyémánt , és az ékszerészek munkáján áll vagy bukik az értéke :) . Ismerek egy olyan házaspárt akik 2 gyerek és 20 év után is repkedtek . Egyébként egy isteni kapcsolatnak nem feltétlen hozzávalója a szerelem , annál inkább a szeret és szenvedély együttes megjelenése. Megkérdezhetem , miért merült fel benned ez a kérdés?
Nekem 4-5 éve tart, de ismerek olyanokat is, akiknél 23-24! :)
A kérdező hozzászólása: Ma fejeztem be a Jane Eyre c. könyvet, amelyben azt írja a fõszereplõ nõ, hogy 10 év után is ugyanolyan szerelemben élnek, így jutott eszembe, hogy megkérdezem létezhet-e a valóságban is ilyen(nekem nincs túl sok tapasztalatom e téren). De egyébként régóta foglalkoztak ez a kérdés.
Olyanokról tudok (tapasztalatom még nekem sincs), akik hullámzásról számoltak be. Szeretik egymást, néha pedig újra fellángol a szerelem is. Ezért nyilván tesznek is, az egyik pár így, a másik úgy. Úgy sejtem, ezek a késõbbi "szerelemhullámok" nem olyanok, mint az elsõ idõk, a titokzatosság, az ismeretlen megismerése iránti vágy már nincs benne (vagy nem annyira), de szerintem sokkal mélyebb érzelem lehet.
Szerintem pedig csak a beteljesuletlen szerelem tart orokke .
Nem értem a tudósokat, hogy hogyan láthatnak bele mások fejébe: mi alapján állapítják meg azt, hogy 4év után átalakul szeretetté: ez egy olyan orbitális baromság, hogy rossz hallgatni. Gondoljatok csak bele, ahány ember, annyiféle érzés, és szeretet, szerelem... önmaguk számára képtelenek az emberek megfogalmazni az érzéseiket, nemhogy még más állapítsa meg azokat!
Fennmaradhat a szerelem de azért bizony tényleg tenni kell, odafigyelni a másikra, meghallgatni stb.

Ez tényleg igaz, hogy egy idõ után a szerelem átalakul szeretetté?

Úgy értem ,hogy van egy párom akivel kb 3hónapja vagyok együtt és már nincs bennem az az igazi tûz,láng,vágy amit az elején éreztem iránta.

Legjobb válasz: Elõbb-utóbb igen, de 3hónap kicsit kevés, szerintem átlagba 1-2év után szokott eltûnni a szerelem.

Elõbb-utóbb igen, de 3hónap kicsit kevés, szerintem átlagba 1-2év után szokott eltûnni a szerelem.
3 hónap az kevés erre 5-10 év akkor már igen lelohadt a lángod
Már 3 hónap után? Általában ez több éves folyamat.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem , ha nics velem megõrülök, meg hiányzik, de néha úgy érzem csak , hogy jó vele. Ez miért van?
Úgy igazából a legtöbb esetben 3 hónap alatt még csak ki sem alakul igazán a szerelem, még akkor kezdõdik, nem hogy akkor múlna el. :D Ha tíz éve lennétek együtt még csak-csak megérteném. Ez nyilván csak vonzalom volt köztetek az elején.
Nem kell megijedni, hanem tenni kell a kapcsolatért. Ugyanis a szerelem nem magától alakul át, azért meg kell dolgozni! Mindenféle úton-módon ismerjelek meg egymást egyre jobban, változatos helyzetekben. Mind az 5 szeretetnyelvre gondoljatok, és legyetek ott mindig egymás számára. 24F
Másfél-három év alatt alakul át. Ha 3 hónap után így érzel, akkor ki sem alakult a szerelem, akkor csak az a lényeg, hogy legyen valakid, de nem maga a személy a fontos!
nekem is volt ilyen.. én küzdöttem, hogy mindig beleszeressek, hiányzott nekem is.. de ha nem volt velem az is jó volt.. de mi sokat veszekedtünk ennek ellenére. a végén nemsokkal az elsõ évfordulónk elõtt szakítottunk hány éves vagy? ha gondolod írj privátba! :)
igen elõfordul már 2 év után is. velem is hasonlóak az érzések, mint nálad.

