Találatok a következő kifejezésre: A szerelem elmúlt, (159 db)

Mit tegyek? A szerelem elmúlt a barátomnál de még kötődik hozzám szeretetből!

2 éve vagyunk együtt, és azt hittük ez csak amolyan hullámvölgy. Nála elmúlt a szerelem, de szeret mint társat, és nagyon nehéz lenne szétmennünk. Szakítsunk vagy ne? Mi tenne jót a kapcsolatunknak? Ilyen kérdések forognak a fejünkben. Látom rajta, hogy próbálja megoldani, mert azt mondja miatta van ez az egész. Ez az első komoly kapcsolata. Elég érzékeny típus ő is. Ne keressem? Vagy hogyan hódítsam meg újra? Fel lehet éleszteni a szerelmet? Légyszi írjatok!!! GV,21

Legjobb válasz: most bizti sokan irjak majd,h a szerelem elmulik es felvaltja egy nagyon eros kotodes stb,de sztem ennek nem feltetlenul kell igy lennie. Ha valaha szerelmes volt beled es jo a kapcsolatotok egyebkent,akkor sztem siman felelesztheto a dolog. Sztem az igazi szerelem nem mulik el,csak idonkent takarekon eg. :) probaljatok meg elohozni a regi erzeseket. Ha nem megy,akkor pedig lepni kell,mert nem o az igazi. Fiatal vagy meg,meg fogod talalni a parodat es akkor majd latni fogod,h a szerelem nem mulik el... :)

