Találatok a következő kifejezésre: A szerelem témát miért (7 db)

A mai világban miért vonzz mindenkit ennyire a szerelem téma, afféle kapcsolatok, amelyek nem ébresztenek valós érzelmeket?

Szerintem a szerelem nem jön könnyen. Mostanság azonban a kis hülye tini lányoknak csak azért kell egy személy, hogy azt mondhassák: 'Vaan pashiim!^^'

Legjobb válasz: Egyet értek. Én am. egy ilyen látszatra leszarom flegma hideg fiú vagyok,pedig csak arról van szó,h rosszul vagyok a felszínességtõl. A felszínes emberektõl. Nálad jobban le se lehetett volna írni,ezt a problémát. Sok buta tinicsaj azt hiszi,h ha egy fiú már kapcsolatot akar tõle,akkor mindjárt szerelmes is belé-.-...Én pasiból vagyok és elárulom,mind a szexre hajtunk,most h kapcsolatban,v csak úgy, sztem tökmind1. Sokan csak divatból 'járnak' valakivel,meg ez a facebookon szeretlek szívecske totál kész....Azt hiszem,a valódi kapcsolatok kivesztek manapság...Nekem voltak ilyen felszínes kapcsolataim régen,azt hittem,az milyen jó...De már lassan egy éve nem megyek bele ilyenbe, tényleg olyan lányt keresek aki valódi érzelmeket képes kiváltani belõlem,mert 20 éves létemre még sosem voltam szerelmes,. Ha úgy vesszük én is ennek a felszínes világnak az áldozata voltam. Mjdnem engem is elsoddort ez a felszínes mocsok,amivel a rohadt média is tele van. Nagyon nehéz ebbõl kikerülni,még én is csak félúton vagyok....Minden elismerésem kérdezõ,mert egyik legglobálisabb társadalmi problémára világítottál rá a kérdéssel...!

Egyet értek. Én am. egy ilyen látszatra leszarom flegma hideg fiú vagyok, pedig csak arról van szó, h rosszul vagyok a felszínességtõl. A felszínes emberektõl. Nálad jobban le se lehetett volna írni, ezt a problémát. Sok buta tinicsaj azt hiszi, h ha egy fiú már kapcsolatot akar tõle, akkor mindjárt szerelmes is belé-.-...Én pasiból vagyok és elárulom, mind a szexre hajtunk, most h kapcsolatban, v csak úgy, sztem tökmind1. Sokan csak divatból 'járnak' valakivel, meg ez a facebookon szeretlek szívecske totál kész....Azt hiszem, a valódi kapcsolatok kivesztek manapság...Nekem voltak ilyen felszínes kapcsolataim régen, azt hittem, az milyen jó...De már lassan egy éve nem megyek bele ilyenbe, tényleg olyan lányt keresek aki valódi érzelmeket képes kiváltani belõlem, mert 20 éves létemre még sosem voltam szerelmes, . Ha úgy vesszük én is ennek a felszínes világnak az áldozata voltam. Mjdnem engem is elsoddort ez a felszínes mocsok, amivel a rohadt média is tele van. Nagyon nehéz ebbõl kikerülni, még én is csak félúton vagyok....Minden elismerésem kérdezõ, mert egyik legglobálisabb társadalmi problémára világítottál rá a kérdéssel...!
Pont én is ezt akartam kiírni. Én 14 éves vagyok(fiú) és nem tudom felfogni, mi a jó abban, hogy 2 hetente mással, , jár" valaki. Egyszer voltam szerelmes(még mindig az vagyok, de a lány 1 éve 2 hónap után szakított velem) és ez tényleg leírhatatlan érzés amikor szavak nélkül is megértjük, egymást és mérhetetlen boldogság önt el. A valós kapcsolatok ma már a szemét közösségi oldalak miatt már kivesztek. Ez fogja az emberiség vesztét okozni egyszer.

Miért a szerelem, szex témakőr a leglátogatottabb?

Pl: ha valamit ebbe a témakörbe írunk vagy 3 oldal válasz érkezik ha pedig csak a számítógépekről v valami "unalmas" dologról kérdeznek az emberek , jó ha jön 2 válasz....

Legjobb válasz: Mert az oldalt nagyrészt tizenévesek látogatják, és õket ez a téma érdekel legjobban, plusz ahogy elõttem is mondták, a többi kérdést bárkinek személyesen is fel lehet tenni, a szexuális kérdések "cikibbek".