Létezik örök szerelem, vagy a szerelem törvényszerűen átalakul egy idő után szeretetté?

Mert ha nem létezik, akkor a mai (f?leg lányok) hogy fognak megállapodni, vagy mindig keresik a szerelmet, mert ismerjük a mai lányok hozóállásást ehhez ELMÚLT és ezért vége.

Legjobb válasz: Inkább nem részletezem... Nem létezik, átalakul. Mai lányok.... Talán a normálisabbak értékelni tudják a kapcsolatot. De amúgy honnan tudjuk...

Inkább nem részletezem... Nem létezik, átalakul. Mai lányok.... Talán a normálisabbak értékelni tudják a kapcsolatot. De amúgy honnan tudjuk...
Nincs örök szerelem, ha elmúlik akkor derül ki h mi is a valóság h mi az ami maradt. De ez a pizza hasonlat ez roh*dtjó ezt elmentem! :)
Amikor az ember nagyon éhes és megkívánja a pizzat, és az megérkezik és úú definom meg dejó deszeretem, akkor odáig van a pizzáért meg vissza, mikor tele lesz jollakik akkor az már csak egy pizza volt, de továbbra is szereti a pizzát és bármikor enne de amikor éhes akkor aztán nagyon imádná...
Vagy alapból nincs szerelem, hanem csak egyszerû testi vonzalom, de egy igazi szerelem nem attól fog átalakulni szeretetté mert hogy csökken az emberek nemi vágya, mert ilyen alapon én is minden nõbe szerelmes vagyok, akit vonzónak találok, tehát..... furcsa ez a dolog.... :)
16-os, nekem már volt olyan kapcsolatom, ami tényleg kémián alapult fõképp. Úgyhogy tapasztalatból tudom, hogy nálam a szerelem ennél több. Nem tapasztalatlan tini vagyok és nem egy kapcsolaton vagyok már túl. Úgyhogy nem muszáj sem elhinni, amit írtam, sem megérteni, ezt csak az érti, aki már tapasztalta. Sokan máshogy élik meg, nem vitatom és nincs is azzal semmi baj, hogy egyikünk így érez ezzel kapcsolatban, a másikunk így. Én ismerek 15-16 éve szerelmes párt is, le sem tudnák tagadni. Egy barátnõm viszont tényleg olyan kapcsolatban él, ahol nincs szerelem, csak szeretet õk is boldogok, szépen élnek. Nem lehet mindenkit egy kaptafára venni, még a többség tapasztalatai alapján sem.
Nos én sem mondanám magam tapasztalatlan tininek, csak racionális vagyok. 15-16 éve tartó szerelem?? Ugyanmár.... Biztosan imádják, szeretik egymást és nem tudnának elválni...de az már más tészta. Ez már egy jóval nyugodtabb, ésszerûbb, biztonságosabb és valószínûleg kiegyensúlyozodtabb kapcsolat és tök jó, hogy ha egy pár ezt tudja kiváltani egymásból. Persze mindig is lesznek emberek akik föld felett járnak és hisznek pl az örök szerelemben....nem is baj.
Nem véletlen, hogy a hetedik év az egyik legkritkikusabb idõszak...akkora a szerelem már bõven átalakult...és kik így kik úgy tudják ezt megoldani.
12-es "A szerelem nálam nem csak kémia" Ez nem egyén függõ...a szerelem érzése kémiai folyamat és egész életen át teljességgel lehetetlen. Nem azt mondom, hogy nem vagy szerelmes, ha ezt mondod akkor biztos így van. Az elsõ párommal 7 évig voltam együtt...abból az elsõ 2 volt teljes rózsaszín köd, a szerelem utána is megmaradt...tehát 5 évig kb teljeseb biztos voltam benne, hogy szerelmes vagyok...aztán ez szépen lassan elmúlt.
"Olvass utána." Aha, oké... és attól majd nem leszek szerelmes, mert valahol azt írják, hogy ááá, az nem lehet? :D Mert én 4 éve az vagyok, akármit is okoskodik ki a tudományos irodalom. :D Szerencsére kölcsönös is. Bár ilyen eddig még tényleg nem volt nálam. De ez nem csak kémia. Be sem értem volna olyan szerelemmel, ami csak kémia. De ez is olyan, hogy kinek mi a megfelelõ. Akinek a csak kémiai vonzalom, annak az, nem vagyunk ugye egyformák. Nekem az, ismétlem, még nem szerelem, csak vonzalom, nekem a szerelem ennél jóval több. Ebbe bele tartozik a vonzalom is, a szeretet is. Szeretet nélkül pl. bennem nem alakul ki szerelem és ha valakibe igazán beleszeretek, az nem is múlik el könnyen. De ez én vagyok, más meg máshogy érzi.