most bizti sokan irjak majd, h a szerelem elmulik es felvaltja egy nagyon eros kotodes stb, de sztem ennek nem feltetlenul kell igy lennie. Ha valaha szerelmes volt beled es jo a kapcsolatotok egyebkent, akkor sztem siman felelesztheto a dolog. Sztem az igazi szerelem nem mulik el, csak idonkent takarekon eg. :) probaljatok meg elohozni a regi erzeseket. Ha nem megy, akkor pedig lepni kell, mert nem o az igazi. Fiatal vagy meg, meg fogod talalni a parodat es akkor majd latni fogod, h a szerelem nem mulik el... :)
http://webszerelem.hu/via-blog/2008-02/dopamin-plusz-szeroto.. Most ha szeretitek egymást, akkor nem értem, mi a kérdés.
A kérdező hozzászólása: A kirándulás, egy-két nap kettesben jó ötlet. Én is erre gondoltam. Igazából az ölelések, a csókok a kedves szavak még mindig megvannak, de õ úgy érzi ha nem adhat nekem annyit amennyit én adok neki azzal engem megbánt. Ez az elsõ komoly kapcsolata nem tudja mit kezdjen az érzéssel. 24 éves és 21. Le tudnám vele élni az életem, mert ez alatt a 2 év alatt nem is volt nagy veszekedésünk inkább csak viták. Mindig meg tudtunk oldani mindent.
Na és igen, amit valaki elõttem írt, hogy a szerelem elmúltával nem mindegy, hogy megmarad-e a szeretet és az erõs kötõdés vagy az elhidegülés felé vesz irányt a kapcsolat. Ha az utóbbi áll fenn a párodnál, akkor sajnos veszett fejsze nyele a dolog. Ezt kéne kiderítened.
Kínos ügy. A szerelem tényleg elmúlik egy idõ után, de normál esetben ilyenkor az ember ugyanúgy kötõdik a partneréhez (sõt, jobban) és esze ágában sincs olyasmin agyalni, hogy elhagyni. Én úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy új, magasabb szintre lép a kapcsolat. A barátod még nagyon fiatal lehet, ha ezt nem képes a helyén kezelni. A problémát abban látom, hogy te jobban kötõdsz a párodhoz mint õ hozzád, egyszerûen arról van szó, hogy nem egy irányba fejlõdnek az érzéseitek. Annyit tehetsz, hogy megbeszéled ezt a barátoddal. A fõ kérdés, hogy boldog-e veled annak ellenére, hogy már nem lángol. Azt azért tudatosítsd benne, hogy élete végéig kergetheti a szerelmet, elõbb-utóbb minden kapcsolatában el fog jönni ez, amit most érez.
Próbáljatok elmenni kettesben egy-két napra valahova kikapcsolódni, olyan dolgokat csinálni mint az elején, hátha feléled az irántad érzett szerelme. Nem mindegy, hogy feltétel nélküli szeretetté és odaadássá alkul e át az a szerelem, avagy ahogy a barátod esetében is, inkább elhidegüléssé. A különbség annyi, hogy az elsõ verzióban érzed hogy annyira szereted a barátodat, hogy élni nem tudnál nélküle, csupán nincs ott éppen az a láng. A második verzióban már elgondolkodik az ember, hogy lehet neki tovább kéne lépnie az lenne a jobb mindkettõjüknek. Szerintem a párod helyzetében a leírtak alapján a második helyzet áll fenn. Mi is így jártunk a párommal, én már egyáltalán nem kívántam azt sem hogy hozzámérjen, a végén már nem volt szex, nem voltak ölelések, csak éltünk egymás mellett. Megbeszéltük, de sajnos fél év próbálkozás után feladtuk az erõlködést és bár a kötelék nagyon erõs volt közöttünk, ennek már véget kellett vetni, így kimondtuk hogy legyen vége. Ne szakítsatok azonnal, bár ez vall a mai fiatalságra, de nem old meg semmit, ha menekültök, adjatok még egy esélyt a kapcsolatotoknak, próbáljátok feldobni új és régi dolgokkal, programokkal, bármivel, amit szerettek. Ha hónapok után is egy helyben toporogtok mindezek ellenére, akkor érdemes elkezdeni azon gondolkodni, hogy talán nem egymásnak szánt titeket az ég.
A kérdező hozzászólása: Õ is szeretné rendbehozni. De már nem tudja mit tegyen, beszéltünk róla és még kell is beszélni róla. Mind a 2-en szeretnénk együttmaradni. Megoldható ez? És hogyan?
haaat, nekem ennyibol ugy tunik, h o szakitana, csak rad hagyja, h te mondd ki. Fiatal vagy, lepj tovabb.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem. A szeretet nem múlt el, és ezért érzem még úgy hogy van remény. De azt mondta hogy ha nincsenek benne meg a szerelmes érzések akkor õ nem tudja így folytatni csak félvállról a kapcsolatot, mert nem akar nekem rosszat. De már másfél hónapja görcsölünk ezen, és lassan engem is felemészt. A szakítás megoldás lehet erre?
A kérdező hozzászólása: Sztem odaadó, de elhidegülést nem érzem. Ugyanúgy volt sex, egész éjjel ölel. Ezért vagyok én is tanácstalan.

A szerelem elmúlik pár nap alatt?

22 éves lány vagyok... Van egy srác, szerelmes volt belém (nekem van barátom) velem tervezte a közeljövőt, aztán eltelt 2 hét és aztmondta,hogy inkább maradjunk barátok? van ilyen tényleg,vagy csak próbálja elhitetni magával (is),hogy már nm szeret?

Legjobb válasz: A szerelem nem, a fellángolás viszont elmúlik gyorsan.

A szerelem nem, a fellángolás viszont elmúlik gyorsan.
A legtöbb "szerelem" nem szerelem hanem fellángolás.Az bizony elmúlik akár 2 nap után is.
A kérdező hozzászólása: igazából õ már régebb óta szeret/szeretett, ezért lepõdtem meg annyira :/
A kérdező hozzászólása: nem egy 1-2 hetes szerelemrõl beszélek, hanem több, mint 1 évesrõl...
ugyan ez a téma és a fellángolás lehet akár 4 hónapos is?
szerintem is fellángolás volt. de nem elmúlik, hanem max átalakul. mondom én, a nagy "tapasztalt" :D de ettõl függetlenül szerintem igaz :)
a szerelem nem...ohh bár elmúlna...:// ha pedig elmúlik akkor nem szerelem volt...
Ha együtt vagytok akkor a szerelem nem múlik csak átalakúl , én jártam úgy hogy ful szerelmes voltam elsö ránéztéböl a legelsö pasimba de én kiábrándultam belölle és rájöttem nem ö kell nekem 14 éves voltam ha elébem álna még most is megdobbana a szivem de nem menne a dolog együtt. Na meg párkapcsolatban vagyok mással már 4 éve most 24 éves vagyok akkor meg 14 éves voltam tudatlan csitri. Megprobáltuk helyrehozni a kapcsolatot 1 év mulva elvette a szûzeségem mikor 15 voltam jó korán.1 év szûnet volt közben mert nem monta de kislánynak tartott ami igaz is volt õ 16 éves volt mikor én 14. De nem voltunk együtt csak 2-3 honapot.