Mert az oldalt nagyrészt tizenévesek látogatják, és õket ez a téma érdekel legjobban, plusz ahogy elõttem is mondták, a többi kérdést bárkinek személyesen is fel lehet tenni, a szexuális kérdések "cikibbek".
Talán azért, mert az emberek nagyon szeretik ezt a témakört. Meg a különbözõ médiumokban is nagyon népszerûek ezek a szexis dolgok. Mindenki szexiskedik, erotikuskodik, bujál. Legalábbis sokan.
Mert a többi témához nem feltétlen kell anonimitás. Azokat élõben is megkérdezheted bárkitõl. Azt viszont, hogy hogy sz*pd le a barátod azt már neccesebb megkérdezni anyutól...
Én azért járok ide, mert itt van a legtöbb vicces kérdés, meg a legtöbb troll is persze... :) Különösen hajnalban szeretek feljönni, mikor alszanak a modik. :D
Én azért vagyok itt mert érdemben csak itt tudok hasznosabb válaszokat is adni a programokhoz gépekhez fõzéshez kisállatokhoz politikához nem nagyon értek, párkapcsolatokban már van némi tapasztalatom. Másrészrõl itt vannak poénos (meg fárasztó) kérdések is néha néha. Egyébként én még itt is csak pár választ kapok ha kapok egyáltalán
A kérdező hozzászólása: Áh, köszönöm a válaszokat most már értem :DDD
mert itt rengeted hülye kérdést tesznek fel lowok és sokat lehet röhögni rajtuk :DD meg itt olyan dolgokat kérdezhetsz meg amit nem pl anyudtól vagy faterodtól nem hiszem hogy otthon megmernél kérdezni xD
Mert, jó röhögni a sok h*lye kérdésen/válaszon.
A csaladi kapcsolatok a legnézettebb ez a 2.
mert ez tiszta izgi *.*
A kérdező hozzászólása: Anyád :D
Hát mert mi legyen az ünnepek kategória? am azért mert általába ez az a témakör amit az emberek szeretnek így névtelenbe megkérdezni, + ilyenbe pl h utazás minek kérdezgetél meg 1 rakat embert?
talán mert 80% csupa magadhoz hasonló kretén debillel van tele ez az oldal. A maradék 20% azok akik rajtatok röhögnek.
A kérdező hozzászólása: LoooL :DDD

Miért lógok mindig itt a szerelem/szex témában? !

Ez már beteges

Legjobb válasz: nekem mondod? ...

nekem mondod? ...
pontosan, hülye kérdések, hülye válaszok, (néha) hülye emberek... itt nem unatkozol ;)
mert sok a hülye kérdés és jókat röhögsz rajta ?:D 19F
+ mert van boci csoki :D 19F
a milka jobb
ellenállok a csábításnak... sajnálom, boci csoki, hû maradok milkához, nem csalhatom meg õt épp veled, a legnagyobb konkurenciájával! meg kell értened!
Énis minden este ittvok mert röhögök a barom kérdéseken. A komoly kérdéseken segítek mert kreatív vagyok :) .
mert sok a hülye kérdés és jókat röhögsz rajta, akarcsak en:D:D meg mert a tobbi kategoriaban nincs semmi, ami szorakoztatna:P en is mindig itt logok xD
A Derbi van olyan jó mint a Milka meg a Boci:D És sokkaldesokkalolcsóbbis!
a boci minõségi, a milka a boci utánzata, a derbi vagy mi, az meg olcsó hamisítvány lehet.
a boci az igazi a milka próbál rá hasonlítani a derbi 1 olcsó qrva de a tibinek mindegyik meg volt :D 19F
lefogadom, hogy a boci nem tud játszani és matekozi, õ összehozza az embereket:D, boci te mit muudsz XD (A reklámba belekötve, a matek résznél: fel volt íva egy csomó tört a táblára, szegény tehéne rázúdítják ezt ahelyett, hogy egyszerû számokkal kezdene, meg ha jól láttam megoldás is volt fent azt ki írta fel. A játék meg el volt kezdve, tehát tudott játszani a tehén, és azért ez mégis különleges, milyen tehént áll le játszani egy kakasal?(
Kérdezõ neked a válaszod: Egész biztos azért vagy fent, hogy megtaláld Dorothyt:)
grr. -.-
én tényleg pont ma ettem boci csokit:DDDD és finom volt;)
Beteg vagy.
A kérdező hozzászólása: de azért jó a kérdés :)
van bocicsoki1 is? :D
és van jó dumájú kedves idegen, a 19 éves fiúcska... :P
nekem nincs párom, egyedi boci vagyok :)
nana! üss a szádra : D
na jó, a bocit is megeszem, ha épp nincs milka...
amúgy meg egy csoki fog nekem dirigálni? na azt már nem!
Én is itt lógok folyton :D De én azt várom hogy egy ismerõsöm írjon ki kérdést..... :D De ez úgysem fog megtörténni. Hátha :D Amúgy én is szeretek segíteni. :)

