Találatok a következő kifejezésre: A szegedi klinikán a (62 db)

A szegedi klinikán a Novák Tibor doktor úrhoz hogyan tudnék bejutni?

Mert szásszor próbálkoztam és sosem sikerült a központi számokon.

34 hetes kismami vagyok és a szegedi klinikán szeretnék szülni, de nem szegedi vagyok, viszont 2 héttel elöbb be kell feküdnöm. Ez milyen anyagi vonzattal jár?

Legjobb válasz: szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl,de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz,hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek,õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl,így elvileg nem kell befeküdnöm,bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata,legalábbis én így gondolom......lehet,hogy egyszerre leszünk bent?..

szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl, de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz, hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek, õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl, így elvileg nem kell befeküdnöm, bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata, legalábbis én így gondolom......lehet, hogy egyszerre leszünk bent?..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ:) Lehet tényleg együtt leszünk bent:) Felvesszük majd a kapcsolatot?Üdv.:Keresztesiné Anita

Ki fog májusban a Szegedi klinikán szülni?

Legjobb válasz: Szia. Én május 11-re vagyok kiírva. De az orvos szerint elõbb várható. Te mikorra vagy kiírva?

Szia. Én május 11-re vagyok kiírva. De az orvos szerint elõbb várható. Te mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Én május elején fekszek be a cukraim miatt sajnos. A 38. héten indítaná azaz 23-án de azt mondta hogy lehet hamarabb lesz belõle baba. Neked ki az orvosod?
Én júliusban szültem ott. Van szülésznõtök?
Szia! Az én orvosom: Dr Katona Renáta, de mivel õ nem vezet le szülést, ezért Dr. Szabó Kornél.


Az enyém bemehetett.

Igaz az, hogy a szegedi klinikán 3-4 nap után kirakják a császárosokat?

Legjobb válasz: Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.

Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.
Azt nem tudom, de Gyõrben 4-5 nap, de inkább 4 nap a bentöltött idõ császár után(tapasztalat)
Én Budapesten szültem császárral, a negyedik napon már engedtek is haza!

Tudtok valakit ajánlani a szegedi klinikán, akihez járhatnék gondozásra és majd szülhetnék nála?

Legjobb válasz: szia!dr kõrösi szilvia.én nála szültem,és gondozásra is hozzá jártam/a 24héttõl/addig itthon vásárhelyen jártam a dokimhoz.ha gondolod megadom a doktornõ számát..

szia!dr kõrösi szilvia.én nála szültem, és gondozásra is hozzá jártam/a 24héttõl/addig itthon vásárhelyen jártam a dokimhoz.ha gondolod megadom a doktornõ számát..
A kérdező hozzászólása: És õ milyen orvos? Mennyire pénzéhes? Mennyi nála egy rendelés és a szülés?
Dr. Márton Virág. Nekem tökéletes volt.

A Szegedi Klinika Diétájával kapcsolatban van-e már vélemény?

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki kipróbálta-e már? Lehet-e egy ici-picit sózni a tojásokat, vagy a salátát, esetleg citromlé, ecet, balzsamos ecet, v. olíva a salátákra, mert nem ír semmit, saláta magában meg nehezen fog lemenni, és a citromot héjastól, vagy csak a leve és a húsa kell-e meg enni? A kávét este ki lehet-e hagyni, v. nem, mert így sem tudok aludni...Előre is köszönöm a válaszokat Emőke

Legjobb válasz: Csomó igazság van abban, amit az elsõ ír... Jelentem, én kipróbáltam. Bejött. Egyszer. Többet nem volt lelkierõm végigcsinálni :-( Néhány dologban módosítottam: nem ittam egyáltalán kávét, minden reggel 1 citrom levét ittam meg ásványvizzel, aztán minden étkezés elõtt 1/2 citrom levét. Nem fõzve ettem a tojást, hanem tükörtojásként (nagyon kevés olajon sütöttem és azt is leitattam róla), és néhanap beiktattam egy mûzliszeletet, mert nem bírtam "cukor" nélkül. Minden nap edzettem a diéta mellett legalább 40 percet. Végeredmény: 2 hét alatt lement 8 kg. Ezt tudtam tartani 2 évig, de aztán összeköltöztünk a párommal és elkezdõdtek a pizzarendelések és muffinsütések :-) Azóta is többször belekezdtem, de nem volt már lelkierõm végigcsinálni :-(