A szerelem elmúlik és átalakul szeretetté, a szeretett alatt mit kell érteni?

Ha jol tudom a szerelem 1 évig tart utánna elszál a rózsaszin köd jobban megismerjük párunk hibáit. De mit takar az hogy: átalakul szeretetté? Már nem szeretem annyira a párom vagy nem hiányzik annyira vagy mit?

Legjobb válasz: A szerelmet egy kábítószerre hasonlító hormonkoktél okozza. Ennek hatása - a többi kábítószerhez hasonlóan - idõvel csökken (tehát nem "elmúlik", hanem már nem olyan hatásos). Meg lehet újítani, nagyobb "adaggal", több izgalommal, változtatással, stb. - egy ideig. Aztán ennek is csökken a hatása. A szeretetet pedig egy másik hormon okozza, ez viszont tartós is lehet.

A szerelmet egy kábítószerre hasonlító hormonkoktél okozza. Ennek hatása - a többi kábítószerhez hasonlóan - idõvel csökken (tehát nem "elmúlik", hanem már nem olyan hatásos). Meg lehet újítani, nagyobb "adaggal", több izgalommal, változtatással, stb. - egy ideig. Aztán ennek is csökken a hatása. A szeretetet pedig egy másik hormon okozza, ez viszont tartós is lehet.
"utánna elszál a rózsaszin köd jobban megismerjük párunk hibáit" -> Ezt jelenti. Nincs több feszengés, kábszer-effektus és rózsaszín kontaktlencse, de az erõs kötõdés optimális esetben megmarad, ahogy a szükség és a hiányérzet is.
A kérdező hozzászólása: Értem én is gondolgoztam és ez a válasz alakult ki bennem Köszönm a választ :)


Az normális ha a szerelem elmúlik?

2éve vagyunk együtt barátommal. Viszont már nem érzek szerelmet, szeretem, iszonyatosan, de szerintem már nem szerelemb?l. Mindenkinél igy van? Ilyenkor szakitani kellenem vele? Nélküle én nem birnám az biztos.Nem akarom elvesziteni ?t, de szerelem már nincsen.Bár csókjára vágyom még mindig meg szexelni is szeretek. Akkor most szerelmes vagyok, vagy csak szeretet? Nem értem én ezt:D Annyira összezavarodtam.

Legjobb válasz: Az teljesen normális,hogy a szerelem egy idõ után átmegy szeretetbe.Csak akkor maradj mellette,ha ugy érzed,hogy nélküle nem tudsz élni.

Az teljesen normális, hogy a szerelem egy idõ után átmegy szeretetbe.Csak akkor maradj mellette, ha ugy érzed, hogy nélküle nem tudsz élni.
Ha magad sem tudod, akkor nem hiszem, hogy még szerelmes lennél belé. De ha ennyire szereted, hogy nem bírnád nélküle, akkor minek kellene szakítani? Nálam eddig mindig elmúlt a szerelem, rövid idõn belül, de több hosszú távú (2-3 éves) kapcsolatom is volt, mert annyira jól éreztem magam velük.
A kérdező hozzászólása: igen én is jól érzem magam. Csak sok ismerösöm mondja hogy már nem szerelmes a barátjába/barátnöjébe csak szereti, ezért szakitanak, mert neki ez igy nem jo hogy nincsen szerelem
De ha neked jó így is és szeretsz vele lenni, akkor nem kell szakítani, csak azért, mert a többieknek szerelem nélkül nem jó. A lényeg, hogy te jól érezd magad.
Valaki élete végéig szerelmes a párjába, valakinél hamar elmúlik és átalakul kötõdéssé(nem megszokássá!), valakinél egyszerûen csak elmúlik és kész. Szokták mondani, hogy nem az az "igazi", akivel tudnál élni, hanem az, aki nélkül nem.És ha jobban belegondolsz, ez nagyon is igaz..még ha kissé közhelyesen is hangzik.. Ha nem akarod õt elveszíteni és nélküle nem bírnád, akkor mit számít, hogy "vak" szerelmes vagy-e, vagy pedig egyszerûen szereted és kötõdsz hozzá?!A végeredmény egy és ugyanaz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtattak, ezen paráztam néhány napja :)