Mit gondoltok miért ilyen tudatlanok a 14-16 éves fiúk lányok? A szex és szerelem témában?

Nincsenek tisztában a testükkel, hiányos a szexualitással kapcsolatos tudásuk, és ha valaki jó tanáccsal szeretné ?ket ellátni a válasz általában " nagyon érett vagyok, ne akarj kioktatni "

Legjobb válasz: 14-15 évesen szerintem mindenki ilyen, ekkor kezd körvonalazódni a "mit-hogyan". De legalább anno mi ennyi idõsen nem csináltuk - õk meg beleugranak mindenbe.

14-15 évesen szerintem mindenki ilyen, ekkor kezd körvonalazódni a "mit-hogyan". De legalább anno mi ennyi idõsen nem csináltuk - õk meg beleugranak mindenbe.
feri1996 : természetesen nem mindenki... De amilyen kérdéseket itt lehet olvasni... Akik itt kérdezik, bizonyos esetekben teherbe lehet-e esni... vagy aki megkérdezi, ha csak félig dugta be szûz maradt-e.. és sorolhatnám... Azok szerinted tisztában vannak a test mûködésével? És sajnos nagyon sok ilyen van :( 7-es voltam
Tudatlanok?????KI mondta ezt???
Nem vagyok egy öreg darab, de a mai fiatalok...Az én idõmben 15 éves korodig szinte eszedbe se jutott, aztán, szülõtõl megkérdezted.Most a szülõk ignoránsak, a barátaik még annyit se értenek hozzá, az iskola meg le se szarja. A Társadalom el van cseszve.
Elõzõ vagyok, lehet reklámozni az oldalt... nincs benne érdekeltségem, de nagyon jó... ajánlom minden kamasznak: http://www.kamaszpanasz.hu/
7-es vagyok Részemrõl, mint anya, saját feladatomnak tekintem. Viszont nem ártana az iskola részérõl sem egy eredményesebb felvilágosítás. Akár filmekkel... Velünk 14-15 évesen osztályfõnöki órán megnézették a Néma sikolyt, illetve az Emlékül Évának címû filmet. Kamasz fejjel drasztikus volt, de hatásos... mondjuk ez egy jó nevû középiskolában volt... Ha már az iskola nem eredményes, és nem minden szülõhöz lehet fordulni, akkor esetleg a média is felvállalhatja.. ahogy fel is vállalja, lásd pl. a kamaszpanasz oldalt. A baj, hogy olyan nagy a választék, hogy sok kamasz nem látja, melyik oldal kompetens a témában. Már az sokat számítana, ha valaki, akár osztályfönöki órán, akár szülõként felhívná a figyelmet ezekre az oldalakra.
A kérdező hozzászólása: Nekem "maradiak" a szüleim, semmi tanácsot okítást nem kaptam tõlük. A suliban se nagyon. Meg is lett az eredménye, holt béna voltam a szexuális életem elején. Rá is ment az a kapcsolatom akivel a szüzességünket együtt veszítettük el. Fontos lenne errõl nyíltan beszélni, nem homokba dugni a fejeket. Néha a magasabb beosztású emberek, vagyis akik tudnának lépni ez ügyben benézhetnének ilyen helyekre és ledöbbenhetnének.
Akkor mint érintett, pár dolog... Egy 13 éves lány anyukája vagyok, így külön köszönöm a kérdezõnek a probléma felvetését. Volt itt, akik a szülõk felelõsségét firtatják... én pont a napokban beszéltem errõl anyukámmal. Bármikor bármit kérdeztem, soha nem kaptam választ, mondván, majd megtudom, ha nagy leszek.. :S Amikor az elsõ menzeszem megjött, full meg voltam ijedve, mert fogalmam sem volt arról, ez micsoda... anyukám lerendezte annyival, hogy a kezembe nyomott egy marék vattát, hogy tegyem a bugyimba... most 26 év elteltével derült ki, hogy õ nem is érezte, hogy ezzel probléma lenne, hiszen annak idején náluk is a suliban volt felvilágosítás, nem otthon. Csakhogy nekem egy évvel elõbb megjött, mint ahogy ez az iskolában szóba került. A suliban a fiúk elhülyéskedték, így mi lányok sem mertünk semmit kérdezni... Akkor nem volt internet, amit tudtam, azt az ifjúsági magazin