Csomó igazság van abban, amit az elsõ ír... Jelentem, én kipróbáltam. Bejött. Egyszer. Többet nem volt lelkierõm végigcsinálni :-( Néhány dologban módosítottam: nem ittam egyáltalán kávét, minden reggel 1 citrom levét ittam meg ásványvizzel, aztán minden étkezés elõtt 1/2 citrom levét. Nem fõzve ettem a tojást, hanem tükörtojásként (nagyon kevés olajon sütöttem és azt is leitattam róla), és néhanap beiktattam egy mûzliszeletet, mert nem bírtam "cukor" nélkül. Minden nap edzettem a diéta mellett legalább 40 percet. Végeredmény: 2 hét alatt lement 8 kg. Ezt tudtam tartani 2 évig, de aztán összeköltöztünk a párommal és elkezdõdtek a pizzarendelések és muffinsütések :-) Azóta is többször belekezdtem, de nem volt már lelkierõm végigcsinálni :-(
2 hét alatt 8 kiló az brutálisan sok :/ mármint, ennyi zsírt ennyi idõ alatt nem használ el a szervezet.
Hát pedig így volt...

A szegedi klinikán pontosan hogyan zajlik a spermavizsgálat?

Bemehetek a párommal együtt és segíthetek neki?

Legjobb válasz: Igen, bemehetsz ha akarsz. Elõször a fõorvos elbeszélget veletek (nagyon rendes idõsebb korú bácsika). Természetesen 6szemközt, szivacsozott ajtó mögött. Majd megvizsgálja a párod "ivarszervét". Utána kap egy névre szóló kémcsõ- szerûséget mellyel egy külön szobában kell produkálni. Van 1 ágy, újságok, tv, filmek....ha szükség lenne rá:) Nem sürgetnek....az asszisztensek is normálisak. Fontos hogy elõtte 5 napig ne legyen szex!!! Eredményért 1 hét múlva lehet menni. Sok sikert kívánok:))

Igen, bemehetsz ha akarsz. Elõször a fõorvos elbeszélget veletek (nagyon rendes idõsebb korú bácsika). Természetesen 6szemközt, szivacsozott ajtó mögött. Majd megvizsgálja a párod "ivarszervét". Utána kap egy névre szóló kémcsõ- szerûséget mellyel egy külön szobában kell produkálni. Van 1 ágy, újságok, tv, filmek....ha szükség lenne rá:) Nem sürgetnek....az asszisztensek is normálisak. Fontos hogy elõtte 5 napig ne legyen szex!!! Eredményért 1 hét múlva lehet menni. Sok sikert kívánok:) )
Foglalkozás, betegségek, együtt töltött idõ, szexuális gongok, gyakoriság....semmi kellemetlen dolog! Ezért nem kell fizetni! A magán nõgyógyásznak alkalmanként adok amikor megyek de nem viszem túlzásba:) ) (1. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Köszi. És milyen kérdéseket fognak feltenni nekünk?
A kérdező hozzászólása: Még azt megkérdezhetem, hogy ti mennyit fizettetek ezért a vizsgálatért a kórházban? Vagy ingyenes volt? A magánorvosodnak adtál pénzt?
Szöllõsy prof. (az idõs bácsika")az egyik legtündérebb pasi a klinikán! Ugyanez mondható az asszisztensekrõl is, rendkívül készségesek. A rózsaszín szobában töltött elsõ alkalom után telefonon mondták az eredményt. Ha gond van a spermaképpel, a prof. tanácsára ismételt mintaadásra kell menni. De hidd el, nem gáz az egész, pár ezer ember megfordult már ott!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!