Találatok a következő kifejezésre: A szerelem hit kerdese (2 db)

A szerelem a hit kerdese? Ha valaki nem hisz a szerelemben, attol meg lehet szerelmes?

A baratom mindig kitartoan kiallt amellett ,hogy nem letezik szerelem ,azonban miota velem van egyszer azt mondta lehet h megis letezik szerelem ,most hetvegen meg azt mondta "ha hinnek a szerelemben azt mondanam ,hogy szeretlek " mit jelenthet ez?en nem tudok eligazodni rajta...

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy fura a barátod és szerintem nagyon szeret téged :).

Azt jelenti hogy fura a barátod és szerintem nagyon szeret téged :) .
sztem sokat csalodott....es azert mond ieneket, sztem szeret teged csak fel kozel engedni magahoz es ezert mond ieneket
szerintem azt jelenti h nagyon nehezen nyílik mrg és nem akar "csöpögni" egy idõ után úgy is meg fog nyílni elõtted...és ha nem is mondja, tényleg egyértelmû h szeret. nem csak a szavakból kell ezt érezni, hanem abból ahogy viselkedik veled...szerintem
Akkor most idézek tõled: "azt mondta hogy sosem erezte senki irant azt amit irantam erez...es olyan szepen viselkedik velem , akkor miert nem mondja ki h " szeretlek" ?" Aztán most meg tõle: "ha hinnek a szerelemben azt mondanam , hogy szeretlek" De hisz ezt õ mondta, tehát mondta hogy "szeretlek" ergó szeret téget, sõt ezzel azt mondta hogy szerelmes beléd. Szerintem.
Szerintem nem a hit kérdése...lehet hogy te is fogsz hinni a szerelemben.ezekszerint szeret téged nagyon a barátod, mellette megtaunlhatod h mit jelent a szerelem...
Nem lehet a szeretetet hinni csak viszont szeretni...
en sem szeretem kimondani. ha sokat hasznalod, elcsepeltte valik mig vegul mar semmit sem fog jelenteni :( ha megis kimondja egyszer azt nagyon becsuld meg, mert valoszinuleg igaz lesz.
Szerintem sem függ össze a hittel, azt az ájtatosokj szoktak a templomban, spec én sem hiszek benne mégis voltak gyenge napjaim mikor valakibe annyira belezúgtam, hogy nem is láttam mennyire sekélyes, más kérdés hogy ez az állapot nálam csak max 2 hétig tart aztán elkezdek tisztán látni, az aki meg azt állítja hogy õ bizony 1 évig is képes elvakultan szeretni valakit, és addig le se száll a köd az agyáról az vagy magának sem képes bevallani hogy ilyen márpedig nincs, vagy javíthatatlanul szentimentális romantikus bolond.
a szerelem nem hit kérdése.Az egy érzés.Mindenki volt már szerelmes az életében.olyan nincs hogy még soha senki nem volt szerelmes.És ez nem a hitrõl szól.Hinni a templomban kell. Ha szeret az azt jeleni hogy nem tud nélküled élni, csak te vagy neki a fontos és senki más.De ha már õ így gondolkozik tuti hogy bolond.Vagy vidd el egy pszichológushoz vagy keress egy értelmesebb pasit.
A kérdező hozzászólása: azt mondta hogy sosem erezte senki irant azt amit irantam erez...es olyan szepen viselkedik velem , akkor miert nem mondja ki h " szeretlek" ?
es milyen jo olyannak lenni :D a kedvenc allapotom!

Miért van az, hogy itt ha feltesz valaki egy kérdést, vagy baromságokat írnak, vagy hiába várja a választ, nem kap rá? Főleg a szerelem témakörben. Akkor minek ez az oldal?

Legjobb válasz: Baromságok vonzzák az embereket, nincs annál jobb, mint a másik kárán nevetni. A "nem kap választ rá" dologra nem tudok mit szólni, én nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy tizenéves hülyegyerekek apró-cseprõ szerelmi bajait intézzem, amit valószínûleg úgy sem fogadnak meg. Sokan mások is így lehetnek ezzel. De sokszor igazából azt várja, hogy osszák a véleményét. Ha nem így történik, lepontoz(nak). Mert ellenszegültél. Lehet ez is egyfajta feszültséglevezetés, nem tudom.

Baromságok vonzzák az embereket, nincs annál jobb, mint a másik kárán nevetni. A "nem kap választ rá" dologra nem tudok mit szólni, én nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy tizenéves hülyegyerekek apró-cseprõ szerelmi bajait intézzem, amit valószínûleg úgy sem fogadnak meg. Sokan mások is így lehetnek ezzel. De sokszor igazából azt várja, hogy osszák a véleményét. Ha nem így történik, lepontoz(nak). Mert ellenszegültél. Lehet ez is egyfajta feszültséglevezetés, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez hasznos és értelmes válasz volt. Abban igazad van, hogy sok az idióta kérdés, sokszor unalomból is írnak ki hülyeségeket.
Az internet anonimitásának köszönhetõen az "embereket" nem zavartatja, hogy másokat megsért, kifiguráz vagy kigúnyol. Akik nagy baromságokat írogatnak a kérdésekre azoknak manapság semmi sem szent. A való életben nincs semmi életük. Semmi szociális kapcsolatuk nincs a való világban. Vannak akik ezen élik ki magukat.
Tény, hogy idõnként a nagy baromság kérdésekért én is harapok, így elõfordul, hogy muszáj beoltanom. Most akkor nekem sincs szociális, rendes életem? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!