Találatok a következő kifejezésre: A szegedi klinikán a 20 (3 db)

Az enyém bemehetett.

A szegedi klinikán hogy zajlik a 18-20. hét körüli genetkai UH?

Hasi vagy hüvelyi? Mennyire alapos? (Bár látatlanban a biztonság kedvéért megyek 4 hétre rá 4D-re.)

Legjobb válasz: Hasi ultrahang, és attól függ, hogy mennyi ideig tart, hogy ki csinálja. NEkem kb 5-6 perc alatt végzett a doki, bár ketten voltak bent egyszerre. Azért ha neked megnyugtatóbb, menj el a 4d-re,én a 26. héten tervezem. üdv.

Hasi ultrahang, és attól függ, hogy mennyi ideig tart, hogy ki csinálja. NEkem kb 5-6 perc alatt végzett a doki, bár ketten voltak bent egyszerre. Azért ha neked megnyugtatóbb, menj el a 4d-re, én a 26. héten tervezem. üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Én is megyek 4D-re.
Nekem a Szegedin meg sem csinálták a genetikai UH-t. Elküldtek a MÁV kórházba beutalóval... ahol persze nem volt rögtön idõpont, tehát amit a 18. héten kellett volna csinálni, 20. hét lett belõle... Remek... Ennyit a Szegedirõl....

A szegedi női klinikán a 20 hetes UH-ról lehet képet és/vagy DVD felvételt kérni?

Legjobb válasz: Szia!Nem lehet...sõt: még Apa sem mehet be :( Sokan vagytok, "futószalagon" megy az egész!

Szia!Nem lehet...sõt: még Apa sem mehet be :( Sokan vagytok, "futószalagon" megy az egész!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Sajnos idõnként a terhesgondozás többi területén is úgy érzem magam, mintha darálóban lennék:( Néha teljesen ledöbbenek a körülményeken (pl. a 16 hetes vérvételre influenzás idõszakban kb. 100 ember között kell várnunk a sorunkra) NO COMMENT:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!