Szerintetek, ha a szerelem elmúlik, (de a szeretet megmarad, ) "lángra lobbanhat" még a szerelem?

pl. ha én együtt vagyok valakivel akibe már nem vagyok szerelmes, van rá esély, hogy újra belé szerelmesedjek?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Igen
Igen, a kérdés az, hogy hogyan. Egyébként, ha egy pár 1 hónapig külön él, vagy ki megy dolgozni külföldre, akkor fellobbanhat.
persze! nekem ez 3 év alatt kb 5szor sikerült:) és volt páromnak is más meg nekem is 1szer....de egymásra találtunk és én most ugy imádom mint rég meg ö is engem:)
Örülök, hogy jól vagytok!!! A kezdeti rózsaszín dolgok a pszichológia szerint is max 2 évig tarthatnak. A szerelem nem csak érzés! Annál jóval több! De ezt biztosan Te is már kezded látni, ha már 6 éve tart!!! Szeretettel: az utolsó kérdezõ :-)
A kérdező hozzászólása: Nahát, most találtam rá erre a kérdésemre, a figyelt kérdések között :-) Jó ez az oldal. Utolsó válaszolóm ha kapsz értesítést még, jelentkezz!!! A Kérdésedre válaszolva, holnap leszünk 6évesek :-) Jól megvagyunk mûködik a kapcsolatunk, bár nem tudom kijelenteni hogy szerelemrõl van e szó....de talán az én szótáramban, igen, ez szerelem. Az egy tény hogy a kezdeti lángolás, rózsaszín köd elillant, de oka biztos van annak hogy a 6.évet tapossuk :-)
...és most mi a helyzet veletek?
Persze, csak elõtte jól körbe kell locsolni benzinnel.
A kérdező hozzászólása: háát, megpróbálok hinni nektek. Ugyanis a párom 5-6hónappal ezelõtt bejelentette hogy õ már nem szerelmes(azóta nem is beszéltünk errõl)..és hát gyengén szólva elkeseredtem :-( persze szeret, mert nem hiába van velem már 3, 5éve...de ez a kijelentés, hogy már nem szerelmes belém elszomorít, és nemtudom mit tegyek....mert én még mindig ugyanúgy imádom mint az elején.
A kérdező hozzászólása: De jó hogy írtál :-) Igen amit sokan szerelemnek tartanak az szerintem csak az a bizonyos rózsaszín köd, ami az én szótáramban kezdeti fellángolást jelent, és az bizony egyszer elmúlik. Azt hiszem bármi is fog történni õ az életem része marad... :-)

Mért van az hogy a szerelem elmúlik akár mit csinálunk?

Legjobb válasz: 1. Nem tudom. 2. Nemrég amúgy azt olvastam, hogy "bebizonyították", hogy nem mindig múlik el... Fiatal friss szerelmesek és idõsebb házaspárok tagjainak mutattak képeket (semleges emberekrõl, családtagokról és a párjukról/házastársukról) és közben figyelték az agyi funkciókat és endorfin termelést.. és némelyik idõs házaspár bizony ha tudat alatt is, de ugyanúgy "beindult" egymásra, mint a friss szerelmesek... :) Bár a tudósok épp azt akarták bebizonyítani, hogy a szerelem pár évnél tovább nem tarthat... de bebukták :)

