Találatok a következő kifejezésre: A szemem van egy monokli (5 db)

A szemem alatt van egy monokli lila színű mikor tünik el?

Legjobb válasz: Beletelik jó néhány napba mert utána elkezd zöldülni utána sárgulni.Ha van otthon Rutascorbin tbl-ád vegyél be belõle 3x1 szemet, ez feloldja a haematómát és hamarrabb elmúlik.

Beletelik jó néhány napba mert utána elkezd zöldülni utána sárgulni.Ha van otthon Rutascorbin tbl-ád vegyél be belõle 3x1 szemet, ez feloldja a haematómát és hamarrabb elmúlik.
A kérdező hozzászólása: viszont látok vele rendesen


Van egy 3 éves kandúrom és a fején a bal felénél van egy nagy duzzanat, olyan mint egy monokli.Egy kicsit ráhuzodik a szemére de nyitva van neki. Mi lehet a baja a macskámnak?

Reggel szinte már eltunt de kiment egész nap kandúrkondi és most vettem észre megint duzzadt .Széthúzom a szemét és mintha valami hályog féle lenne a szemgolyón.Olyan már volt nála korábban hogy mindkét szeme annyira nyálkás volt hogy alig tudta kinyitni de ezt kamillás f?zet orvosolta .

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor nem az internethez, hanem az állatorvoshoz kell fordulni.

Szerintem ilyenkor nem az internethez, hanem az állatorvoshoz kell fordulni.
Szia! Ha a másik szemére nem húzódik rá, és ha az a dudor csak növekszik, esetleg megnézed , hogy kemény e vagy nem lehet hogy dganat, ciszta.Ezek a legroszabb estek. Állatkórházba sokat járok így megfigyelõként és sokmindent láttam már. Én azt tanácsolom, ha az elkövetkezõ 1-2 napban nem húzódik vissza, esetleg tovább nõ mindenféleképpen vidd el állatorvoshoz. De addig is borogasd neki kamillateával...
A kérdező hozzászólása: bekentem neki kamillával szerencsére rá 1 napra teljesen eltünt.
A kérdező hozzászólása: másnap néztem neki és már teljesen lehúzódott.Mosmár csak nyálkás neki az az sokszor még nyáron is szokott neki.Arra is jó a kamilla, érdekes módon a másik akndurnak a semével nemszokott gond lenni (Azt inkább szétverik a lánymacskák..törpekandúr )
összeakasztotta a bajszát egy másik kandúrral, és az belekapott a szemébe valószínûleg. az, hogy korábban már nyálkás volt a szeme és alig bírta kinyitni, az huzattól volt biztosan, az tényleg hamar elmúlik kamillás pamacsozással :) ha a fõzet 1-2 nap alatt nem hozza helyre, akkor állatorvos ír fel kenõcsöt.
Amennyiben a macsek "második szemhéja" nem húzódik vissza, azaz a szemen van, az komoly bajra utalhat. Írtad, hogy olyan, mintha lenne a szemén valami, szerintem az az. Ezért mindenképp ajánlom az állatorvos megkeresését. Ma még jobb eséllyel vágsz neki, mint holnap vagy a hétvégén.
Teljesen elmúlt? Vagy csak 1 napra?

Egy autóbaleset következtében nagyon csúnya lila monokli van a szemem alatt, hogy tudnám eltüntetni? Felgyorsítani a gyógyulást?

Esetleg valami kenőcs, vagy egy nagyon jó alapozó?

Legjobb válasz: Fekete nadálytõ.

Fekete nadálytõ.
Igen, fekete nadálytõ krém...lehet gyógyszertárban, drogériákban kapni.
Tegyél rá jeget estére meg Kék krémet az interneten meg rendelhetõ-üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!