Találatok a következő kifejezésre: A szegedi klinikán a (62 db)

A szegedi klinikán a Novák Tibor doktor úrhoz hogyan tudnék bejutni?

Mert szásszor próbálkoztam és sosem sikerült a központi számokon.

34 hetes kismami vagyok és a szegedi klinikán szeretnék szülni, de nem szegedi vagyok, viszont 2 héttel elöbb be kell feküdnöm. Ez milyen anyagi vonzattal jár?

Legjobb válasz: szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl,de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz,hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek,õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl,így elvileg nem kell befeküdnöm,bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata,legalábbis én így gondolom......lehet,hogy egyszerre leszünk bent?..

szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl, de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz, hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek, õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl, így elvileg nem kell befeküdnöm, bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata, legalábbis én így gondolom......lehet, hogy egyszerre leszünk bent?..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ:) Lehet tényleg együtt leszünk bent:) Felvesszük majd a kapcsolatot?Üdv.:Keresztesiné Anita

Ki fog májusban a Szegedi klinikán szülni?

Legjobb válasz: Szia. Én május 11-re vagyok kiírva. De az orvos szerint elõbb várható. Te mikorra vagy kiírva?

Szia. Én május 11-re vagyok kiírva. De az orvos szerint elõbb várható. Te mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Én május elején fekszek be a cukraim miatt sajnos. A 38. héten indítaná azaz 23-án de azt mondta hogy lehet hamarabb lesz belõle baba. Neked ki az orvosod?
Én júliusban szültem ott. Van szülésznõtök?
Szia! Az én orvosom: Dr Katona Renáta, de mivel õ nem vezet le szülést, ezért Dr. Szabó Kornél.


Tudtok valakit ajánlani a szegedi klinikán, akihez járhatnék gondozásra és majd szülhetnék nála?

Legjobb válasz: szia!dr kõrösi szilvia.én nála szültem,és gondozásra is hozzá jártam/a 24héttõl/addig itthon vásárhelyen jártam a dokimhoz.ha gondolod megadom a doktornõ számát..

szia!dr kõrösi szilvia.én nála szültem, és gondozásra is hozzá jártam/a 24héttõl/addig itthon vásárhelyen jártam a dokimhoz.ha gondolod megadom a doktornõ számát..
A kérdező hozzászólása: És õ milyen orvos? Mennyire pénzéhes? Mennyi nála egy rendelés és a szülés?
Dr. Márton Virág. Nekem tökéletes volt.

A szegedi klinikán pontosan hogyan zajlik a spermavizsgálat?

Bemehetek a párommal együtt és segíthetek neki?

Legjobb válasz: Igen, bemehetsz ha akarsz. Elõször a fõorvos elbeszélget veletek (nagyon rendes idõsebb korú bácsika). Természetesen 6szemközt, szivacsozott ajtó mögött. Majd megvizsgálja a párod "ivarszervét". Utána kap egy névre szóló kémcsõ- szerûséget mellyel egy külön szobában kell produkálni. Van 1 ágy, újságok, tv, filmek....ha szükség lenne rá:) Nem sürgetnek....az asszisztensek is normálisak. Fontos hogy elõtte 5 napig ne legyen szex!!! Eredményért 1 hét múlva lehet menni. Sok sikert kívánok:))

Igen, bemehetsz ha akarsz. Elõször a fõorvos elbeszélget veletek (nagyon rendes idõsebb korú bácsika). Természetesen 6szemközt, szivacsozott ajtó mögött. Majd megvizsgálja a párod "ivarszervét". Utána kap egy névre szóló kémcsõ- szerûséget mellyel egy külön szobában kell produkálni. Van 1 ágy, újságok, tv, filmek....ha szükség lenne rá:) Nem sürgetnek....az asszisztensek is normálisak. Fontos hogy elõtte 5 napig ne legyen szex!!! Eredményért 1 hét múlva lehet menni. Sok sikert kívánok:) )
Foglalkozás, betegségek, együtt töltött idõ, szexuális gongok, gyakoriság....semmi kellemetlen dolog! Ezért nem kell fizetni! A magán nõgyógyásznak alkalmanként adok amikor megyek de nem viszem túlzásba:) ) (1. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Köszi. És milyen kérdéseket fognak feltenni nekünk?
A kérdező hozzászólása: Még azt megkérdezhetem, hogy ti mennyit fizettetek ezért a vizsgálatért a kórházban? Vagy ingyenes volt? A magánorvosodnak adtál pénzt?
Szöllõsy prof. (az idõs bácsika")az egyik legtündérebb pasi a klinikán! Ugyanez mondható az asszisztensekrõl is, rendkívül készségesek. A rózsaszín szobában töltött elsõ alkalom után telefonon mondták az eredményt. Ha gond van a spermaképpel, a prof. tanácsára ismételt mintaadásra kell menni. De hidd el, nem gáz az egész, pár ezer ember megfordult már ott!

