Találatok a következő kifejezésre: A szeméremdombomon egy (25 db)

Ma zuhanyzás közben észrevettem, hogy a szeméremdombomon egy kb. 1, 5 cm átmérőjű csomó keletkezett, ami tegnap még nem volt ott. Mi lehet ez, mitől van?

nem fáj,akkor sem, amikor hozzáérek.szerintetek mi lehet ez?Amint tudok el is megyek n?gyógyászhoz.

Legjobb válasz: Nem szõrtelenítettél mostanában? Mert nekem egybõl az jutott eszembe, hogy esetleg begyulladt egy szõrtüszõ, vagy vmi, és pattanásszerû csomó lett miatta... Nem fáj, ha hozzáérsz?

Nem szõrtelenítettél mostanában? Mert nekem egybõl az jutott eszembe, hogy esetleg begyulladt egy szõrtüszõ, vagy vmi, és pattanásszerû csomó lett miatta... Nem fáj, ha hozzáérsz?

Miért van jobb oldalt a "szeméremdombomban" egy gumó?

Már egy ideje észrevettem, hogy valamiért jobb oldalt magasabb a szeméremdombom. Aztán tegnap megnyomogattam és egy ilyen gumót érzek benne, amit egy kicsit arrébb tudtam "mozdítani". Nem piros, nem viszket, nem fáj, csak mikor megnyomogattam kellemetlen érzés volt. Én már kezdek félni, hogy vajon mi lehet.

Legjobb válasz: Zsírgörcs??? Bõr alatt van vagy beljebb?

Zsírgörcs??? Bõr alatt van vagy beljebb?
Lehet zsír vagy nyirokcsomó is. Nem sokszor szoktam ezt írni, de mutasd meg dokinak. Valószínûleg nincs baj, ne ess kétségbe :) , de ez olyan, amit jobb, ha lát egy doki.
A kérdező hozzászólása: Hát, a helyzet elég kínos, mivel csak 13 éves vagyok.. És nem közvetlen a bõr alatt van..:(
A kérdező hozzászólása: Vagyis beljebb a bõrtõl pár cm-el.
És az miért baj, hogy csak 13 vagy? :) Van gyereknõgyógyászat is, de ha anyukád nõgyógyászában megbízol, oda is mehetsz. :) Sõt, lehet, hogy elég, ha a házidokinak megmutatod. :)

Normális, hogy menstruáció előtt fáj a szeméremdombom egy pontban?

16L

Legjobb válasz: Igen, mert ha középen fáj, akkor a méhedet érzed, készül a menzeszre. Nekem is mindig van ilyen elõtte. 23/L :-)

Igen, mert ha középen fáj, akkor a méhedet érzed, készül a menzeszre. Nekem is mindig van ilyen elõtte. 23/L :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönööm! :)
Szívesen. ;)

Miért van az hogy a szeméremdombomon egy-egy 'lyukból' két szőrszál is kinő?

Legjobb válasz: Másnak is olyan. A hajszálak is 5-6os csoportokban vannak. A kezeden a szõrszálak is úgy vannak, ha jobban megnézed. Nem mindegyik, de van ilyen is. Én a lábamon vettem észre régebben, nekem is furcsa volt. Szerintem ez természetes.

Másnak is olyan. A hajszálak is 5-6os csoportokban vannak. A kezeden a szõrszálak is úgy vannak, ha jobban megnézed. Nem mindegyik, de van ilyen is. Én a lábamon vettem észre régebben, nekem is furcsa volt. Szerintem ez természetes.

A pocak mindig legalul kezd el gömbölyödni? És ez mit jelent pontosan, közvetlenül a szeméremdomb felett vagy egy kicsit fentebb?

Ha elkezd nőni és hanyatt fekszek, akkor már nem tudom végighúzni úgy a kezem a szeméremdombtól a hasamig, hogy legyen egy kis süllyedés, bemélyedés közöttük?

Legjobb válasz: Igen mindig legalul kezd gömbölyödni, olyan mintha egy teniszlabda vagy egy narancs ott el lenne dugva. Közvetlenül a szeméremdomb fölött. Hány hetes vagy?

