Találatok a következő kifejezésre: A szegedi Klinikán nem (6 db)

34 hetes kismami vagyok és a szegedi klinikán szeretnék szülni, de nem szegedi vagyok, viszont 2 héttel elöbb be kell feküdnöm. Ez milyen anyagi vonzattal jár?

Legjobb válasz: szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl,de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz,hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek,õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl,így elvileg nem kell befeküdnöm,bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata,legalábbis én így gondolom......lehet,hogy egyszerre leszünk bent?..

szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl, de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz, hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek, õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl, így elvileg nem kell befeküdnöm, bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata, legalábbis én így gondolom......lehet, hogy egyszerre leszünk bent?..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ:) Lehet tényleg együtt leszünk bent:) Felvesszük majd a kapcsolatot?Üdv.:Keresztesiné Anita

A szegedi Női Klinikán nem lehet látogatókat fogadni?

Mondjuk az egyértelm?, hogy ha járvány van akkor nincs látogatás. De ha nincs , akkor bejöhetnek a látogatók?

Legjobb válasz: Szia én tavaly szeptemberben voltam a klinikán két napot és bejöhetett a férjem .Az igaz hogy elméletileg csak a látogatási idõben jöhetett be de volt olyan hogy késõbb 8-9 körül ment el este.Gondolom most sem változott sokat a látogatási idõ csak ha járvány van.Remélem segítettem.

Szia én tavaly szeptemberben voltam a klinikán két napot és bejöhetett a férjem .Az igaz hogy elméletileg csak a látogatási idõben jöhetett be de volt olyan hogy késõbb 8-9 körül ment el este.Gondolom most sem változott sokat a látogatási idõ csak ha járvány van.Remélem segítettem.
Látogatót fogadni alanyi joga minden betegnek (és egészségesnek is persze :) ), kivéve persze a járványok idején. A látogatóank pedig kötelessége a kórházi szabályok betartása, a lábadozók pihenésésnek érdekében. Ahol ez a kettõ egyensúlyban van, ott szerintem nincs cirkusz a látogatásból.
Barátnõmék Tapolcára járnak, és meg vannak elégedve velük.
Sajnálom, hogy így gondolod és így alakult.Én Szegedre járok és még nem jött össze sajnos.Ismerek olyat aki átment Pécsre a klinikára vagy Pestre ahol több lehetõség is van. Mi az oka a csalódottságodnak?
A kérdező hozzászólása: A peteérés körül vannak gondok, de volt olyan hónap, amikor volt, de igazából gyógyszert sem írtak fel, csak azt, hogy várjak, és kísérletezgessünk.


A szegedi női klinikán szülésznőt keresek, olyat, aki ott is volt, nem a kettes kórházból jött át. Ki ilyen?

Legjobb válasz: Szia,nekem Sári Tamás a dokim és ö Szász Szilvivel dolgozik ö szülésznö.Mellesleg az ismerösünk és nagyon lelkiismeretes.Öt merem ajánlani.Sokan szeretik.27hetes kismama

Szia, nekem Sári Tamás a dokim és ö Szász Szilvivel dolgozik ö szülésznö.Mellesleg az ismerösünk és nagyon lelkiismeretes.Öt merem ajánlani.Sokan szeretik.27hetes kismama
szia!! az én doktornõm Vincze Emõke és nála fogok szülni is. nagyon kedves és szimpatikus, ráadásul 9-10hónapja szült :) csak ajánlani tudom!!
A kérdező hozzászólása: Ha jól értelmezem Vincze Emõke orvos, én szülésznõt keresek!

Császár a szegedi Női Klinikán? Több ismerősöm szült ott, és kb a felét császározták, miért van ez? Különösebb komplikáció nem volt egyiknél sem, nem értem!

Legjobb válasz: Sok orvos a császárt biztonságosabbnak véli, mint a sima szülést. Emiatt és az esetleges késõbbi kártérítési igények kiküszöbölése miatt egyre gyakoribb, hogy az orvos nem várja meg, míg a baba normál úton megszületik, inkább vág.

Sok orvos a császárt biztonságosabbnak véli, mint a sima szülést. Emiatt és az esetleges késõbbi kártérítési igények kiküszöbölése miatt egyre gyakoribb, hogy az orvos nem várja meg, míg a baba normál úton megszületik, inkább vág.
ez így igaz sajnos! én is ott szültem, de hál istennek én megúsztam császár nélkül, de tényleg igaz, hogy minden sz.rért megcsászároznak. az országban itt a második legmagasabb a császármetszések aránya! ilyen a mentalitás.... meg még más egyebekben is elég konzervatívak...

A szegedi szülészeti klinikára kell vinni evőeszközöket, tányért? Azt tudom, hogy a babónak nem kell bentre ruha, de nekem mi kellhet? ? Van kórházi listám, csak érdekelne, hogy Szegedre mi a praktikus.

Legjobb válasz: (Elõzõ válaszoló vagyok) Azért nem árt, ha még legalább 1-2 hétig "bent tartod" a babót. Pihenj sokat! Megkérdezhetem ki az orvosod?

(Elõzõ válaszoló vagyok) Azért nem árt, ha még legalább 1-2 hétig "bent tartod" a babót. Pihenj sokat! Megkérdezhetem ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: magyon szépen köszönöm!! pakolom össze a csomagot, mert eléggé erõs jóslófájásaim vannak meg sok keményedésem. még nem szeretnék szülni, mivel "csak" 35 hetesek vagyunk, de sosem lehet tudni és felkészült szeretnék lenni!! boldog babázást Neked!!
A kérdező hozzászólása: szia!! Dr. Vincze Emõke a választott orvosunk, eddig nagyon meg vagyunk vele elégedve!! Szülészt/nõt nem fogadtunk. Igen, azért még legalább 2 hetet ki szeretnék húzni, csak a "baj", hogy C:1100, de sokat pihenek.
(Még mindig elõzõ...) Ne aggódj, én is így voltam és 2 nappal túlhordtam a babót.
A kérdező hozzászólása: köszi, most én is azon vagyok, hogy minél tovább bent maradjon a fiatalúr!! :) és mi a véleményed a klinikáról és az ott dolgozókról?? milyen benyomásaid voltak??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!