Találatok a következő kifejezésre: A szemem karikás olyan (5 db)

A szemem alja mindig karikás picit gond van a vesémmel úgy hallottam ez közre játszik, de nincs olyan vitamin vagy valami gyümölcs, stb ami teljesen eltűnteti?

Legjobb válasz: Ha karikás a szemed alja, akkor az székrekedésre vezethetõ vissza, ha duzzadt, táskás lenne, az utalna veseproblémára. Rendezd a székleted.

Ha karikás a szemed alja, akkor az székrekedésre vezethetõ vissza, ha duzzadt, táskás lenne, az utalna veseproblémára. Rendezd a székleted.
A kérdező hozzászólása: táskás :D nem karikás akkor :D nem tudtam hogy van különbség
A táskás szem örökletes eredetû, többnyire azoknál fordul elõ, akiknek petyhüdt a bõrük a szemhéjuk körül.
A kérdező hozzászólása: de akkor nem tudok semmit se csinálni hogy ne legyen olyan?
úthenger? vasaló? plasztikai sebész?
Nekem vese problémám van és táskás a szemem, nem karikás!! Talán többet kellene aludnod
a lányomnak szokott ilyen lenni amikor bújik ki a foga olyan mintha bemostak volna neki egyet:-)
nem tudom, h mire utalhat, de az én fiamnak is ilyen volt a szeme ennyi idõsen. aztán elmúlt...
Szia. Az én kislányomnak szinte születése óta ilyen, hol kicsit hol jobban...Most jobban, de akkor ezek szerint a fog miatt is lehet, neki most jön a 2. :)

A szemem folyton karikás olyan mintha behuztak volna nekem egyet, mivel lehet eltüntetni?

fiú vagyok, de alapozot is rákennék csak nemtudom nem e lenne tul feltün? hogy az az?

Legjobb válasz: Szerintem aéapozót ne használj. Nem a fiúknak valók a kencék.:) Egyél sok zöldséget,gyümölcsöt,vitamindús ételeket,sétálj a levegõn,sportolj,és aludj nagyokat. Uborkaszeletet is tehetsz rá 20 percre. Lehet hogy adottság (mint nekem) és bármit teszel olyan lesz,de azért amiket tanácsoltam,mindenképp érdemes megfogani.

Szerintem aéapozót ne használj. Nem a fiúknak valók a kencék.:) Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, vitamindús ételeket, sétálj a levegõn, sportolj, és aludj nagyokat. Uborkaszeletet is tehetsz rá 20 percre. Lehet hogy adottság (mint nekem) és bármit teszel olyan lesz, de azért amiket tanácsoltam, mindenképp érdemes megfogani.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, sokat segitettél tényleg. köszi köszi köszi
Aludj sokat és kész. Feküdj le korán ( tíz környékén ) és hétvégén is kelj fel reggel ( nyolc és kilenc között ), ne aludj délig. Egy idõ után be fog állni a korán fekvés-korán kelés, ami az egészséges. Ne fogyassz túl sok alkoholos italt és ne nagyon dohányozz. Étkezz egészségesen, sportolj sokaz stb... :D Élj teljes, egészséges életet! xD


Van olyan orvos, aki korrigálja a karikás szemet, és részletre is fizethető?

Legjobb válasz: A karikás szemet az alvás, és a korrektor korrigálja. az orvos max a táskás szemet csinálja meg, és tuti lehet részletre is fizetni, ha van igazolt jövedelmed, és a bank elfogadja a hitelbírálatnál.

A karikás szemet az alvás, és a korrektor korrigálja. az orvos max a táskás szemet csinálja meg, és tuti lehet részletre is fizetni, ha van igazolt jövedelmed, és a bank elfogadja a hitelbírálatnál.

Van olyan kozmetikai eljárás, ami el tudja tüntetni a karikás, táskás szemet?

Legjobb válasz: Biztos, hogy szem nélkül akarsz élni?

Biztos, hogy szem nélkül akarsz élni?
lol Ez ott volt!:) (köszi jót nevettem!) Ám biztos, nincs egészségügyi problémád? Lehet attól is.
Van, akinél örökletes és csak elfedni lehet alapozóval. Az oka az, hogy ott a bõr alatti vénák tágabbak és átlátszanak. Javasolt a több alvás és vénaerõsítõ vitaminok szedése (c-vitamin, bioflavonoidokkal, mint a rutin pl.).
Nekem ez öröklött és korral jár...legalábbis mostanában jobban karikás vagyok.. 30N
#2-es vaok. Közben eszembe jutott, h van leírás, ami ez ellen jó: NINCS TÖBBÉ KARIKA Randira készülsz, de a kialvatlanságtól karikásak a szemeid? Borogasd fekete teával! A teában lévõ csersav elvezeti a szem alatt felgyülemlett nyirokváladékot. Hogyan? Forralj fel vizet, és ontsd rá két feketetea-filterre. Áztasd néhány percig a filtereket, majd vedd ki a vízbõl és hagyd kihûlni õket. Ezután tedd a csukott szemhéjadra a filtereket, és 10-15 percig borogasd velük a szemedet.
Elõzõ ez mind szép lenne, ha az örökletes karikáknál is ez lenne a helyzet. De azoknál a szem alatti bõr túl vékony (genetikus okok miatt) így mint írtam, a sötét foltot a vénák áttûnése okozza a bõrön. Ezt pedig nem lehet eltüntetni sehogy, csak ha ráalapozózik.
Van, ment a PM.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!