Igen mindig legalul kezd gömbölyödni, olyan mintha egy teniszlabda vagy egy narancs ott el lenne dugva. Közvetlenül a szeméremdomb fölött. Hány hetes vagy?
Elõször is: nem szabad nyomkodni és hasat sem behúzni a terhesség alatt!
A puffadasos resznel en a belek tajan gombolyodtem, azaz koldok es szemeremdomb kozott, konkretan a hasi resznel. Viszont a puffadasos pocak (en estere puffadtam fel, mert mindig delutan ettem tele magam gyumolccsel) beesett, ha hatrafekudtem, az nem puposodott ki fekve ugy, mint kesobb a terhespocak.
így van. akkor már nem lesz az, mert egy magasságban lesz a felette lévõknél, illetve késõbb még alacsonyabban lesz :)
A kérdező hozzászólása: És ha végig húzom a kezem, akkor azt kell majd éreznem, hogy a szeméremdomb és a has közötti mélyedés eltûnik? És akkor a szeméremdomb már nem is lesz "domb"?
A kérdező hozzászólása: És a puffadás miatt hol gömbölyödik?
12. het kornyeken er el a mehed teteje a szemeremdombod tetejeig, utana fogod tudni hanyatt fekve erezni. Nyomkodni nem kell, eleg, ha vegighuzod a kezed. Addig max a puffadas miatt gombolyodik a pocak, illetve tolodnak mar fel a belek, de nem nagy mertekben.
:) ne feszítsd be a hasizmodat, csak lazán feküdj hanyatt. eredetileg a szeméremcsontod mögött van, de nem közvetlen, hanem elõtte ott van a húgyhólyag. ahogy nõni kezd a méhet, eléri a szeméremcsont magasságát, mikor azt elhagyja, (nõ a köldököd felé) akkor kezd a hasfalad felé forduli, és akkor kitapintható. határozott kemény , nem lehet összetéveszteni :) én is ezen vacakoltam anno :D
A kérdező hozzászólása: És el kell lazítani a hasat vagy be kell egy kicsit feszíteni? Köszi a válaszokat.
Nem lehet összetéveszteni, mert ahogy megnyomod érzed belûl mélyen h az egy nagy gömb.Kemény.
A kérdező hozzászólása: Éskemény vagy puha? Mennyire kell benymoni? Vagy nem lehet összetéveszteni? :)
Csak ha nyomkodod.Hanyatt fekve.
A kérdező hozzászólása: Ezt lehet látni a legelején (8-9 hetesen) vagy csak ha nyomkodom a hasam?
A kérdező hozzászólása: Nem is lehet behúzni a hasat olyankor, nem??

A szeméremdombomon keletkezett egy kisebb "csomó". Már volt ilyen korábban ritkán, olyan érzés volt, mintha egy pattanás akarni kijönni. Mi lehet ez?

Most nem akar elmúlni, egyre jobban fáj, és egyre nagyobb. Holnap megyek a dokimhoz, nagyon félek.

Legjobb válasz: Ne aggodj, biztos nincs baj, csak egy kis zsircsomó. Nekem is volt ilyen, de magátol elmult. De jobb ha egy doki is látja.

Ne aggodj, biztos nincs baj, csak egy kis zsircsomó. Nekem is volt ilyen, de magátol elmult. De jobb ha egy doki is látja.

A szeméremdombomon észrevettem egy csomót. Kb.1 cm átmérőjű, nem fáj meg semmi, csak ha odérek, érezni, hogy egy elég nagy csomó van ott. Mitől van ez?

Mit?l lehet ez??????

Legjobb válasz: Szõrtelenítettél mostanában? Lehet szõrbenövés is. Ha nem annak tûnik akkor mindenképp mutasd meg dokinak.

