Találatok a következő kifejezésre: A szegedi milyen a (89 db)

Kedves szegedi egyetemisták! Milyen a szegedi egyetemista/kollégista élet?

Kíváncsi vagyok minden pozitív és negatív véleményre is! Minden érdekel, az iskola, a szabadidős lehetőségek, a kollégiumok, minden! :) (Gyógypedagógia szakra jelentkeztem, és esélyes, hogy fel is vesznek) Köszönöm!

Legjobb válasz: én nem szeretem különösebben mert antiszoc vagyok, de amúgy többiek oda vannak érte. Móra/Herman, ezeket érdemes választani.

én nem szeretem különösebben mert antiszoc vagyok, de amúgy többiek oda vannak érte. Móra/Herman, ezeket érdemes választani.
Imádom Szegedet. jó bulik vannak, számtalan más szórakozási lehetõség, sport stb. biztos tetszeni fog! :) kollégista életmódról nem tudok nyilatkozni, de sok jót hallottam róla. Károlyi kolesz a legbulisabb, szóval, ha tanulni akarsz akkor inkább ne oda, viszont ennek ellenére ismerek pár embert akik jól teljesítenek annak ellenére, h ott vannak, szóval lehet, h ez személyfüggõ, h kit mennyire zavar a tanulásban a hangoskodás stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) Szívesen lennék Károlyis, de JGYPK-sok csak a Teleki Blankába jelentkezhetnek (asszem).

34 hetes kismami vagyok és a szegedi klinikán szeretnék szülni, de nem szegedi vagyok, viszont 2 héttel elöbb be kell feküdnöm. Ez milyen anyagi vonzattal jár?

Legjobb válasz: szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl,de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz,hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek,õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl,így elvileg nem kell befeküdnöm,bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata,legalábbis én így gondolom......lehet,hogy egyszerre leszünk bent?..

szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl, de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz, hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek, õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl, így elvileg nem kell befeküdnöm, bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata, legalábbis én így gondolom......lehet, hogy egyszerre leszünk bent?..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ:) Lehet tényleg együtt leszünk bent:) Felvesszük majd a kapcsolatot?Üdv.:Keresztesiné Anita

Milyen a Szegedi GYÓGYSZERÉSZTI EGYETEM?

oda szeretnék menni jövőre, és érdekelnek vélemények az egyetemről.

Legjobb válasz: Gyógyszerészeti egyetem nincs, csak Szegedi Tudományegyetem Gyógyszertudományi Kar. Egyébként elég jó, szerintem SOTE után a legjobb, elég sok díjat elhoznak OTDKról.

Gyógyszerészeti egyetem nincs, csak Szegedi Tudományegyetem Gyógyszertudományi Kar. Egyébként elég jó, szerintem SOTE után a legjobb, elég sok díjat elhoznak OTDKról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Egyébként igazad van rossszul foglamaztam meg. A Karra gondoltam . :)
A legjobb GYTK a magyarországiak közül. S a legnehezebb (állítólag).


Milyen a szegedi Árkádban levő Klier fodrászat? Jól dolgoznak? Milyen árakkal?

Legjobb válasz: 2700ft férfi haj. a nöi sokkal drágább .

2700ft férfi haj. a nöi sokkal drágább .

A szegedi egészségügyi egyetemre milyen nyelvvizsgáztató központot fogadnak el?

Védõnõ szeretnék lenne és nem tudom melyik nyelvvizsgáztató központot fogadja el az egyetem plusz pontként.

Legjobb válasz: Melyik nyelv ?

Melyik nyelv ?
BME-t, ITK Origosat biztos elfogadnak
De a honlapjukon biztos szerepel

Milyen a Szegedi szülészet? Rendesek? A babának kell valamit vinni? Milyen állapotok vannak odabent?

Legjobb válasz: szia. Rendesek. Vigyél mindent a gyereknek, meg evõeszközt magadnak, poharat stb. Betétet is. Hálóinget csak a szülés napján kapsz, legalábbis tavaly igy volt. Meg váltó papucsot a zuhanyzóban.Milyen állapotok? Siralmas, vigyázz a lábgombával (viccen kivûl)

szia. Rendesek. Vigyél mindent a gyereknek, meg evõeszközt magadnak, poharat stb. Betétet is. Hálóinget csak a szülés napján kapsz, legalábbis tavaly igy volt. Meg váltó papucsot a zuhanyzóban.Milyen állapotok? Siralmas, vigyázz a lábgombával (viccen kivûl)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a Baba kint lehet veled, vagy csak etetésre hozzák ki? Köszönöm a választ. Szép napot!
rendesek :) a babának vigyél azért plusz pelust, mert ugyan adnak, de ha több kellene egy nap, akkor nem árt, ha van nálad. Nekem szerencsére vip-es szobám volt, így a fürdés-wc dolgokkal maximálisan elégedett lehettem (vip szobára kérdezz rá, illetve fel kell iratkozni, aztán ha szerencséd van és nem foglalt egy sem, tiéd lehet) De a többi no komm... babád kinn lehet veled, de azt hiszem talán a szülés utáni elsõ éjszaka a megfigyelõs, vagy lehet hogy az csak pár óra..én éjfélkor szültem, 3-4 óra felé vitték el tõlem, amikor lemehettem a szülõszobáról, aztán reggel 7-kor hozták is, utána gyakorlatilag velem lehetett, csak a vizsgálatokra "gyûjtötték" be õket
Elso vagyok. En ugyan csaszaros voltam. Csak szopira kaptuk meg oket
Szia! Másfél éve szültem ott, és nagyon elégedett voltam. Fontos volt, hogy szülés elõtt elmentem klinikalátogatásra (védõnénink szervezte, õk tudják, hogy mikor van), és mindent elmondtak a helyi dolgozók jó elõre. Rendesek voltak velem, vigyáztak, rám és a babára is. Naponta többször kaptam hálóruhát, és elégedett voltam a tisztasággal is. Láttam a takaritónéniket, beszéltem is velük, lelkiismeretesen dolgoztak. A babát, ha akartam, kihoztam a szobába, ha akartam bevittem, nem volt kötelezõ semmi. A védõnénik megtanitottak pelenkázni, babát ápolni. A szülészem pedig kiváló volt. Szülés után nagyon szédültem, és a maga kis 5o kilójával áttolt engem a pihenõbe egy székben, hogy nehogy elessek. Ajánlom a helyet! :)

Milyen a szegedi Herman Ottó kollégium?

ulizós vagy inkább tanulós hely?

Legjobb válasz: Hát, erre én is kíváncsi lennék, bár így ahogy utánajártam, inkább nyugis, tanulós helynek tûnik. De valaki erõsítsen meg...

Hát, erre én is kíváncsi lennék, bár így ahogy utánajártam, inkább nyugis, tanulós helynek tûnik. De valaki erõsítsen meg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!