1. Nem tudom. 2. Nemrég amúgy azt olvastam, hogy "bebizonyították", hogy nem mindig múlik el... Fiatal friss szerelmesek és idõsebb házaspárok tagjainak mutattak képeket (semleges emberekrõl, családtagokról és a párjukról/házastársukról) és közben figyelték az agyi funkciókat és endorfin termelést.. és némelyik idõs házaspár bizony ha tudat alatt is, de ugyanúgy "beindult" egymásra, mint a friss szerelmesek... :) Bár a tudósok épp azt akarták bebizonyítani, hogy a szerelem pár évnél tovább nem tarthat... de bebukták :)
Legfontosabb összekötõ kapocs a szeretet. Ha ez megvan, akkor a szerelem labdába se rúghat, csak még jobbá teszi az egészet.
Nem minden esetben múlik el. Életben lehet tartani a mindennapok különlegessé tételével. De kétségtelen, hogy ehhez 2 ember kell.
Szerintem az emberek túl sokra tartják a szerelmet.. Akarják.. nem tudnak várni míg jön egy olyan akitõl pillangók vannak a gyomrunkba ahogy szoták mondani.. ha rád néz nem tudsz neki ellenállni.. Túlságosan elcsépelték a szeretlek szót..:( Sajnos ez az élet.. a mai világban minden elég furcsa:S
A szerelmet egy eléggé összetett hormonkoktél okozza. Ennek néhány összetevõje kábítószerként hat - és ugyanúgy hozzá lehet szokni. Tehát vagy növeled az adagot (lásd: dobjuk fel valamivel) - vagy bizony szép lassan elmúlik. Az a jó, ha közben kialakul a szeretet is - ami szintén egy hormon, csak tartós.
Inkább beszéljünk rólad:)
én éppen ilyen helyzetben vagyok. azért lett vége a kapcsolatunknak, mert a barátom meglopta az anyukámat. mindketten nagyon szerettük egymást, én még most is õt. fordítva nem tudom. hogy vészelem át? nagyon [email protected], meg idõvel..

A szerelem elmúlik?

...