Szõrtelenítettél mostanában? Lehet szõrbenövés is. Ha nem annak tûnik akkor mindenképp mutasd meg dokinak.
nekem volt ilyen nem is egy de pár napon belül mind elmult..kis félgömb alkau fényes valami..tényleg csak zsirgöb vagy egy pattanás lehet, ha nem fáj
a tesómnak volt hasonló, nagy kemény csomó, ami egy idõ után kifakadt és genny j9tt belõle. antibiot kapott rá.
Szia! Ne aggódj, semmi bajod nincsen, ezért ne menj dokihoz :) Nekem már milliószor volt és mindig elmúlt (1-2 hét) Az elõttem szóló jól mondja, szörtelenítés miatt is lehet, benõtt egy szõrszál. Próbáld meg kinyomni, lehet hogy pattanás. De ha nem az, akkoris lehet csak egy zsírgöb. Mondom ne aggódj azért, várj felszívódik elmúlik majd!
Nem akarlak megijeszteni, de ha félgömb alakú és fényes a teteje és nem szõrbenövés, akkor az lehet átmeneti szemölcs is, ami pedig lappangó fertõzés jele. Ha nem múlik el pár napon belül, lehet meg kellene nézetni. Nem kell félni, max kapsz rá vmi gyogyit vagy krémet.
nekem is volt ilyenem, a doki aztmondta szemölcs, pár nap alatt elmúlik.Immunrendszer erõsitéssel nem jön ki többet, nekem bevált.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokot! Már kisebbb lett, d emég nem tûnt el, és kijött mellette 1 másik is. :S Ebbõl lehet doki lesz :$

Mit gondolnátok egy olyan lányról, akinek a szeméremdombjára van tetoválva az exe neve?

Legjobb válasz: Azt, hogy ott ne legyen tetoválás és jól megszívta.

Azt, hogy ott ne legyen tetoválás és jól megszívta.
Hogy az õ érdekében remélem, hogy az exének valami gyakori neve van, mert még egy Özséb-et találni példának okáért elég macerás lenne.
5-os, te mègis milyen korlàtot ostoba vagy? azèrt ribi, mert làtta a tetovàlò a szemèremdombjàt? akkor ezek szerint minden no qrva, mert a nogyògyàsznàl konkrètan meg is ujjazàk oket? egyèbkènt gàz az a tetkò!!!
A kérdező hozzászólása: Nyilván szõrrel el lehet rejteni, de van, aki azt nem szereti.
én azt gondolom, hogy az a lány régen hitt az örök szerelemben, de ma már tudja hiba volt
A kérdező hozzászólása: Az örök szerelem nem jelenti mindig azt, hogy örökre egymással maradunk.
azt, hogy remélhetõleg megtanulta, hogy maximum szülõ, vagy gyerek nevét tetováltatjuk fel, mert a szerelem sosem tart örökké. Próbáljon meg takaró tetoválást készíttetni rá, vagy lézereztesse ki. egy tetováló
A kérdező hozzászólása: Miért kellene?
Talán mert a következõ kapcsolatban zavaró lehet... Ha nem zavarja, akkor nem szóltam.
az is lehet különben, hogy az nem az exe neve, hanem a szeméremdombjáé :)
A kérdező hozzászólása: Ez jó :)
Megjelölt rendesen ... Nem tudod elrejteni, ha pl. nem teljesen borotválod le?
@8: Akkor is. Egy gyönyörû szép, természetes bõrt vétek összevarrni, bármilyen névrõl, ilyen-olyan szimbólumról vagy világmegváltó gondolatokat jelentõ idézetrõl is legyen szó.
Nem kéne, az fix. Leríne róla, hogy ostoba. Ráadásul ki akarná folyton egy másik hapsi nevét olvasni a párja szeméremdombján úgy mégis?!
Azt hogy h lye helyekre tetováltat hü ye dolgokat.
Az hogy beteg és ribis mivel nem õ maga tetoválta oda szerintem.. Nyilván 1 tetóváló szalonban ehhez értõ emberek és így idegeneknek mutogatja magát..
Elég ostobaság volt! Biztos akkor még nagy volt a love!
Hogy buta.
A kérdező hozzászólása: És ha pl. több éves szerelem és kapcsolat után varratta magára, úgy, hogy gyereke is van tõle? Ha nem csak egy nyári románc volt?
Simán ráélveznék
ha már ott vagyok a fene se olvasgat!!
szexinek tartom , én szivesen választanám páromnak is, szivesen ismerkednék pasi nevekkel tetovált nõkkel komoly kapcsolat reményében is

Kijott egy gennycsomo a szemeremdombomon. Mit tegyek?

Kinyomtam, de elegge fajt, aztan ujra gennyes lett, majd var nott ra.