Akik a szegedi klinikán szültek, megosztanátok velem, hogyan zajlott, ki volt az orvosa, szülésznője, és bármit ami ott történt?

Legjobb válasz: szia én tavaly szültem, Sikovanyecz volt az orvosom, szülésznõm nem volt, hanem az ügyeletes. éjszaka szültem, így nem volt senki rajtam kívül :) az osztály szocreál, nem valami komfortos, a nõvérek leterheltek, nem igazán segítettek, nem mondtak semmit. a szülés maga jó volt, jó élmény, de az osztáloyn az a pár nap nem. de kérdezzél, hogy mirõl meséljek

szia én tavaly szültem, Sikovanyecz volt az orvosom, szülésznõm nem volt, hanem az ügyeletes. éjszaka szültem, így nem volt senki rajtam kívül :) az osztály szocreál, nem valami komfortos, a nõvérek leterheltek, nem igazán segítettek, nem mondtak semmit. a szülés maga jó volt, jó élmény, de az osztáloyn az a pár nap nem. de kérdezzél, hogy mirõl meséljek
szia! nem volt orvosom, sem szülésznõm. mindenki nagyon kedves volt. szülés elõtt 1 héttel már bent voltam, mert túlhordásom volt. akkor mondjuk nem sokat törõdtek velem. végül császár lett, Márton doktornõnél, akivel nagyon elégedett vagyok, azóta hozzá járok. a posztoperatívon nagyon kedvesek voltak. mire vagy kíváncsi konkrétan?
A kérdező hozzászólása: Lehetsz a saját hálóingedben szülés alatt, után, adnak-e betétet, segitenek-e a szoptatásnál, és hogy mindegyik szülésznõ normális, segitõkész?
nem lehetsz a sját háéóingedben, valami vattát adnak, segítenek, ha ráérnek, én csak a saját szülésznõim rõl tudok nyilatkozni, akik ügyeletben voltak, õk rendesek ha már így kérdezed...
2.: a szülésznõk szerintem mind aranyosak (hallomás+tapasztalat). szoptatásnál segítenek, de rámenõsnek kell lenned. ha bizonytalan vagy, kapj el egyet. segíteni fog.
adnak betétet, meg pelust is.
Én 6 hónapja szültem, se fogadott doki, se szülésznõ. Velem mindenki nagyon rendes volt, igaz, dokiból elég sok megfordult nálam, ki mikor ért rá, de a szülésznõm egy tünemény volt. A gyerekágyon is rendesek a nõvérek, csak merj kérdezni, mert maguktól nem nagyon mondanak semmit. Saját hálóinget vigyél, de a szülés alatt az ottanit kell viselni. Adnak egy csomag betétet (elég vékony, vigyél Tena Ladyt vagy amit gondolsz min. 2 csomaggal). A babónak mindent adnak, csak kérned kell. Pelus, hintõpor, kenõcsök, kisruha, mindent. Nekem pozitív élményeim vannak!
Szia, az orvosom Sári doki volt, róla csak jót tudok mondani, szülésznõm az ügyeletes.Én beleestem egy mûszakváltásba, a nappalos szülésznõ elött le a kalappal, de az éjszakás az gáz volt!Õt megkérte a férjem, hogy menjen ki és ha egy mód van rá, ne is jöjjön vissza.Az osztályon rendesek voltak, segitettek igaz én vip szobában voltam.
Az enyém bemehetett.

Igaz az, hogy a szegedi klinikán 3-4 nap után kirakják a császárosokat?

Legjobb válasz: Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.

Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.
Azt nem tudom, de Gyõrben 4-5 nap, de inkább 4 nap a bentöltött idõ császár után(tapasztalat)
Én Budapesten szültem császárral, a negyedik napon már engedtek is haza!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!