Legjobb válasz: IGEN

IGEN
30 felett is ilyen sajnos.
sajnos elmúlik. fõleg 30éves korig kb (általánosítás). addig olyan mint a laptopvétel. elavult a régi, nem akarsz bele új dolgokat venni, így inkább veszel egy másik laptopot mert új. az emberek 85%a átéli ezt
Akkor kellene. Azokban akik a szerelem érzést kergetik ez nem lesz elég erõs.
A kérdező hozzászólása: 8as, az a bizonyos kotodes nem abban a masfel evben kell, hogy kialakuljon? Mindenkinek koszonom
Legtöbbször a kötõdés és bizalom is csak az egyik félnél alakul ki.
1. Ha a felfokozott érzelmi állapotra gondolsz, amikor minden happy, amikor rózsaszínné válik a világ a szemed elõtt, amikor mindig csak Õ jut eszedbe mindenrõl, amikor este nem tudsz aludni mert rágondolsz, amikor enni sem tudsz. Na, kb ebben az esetben igen, elmúlik. Ennek biológiai okai vannak. Általában a maximumos határérték másfél év. De az amikor szereted, kötõdsz hozzá, megvan a bizalom, de ez a felfokozott érzelmi állapot nincs meg mint amirõl az elõbb írtam. Ez nem múlik el. http://www.youtube.com/watch?v=cF141e7Sh4s http://www.youtube.com/watch?v=VB9De0Rx2NQ http://www.youtube.com/watch?v=Naez0VD3w_E Ez az elõadás nagyon hasznos úgy gondolom, egy elõadás több részben feltöltve. Aki teheti nézze meg.
Gyakran. Nem mindenkinél.
el ám.. be is bizonyítom! - Apu! Hány éve vagy együtt anyával? - 19 éve. - És miért kell ennyi ideig vele lenned? - Látod asszony, már a gyerek se érti...
Sajnos igen...
Sajnos nem ....
Idõvel igen
Nem.
Nálam 5 év után múlt el, olyan 20 éves lehettem.. :)
Nincs...
Örülök, hogy hasznosnak találtad. Nekem másfél éves kapcsolatom van. Mit tudnál tanácsolni, hogy milyen hibákba ne essek/essünk. Szerintem az egyik legrosszabb az, amikor a párodba csak a hibáit látod...kevésbé a pozitívat.
A kérdező hozzászólása: Jó azért nem vagyok közömbös számára. Azt mondja szeret, csak a tüzet nem érzi amit régebben. De még mindig jónak mondható a kapcsolatunk. Most egy nehéz idõszakon vagyunk túl, és sajnos most még nehezebb jön. Ez az utolsó válasz nagyon tetszett, meg amúgy a többi is. Megpróbálom felkelteni benne az emlékeket. Felgyûlt pár három és fél év alatt.:)
Szerintem egy kapcsolatnak kell lennie egy alaphõfoknak. Persze van olyan, hogy két ember összeférhetetlen, és szerelemrõl nem lehet beszélni. Viszont változatossággal, programokkal, meglepetésekkel színessé lehet tenni egy kapcsolatot. 2 emberen múlik az egész, és úgy nem okés ha az egyik fél kiteszi a lelkét, a másik meg csak minimálisan aktív. Szerintem ha valaki igazán szerelmes mindent megtesz... Esetleg nosztalgiával feltudnád dobni a kapcsolatotokat. Pl: itt a jó idõ... elvihetnéd egy számotokra emlékezetes helyre, ahova valami kellemes emlék fûz titeket. vagy tegyél olyat amit nem szoktál pl: fõzz valami finomat, lepd meg jegyekkel....vagy vidd el meglepibõl valahova. Romantikus csonakázás... Vagy valami extrém ajándék. (Nem kell drágára gondolni. Szerintem attól is elolvadna ha írnál neki egy verset, és a papír szélét megégetnéd.) Az a lényeg, hogy éreztesd vele, hogy mennyire fontos neked, hogy tiszteled...
jah :D :D bocsiii XD. akkor egész más :D lepd meg virággal, személyre szabott ajándékokkal, de igen te is vehetsz fel szexi boxert :D a többi itt is megállja a helyét, nevetés, séták, romantikus esték :)
A kérdező hozzászólása: öhm. srác vagyok:D bár attól még vehetek fel csini boxert. vagy bõrtangát:D de köszi majd összedobok valami romantikusat:)
szerintem tartsatok néha 1-2 nap szünetet( mondván rengeteg dolgod van :D ), nem is tud majd elérni, aztán ha találkoztok vegyél fel majd egy csini fehérnemüt, vagy csipd ki magad nagyon ha látni fog, lepd meg titokzatos sms ekkel, nevessetek jókat. ezektöl rájön miért is szeretett épp beléd anno. :) nekem bevált.
A kérdező hozzászólása: és az ember mit tehet azért, hogy errõl az általános hõfokról újra meg újra lángolás legyen? változatosság kell ehhez? vagy körülmények teszik? vagy csak úgy van?
