Találatok a következő kifejezésre: A szeméremajkak rész (2 db)

A szeméremajkak közti rész nyálkahártyának számít?

Canesten kombit használok és nyálkahártyára nem mehet.

Legjobb válasz: oda kenheted, a hüvelybemenetnél kezdõdik a nyálkahártya.De amúgy volt már nekem hogy canesten krém oda ment, és nem volt semmi gond, van amelyik orvos direkt mondja hogy kenjem oda is a hüvelyhez.Annyi hogy csípheti, irritálhatja a nyálkahártyát.Szval a szeméremajkak belsõ feléhez nyugodtan kenheted.Remélem segítettem.Jobbulást!

oda kenheted, a hüvelybemenetnél kezdõdik a nyálkahártya.De amúgy volt már nekem hogy canesten krém oda ment, és nem volt semmi gond, van amelyik orvos direkt mondja hogy kenjem oda is a hüvelyhez.Annyi hogy csípheti, irritálhatja a nyálkahártyát.Szval a szeméremajkak belsõ feléhez nyugodtan kenheted.Remélem segítettem.Jobbulást!
Én minden ilyen jellegü kenõcsöt szoktam használni mindenhol, ahol elérem. nem csak a szeméremajkak között, még a hüvelybe is felnyúlok, amíg tudok, hogy jobban hasson a kenõcs. Lehet sosem olvastam el jól a tájékoztatót, de nekem még sosem volt gondom ettõl..
Ez nõgyógyászati lesz, valószínû gomba.
nõgyógyászatra menj, ha indokoltnak látja akkor tovább fog küldeni a bõr és nemibeteg gondozóba
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hogy a felesleges jövés menést elkerüljem lehet jobb lenne a bõrgyógyászatra idõpontot kérnem eleve?
Én a helyedben egybõl a bõr- és nemibeteggondozóba mennék.
A kérdező hozzászólása: Akkor bõrgyógyászat?
A kérdező hozzászólása: Mert végül is "belül" van a szeméremajkak körüli rész. De remélem ha bõrgyógyászatra megyek, onnan nem küldenek nõgyógyászhoz el, mert kivárni az idõpontokat... O.O
dehogy is!nem börgyógyász ki fog röhögni!Nõ gyógyászhoz menj!!Õ tanulta ki ezt a szakmát...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!