orvosi rovatából tudtam, illetve Czeizel Endre könyveit olvastam este zseblámpával a paplan alatt. Azóta felnõtt egy generáció, és szeretném jobban csinálni, mint a szüleim. Én speciel nem tartottam felvilágosítást a lányomnak a szó szoros értelmében, de szoktam vele beszélgetni, amikor feljön egy téma, így pl. még nincs túl az elsõ menzeszen, de tudja, hogy micsoda, és diszkrét dobozkában ott lapul a táskája alján 2 intim betét... A szexrõl még nem igazán beszélgettünk, még nem érdekli. De bízom benne, ha eljön az ideje, hozzám fog fordulni. Aki pedig nem mer a szülõkhöz fordulni, az olyan forrást talál, ami elérhetõ, és ez manapság az internet. Én se tiltottam le a lányom gépén oldalakat, de nála nincs is rá szükség. Nagyon jól tudom, milyen oldalakat néz. Ha letiltanám, lehet, csak vonzóbbá tenném számára. Nem azzal van baj, ha valaki itt kérdez... kérdezzen... de idõben, és ne akkor, amikor már késõ. És az se ártana, ha ilyenkor a tizenévesek normális, segítõkész válaszokat kapnának, és nem ütköznének folyton abba, hogy kinevetik, leszólják õket... Így hogy merjenek bárkitõl is kérdezni?
Nem hiszem, hogy csak a szülõ felelõssége, illetve nevelés kérdése lenne. Minket ugyanúgy neveltek a nõvéremmel, aki egy partyribi lett (itt bocsánatot is kérnék tõle), én pedig "normális" maradtam. Persze kérdés, hogy a normális abszolút vagy relatív. Mert ha relatív, és a többség viselkedése határozza meg azt, hogy mi normális, akkor sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy az ilyen lánykák a normálisak. Viszont ha elfogadjuk, hogy léteznek konstans, ún. természetjogi morális értékek, akkor a normális emberek száma igencsak kevés az abnormálisakéhoz képest. Persze ez már filozófia.
A kérdező hozzászólása: # 3: Ha beszüntetnék találnának másik helyet. Elsõsorban szülõi felelõsségre gondolok, nem igaz, hogy nem lehet szabályozni a 12 éves gyereknek az internet használatát. Persze ehhez nem ártana legalább felhasználó szintû sztechnikai ismeret. Iskola részrõl felvilágosítás amit a szülõk általában kihagynak.
Mert a szülõk leszarják a gyereküket felõlük Animal szexet is nézhetnek a kis tizenévesek, a másik a szexuál pszichológusok nagy része kiöregedtek.
az egész gyakori kérdések szerelem szex topikját be kellene szüntetni. ku.rva sokan vannak rajta, ilyen kis sült bolond 12-20 éves korosztály.
Azért ilyen tudatlanok, mert innen tájékozódnak...bár még ez is jobb, mint a semmi. A szülõket gázos megkérdezni. Anno mi sem tettük (sajnos). Ezenfelül a sok porno is félretájékoztat sok mindenben. Ki így, ki úgy, de elõbb-utóbb mindenki megszerzi az intelligenciájának megfelelõ tudást. Üdv.
Sajnos a baj ott kezdõdik, hogy a felnõttek sincsenek tisztában a testük mûködésével, tisztelet a kivételnek, és a magyar társadalom egészséggel kapcsolatos tudása is nagyon elkeserítõ! Tehát nem kell csodálkozni, hogy a tinik semmit sem tudnak! Ez abszolút nem csak a szülõk felelõssége, hanem az iskoláé illetve a társadalomé is! Egyébként általános és középiskolában is van felvilágosítás és középiskolában részletesen tanítják az emberi test mûködését, de mindez semmit nem ér! És bizony, amikor a patikában evolúciós tesztet kérnek a felnõtt! hölgyek, meg terhességet azonnal kimutató tesztet (elõtte 20 percel csinálta a 30-35 év körüli pár) akkor nem csodálkozni kel, hanem sírni! Ilyenek az átlagos hétköznapok! Mindezek mutatják, hogy fogalmuk sincsen a saját testük mûködésérõl! Ez a szomorú helyzet!

