Találatok a következő kifejezésre: A szempilla mennyi (41 db)

Ha levágnám a szempillám, mennyi idő alatt nőne vissza?

Legjobb válasz: Soha! Egyik barátnõm lenyisszantott belõle jó nagyot még jó pár éve és azóta csak picike van neki. A Dolly azt nyilatkozta egyszer, õ is így tett (levágta) és azóta mûszempillával él sok éve.

Az enyém visszanõtt :| Csak a végébõl vágtam és 2 hét múlva visszanõtt. :|
Soha! Egyik barátnõm lenyisszantott belõle jó nagyot még jó pár éve és azóta csak picike van neki. A Dolly azt nyilatkozta egyszer, õ is így tett (levágta) és azóta mûszempillával él sok éve.
Az biz nem nõ vissza. Nagymamám is levágta kicsi korában, mert azt hitte, hogy a "milyen szép seprûszempilláid vannak" az csúfolás, és azóta sem nõtt vissza, pedig már eltelt több, mint hetven év.
Én is vágtam belõle tavaly mert nagyon hosszú volt, de nekem nem nõtt vissza azóta sem. Szerintem ez olyan hogy kihullik és majd lesz új. De a meglévõk már megnõni nem fognak. Legalább is az enyém tuti nem nõtt semmit:D
ezek szerint már levágtad :-) Szerintem visszanõ..ha ne nagyon fasza mûszempillák vannak már, no para!:-)
Miért vágnád le? :D
Anyumnak kiskorában levágták a szempilláit a nõvérei, mert "babásat" játszottak :D. Anyum sötétszõke és hosszú, dús fekete szempillái vannak most.:D Valahogy megörököltem ezt, (szerintem eléggé lehetetlenség, de) mert nekem is sötétszõke hajam van és hosszú, fekete pilláim^^. Szerintem vissza fog nõni
mennyire vágtad le? nagyon rövid lett?
na vissza nõtt már a szempillád??:O
Nekem is leégett egyszer, de gyorsan olyan lett mint volt.
Könyörgöm, még a haj sem lesz dúsabb attól, hogy levágod, nemhogy a szempilla...
A kérdező hozzászólása: hát nekem már 2 hét telt el de nem akar visszanõni.
detto úgy jártam mint a 19:16-os leégettem gyújtóval XD de nekem már 1 hét alatt simán visszanõtt :)
A kérdező hozzászólása: Hogy dúsabb. legyen.:( de már nagyon bánom
Én egyszer mikor gyújtottam volna a cigit túl nagy volt a láng és a hosszának kb. a felét leszedte... 2-3 hét múlva visszanõtt!
A szempilla biztosan nem nõ vissza. De mi vesz rá valakit, hogy levágja????
Miért ne nõne vissza?:S Igaz, hogy hosszú idõbe telik, de biztosan visszanõ. És ha kihullik, akkor egy idõ után elfogy az összes?
A kérdező hozzászólása: huhh ez jó hír.
Ne tedd!!! a szempilla nem olyan elven "mûködik" mint a hajunk(vagyis ha levágjuk kis idõ múlva visszanõ.) Gondolom azért szeretnéd megnyírni, hogy esetleg hosszabban nõjön vissza.Vannak tök jó szempillaspirálok azzal is kitûnõ eredményt lehet elérni.:)
A kérdező hozzászólása: ömm... hát igen. :$ nagyon reménykedem h visszanõ
hát erre most kiváncsi voltam ugyanis ugy 3 perce kimentem begyujtani és megpörkölõdött a hajam a szempillásim meg hát nemtudom milyen hosszú volt de a fele biztos leégett:( oldalt a hajam olyan mint a seprü :S én reménykedem hogy kinõ ujra a szempillám és a hajam is rendbe jön
2-3 hét.
A kérdező hozzászólása: köszii :)

Kozmetikus mennyiért festi be a szempillám? Mennyi idő még lekopik? Megéri?

Legjobb válasz: Veszel magadnak 1x festéket és bármikor befestheted magadnak ingyen. ;)

Veszel magadnak 1x festéket és bármikor befestheted magadnak ingyen. ;)
A kérdező hozzászólása: hát azt azért nem szeretném... nem szeretnék megvakulni ha esetleg elrontom...
:O hát azt én sem ajánlom, hogy otthon csináld magadnak...viszont én még ilyen módon történõ szempilla színezésrõl még nem is hallottam...szerintem mindenképp a fodrászod kérdezd!!! Húgom most vett kellékesbõl szemöldök színezõt, olyan mint a szempillaspirál, csak kicsit tartósabb festék van benne...szerintem beszéld meg a fodrászoddal, és utána miután elmondta a véleményét beruházhatnál egy hasonlót, csak szempillára.;)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
szija:) nállunk 800 olyan 2-3 hétig tart:) szerintem megéri ha a szempillád hoszával nincs gondod akkor ez paraktikusabb mint a spirál mert nem kell mindennap kispirálozni:)
Tesóm pár napja csináltatta kozmetikusnál, neki 400 forint volt. Elég jól néz ki, jövõ héten én is megyek, szinte ingyen van.
A kérdező hozzászólása: na az jó :) ! sztem én is megcsináltatom :)


Egyénileg változik ez is, de kb 150 nap egy szempilla életciklusa.

