Találatok a következő kifejezésre: A szegedi Klinikán kik az (2 db)

A szegedi Női Klinikán kik az orvosok?

Egy megbízható, jó ovost keresek. Szeretnék második kisbabát, de PCO-m van és szükségem lenne egy megfelel? kezelésre.

Legjobb válasz: Szia! Én is a szegedi Nõi klinikára járok. Dr Kecskeméti László megbízható és szerintem egy nagyon jó orvos. Törõdik a betegeivel.Én is kisbabát szeretnék. Keress rá a netem, van honlapja is.

Szia! Én is a szegedi Nõi klinikára járok. Dr Kecskeméti László megbízható és szerintem egy nagyon jó orvos. Törõdik a betegeivel.Én is kisbabát szeretnék. Keress rá a netem, van honlapja is.

Akik a szegedi klinikán szültek, megosztanátok velem, hogyan zajlott, ki volt az orvosa, szülésznője, és bármit ami ott történt?

Legjobb válasz: szia én tavaly szültem, Sikovanyecz volt az orvosom, szülésznõm nem volt, hanem az ügyeletes. éjszaka szültem, így nem volt senki rajtam kívül :) az osztály szocreál, nem valami komfortos, a nõvérek leterheltek, nem igazán segítettek, nem mondtak semmit. a szülés maga jó volt, jó élmény, de az osztáloyn az a pár nap nem. de kérdezzél, hogy mirõl meséljek

szia én tavaly szültem, Sikovanyecz volt az orvosom, szülésznõm nem volt, hanem az ügyeletes. éjszaka szültem, így nem volt senki rajtam kívül :) az osztály szocreál, nem valami komfortos, a nõvérek leterheltek, nem igazán segítettek, nem mondtak semmit. a szülés maga jó volt, jó élmény, de az osztáloyn az a pár nap nem. de kérdezzél, hogy mirõl meséljek
szia! nem volt orvosom, sem szülésznõm. mindenki nagyon kedves volt. szülés elõtt 1 héttel már bent voltam, mert túlhordásom volt. akkor mondjuk nem sokat törõdtek velem. végül császár lett, Márton doktornõnél, akivel nagyon elégedett vagyok, azóta hozzá járok. a posztoperatívon nagyon kedvesek voltak. mire vagy kíváncsi konkrétan?
A kérdező hozzászólása: Lehetsz a saját hálóingedben szülés alatt, után, adnak-e betétet, segitenek-e a szoptatásnál, és hogy mindegyik szülésznõ normális, segitõkész?
nem lehetsz a sját háéóingedben, valami vattát adnak, segítenek, ha ráérnek, én csak a saját szülésznõim rõl tudok nyilatkozni, akik ügyeletben voltak, õk rendesek ha már így kérdezed...
2.: a szülésznõk szerintem mind aranyosak (hallomás+tapasztalat). szoptatásnál segítenek, de rámenõsnek kell lenned. ha bizonytalan vagy, kapj el egyet. segíteni fog.
adnak betétet, meg pelust is.
Én 6 hónapja szültem, se fogadott doki, se szülésznõ. Velem mindenki nagyon rendes volt, igaz, dokiból elég sok megfordult nálam, ki mikor ért rá, de a szülésznõm egy tünemény volt. A gyerekágyon is rendesek a nõvérek, csak merj kérdezni, mert maguktól nem nagyon mondanak semmit. Saját hálóinget vigyél, de a szülés alatt az ottanit kell viselni. Adnak egy csomag betétet (elég vékony, vigyél Tena Ladyt vagy amit gondolsz min. 2 csomaggal). A babónak mindent adnak, csak kérned kell. Pelus, hintõpor, kenõcsök, kisruha, mindent. Nekem pozitív élményeim vannak!
Szia, az orvosom Sári doki volt, róla csak jót tudok mondani, szülésznõm az ügyeletes.Én beleestem egy mûszakváltásba, a nappalos szülésznõ elött le a kalappal, de az éjszakás az gáz volt!Õt megkérte a férjem, hogy menjen ki és ha egy mód van rá, ne is jöjjön vissza.Az osztályon rendesek voltak, segitettek igaz én vip szobában voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!