A szerelem, szex témát miért csak 18 éven felüliek látogathatják?

Én azt gondoltam eddig, hogy ha jobban informáltak, akkor felelősségteljesebb döntést tudnak hozni. Miért próbálják elvenni tőlük ezt a lehetőséget?

Legjobb válasz: Csak a szexualitás kategóriát nem látogathatják 18 éven aluliak, a többit igen.

Csak a szexualitás kategóriát nem látogathatják 18 éven aluliak, a többit igen.
Mert lelki és szellemi fejlõdésük 18éves korig tart sõt tovább...
Senkit nem akadályoz meg abban ez a korlátozás 18 év alatt, hogy megnézze. Így nem sok értelme van.
jajjcsi mááááárcsi ez csak egy """ilyen""" figycsi, de csakcsi még inkább belépcsiznek a kisgyerekek. olllyyan cukcsíííííí 14, 32/L(/F) csicsi
A kérdésedbõl ítélve te még nem vagy 18. IGAAAAZ? Mell lesleg ha már itt tartunk még énse... De tényleg jó kérdés:D
Mert a sok kis hülye feleslegesen kérdez és válaszol [email protected]ágokat! Többnyire életképtelen szüzek sírnak itt jobbra-balra.
Ez úgy az egész gyakorikérdésekre igaz szerintem...

A szerelem sex témát miért korlátozzák le mindenhol 18 éves kor felettiekre?

egy filmben is ha élve trancsiroznak fel valakit az max 16 éves kor van rajta, ha csúnyán beszélnek max 12 de ha már egy kicsit erotikus a film 18.

Legjobb válasz: A korhatár azt mutatja, hogy addigra biztos értékítélete van az adott dologban egy embernek. 12 évesen már tudod, hogy nem szabad káromkodni 16 évesen tudod, hogy ha ölsz, börtönbe mész 18 évesen meg többnyire már túl vagy az elsõ aktuson. Szerintem ilyen rém egyszerû. Ez egyszerû felelõség elhárítás. A szexuális fejlõdést 12-18 közé teszik. Nem hivatkozhatsz arra, hogy azért vered a barátnõdet mert láttad egy filmben, olvastad valahol, hogy a szex úgy élvezetes. Õk (a fogalmazók, szolgáltató stb) mondta, hogy 18 év feletti a tartalom. Ha mégis megnézted, elolvastad, a felelõség a tiéd. :)