Legjobb válasz: Jódozgasd, majd leszárítja.

Jódozgasd, majd leszárítja.
OKé, világos, csak nem bírom felfogni, hogy egyeseknek mi nem tetszik ezekben a válaszokban:SS bezzeg amikor valami idióta elpoénkodja, az 100%-os...
Ha megint begyûlik felette a genny, próbáld óvatosan megnyomni. ha nem jön, ne piszkáld. Ha szerencséd van, akkor ki tud belõle ürülni a genny és begyógyul. Ha nem múlik el, akkor viszont orvoshoz kell vele menned, mert ráhúzódhat a környezõ szövetekre is és akkor frankó bõrfertõzést kapsz...
Akkor mit szóljak én. A 3. vagyok, de nem azért írok ide, hogy felpontozzanak, hanem, hogy segítsek a lehetõ legjobb szándékkal. Nem érdekel a pontozás.
úgy emlékszem nekem csak kinyomták érzéstelenítés nélkül, aztán fertõtleníették.alig tudtam menni utána.de sokszor amúgyis, mert annyira nagyok voltak.. szerintem bõrgyógyászhoz fordulj vele, nekem is elég kellemetlen volt legmutatni, de ezt nem a nõgyógyásznak kell.
Utolsó, neked mit csinált pontosan vele a bõrgyógyász? Fel is kellett vágni? Érzéstelenítette? Csak azért kérdezem, mert nekem is ki szokott egy jönni a szeméremdombomon és olyan alattomos módon, hogy még csak ki se fakadt nagyon sokáig. Kb. idén januárban keletkezett, kb meggy méretûnek éreztem, egy golyónak, de kinyomni esélytelen volt. Aztán visszábbhúzódott pár hónapra, de újra kijött. Akkor talált magának kivezetést, mert ki tudtam magamnak nyomkodni:S De attól tartok, hogy nem úsztam meg ezt teljesen, lesz még ilyenem. Ha megint kijön szerinted ezzel bõrgyógyászhoz vagy nõgyógyászhoz kell majd mennem? Egyébként tanács: a szeméremrészhez mindig új borotvát használjatok, utána dobjátok ki.
intim mosakodó*
ezzel a problémával szenvedek 6 éve.csak azzal a különbséggel, hogy nekem a belsõ combomon van, a puncim mellett és nem csak egy.régebben elmentem bõrgyógyászhoz, azt mondta furunkulus, párszor kinyomkodták meg azt mondták használjak inim misakodót.ez visszaszorította valamennyire, de amint abbahagytam a használatát, ugyanolyan rossz lett.idén szeptemberben is ellátogattam egy bõrgyógyászhoz.elküldött vérvételre, hátha a hormonjaim okozzák.kiderült, hogy magas a prolactin szintem, ezért elküldött endokrinológiára(kedden megyek), mondván, hogy lehet egy jóindulatú agydaganat.kétlem...na mindegy, majd kiderül.ezen kívûl elküldött fül-orr-gégészetre is, mert a mandula is okozhatja.ott azt mondták streptococcus-om van, ki kell venni a mandulámat, mert 70%, hogy amiatt van.úgyhogy tavasszal kivetetem.csak azért írtam le neked ezt a hosszú sztorit, hogy ne halogasd, mindenképp fordulj orvoshoz, ha több is megjelenik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Én a bõr lefertõtlenítése után fertõtlenített tûvel kiszúrtan és kinyomtam, amennyire tudtam, utána bekentem jóddal. 3 nap alatt teljesen eltûnt.
2. vagyok! miért lettem lepontozva???
Menj orvoshoz.
megmutatni*

Van egy pici csomó a szeméremdombomon. Mi lehet az?

Tegnap fedeztem fel,pontosan a szeméremdombom közepén van,egy picike csomó,egy picit pirosas színe van,de nem fáj,ha megnyomom.Mi lehet ez?A nyirokcsomóim is meg vannak duzzadva,ahogy az el?z? menzeszem el?tt/közben is,de most késik 1 hete.

Legjobb válasz: ha borotválod, akkor simán szõrtüszõ gyulladás.

ha borotválod, akkor simán szõrtüszõ gyulladás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!