Van 7 éve vagyok együtt a barátommal és szinte hai szinten hullámzik...mindkettõnknél.... Akkor hüll ki egy kapcsolat ha nagyon sokáig (1-2 év) nem vagy képes "újra" szeretni...szerintem
Szerintem van. Bár szerintem másodszorra nem biztos, hogy ugyanúgy szeretheted. Legalábbis nálam sosem volt olyan.
Nem fellángol, csak nem mindig ugyanazon a hõfokon ég, és ha ismét emelkedik, az a lángolás.
A kérdező hozzászólása: ?:D meséljetek is ne csak ennyit írjatok. ennyibõl nem értem mire gondoltok
De van....
A kérdező hozzászólása: Hibák... Itt egyedül én követtem el hibákat. Nemtom írtam-e már itt, de 20 éves vagyok õ meg 21. Én vagyok a srác. Két nagy gondom van: szeretek csajozni és hajlamos vagyok hazudni. Mármint nyilván vannak még hibáim, de ebbõl a szempontból ezek a legfontosabbak. Ott kezdõdtek a hibák, hogy amikor összejöttünk kb össze voltam törve az elõzõ barátnõm miatt. A mostani barátnõm pedig már akkor három éve szeretett volna velem együtt lenni. És teljesült a kívánsága, de érezte, hogy még mindig szerelmes vagyok az elõzõbe. Nem is feküdtünk le vagy 10 hónapig.Ezek után egy nagyon boldog idõszak következett, amikor végre tényleg érezte, hogy szerelmes vagyok belé. És így is volt. Teljesen belehabarodtam. Azonban a csajozás gond volt. Volt egy tábor, ahova mindketten jártunk, és õ már látta azelõtt is, hogy összejöttünk, hogy milyen vagyok, pedig van barátnõm. Eleve félt. De ez akkor se szûnt meg amikor vele voltam. Úgy, hogy ott volt a táborban. És ettõl folyton szomorú volt. Volt, hogy nyugtatókat szedett be, hogy tudjon aludni. De ettõl függetlenül szerettük egymást, és csodálatos éveket töltöttünk együtt, ebben mindketten egyet értünk. Az volt a baj ezekkel a csajokkal, hogy nem csak egy-egy alkalommal, amikor épp ott volt, csináltam a hülyeségeim, hanem msn-en mindig. És ezt eltitkoltam elõle. De kiderült. Azt egyébként leszögezem, hogy sohasem csaltam meg. Ez amolyan vadászösztön volt. Jó érzés volt, amikor tudtam, hogy a másik lány már megveszik értem. És nem csak a barátnõmet sirattam meg, hanem más lányokat is párszor.Tehát duplán gerinctelen vagyok. És bekövetkezett. Nem érez szerelmet. Ez alatt a hosszú idõ alatt kiöltem belõle. Én viszont lángolok. És õ se akar elhagyni. Azt érzi ezek ellenére is biztonságban érzi mellettem magát, de valahogy most nem érzi azt amit eddig. Egyébként nagyon stresszel, mert újraérettségizik, és új munkája is van, ami elég nehéz lesz. És a fõnöke rányomult. És elmondta, hogy most már megérti ezeket a csajozásokat, és megérti, hogy túl fiatal voltam, hogy elvárja, hogy ne vegyek észre más lányokat. Ettõl a sráctól olyan önbizalom költözött belé... De elküldte a srácot (egyébként egy paréj, havi 4-5 nõje van). És azt mondja szeret. És sír, hogy térjen vissza a szerelme, mert nem akar elhagyni. Nagyjából ez a helyzet. A tanácsom? Legyetek mindig õszinték egymáshoz!Ez talán a legfontosabb. Ne furakodjon be senki közétek soha! És képzeljétek magatokat a másik helyébe, mielõtt valami butaságot csinálnátok. Egy férfi le tudja gyõzni az ösztöneit. Most már én is. Tavaly június óta még csak rá se néztem senkire. Azonban a baj már megtörtént. Szeressétek egymást, és eszerint is cselekedjetek! Okkuljatok a hibámból! Azonban mindent megteszek, hogy visszacsináljam. Sikerülni fog. Sikerülnie kell.

Ha a szerelem elmúlt, azt az időn kívül más esetleg még újraélesztheti?

Össze vagyok törve. Úyérzem azzal a sráccal ért véget egy kapcsolat, akivel az életemet el tudtam volna képzelni, most pedig nélküle nem tudom elképzelni.

Legjobb válasz: Hát ha segítesz neki, az azt jelentené számára hogy már nem szereted egyáltalán és túl vagy rajta ez nem biztos hogy jó. tudasd vele hogy még kell neked és szereted, mondd meg neki. Ugye bár jobb megtenni mint megbánni hogy nem tettük meg :D

Hát ha segítesz neki, az azt jelentené számára hogy már nem szereted egyáltalán és túl vagy rajta ez nem biztos hogy jó. tudasd vele hogy még kell neked és szereted, mondd meg neki. Ugye bár jobb megtenni mint megbánni hogy nem tettük meg :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!