A korhatár azt mutatja, hogy addigra biztos értékítélete van az adott dologban egy embernek. 12 évesen már tudod, hogy nem szabad káromkodni 16 évesen tudod, hogy ha ölsz, börtönbe mész 18 évesen meg többnyire már túl vagy az elsõ aktuson. Szerintem ilyen rém egyszerû. Ez egyszerû felelõség elhárítás. A szexuális fejlõdést 12-18 közé teszik. Nem hivatkozhatsz arra, hogy azért vered a barátnõdet mert láttad egy filmben, olvastad valahol, hogy a szex úgy élvezetes. Õk (a fogalmazók, szolgáltató stb) mondta, hogy 18 év feletti a tartalom. Ha mégis megnézted, elolvastad, a felelõség a tiéd. :)
itt nincs is lekorlátozva...
azért, mert míg az által említett dolgok egyértelmûen bûnösek, rosszak, törvényi és/vagy erkölcsi értelemben, addig a szexualitás, hála a kereszténységben gyökeredzõ erkölcsiségünknek, egyrészrõl bûnös/rossz másrészrõl meg ügye szükséges az utódnemzéshez, ráadásul még baromi jó dolog is. Az európai gyökerû jog (persze az életkor elrehaladtával gyengülõ mértékben, de) alapvelõen döntés- és cselekvésképtelen idiótának tartja a gyerekeket. Ebbõl következõen úgy gondolják, képtelenek ezt a többrétû problémát feldolgozni. nem tudom már hol olvastam, de igen jó észrevétel: "...(nõi) mellet levágni szabad, puszit adni rá már nem..."
Szerintem fölösleges, úgyis mindenki [email protected], itt is meg a tévé sarkába lévõt is . Egy 14éves gyerek meg pont azért fogja megnézni mert nem ajánlott 18 alatt, szóval ígyis úgyis mégnézik.
azt potyara irtak oda mivel en is 12 vagyok es siman megnezem:P
szerintem a kérdezõnek van igaza.. tényleg a félénkebb lányok/fiúk akik kérdezni szeretnének(nem pornóoldalakat nézegetni) mért nem tehetik meg?? inkább legyenek szerintem felkészültek a témában, mint hogy valamibe keveredjenek...
sajnos kissebbségben vagy ezen véleményeddel. pontosabban nagyátlagban mindenki egyetért veled, csak éppen az õ gyerekének nincs rá szüksége, mert õ ne olyan, illetve csinálja más, mert én errõl nem tudok beszélni...
Mint valaki mondta: 14 évesen megteheted, 16évesen már biztonságosan teheted, 18 évesen megtudhatod hogyan kell... Illetve: "Azért jó hogy a 18 év alattiak nem nézhetnek pornót, mert így bemesélhetem a 16 éves lánynak hogy azért kicsi és puha hogy ne fájjon." Itt nyugaton az a fasza megoldás, hogy ne tudj semmit, meg hogy a szex milyen rossz meg bûnös, meg satöbbi... Keleten inkább az a megoldás, hogy tudj mindent jóelõre. No comment, simán baromság...
De ez akkora hülyeség!!!Ha akarja pl a 13 éves vagy 14 éves stb. akkor megnézi.És milyen hülyeség az hogy mi (me én is 14 éves vok)nem nézhetjük vagy éppen nem válaszolhatnánk rá!Ha valakinek olyan szülei vannak (pl nekem is) hogy nem szégyelte anyukám meg apukám elmagyarázni a dolgokat.Meg külön ben is engem ez a dolog érdekelt még olyan 12 évesen és olvasgattam ilyan könyveket.És véggül is onnan tudtam meg mindent amit most tudok.De az is igaz hogy vannak olyan szülõk akik nem akarják elmagyarázni mert szégyenlenek errõl beszélni a fiuk/lányuk nak.Meg különben is, 6. osztályba van egésségtan ot is sok mindent elmagyaráznak csak éppen a sexet csak anyira hogy szerelmeskednek szerelmbõl.A pornó oldalak meg jók ha tugyuk hol a határ és ha nem onnan tanulunk.Mondjuk késsõbi tapasztalatszerzéshez pl. hogy milyen pózok vannak meg ilyesmi. ahoz jók.Meg persze ... :P:D:P

Miért van az, hogy itt olyan sok a foreveralone nagyszájú kis kölök, aki valamilyen oldalról szedett "tudását" adja tovább? (szerelem, szex témában)

A másik, meg ez a sok love, sex guru, akik olyan okosak, meg mindent tudnak... Virtuálharcosok, akik a monitornak keménykednek... Rémiszt?, miket okoskodnak, azok, akiknek se tapasztalatuk, se értelmiségi szintjük nincs ehez... (Akinek nem inge, ne vegye magára... :) ) Vélemények? Problem?

Legjobb válasz: Trololololo......

Trololololo......
Te miért itt trolkodsz??? Terhes vagy!
egyetértek veled, engem is folhuzott..
ez az internet. egy fórumon mindenki azt mond amit akar, ott okoskodik ahol akar, aztán vagy elhiszik a többiek vagy nem....
véleményem udom mondtadhogy nem inge ne vegy magára de azokatne szidd aki saját erejébõl szedi ösze tudsátá tapasztalatból beszél..de amugy se tudni ki hány éves pld mondom ogy én 18 vagyokattol te még lehet aztmondod hogy 10ez ilyen xd amugy meg megnyugtatlak én már nem leszek itt haj ön a suli:S
A kérdező hozzászólása: Hééé! Haveeer! :DDD Igazad, van de ez undorító és rémes egyszerre, ülni egésznap és kockulni, utána veri magát mert van olyan hülye aki beveszi azt, amit mond.. :/
A kérdező hozzászólása: 14:34-es olyan akinek, soha nem volt, nem lesz csaja, lefordítva, örökké-egyedüli, de szájuk nagyon nagy... :)
mi az a foreveralone kölyök?
A kérdező hozzászólása: Akinek inge, ne vegye magára, ez a tapasztaltakra vonatkozott... És a troll a legjobb *__*
Hát nem kell az interneten társadalmi életet élni. Egyébként az arc nélküli manus pont errõl dumált nemrég: http://www.youtube.com/watch?v=AArr8gObS3A

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!