Találatok a következő kifejezésre: A szemem piros folt van.De körbe (1 db)

A szemem körül piros folt van.De körbe. A szempilláim tövénél, vagyis egy kicsit följebb, meg ahol szemceruzát használok. Meg lehet valahogy szüntetni?

De tök ritkán festem magam.És édesanyámnak is ugyanilyen a szeme környéke.kenjem valamivel?

Legjobb válasz: Ahogy olvasom, allergiás vagy valamelyik sminkalapanyagra.

Ahogy olvasom, allergiás vagy valamelyik sminkalapanyagra.
Szerintem is allergiás vagy valamire a kozmetikumokból. És valószínûleg anyukád is, csak õt nem foglalkoztatja annyira ez a dolog, mint téged. Biztos tõle örökölted az allergiára való hajlamot.
A kérdező hozzászólása: oké, de akkor mihez kezdjek vele?
Próbálj ki másik terméket. Én is allergiás vagyok a legtöbb szemfestékre, ezért is nagyon ritkán festem magam. Nekem ami bevált, az az Oriflame-tõl a Giordani Gold szempillaspirál és szemhéjtus, ezekre nem vagyok érzékeny és fontos szempont, hogy felbontás után 6 hónappal ezeket sem szabad használni (ez tapasztalat).
A kérdező hozzászólása: :O aha.jól van.ezeket betartom.Köszi:D
nem lehet h többen is használjátok ezt a sminket? mert a könnyetek ahogy keveredik attol is lehet!
A kérdező hozzászólása: De.lehetséges.Nagyon ritkán adom oda másnak a sminkcuccaimat, mert hypochonder vagyok.De volt, mikor nem volt más választásom, mert elkunyizták tõlem:(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kontaktlencse berakásához módszer?

A kontaktlencse kivételével nincs baj...a berakással viszont igen...bárhogy próbálom nem akar fent maradni a szememen...mikor bent van akkor meg nem áll a helyére, hanem kiesik...kb 5 perc mire valahogy sikerül beraknom...nincs ötletetek h miért van ez..vagy ti hogy csináljátok a berakást?

5

A szemárpára, jó a gőzölés is vagy inkább a párakötés a javasolt?

1

Volt-e valakinek diplopiája, ami a szemet érintette, nem szünö kettöslátással, és pupillatágulattal. Ez gyógyítható-e?

0

Nehéz betenni/kivenni a kontaktlencsét?

10

Ha napközben is kiveszem a kontaktlencsémet, mikor kell folyadékot cserélnem?

Ha mondjuk nem egész nap van a szememen, mert mondjuk 1 órára kiveszem, akkor mikor cseréljek tisztítófolyadékot? Reggel kiveszem az esti folyadékból, azt kiöntöm, délben újat töltök, aztán azt is kiöntöm és estére megint újat? És meddig kell tölteni ezt a kis tartót, tele?

10

Létezik olyan hogy dioptriás napszemüveg?

Lehet egyáltalán ilyen csináltatni? Nem arra gondolok ami fényre sötétedik, hanem rendes napszemüveg, csak dioptriás.

1

Fényérzékeny lennék?

Az a problémám, hogy ha fényes napsütésben kimegyek a világosra, akkor nem bírok arra az oldalra nézni, ahol éppen a Nap jár (ha oldalt van nekem a Nap és látom a szemem sarkából, akkor is zavar), mert rögtön gyorsakat kell pislognom a nagy fénytől és nem bírok hunyorítani sem, csak jön reflexből a pislogás.

Ha ilyenkor gyorsan visszamegyek egy sötétebb helyre (pl. lakásba), akkor néhány percig zölden látok. Mit tegyek???

1

Ofotért takarékos kontaktlencse ajánlatát próbálta már valaki? Ajánlanátok?

Sziasztok!

Kb. 6 éve van szemüvegem, elhatároztam, hogy lencsére váltok. A probléma, hogy írtózok a szembenyúlástól, még a szemcseppektől is félek :) Mennyi idő szükséges, míg legyőzöm ezt a félelmemet és hozzászokok a lencsehasználathoz? Nektek volt ilyen problémátok?
Illetve, ami igazán érdekelne: próbálta már valaki az Ofotért takarékos ajánlatát? Megbízható ez a lencse, és tényleg mindennel együtt 7000 forint az egész, vagy esetleg vannak valami rejtett költségek? Erről lenne szó:
Köszönöm szépen a válaszokat!

2

Hol vegyek interneten kontaktlencsét?

Valaki tudna megbízható, és egyben olcsó helyeket írni, ott ahol már többszöri vásárlás után is mindig elégedett volt?

2

Kontaktlencse tartó tokot hol lehet venni? Sürgősen kellene.

Eddig mindig olyan mosófolyadékot vettem, amhez adták, de ezek több ezer forintba kerülnek, így átálltam egy olyanra, ami sokkal olcsóbb és jó minőségű, viszont csak a folyadékot adják, tok nincs hozzá. Optikában megkérdeztem, magában nem adnak tokot, csak mosófolyadékkal együtt (lásd több ezer Ft). Esetleg gyógyszertárban árulhatnak? Vagy hol vehetnék? Ma vagy holnap kellene.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!