Hát igen a pizza is kihûl egy idõ után, és már nem lesz ugyanolyan, de ha kidobod a kukába akkor valójában nem is szereted te azt annyira, de ha újramelegíted a mikróban, akkor igaz..nem lesz ugyanolyan mint frissen de attól még finom és nagyon jó.
Olvass utána. Mindenkinek lehet más persze, de azért 4 évig nem tudja fenntartani azt a fajta szerelmet a szervezet, ami az elsõ években van. (pillangó gyomorban, csak rágondolsz, másra nem tudsz stb.)
11-es, én meg az vagyok (4 éve olyan kapcsolatban, ahol van szerelem), aki itt osztja általában az észt, hogy a kémiai folyamat, amit sokan szerelemnek hisznek, nekem csak vonzalom. Nekem a szerelem nem kémia, vagy csak egészen pici részét lehet kémiával magyarázni. Úgyhogy szerintem mi élõ példa vagyunk arra, amit írtam, hogy még csak nem is mindenki ugyanazt érzi szerelemnek. :) 8-as voltam. 34/N
Mai lány vagyok 23 éves, 7 éve kapcsolatban, szerelem nincs csak szeretet és én osztom általában itt az észt, hogy a szerelem kémiai folyamatok része legnagyobb részt, amit nem tud a szervezet örökké fenntartani.
A szerelem szeretetté, aztán megszokássá válik..
A vonzás a két ellentétes pólus között végig megmaradhat. Persze ezen dolgozni kell, önmagadban és a nõddel/pasiddal együtt is, de elsõsorban magadban. Mindig lehet egy nõ/férfi aki felszítja benned a tüzet és nem esélytelen hogy ez a házastársad, akár 70 évesen is. Ez nem csak úgy jön magától. Sokan a könnyebnek tûnõ utat választják és nem foglalkoznak ezzel az egésszel. Ezt a "megöregedni valakivel" dolgot sose tudtam magamévá tenni, nem hiszem hogy a "mai lányok" gondolkoznának így, én például nem vagyok lány, és tizenéves is elég rég elmúltam. Inkább megöregednék egyedül, mint egy öregasszonnyal aki iránt semmit sem érzek, maximum szánalmat és megszokást. Mondom mindezt úgy hogy most is egy több éve tartó kapcsolatom van. Ha tartósabb ideig úgy érezném hogy nem vonzzuk egymást "úgy", akkor véget vetnék az egésznek, semmi értelme. Gyereket egy ismeretlen nõnek is tudnék "csinálni", attól nem lenne jobb nekem hogy "családot alapítok".
Attól függ, nekem mit jelent a szerelem. Mert sokan csak az elsõ szenvedélyes fellángolást tarják annak. Az lehet, hogy elmúlik. De az olyan szerelemnek, amit nem kizárólag a hormonok játéka és az újdonság varázsa tart életben, szerintem nem muszáj elmúlnia.
Egy idõ után mindenképpen átalakul ez tény. És úgy fognak megállapodni, hogy bizonyos kor után már nem a bulik, próbálkozások lesznek az elsõ helyen hanem az, hogy legyen egy férfi akivel megtudnak öregedni...ez teljesen normális. Én is leragadhattam volna az elsõ szerelmemnél 22 évesen de nem láttam értelmét mikor még elõttem volt rengeteg idõ és fiatal voltam. Mára ez nyilván megváltozott (bár még nem vagyok öreg :) ) 35 éves vagyok és eszemágában sincs szakítani a párommal hiába nincs már meg a rózsaszín ködös idõszak.
Nem létezik. Valamikor 30 éves korukra be nõ a fejük lágya. Valakinek késõbb...
Jó, feladom! :D De nem is célom meggyõzni senkit. Mindenki a saját tapasztalataiból építkezik. :)

Miért van ez? 14/L 2 és fél hónapja járunk. Vajon a szerelem átalakult szeretetté?