Ragasztott műszempilla mennyi ideig birja? Nagyon rövidek a szempilláim csak alkalomra szeretném .

mondjuk 24 órát kibir? hol lehet beszerezni ragasztóval együtt?

Legjobb válasz: Azt javaslom menj el kozmetikushoz és kérj tincses mûszempillát az 2-3 ezer Ft-ból meg van és ha vigyázol rá akkor 1-2 hétig is fenn marad, csak a gõzt kerül és a vizzet a szempilládon :) Egy kozmetikus ;)

Azt javaslom menj el kozmetikushoz és kérj tincses mûszempillát az 2-3 ezer Ft-ból meg van és ha vigyázol rá akkor 1-2 hétig is fenn marad, csak a gõzt kerül és a vizzet a szempilládon :) Egy kozmetikus ;)
Kisebb igazításokkal, újraragasztgatással kibír 24 órát de ha nem tudsz vele foglalkozni nem ajánlom. Kínaiban nagyon alacsony áron hozzájuthatsz, esetleg drogériák: dm, Rossmann..
Illetve a +D mûszempillát is kipróbálhatod az már kicsit drágább, de 1 hónapig tart és utána meg csak töltetni kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket:)

Hogy/ Mennyi ideig kell a ricinusolajból lévő pakolást használni a szempillán?

Legjobb válasz: Én simán felkentem egy kis olajat a szempilláimra este, lefekvés elõtt. Nem csináltam belõle különösebb pakolást, simán csak az ujjamra tettem egy kis olajat és becsuktam a szemem és... nekem így is bevált, bár én nem használtam minden nap csak heti pár alkalommal, hogy lágyabbak legyenek a szempilláim.

Én simán felkentem egy kis olajat a szempilláimra este, lefekvés elõtt. Nem csináltam belõle különösebb pakolást, simán csak az ujjamra tettem egy kis olajat és becsuktam a szemem és... nekem így is bevált, bár én nem használtam minden nap csak heti pár alkalommal, hogy lágyabbak legyenek a szempilláim.

3 nap alatt mennyit nõ/dúsul a szempilla? (magától) Milyen gyorsan nõ?

Legjobb válasz: Szilveszterre kéne?:DDDD Ennyi idõ alatt nem fog vele történni semmi látható, akármit is csinálsz vele. Kivéve nyilván, ha mûszempillát ragasztasz fel.

Szilveszterre kéne?:DDDD Ennyi idõ alatt nem fog vele történni semmi látható, akármit is csinálsz vele. Kivéve nyilván, ha mûszempillát ragasztasz fel.
Próbáld ki a ricinusolajat. Nekem már 3-4 alkalom után észrevehetõ volt a dúsulás, hosszabbodás! Mindennap este használom, amit reggelre be is szív.
A kérdező hozzászólása: Részben :) elkezdtem használni ugye szempillaspirált és eléggé kihullot nem csak szilveszter miatt kellene az infó hanem a késöbbiekben is igen arrol már hallottam csak nem igazán szeretek semmi ilyesmit haználni mert voltak már rosz tapasztalataim :/

A szempilla festés mennyire káros?

Legjobb válasz: Annyira nem mintha minden nap szempilla spiráloznád. Egyébként néha Én is beszoktam festetni és, szerintem egyáltalán nem káros, legalább nem kell vele szenvedni minden reggel! :D

Annyira nem mintha minden nap szempilla spiráloznád. Egyébként néha Én is beszoktam festetni és, szerintem egyáltalán nem káros, legalább nem kell vele szenvedni minden reggel! :D

Ricinusolaj mennyi idő után kezdi növeszteni a szempillát?

Legjobb válasz: Két héten át kenegetem minden nap és most vettem észre, hogy nõnek az új kis szempillák. A hosszán nem tapasztaltam változást, mert így is hosszúak, de szépen dúsul :)

Két héten át kenegetem minden nap és most vettem észre, hogy nõnek az új kis szempillák. A hosszán nem tapasztaltam változást, mert így is hosszúak, de szépen dúsul :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!