Találatok a következő kifejezésre: A szegedi Klinikán (62 db)

34 hetes kismami vagyok és a szegedi klinikán szeretnék szülni, de nem szegedi vagyok, viszont 2 héttel elöbb be kell feküdnöm. Ez milyen anyagi vonzattal jár?

Legjobb válasz: szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl,de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz,hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek,õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl,így elvileg nem kell befeküdnöm,bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata,legalábbis én így gondolom......lehet,hogy egyszerre leszünk bent?..

szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl, de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz, hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek, õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl, így elvileg nem kell befeküdnöm, bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata, legalábbis én így gondolom......lehet, hogy egyszerre leszünk bent?..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ:) Lehet tényleg együtt leszünk bent:) Felvesszük majd a kapcsolatot?Üdv.:Keresztesiné Anita

Ki fog májusban a Szegedi klinikán szülni?

Legjobb válasz: Szia. Én május 11-re vagyok kiírva. De az orvos szerint elõbb várható. Te mikorra vagy kiírva?

Szia. Én május 11-re vagyok kiírva. De az orvos szerint elõbb várható. Te mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Én május elején fekszek be a cukraim miatt sajnos. A 38. héten indítaná azaz 23-án de azt mondta hogy lehet hamarabb lesz belõle baba. Neked ki az orvosod?
Én júliusban szültem ott. Van szülésznõtök?
Szia! Az én orvosom: Dr Katona Renáta, de mivel õ nem vezet le szülést, ezért Dr. Szabó Kornél.


A szegedi klinikán a Novák Tibor doktor úrhoz hogyan tudnék bejutni?

Mert szásszor próbálkoztam és sosem sikerült a központi számokon.
Az enyém bemehetett.

Igaz az, hogy a szegedi klinikán 3-4 nap után kirakják a császárosokat?

Legjobb válasz: Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.

Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.
Azt nem tudom, de Gyõrben 4-5 nap, de inkább 4 nap a bentöltött idõ császár után(tapasztalat)
Én Budapesten szültem császárral, a negyedik napon már engedtek is haza!

Tudtok valakit ajánlani a szegedi klinikán, akihez járhatnék gondozásra és majd szülhetnék nála?

Legjobb válasz: szia!dr kõrösi szilvia.én nála szültem,és gondozásra is hozzá jártam/a 24héttõl/addig itthon vásárhelyen jártam a dokimhoz.ha gondolod megadom a doktornõ számát..

szia!dr kõrösi szilvia.én nála szültem, és gondozásra is hozzá jártam/a 24héttõl/addig itthon vásárhelyen jártam a dokimhoz.ha gondolod megadom a doktornõ számát..
A kérdező hozzászólása: És õ milyen orvos? Mennyire pénzéhes? Mennyi nála egy rendelés és a szülés?
Dr. Márton Virág. Nekem tökéletes volt.

A Szegedi Klinika Diétájával kapcsolatban van-e már vélemény?

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki kipróbálta-e már? Lehet-e egy ici-picit sózni a tojásokat, vagy a salátát, esetleg citromlé, ecet, balzsamos ecet, v. olíva a salátákra, mert nem ír semmit, saláta magában meg nehezen fog lemenni, és a citromot héjastól, vagy csak a leve és a húsa kell-e meg enni? A kávét este ki lehet-e hagyni, v. nem, mert így sem tudok aludni...Előre is köszönöm a válaszokat Emőke

Legjobb válasz: Csomó igazság van abban, amit az elsõ ír... Jelentem, én kipróbáltam. Bejött. Egyszer. Többet nem volt lelkierõm végigcsinálni :-( Néhány dologban módosítottam: nem ittam egyáltalán kávét, minden reggel 1 citrom levét ittam meg ásványvizzel, aztán minden étkezés elõtt 1/2 citrom levét. Nem fõzve ettem a tojást, hanem tükörtojásként (nagyon kevés olajon sütöttem és azt is leitattam róla), és néhanap beiktattam egy mûzliszeletet, mert nem bírtam "cukor" nélkül. Minden nap edzettem a diéta mellett legalább 40 percet. Végeredmény: 2 hét alatt lement 8 kg. Ezt tudtam tartani 2 évig, de aztán összeköltöztünk a párommal és elkezdõdtek a pizzarendelések és muffinsütések :-) Azóta is többször belekezdtem, de nem volt már lelkierõm végigcsinálni :-(

Csomó igazság van abban, amit az elsõ ír... Jelentem, én kipróbáltam. Bejött. Egyszer. Többet nem volt lelkierõm végigcsinálni :-( Néhány dologban módosítottam: nem ittam egyáltalán kávét, minden reggel 1 citrom levét ittam meg ásványvizzel, aztán minden étkezés elõtt 1/2 citrom levét. Nem fõzve ettem a tojást, hanem tükörtojásként (nagyon kevés olajon sütöttem és azt is leitattam róla), és néhanap beiktattam egy mûzliszeletet, mert nem bírtam "cukor" nélkül. Minden nap edzettem a diéta mellett legalább 40 percet. Végeredmény: 2 hét alatt lement 8 kg. Ezt tudtam tartani 2 évig, de aztán összeköltöztünk a párommal és elkezdõdtek a pizzarendelések és muffinsütések :-) Azóta is többször belekezdtem, de nem volt már lelkierõm végigcsinálni :-(
2 hét alatt 8 kiló az brutálisan sok :/ mármint, ennyi zsírt ennyi idõ alatt nem használ el a szervezet.
Hát pedig így volt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!