Eleinte nagyon jól megvoltunk a barátommal.Mindig mikor találkoztunk 15x csókolóztunk és tudtuk egymásról,hogy jól csináljuk.De úgy egy hete,amikor találkozunk szinte alig csókolózunk és azt hiszük,hogy rosszul csinálunk valamit.Ezt ? is bevalota.Mikor megkérdeztem,hogy ugyan úgy szeret e mint régen,azt mondta,hogy még jobban.De én azt érzem,hogy a lángolás elmúlt.Vajon mit?l van ez?

Legjobb válasz: Majd ha 2 és fél ÉVTIZEDE jártok, akkor felteheted ezt a kérdést. Elég nagy baj lenne, ha 2 és fél hónap alatt elmúlna a szerelem.

Majd ha 2 és fél ÉVTIZEDE jártok, akkor felteheted ezt a kérdést. Elég nagy baj lenne, ha 2 és fél hónap alatt elmúlna a szerelem.
Az, hogy napi 15-ször csókolóztok nem azt jelenti, hogy sej de nagy a szerelem, hanem hogy még nagyon gyerekek vagytok. Mi a párommal csak puiszilgatjuk egymást, kéthetente talán egyszer ha csókolózunk, mégis nagyon szeretjük egymást, immár 2 éve. Szóval nagyon kicsik vagytok még a párkapcsolathoz, foglalkozzatok inkább a felvételivel. Ja, másik, hogy ha 2 hónap után úgy érzed, hogy "elmúlt a lángolás", nem is szeretted õt soha. Egy szerelem évekig tart. Meg mit csináltok jól, vagy rosszul, mi van? Ezt nem értem...

A szerelemnek feltétlenül szeretetté kell alakulnia?

Volt egy 5 éves kapcsolatom, aminek a végefelé már ezt éreztem. Aztán felrugtam az egészet, mert szerintem ez igy nem helyes. Aztán beszélgettem más emberekkel akik már házasságban vannak vagy hosszu kapcsolatban. Szerintük ez teljesen normális. Én sajnos ezt nem akarom elfogadni. Inkább egyedül maradok életem végéig, de arra a n?re akit elveszek 15-20 év mulva is szerelmesen akarok nézni. Én élek csak álomvilágban?

Legjobb válasz: Sajnos a szerelem nem tart örökké... a biológiai/kémiai folyamatok kb max 18-30 hónapig tartanak és utána szeretet lesz belõle. Mondjuk szerintem simán elképzelhetõ hogy újra és újra szerelmes leszel valakibe.

Sajnos a szerelem nem tart örökké... a biológiai/kémiai folyamatok kb max 18-30 hónapig tartanak és utána szeretet lesz belõle. Mondjuk szerintem simán elképzelhetõ hogy újra és újra szerelmes leszel valakibe.
Egy idõ után a szerelem "átalakul" szerette. De igaza van az elöttem hozzászólónak. Lehet, hogy újra és újra szerelmes leszel belé.
Ismerek olyan 50 körüli házaspárt, akik most is szerelmesek egymásba. Szóval nem lehetetlen. De nem gondolom, hogy az baj, hogy egy szenvedélyes szerelem átalakul higgadt, kiszámítható, biztonságot adó szeretetkapcsolattá.
szeretetté*
A kérdező hozzászólása: Szerintem baj. Az már a megszokás... jön a duma, hogy öreg vagyok már hogy ujat kezdjek, végülis nem rossz, nincs jobb, hát a gyerekek miatt mostmár nem... és igy tovább. Az ujra ujra beleszerelmesedést még el tudom képzelni.
Én szinte újra és újra szerelmes leszek a barátomba!!!Mikor már úgy érzem h ez scak szeretet, hirtelen elég egy pillantás, és õrülten szerelmes leszek!!! Igenis létezik!!
egy szerelem sosem tud szeretetté alakulni, vagy ha igen, akkor is nagyon erõltetet lesz és akkor is elõbb-utóbb végleges szakítás lesz a vége. A szeretet viszont sokszor nagyon könnyen át tud alakulni szerelemmé:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!