Találatok a következő kifejezésre: A szempillaspirál jól áll (4 db)

Inkább sminkeld magad kicsit visszafogottabban. Buliban persze mehet az erõsebb.
Szerintem igaz. En is ugyanigy vagyok, hogy erosen festettem magam mostanaban meg joval visszafogottabb vagyok es kapom a dicsereteket, hogy mindketto jo de igy meg szebb vagyok:)
Ha mind a kettõ jól áll, akkor inkább az utóbbit válaszd, az a mindennapokra jobban mutat és illendõbb is. Buliba mehet az erõs smink is.
Szerintem is inkább igazítsd az alkalomhoz. Hétköznapra jobb a lightosabb, ha valami alkalom van, akkor meg az erõsebb.
Hétköznapokra egy natúrabb smink is tökéletes, fõleg, hogy jól is áll! Nem kell mindig erõsen festeni, fölösleges. Egyébként is, a természetes szépségnél nincs is jobb, szebb. Ráadásul a bõröd is meghálálja, ha nem sminkeled magad mindig erõsen. :)

A szempillaspirál mindenkinek jól áll?

Legjobb válasz: Igen, fiúknak is és lányoknak is jól áll.

Igen, fiúknak is és lányoknak is jól áll.
Hát szerintem nem. Én például azért nem szeretem, mert olyan hosszúnak tûnnek utána, hogy az már idiótán néz ki. Ezért ha használom, csak a pillák tövét festem meg, mert így kiemelhetõ egy kicsit. Amúgy szerintem ez minden világos hajú, szempillájú, bõrû emberre igaz.
Szerintem sem áll mindenkinek jól. Pl akinek tényleg világos a haja és a bõre, annak kicsit furán néz ki, hogy besötétíti a szempilláját. Meg annak sem jó, akinek alapból hosszúak a szempillái, mert olyan természetellenesen hosszú lesz, ha még spirált is használ.
aki világos bõrû hajú szemû, az használjon barna, vagy szürke spirált. amúgy én még nem találkoztam olyan spirállal, ami beváltotta volna az ígéretét, nevezetesen, hogy hosszúak lesznek tõle a pillák:(:(:(:
Szerintem nagyon szép mikor hosszúnak tûnik a pilla a spiráltól.Én szõke vagyok(eredeti)és fekete spirált használok, pedig a szempilláim végei szõkék és mégis nagyon jól néz ki(nem csak szerintem).Ja és a szemem barna, de a kék v. zöld szem még jobban kiemeli. :)

Van olyan, hogy valakinek nem áll jól a szempillaspirál?

Egyik ismerősöm, kivel csak ritkán találkozok azt mondja, hogy nekem nem áll jól a szempillaspirál. Akármilyen sminket teszek fel, neki nem tetszik. Ha csak spirál van rajtam, azt is egyből lesz*rozza...

Legjobb válasz: Lehetséges, igen. Anyukámnak és a húgomnak például nem illik, nem is használnak. A húgomnak rengeteg sötét és hosszú szempillája van, de nagyon egyenes és erõs szálú. Valahogy nem illet neki kifestve, túl sok lett, vagy hogy is mondjam. A Te esetedben sok minden lehetséges: 1. Az ismerõsöd irigy (ez a legvalószínûbb) 2. Nem szépen spirálozol (de azt nyilván Te is észrevennéd) 3. Tényleg nem illik

Lehetséges, igen. Anyukámnak és a húgomnak például nem illik, nem is használnak. A húgomnak rengeteg sötét és hosszú szempillája van, de nagyon egyenes és erõs szálú. Valahogy nem illet neki kifestve, túl sok lett, vagy hogy is mondjam. A Te esetedben sok minden lehetséges: 1. Az ismerõsöd irigy (ez a legvalószínûbb) 2. Nem szépen spirálozol (de azt nyilván Te is észrevennéd) 3. Tényleg nem illik
Nekem is van egy barátnõm, akinek annyira sûrû, hosszú és sötét a szempillája, hogy ha kifesti akkor egyenesen röhejes. Én is megmondtam neki anno, hogy ezt ne csinálja, mégsem vagyok rá irigy, csak nem akarom hogy hülyét csináljon magából. Van olyan akihez nem illik, ne feltétlenül irigy az ember mindenkire akit leszól. Nyilván nem a leszarozás a megfelelõ módja ennek, mert az bunkóság, de elképzelhetõ hogy tényleg nem áll jól neked.
Dehogy lenne gáz
> Sokaknak nem áll jól az erõs smink? Sokaknak nem ál jól, mégis magukra kennek másfél köbméter mûanyagot. > Gáz lenne ha pl szalagavatón se, > és fotózáson se lenne erõs sminkem Egyáltalán nem gáz.
Nem gáz, de fekete-fehér képen nem feltétlenül mutat jól. Egyébként meg olyan legyél, ahogy jól érzed magad. Esetleg menj el egy sminkeshez, de kérj szolíd sminket.nem csak durva végeredményt lehet elérni.
Egyáltalán nem gáz, nálam is ez van. Én imádom sminkelni magam és mégis kiakaszt de smink nélkül, vagy miniális sminkkel sokkal több bókot kapok, mint teljes, erõsebb sminkkel.A barátom is állandóan gyözköd, hogy ne sminkeljem magam, mert sokkal szebb vagyok úgy, jobban kijönnek az arcvonásaim vagy mi. Szóval van ilyen:)
miért kellene erõsen sminkelni? Nekem van alapozóm+púder+pirosító+szemcerka+spirál, utóbbiak barna színben, pont a komor tekintet miatt. Öregít is a fekete. Volt aki csodálkozott, hogy azt hitte, ilyen a bõröm, nem látta rajta a sminket. Lényeg a mérték és a bõrszínnel megegyezõ alapozó, akkor szinte nem is látszik. Rúzst viszont tegyél fel ha fotóznak, valami világos pirosat, kiemel, mégsem ribancos.
Ha úgy érzed, hogy nem áll jól az erõs smink ne is erõltesd. Hiszen csak mûvi hatást érsz el vele. Szerintem nemgáz, de ha gondolod próbálkozhatsz natúr matt barnás színekkel a mélyítõvonaladba alaposan elsatírozva egy világos színnel, az mindenkinek jól áll :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!