Találatok a következő kifejezésre: A szemhéjam olyan (12 db)

Szeretném átműtetni a szemhéjamat. Olyan szemhéjat szeretnék amilyen az ázsiaiaknak van. Létezik ilyen? Volt már ilyenre példa? És meg lehet csinálni?

Hol és mennyibe kerül? És olyan léteik, hogy ha valakinek a szeme (szemgogólya) megtetszik és azt én beszeretném ültetni a saját szemem helyére. Ilyet lehet és ha igen hol?

Legjobb válasz: beteg vagy...

beteg vagy...
léteznek, azokból lesznek a torzszülöttek. az ázsiaiak koponyaszerkezete nagyban eltér a miénktöl. az áll a homlok és minden egyéb. szal nem elég hogy milliókat kéne fizetned, nem is néznél ki jól és teljesen természetellenes lenne. nem kéne annyi mangát nézni sztem
XDDD
A kérdező hozzászólása: nemár légyszíves. komoly válaszokat szeretnék. engem tényleg érdekelnének ezek. csak nem tudom, hogy valóban léteznek-e ilyen átalakító mûtétek.
A kérdező hozzászólása: nem érdekel, akkor könyvelõ leszek és majd gyûjtök több 10 milliót és átmûtetem magam ázsiainak. olyan szemeket szeretnék!!!!!! kell nekem!!! olyan szépek a mandulaszemek.
Az ázsiaiak meg pont európaira mûttetik a szemrésüket... Ki érti ezt?!
Félre értitek.A kérdezõ nem olyan olyan "összaragadt" felsõ szemhéjat akar mint sok ázsiainak alapból hanem mandula vágású szemet. http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00921/surgery380a.. Neki is szem metszet korrigálása volt , igaz nem mandula vágásúra csinálták de ez is módosította az eredetit. A szemgolyót nem ültetik át.Veszel kontaktlencsét és megváltozik a szemed színe.
Szerintem lehetséges, ha a sebhelyeket és a deformált szemhéjat ki lehet javítani akkor ez is megoldható.
Az nagyon beteges, hogy más szemgolyóját szeretnéd! Mi a baj a sajátoddal? ha nem teszik a színe, veszel barna kontaktlencsét és ázsiai szemed lesz, a szemhélyplasztika után.

Miért sötétebb tónusú a szemhéjam? Olyan mintha barna szemfesték lenne rajta. Utalhat valamire?

Legjobb válasz: Cigány vagy esetleg arra utal.De ha nem vagy akkor csak olyan és kész.Sötétebben pigmentált.Ha szem alatt lenne sötét akkor az már betegségre utal.

Cigány vagy esetleg arra utal.De ha nem vagy akkor csak olyan és kész.Sötétebben pigmentált.Ha szem alatt lenne sötét akkor az már betegségre utal.
Nekem is sötétebb, és nem vagyok cigány!

Van olyan készítmény, amit ha felkenünk a szemhéjunkra, fényt ad neki?

Tehát nem valami színezett cuccra gondolok, hanem valami átlátszó dologra, ami fényt ad a szemhéjnak. Ha van ilyen, hol és kb mennyiért lehet kapni?

Legjobb válasz: Amtõl olyan mintha zsíros lenne? Igazából nem tudom, nézzd meg valmi 100ft-os boltban.

Amtõl olyan mintha zsíros lenne? Igazából nem tudom, nézzd meg valmi 100ft-os boltban.
Tegyél rá valami átlátszó szájfényt :D
A kérdező hozzászólása: Ezzel sokat segítettetek...
Vazelin!!!Bekened vele, fényt ad és nem ragacsos és tartós.De ha csillámport akarsz a szemedre buli sminknek vagy szilveszterre, akkor is kend be vele a szemed, és tedd rá a csillámport.Nekem nagyon bejött a vazelin.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
a vazelin tényleg jó! Én egy csomó más dologra is használom: Szempillát meghosszabbítja, szájfénynek is jó, száraz bõrre is, szóval hasznos ha van otthon ;)


Mit lehet tenni azért, hogy a szemhéjam ne legyen olyan " gyűrött "?

Egy helyen visszahajlik a szememre. Eddig nem zavart,de most már kezd. :/

Legjobb válasz: Semmit,max plasztika.

Semmit, max plasztika.
A kérdező hozzászólása: Oké

A szemhéjam már jóideje nagyon száraz majdnem olyan mintha ekcéma lenne, mit tehetnék ellene?

a b?rgyógyászhoz csak októberre adnak id?pontot:)

Legjobb válasz: jaj ilyen nekem is volt, nagyon sokáig küzdöttem, vele és baromira viszketett is. meg darabosan kicsit hámlott is. Tudod mi vált be, ami kész röhej? Az oriflame-nak van az kis rózsaszin tégelyes krémje, egész pici, kb 3 nap alatt lehúzta nekem!

jaj ilyen nekem is volt, nagyon sokáig küzdöttem, vele és baromira viszketett is. meg darabosan kicsit hámlott is. Tudod mi vált be, ami kész röhej? Az oriflame-nak van az kis rózsaszin tégelyes krémje, egész pici, kb 3 nap alatt lehúzta nekem!
A kérdező hozzászólása: köszi, kipróbálom ;)
A kérdező hozzászólása: lécci írd le a pontos nevét:)
Szia nekem is ilyen volt, nekem a piros színû Garnier mulasztotta el, amire az van írva hogy , , Nagyon száraz bõrre".
bõrdoki.
Elsõ körben körzeti orvos. Hamarabb megvizsgál és biztosat tud mondni utána.
a lányomnak szokott ilyen lenni amikor bújik ki a foga olyan mintha bemostak volna neki egyet:-)
nem tudom, h mire utalhat, de az én fiamnak is ilyen volt a szeme ennyi idõsen. aztán elmúlt...
Szia. Az én kislányomnak szinte születése óta ilyen, hol kicsit hol jobban...Most jobban, de akkor ezek szerint a fog miatt is lehet, neki most jön a 2. :)

Szédülés szerű az állapotom, olyan érzésem van mintha be lennék rúgva vagy fűvet szívtam volna. Már 3 napja így érzem magam éjjel kb órán ként nézem az időt. A szemhéjam megugrál. Mi lehet a bajom, menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Ja, el kellene szédelegned az orvoshoz, ha nem ittál és nem vettél be semmit, ami ilyen tüneteket okozhat, akkor ez nem normális állapot. Vérnyomásra tippelek, de sem orvos nem vagyok, sem nem látlak, úgyhogy mutasd meg magad a dokinak.

Ja, el kellene szédelegned az orvoshoz, ha nem ittál és nem vettél be semmit, ami ilyen tüneteket okozhat, akkor ez nem normális állapot. Vérnyomásra tippelek, de sem orvos nem vagyok, sem nem látlak, úgyhogy mutasd meg magad a dokinak.
Magas a vérnyomásod. Irány az orvos.
Az elõzõ hozzászólókkal egyet értek. Stressz is okozhatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tegnap d.u voltam dokinál. Magas a vérnyomásom :(
konkrétan magával a photoshoppal.. pl Cs3-at használok..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!